Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τύπε επειδή το θέμα το έχω σκεφτεί, αν μου κάτσει βαρειά και ανίατη αρρώστια δεν θα ψάχνω ποιός θα με στείλει σε νοσοκομείο.
Ποιός θα έχει το θάρρος να με στείλει στον τάφο μια ώρα αρχύτερα, να μην παιδεύομαι, θα ψάχνω!

εχουμε αλλες αποψεις....αλλοι εχουν ανιατες αρρωστιες και κοιταζουν να ζησουν και αλλοι τα εχουν ολα και αυτοκτονουν.....ή τουλαχιστον εχουν υγεια και τραβανε την σκανδαλη......φιλοσοφιες πολλες !!! ολο το βραδι να λεμε!!! Δικαιωμα του καθενος να ελπιζει να ζησει......και αλλοι πηραν ημερομηνια ληξεως κατι 12μηνα και εζησαν δεκα χρονια......ισως εσυ να αυτοκτονουσες ....διακαιωμα σου....ανοιγεις παραθυρο και φουνταρεις απο τον πεμπτο ,γιατι να πατησει αλλος την σκανδαλη ??? !!! ελευθεροι ειμαστε να κανουμε οτι θελουμε ...σωστα ??? γιατι να μπλεξεις αλλον να το κανει ???

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε επειδή το θέμα το έχω σκεφτεί, αν μου κάτσει βαρειά και ανίατη αρρώστια δεν θα ψάχνω ποιός θα με στείλει σε νοσοκομείο.
Ποιός θα έχει το θάρρος να με στείλει στον τάφο μια ώρα αρχύτερα, να μην παιδεύομαι, θα ψάχνω!
τυπε επειδη το εχω περασει και ειμαι πλεον  υγιης, ειναι μαλακια ο ταφος.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ενώ αν νοσηλευόταν (ο καρκινοπαθής στα τελευταία στάδια της νόσου) θα ζούσε για πάντα;

Και ποιός είπε πως όλοι οι χρονίως πάσχοντες πρέπει να πεθαίνουν στα νοσοκομεία;
Τα νοσοκομεία δεν είναι για να πεθαίνουν όσοι πρόκειται να πεθάνουν σύντομα, είναι για να γίνονται καλά όσοι μπορεί να γίνουν καλά...
Έχω παράδειγμα από οικογενειακό φίλο πολύ σοβαρό. Καμία σχέση με φαφλατά ή θρασύδειλο. Ειχα την ευκαιρία να το δω και σα άλλες στιγμές της ζωής του.
Έλεγε λοιπόν ότι θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει αν πάθενε ανίατη ασθένεια.
Τελικά έπαθε, εφάρμοσε όλες τις ενδεδειγμένες θεραπείες και το τράβηξε όσο πήγαινε. Πέθανε από την ασθένεια.
Μην εισαι τόσο σίγουρος γι'αυτό που λες.
Εφ'οσον κάποιος χρήζει ιατρικής βοήθειας πρέπει να την έχει διότι δεν μπορεί να αποκλεισει κανείς την περίπτωση να θεραπευτεί.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εχουμε αλλες αποψεις....αλλοι εχουν ανιατες αρρωστιες και κοιταζουν να ζησουν και αλλοι τα εχουν ολα και αυτοκτονουν.....ή τουλαχιστον εχουν υγεια και τραβανε την σκανδαλη......φιλοσοφιες πολλες !!! ολο το βραδι να λεμε!!! Δικαιωμα του καθενος να ελπιζει να ζησει......και αλλοι πηραν ημερομηνια ληξεως κατι 12μηνα και εζησαν δεκα χρονια......ισως εσυ να αυτοκτονουσες ....διακαιωμα σου....ανοιγεις παραθυρο και φουνταρεις απο τον πεμπτο ,γιατι να πατησει αλλος την σκανδαλη ??? !!! ελευθεροι ειμαστε να κανουμε οτι θελουμε ...σωστα ??? γιατι να μπλεξεις αλλον να το κανει ???
τύπε η Τζολί αφαίρεσε προληπτικά τα στήθια της για να μη νοσήσει απο καρκίνο.

Αμα το έλεγες αυτό στον γιανέβαν θα σου έλεγε ότι είναι μαλακία. Αλλά έλα όμως που η Τζολί έχει γίνει καμπάνια για όλες τις γυναίκες.....

Οπότε μάλλον αυτός είναι μάγκας και η τζολί γατάκι.......

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μισά τα ξέρεις ΚΟΥΝΙΑΔΕ  ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν έχει κάποιος  προυπάρχουσα της ασφαλίσεως νόσο ,μπορεί να υπογραφεί
συμβόλαιο με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ασφάλιστρα ,είτε να ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ από την ασφάλιση
η θεραπεία για την συγκεκρμένη πάθηση ,ή άλλες παθήσεις .

Μισά τα ξέρεις ,όπως και μισά τα ξέρει ο ημιμαθής Μπουμπούκος !
Είναι ικανός ...επειδή θα υπογράψει απολύσεις που προαποφάσισε
η Κυβέρνηση !  :2funny: :2funny:
γιατι τα ξερει μισα επειδη αλλαξε το συστημα προς το καλυτερο??και πως το ξερεις εσυ??

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
να βριζουμε τισ μαλακιες καλως...να βριζουμε και τα σωστα τωρα??εχεις καθολου ιδεα απο τις αλλαγες που εχει κανει??

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γιατι τα ξερει μισα επειδη αλλαξε το συστημα προς το καλυτερο??και πως το ξερεις εσυ??

πώς το άλλαξε το σύστημα προς το καλύτερο;

πότε πρόλαβες να εχεις άποψη;

είδες το νέο σύστημα να δουλεύει 5-10 χρόνια και κατέληξες ότι είναι προς το καλύτερο ή έτσι λέει η γραμμή απο τη Συγγρού να λέμε στα ζωάδια;

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1

είδες το νέο σύστημα να δουλεύει 5-10 χρόνια και κατέληξες ότι είναι προς το καλύτερο ή έτσι λέει η γραμμή απο τη Συγγρού να λέμε στα ζωάδια;
τι λες μωρε? ποια συγγρου κ ζωαδια!καταρχην μιλαω για αλλαγες στο συστημα: διαλυση εοοπυ,υπηρχε μεγαλυτερη και σωστοτερη μετταρυθμιση απο υποπυργο υγειας στην ελλαδα?? ...φαρμακο??? και αν το θες και διαφορετικα και τα κανει η τροικα και οχι αυτος..μπραβο στη τροικα!!!

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
ετρωγε οποιος εφτανε απο την υγεια και τωρα που τα κοβει ειναι μαλακας...ελεος!!!

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
φευγουν οι γιατροι λεει ο αλλος..εε ναι, να τους πληρωνουμε οι μαλακες επειδη καθε ελληνιδα θελει το γιο γιατρο η δικηγορο!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

το εχουμε δεί σε πολλές άλλες ευρωπαικές χώρες οι οποίες μάλιστα αναφέρονται από αυτούς που βριζουν τον Αδωνι και το σύστημα που πάει να βάλει μπροστά ως υποδείγματα στον τομέα της δημόσιας υγείας...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τυπε επειδη το εχω περασει και ειμαι πλεον  υγιης, ειναι μαλακια ο ταφος.

Λοιπόν επειδή προφανώς έχω παρεξηγηθεί, ασφαλώς και δεν εννοώ να μην αντιμετωπίζουμε καμία μορφή καρκίνου. Πολλοί καρκίνοι και διαγιγνόσκονται εύκολα με τις σύγχρονες μεθόδους και αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και συνηθέστατα λυσιτελώς.

ΑΛΛΑ υπάρχουν και κάποιες μορφές στις οποίες και μόνο η διάγνωση ισοδυναμεί με "θανατική καταδίκη". Ας πούμε του πνεύμονος με οστικές μεταστάσεις, του παγκρέατος, του παχέως εντέρου με ηπατικές μεταστάσεις κλπ.
Λοιπόν εγώ προσωπικά αν μου διαγίγνωσκαν τέτοιας μορφής καρκίνο, ούτε καν που θα έμπαινα στο νοσοκομείο για χειρουργεία και χημειοθεραπείες για να κερδίσω λίγους μήνες ζωής με πόνους!
Είναι σαν να λες σε κάποιον που έχει καταδικαστεί σε θάνατο αν θα προτιμούσε να μείνει στη φυλακή 8 μήνες πριν εκτελεσθεί ή ελεύθερος 4 μήνες.
Εγώ λοιπόν θα προτιμούσα να μείνω ελεύθερος 4 μήνες. Θα πήγαινα ένα ταξίδι στην Βενετία και ένα στην Σαντορίνη, όσο ακόμα είχα καιρό και μετά θα έβλεπα πως θα "χειριζόμουν" το πρόβλημα, ανάλογα με το πόσο θα υπέφερα...

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
και να μη βαλει μπροστα τιποτα τραμ, για να τα δουμε σε 5-10 χρονια..αυτα που σταματησε ειναι αρκετα να χαρακτηριστει επιτυχιμενος!!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και να μη βαλει μπροστα τιποτα τραμ, για να τα δουμε σε 5-10 χρονια..αυτα που σταματησε ειναι αρκετα να χαρακτηριστει επιτυχιμενος!!
και μιας και μιλάμε με τον τραμ...... η μαλακία ότι παιζει σε άλλες χώρες άρα παίζει και σε μας είναι σαν το τραμ.

που απέτυχε σε μας ενώ έχει κάνει θράυση σε άλλες χώρες.............

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και μιας και μιλάμε με τον τραμ...... η μαλακία ότι παιζει σε άλλες χώρες άρα παίζει και σε μας είναι σαν το τραμ.

μαλιστα... λοιπόν η Ελλάδα και ο Ελληνας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση

έχει πχ διαφορετικό και ευαισθητο στομαχάκι (όχι σαν του γουρουνιού του Γερμαναρά) και τον ενοχλούν τα γενόσημα.. δεν τα αντέχει βρε παιδί μου ο λεπτεπιλεπτος οργανισμός του

γνωρίζει εκ των προτέρων από τι ασθένεια πάσχει και την ειδικότητα στην οποία πρέπει να απευθυνθεί..

είναι τόσο ευαισθητούλης ο καημενος ώστε ζει με φάρμακα .... κάθε μήνα διεκπεραιώνονται 4.500.000 εκατομύρια συνταγές φαρμάκων που σημαίνει ότι ένας στους δύο έλληνες αρρωσταίνει μία φορά τον μηνα

νοιάζεται τόσο πολυ για την υγεία του ώστε έχει τον μεγαλύτερο αριθμό κατα κεφαλήν επισκεψεων σε ιατρους σε ολη την Ευρώπη

είναι τοσο δύσκολο να του γίνει διαγνωση λόγω πολυπλοκότητος του οργανισμού του που απαιτείται τετραπλάσιος κατά κεφαλήν αριθμός αξονικών και μαγνητιων τομογραφιών...

ειπαμε.. είμαστε διαφορετικοί.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλιστα... λοιπόν η Ελλάδα και ο Ελληνας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση

έχει πχ διαφορετικό και ευαισθητο στομαχάκι (όχι σαν του γουρουνιού του Γερμαναρά) και τον ενοχλούν τα γενόσημα.. δεν τα αντέχει βρε παιδί μου ο λεπτεπιλεπτος οργανισμός του

γνωρίζει εκ των προτέρων από τι ασθένεια πάσχει και την ειδικότητα στην οποία πρέπει να απευθυνθεί..

είναι τόσο ευαισθητούλης ο καημενος ώστε ζει με φάρμακα .... κάθε μήνα διεκπεραιώνονται 4.500.000 εκατομύρια συνταγές φαρμάκων που σημαίνει ότι ένας στους δύο έλληνες αρρωσταίνει μία φορά τον μηνα

νοιάζεται τόσο πολυ για την υγεία του ώστε έχει τον μεγαλύτερο αριθμό κατα κεφαλήν επισκεψεων σε ιατρους σε ολη την Ευρώπη

είναι τοσο δύσκολο να του γίνει διαγνωση λόγω πολυπλοκότητος του οργανισμού του που απαιτείται τετραπλάσιος κατά κεφαλήν αριθμός αξονικών και μαγνητιων τομογραφιών...

ειπαμε.. είμαστε διαφορετικοί.

σαφώς και είμαστε..

τρώμε διαφορετικά

έχουμε διαφορετικό κλίμα

διαφορετική ατμοσφαιρική ρύπανση

διαφορετικό βιολογικό ρολόι

διαφορετικά γονίδια

διαφορετικό DNA

τι δεν καταλαβαίνεις ρε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αααα ναι και όσο για το τραμ που κάνει θραύση σε άλλες χωρες..

στις αλλες χώρες παράλληλα με το τραμ έχουν και κάτι απαγορευσεις κυκλοφοριας ΙΧ,κάτι διοδια εισόδου στο κεντρο της πόλης , κάτι γαμίσια για παράνομη σταση και στάθμευση και κάτι ξεκωλιασματα σε οδηγους οι οποίοι εμποδίζουν τα ΜΜΜ

εδω μια λεωφορειολωριδα έχουμε στα χαρτια την οποία οι ελληναράδες έχουν γραμμένη στα αρχίδια τους και το κυριώτερο όταν προταθηκε να εχουν τα λεωφορεία κάμερες να καταγραφουν το ποιός παραβιάζει την λεωφορειολωρίδα και να του στέλνουν το πρόστιμο στο γαμωσπιτο του κοντεψε να γίνει επανασταση για τα προσωπικά δεδομενα

Bixtis111

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
σαφώς και είμαστε..

τρώμε διαφορετικά

έχουμε διαφορετικό κλίμα

διαφορετική ατμοσφαιρική ρύπανση

διαφορετικό βιολογικό ρολόι

διαφορετικά γονίδια

διαφορετικό DNA

τι δεν καταλαβαίνεις ρε;
τα σκεφτεσαι αυτα που λες,η στα διαβαζουν???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom