Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το θέμα είναι απλό.

Ιδιωτική ασφάλιση και ιδιωτική συνταξιοδότηση σε όλους. Ανάλογα του τι πληρώνεις ανάλογη και η ανταποδοτικότητα.

Κλείσιμο ΕΟΠΥΥ και δημιουργία μόνο φορέα για ευπαθείς και ομάδες ανέργων. Αλλά χωρίς ΕΟΠΥΥ πώς θα τρώνε τα λαμόγια; Και πώς θα δικαιολογεί την ύπαρξή του ο αργόσχολος εκάστοτε Αδωνις;

τοτε συμφωνεις με αδωνη. μπαχαλο ταχεις κανει στο μυαλο σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όμως δεν υπάρχει ιδιωτική ασφάλιση υγείας που δεν απαιτεί συμμετοχή του ασθενούς ή να καλύπτει 100% τα νοσήλεια ή να επιτρέπει απολύτως ελεύθερη επιλογή γιατρού ή να μην έχει ένα μάξιμουμ ετήσιο ποσό παροχών.

υπαρχει.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Α καλά.

Νεοφιλελέ και εσύ.

ΔΝΤ και ξερό ψωμί λοιπόν.

Μην τα μπλέκεις.

το ΔΝΤ τα παίρνει ακόμα με τον γνωστό σοβιετικό τρόπο για να μην χάσει απ τα δανεικά του.

Εγώ αλλο λέω αλλά δεν είναι της παρούσης.

Με το ΔΝΤ θα ήμουνα εάν έκλεινε όλα τα υπουργεία, ανελέμβαναν τεχνοκράτες, καθάριζαν τη μούργα απο όλα τα πολιτικά κόμματα, κάναν κατασχέσεις για τις κομματικές οφειλές πρώτα και ξεκινώντας απο τους μεγαλοοφειλέτες και απατεώνες και έπσαγαν το αποστημα των καρτέλ σε όλες τις εκφάνσεις της ελληνικής οικονομικής ζωής. Εγινε ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα με την απελευθέρωση των επαγγελάτων αλλά αυτό δεν αρκεί.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τοτε συμφωνεις με αδωνη. μπαχαλο ταχεις κανει στο μυαλο σου.

πλάκα κάνεις τύπε;

εγώ δεν θέλω τον Αδωνι να με υποχρεώνει να πληρώνω τον ΕΟΠΥΥ ως δημόσιο φορέα που αγοράζει υπηρεσίες απο ιδώτες.

Εγώ θέλω να καταργήσει τον ΕΟΠΥΥ και να πηγαίνω απευθείας στους ιδιώτες. Βεβαίως έτσι καταργεί τον εαυτό του απο το αξίωμα οπότε τέρμα το μπαγιόκο τέρμα και η αποζημίωση....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
πλάκα κάνεις τύπε;

εγώ δεν θέλω τον Αδωνι να με υποχρεώνει να πληρώνω τον ΕΟΠΥΥ ως δημόσιο φορέα που αγοράζει υπηρεσίες απο ιδώτες.

Εγώ θέλω να καταργήσει τον ΕΟΠΥΥ και να πηγαίνω απευθείας στους ιδιώτες. Βεβαίως έτσι καταργεί τον εαυτό του απο το αξίωμα οπότε τέρμα το μπαγιόκο τέρμα και η αποζημίωση....

Τύπε κι εσένα σε πάω!
Τώρα μην μασήσεις όμως που θα σε αποκαλέσουν νεοφιλελεύθερο!
Τουλάχιστον εγώ το έχω δηλώσει από καιρό. :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πλάκα κάνεις τύπε;

και γω συμφωνω αλλα ειναι αντικοινωνικο ετσι. πρεπει να υπαρχει ενας φορεας για να διαχειριζεται και τους απορους ασθενεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
και γω συμφωνω αλλα ειναι αντικοινωνικο ετσι. πρεπει να υπαρχει ενας φορεας για να διαχειριζεται και τους απορους ασθενεις.

Σωστό, αλλά ΜΟΝΟ αυτούς!
Κι όχι μόνο να τους περιθάλπτει, αλλά και στέγη να τους παρέχει και τροφή και ηλεκτρικό και θέρμανση.

Διότι και στην Κούβα η περίθαλψη δωρεάν είναι, αλλά ο πληθυσμός υποσιτίζεται σε ποσοστό άνω του 80%!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ούτως ή άλλως και τώρα απλώς ψοφάς εάν δεν έχεις χρήμα.

Πρακτικά δλδ καταλήξαμε σοβιετια. Θα τα φάνε όλα απο όλους και μετά θα ψοφάνε όλοι πλην των υμετέρων.

Παλαιά πίστευα ότι έπρεπε να υπάρχει δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία και δημόσιο κοινωνικό μοντέλο. Το θέμα είναι πως κατέληξα ότι η ελληνική ράτσα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΟΓΩ DNA. ΑΛΛΟΙ γιατί έχουν την νοοτροπία του ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, άλλοι γιατί έχουν τη νοοτροπία ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, και άλλοι γιατι εκμεταλλευόμενοι τις 2 παραπάνω κατηγορίες ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ και πουστιές.

Κατά συνέπεια το μόνο μοντέλο που μπορεί ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΡΑΤΣΑ είναι το Αμερικανικό.
Εχεις; Ζεις;

Δεν έχεις; Ψοφάς.

Γιατί με το τρέχον ελληνικό ΕΧΕΙΣ ΔΕ ΕΧΕΙΣ σε Εχουν καταδικασμενο ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ.

Έλα όμως που δεν ψοφάνε.

Και μάλιστα το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι υψηλότερο από τις ΗΠΑ, το ίδιο με την Γερμανία και σχεδόν το ίδιο με την Αυστρία, την Αγγλία, την Ολλανδία και τον Καναδά.

http://[URL unfurl="true"]www.health.gov.il/English/News_and_Events/Spokespersons_Messages/PublishingImages/23112011_2_4e.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.huffingtonpost.com/2013/11/21/us-life-expectancy-oecd_n_4317367.html[/URL]

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

το έγραψα πιο πριν.......

αλλά δεν θα κάνει ο Αδωνις τον νταβατζή στο φορέα για τους άπορους. Εχουμε γεμίσει νταβατζήδες και λιαπηδες. Πληρώνουμε εμείς για τα κουρέματα του Βενιζέλου και εμείς για τις πινακίδες του Λιάπη.

Τέλος.

Καπιταλισμός RULEΖ. Δεν υπάρχει άλλο μοντέλο γι αυτόν τον μαλακα λαό. Το άλλο το αρχίδι πήρε λέει εφάπαξ κάνα καταομμύριο και είναι στο Συριζα για να με κυβερνήσει και να με βάζει ες αεί να πληρώνω εγώ τα λεφτά που έφαγαν τα λαμογιοτεμπέλια απο τα κοινωνικά κονδύλια.

Τέλος,

τομπούλο.

Και πάμε παρακάτω.

Επισκέπτης
Nα 'σαι καλά ρε Τραμουντάνα, πάλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tesco νυχτα και ΣΚ

καταστήματα after hours ..

o δικος μου δουλεύει σε ένα καταστημα με συμπληρωματα διατροφής για αθλητές... 20 ώρες την βδομαδα (6-[size=10pt][size=10pt]10[/size][/size] το βραδυ) και 20 ώρες ΣΚ.... επι 8 λίρες την ώρα

η γκόμενα του σε ένα κατάστημα καλλυντικων γα 20 ώρες την βδομαδα κάνει και video editing σε ένα στούντιο με το κομμάτι..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έλα όμως που δεν ψοφάνε.

Και μάλιστα το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι υψηλότερο από τις ΗΠΑ, το ίδιο με την Γερμανία και σχεδόν το ίδιο με την Αυστρία, την Αγγλία, την Ολλανδία και τον Καναδά.

http://[URL unfurl="true"]www.health.gov.il/English/News_and_Events/Spokespersons_Messages/PublishingImages/23112011_2_4e.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.huffingtonpost.com/2013/11/21/us-life-expectancy-oecd_n_4317367.html[/URL]
[/quote]

Ε καιρός ν αρχίσουν.

Αρκετά με τα παπανδρεικά κόλπα.

Δε μπορούν μια ζωή τα τεμπλελόσκυλα και τα λαμόγια να ζούν εις υγείαν του κορόιδου.

Το άλλο το αρχίδι ηθελε να είναι διοικητής νοσοκομείου να παίρνει την αποζημίωση διοικητού και απο κάθε μπίζνα να παίρνει το νταβατζιλίκι του.

Είπαμε.
τέλος
τομπούλο
ψόφο

και όποιος αντέξει. Και συνήθως στο καπιταλιστικό αντέχουν οι δυνατοί. Αυτή άλλωστε είναι και η φυσική επιλογή.

Θα βοηθήσω οποιονδήποτε είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον εαυτό του. Κανέναν πλέον που θέλει να ζει εις βάρος μου.

Εγινα κατανοητός;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Επισκέπτης
Πανίβλακα, ζω στο Λονδίνο τα τελευταία 17 χρόνια. Οι μαλακίες που πετάς είναι άνευ προηγουμένου. Σε ξεφτίλισσα και τις προάλλες με τις φωτογραφίες από τη γκόμενα που γαμούσες  :jerking: :jerking: :jerking: στο Reading...
Κατάστημα συμπληρωμάτων ανοιχτό έως τις 10 δεν υπάρχει που να χτυπιέσαι με τη γερασμένη κοιλάρα σου...

ΒΛΑΚΑ παραμυθά! Με τα 6500Χ16 μισθά  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

γιατί εχεις την εντυπωση ότι στο Λονδίνο τα μαγαζιά κλείνουν νωρις νωρις όπως εδώ ???

βαθια νυχτωμενος είσαι

Επισκέπτης
Μην ψάχνεις πάλι το γούγλη, να σου πω πόσο κοστίζουν τα 4 pints (>2lt) οrganic γάλα;  :2funny: :2funny:

και να μην ξεχνάμε και τα πουλόβερ από πανέρι για την κυρά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιθανόν για αυτα που βγαινουν σε προσφορά μετα τις 7 το βράδυ και λήγουν την επομένη

κατά τα άλλα

χοιρινες πανσετες 6 ευρώ αγγλία 3.5 ευρώ βαρβακειο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πανίβλακα, ζω στο Λονδίνο τα τελευταία 17 χρόνια. Οι μαλακίες που πετάς είναι άνευ προηγουμένου. Σε ξεφτίλισσα και τις προάλλες με τις φωτογραφίες από τη γκόμενα που γαμούσες  :jerking: :jerking: :jerking: στο Reading...
Κατάστημα συμπληρωμάτων ανοιχτό έως τις 10 δεν υπάρχει που να χτυπιέσαι με τη γερασμένη κοιλάρα σου...

ΒΛΑΚΑ παραμυθά! Με τα 6500Χ16 μισθά  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αμα εσύ ζεις στο λονδίνο εγω ζω στο Τοκιο...παπάρα..

αιντε παπάρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

για την ακρίβεια στο Ανω Βλαχοχώρι μένεις.. μαλάκα που έμαθες και τα Λονδίνα

Επισκέπτης
Ε, κάπου το είχα μυριστεί ότι ο χοντρογιός του χοντροτραμού στα GNC θα δούλευε...

Ρε μαλάκα με περικεφαλαία, για κακή σου τύχη τη συγκεκριμένη αγορά την ξέρω σαν την πίσω τσέπη μου  :grin:

Ρε μαλάκα με περικεφαλαία, ακόμη και το -πιο κεντρικό δε γίνεται- της Oxford St. (εκεί με τα πανέρια  :2funny: :2funny: :2funny:) στο west One sh.cnt. κλείνει στις 9. Μήπως δουλεύει βίζιτα στο Soho o υιός;

όσο για το αν ζω Λονδίνο ρώτα το Βολταίρο και τον τομκατ. Από το Παγκράτι γράφω, γειτονόπουλα είμαστε  :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΛΑΚΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμα εσύ ζεις στο λονδίνο εγω ζω στο Τοκιο...παπάρα..

αιντε παπάρα

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τόσα γκαφρά ο μπαμπάς και ο γιος τέτοια ξεφτίλα;
καλα ρε τυπε, κακο ειναι αυτο; κι ο δικος μου γερος ειχε εναν σκασμο γκαφρα, αλλα αν δεν δουλευα δεν την εβγαζα.
τωρα βεβαια ο δικος μου με ειχε φτυσμενο απ'τα 16.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε, κάπου το είχα μυριστεί ότι ο χοντρογιός του χοντροτραμού στα GNC θα δούλευε...

Ρε μαλάκα με περικεφαλαία, για κακή σου τύχη τη συγκεκριμένη αγορά την ξέρω σαν την πίσω τσέπη μου  :grin:

Ρε μαλάκα με περικεφαλαία, ακόμη και το -πιο κεντρικό δε γίνεται- της Oxford St. (εκεί με τα πανέρια  :2funny: :2funny: :2funny:) στο west One sh.cnt. κλείνει στις 9. Μήπως δουλεύει βίζιτα στο Soho o υιός;

όσο για το αν ζω Λονδίνο ρώτα το Βολταίρο και τον τομκατ. Από το Παγκράτι γράφω, γειτονόπουλα είμαστε  :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΛΑΚΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιος εισαι ρε τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom