Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε Τζώνυ δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ, η νοοτροπία που είχαμε από το 1981 και μετά φταίει κι αυτήν το ΠΑΣΟΚ την έφερε.

πιστευω οτι εισαι μορφωμενος ανθρωπος για να πιστευεις αυτα τα πραματα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Βρε ακόμα κι εγώ που ανήκω στην "συντεχνία" το παραδέχομαι πως ΔΕΝ γινόταν αλλιώς! Καλά ήταν όσο κράτησε το "πάρτυ" τώρα τα κεφάλια μέσα!
Όπως και για όλους τους εργαζόμενους και "επιχειρούντες" εν Ελλάδι...
Πως γίνεται αυτό το "τα κεφάλια μέσα" να ισχύει πάντα για τους άλλους.
Αιθεροβατείς κι εσύ αν νομίζεις ότι θα βρίσκονται πάντα να δίνουν κάποιοι 50άρικα για επισκεψη.
Όπως ότι αν και με φιλελεύθερες οικονομικά απόψεις θέλεις να ειναι ανταγωνιστικοί οι άλλοι και όχι εσύ.
Ο ανταγωνισμός θέλει ταυτόχρνονα καλύτερη ποιότητα πιρισσότερη ποσότητα σε λιγότερο χρόνο και κόστος.
Αντ'αυτού "αυτοκοστολογείσαι" στο 50άρικο με 5-6 πελάτες για να εισαι χαλαρός και κερδοφόρος ταυτόχρονα. Παραδέξου ότι οι θεωρίες που ασπάζεσαι είτε δεν έχουν γενική εφαρμογή ειτε ότι αντιφάσκεις.
Μη μου αρχίσεις να μου λες κι εσυ για πτυχία και σπουδές γιατί όμοιοί σου περιμένουν πολλοί άπραγοι έτσι όπως τα έχουν καταφέρει οι θεωρίες σου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Η Κυβέρνηση ήθελε να απολύσει κάποιες χιλιάδες εργαζόμενους
και ταυτόχρονα να μειώσει το κόστος της ΔΗΜΟΣΙΑΣ υγείας .
Έτσι αποφάσισαν να απολύσουν τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ,που έχουν ιατρείο
και έτσι δεν θα υπολογίζονται σαν άνεργοι.Τόσο απλά .

Έβαλαν τον Άδωνι να κάνει αυτή τη δουλειά ,γιατί κανένας άλλος
δεν δεχόταν ! Θέλει...μυαλό για να υπογράψεις απολύσεις ; Οχι βέβαια !
Μερικοί  οπαδοί της ΝΔ θεωρούν ότι είναι ... ιδιαίτερα ικανός
επειδή θα απολύσει κόσμο !  :2funny: :2funny: :2funny:
Ετοιμαστείτε για ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ αριθμό της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές ! 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Πως γίνεται αυτό το "τα κεφάλια μέσα" να ισχύει πάντα για τους άλλους.
Αιθεροβατείς κι εσύ αν νομίζεις ότι θα βρίσκονται πάντα να δίνουν κάποιοι 50άρικα για επισκεψη.
Όπως ότι αν και με φιλελεύθερες οικονομικά απόψεις θέλεις να ειναι ανταγωνιστικοί οι άλλοι και όχι εσύ.
Ο ανταγωνισμός θέλει ταυτόχρνονα καλύτερη ποιότητα πιρισσότερη ποσότητα σε λιγότερο χρόνο και κόστος.
Αντ'αυτού "αυτοκοστολογείσαι" στο 50άρικο με 5-6 πελάτες για να εισαι χαλαρός και κερδοφόρος ταυτόχρονα. Παραδέξου ότι οι θεωρίες που ασπάζεσαι είτε δεν έχουν γενική εφαρμογή ειτε ότι αντιφάσκεις.
Μη μου αρχίσεις να μου λες κι εσυ για πτυχία και σπουδές γιατί όμοιοί σου περιμένουν πολλοί άπραγοι έτσι όπως τα έχουν καταφέρει οι θεωρίες σου.

Ρε φίλε έχω πλέον 34 συντάξιμα χρόνια και αντίστοιχη δουλειά και πελατολόγιο πάνω από 10.000 άτομα (περασμένα στο p/c μου).
Πέρασα την εποχή των παχιών αγελάδων και τα έκανα τα κουμάντα μου. Και σε δυο χρόνια βγαίνω σε σύνταξη αν θέλω και μου δίνουν 1.200 το μήνα. Λες να κάθομαι να βλέπω 15 τη μέρα για τα ίδια λεφτά; (Αφαιρουμένων των εξόδων).
Οπότε με παίρνει να αυτοκοστολογούμαι στο 40άρι - 50άρι και στους 100 πελάτες το μήνα, πάει να πει πέντε τη μέρα.

Τώρα αν ήμουν 35 χρονών και ξεκινούσα αναγκαστικά θα πήγαινε στη Γερμανία να παίρνω 4.200 το μήνα με καλές συνθήκες δουλειάς. Αν με έπαιρνε θα το προσπαθούσα και για ΗΠΑ (πολύ δύσκολο βέβαια), να γινόμουν πάμπλουτος!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Φυσικά ο Άδωνις υποστηρίζει τα συμφέροντα του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομέα ,
των αλυσίδων διαγνωστικών και θεραπευτικών ιατρικών κέντρων που
οι ιδιοκτήτες τους ΔΕΝ είναι γιατροί και πολλοί είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ επιχειρηματίες
που ξεπλένουν χρήμα με τα κέντρα αυτά .

Φυσικά και ΔΕΝ είναι υπέρ του λαού να κλείσουν οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ μονάδες του ΕΟΠΥΥ .
Στα ιδιωτικά ιατρεία θα αναγκάζεται ο κόσμος να ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ενώ
το 30 % του λαού στην Ελλάδα ζεί με εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχειας .

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ρε φίλε έχω πλέον 34 συντάξιμα χρόνια και αντίστοιχη δουλειά και πελατολόγιο πάνω από 10.000 άτομα (περασμένα στο p/c μου).
Πέρασα την εποχή των παχιών αγελάδων και τα έκανα τα κουμάντα μου. Και σε δυο χρόνια βγαίνω σε σύνταξη αν θέλω και μου δίνουν 1.200 το μήνα. Λες να κάθομαι να βλέπω 15 τη μέρα για τα ίδια λεφτά; (Αφαιρουμένων των εξόδων).
Οπότε με παίρνει να αυτοκοστολογούμαι στο 40άρι - 50άρι και στους 100 πελάτες το μήνα, πάει να πει πέντε τη μέρα.

Τώρα αν ήμουν 35 χρονών και ξεκινούσα αναγκαστικά θα πήγαινε στη Γερμανία να παίρνω 4.200 το μήνα με καλές συνθήκες δουλειάς. Αν με έπαιρνε θα το προσπαθούσα και για ΗΠΑ (πολύ δύσκολο βέβαια), να γινόμουν πάμπλουτος!
Σε μια ελεύθερη οικονομια δεν έχει τέτοια:
α)Σου κανονίζει πελάτες και αμοιβές ο μάνατζερ υγείας ο οποιος απαιτεί να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.
ή β)ειναι καθορισμένο το πακέτο συμφωνίας με την ιδιωτική ασφαλιστική (το αποδέχεσαι ή όχι)
Έχω συγγενείς στην Αμερική και δεν έχω ακούσει να πηγαίνουν να πληρώνουν επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό όπως γίνεται εδώ. Φυσικά συμφωνώ ότι αμοίβονται καλύτερα οι γιατροί οπως και ολοι οι επαγγελματιες ακόμα και οι μεροκαματιάρηδες. Μη συγκρίνουμε απ'αυθειας μαμοιβές, υπάρχει και το κόστος ζωής.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Ακριβώς ! Αυτό που θα πετύχει το ζωντόβολο με το όνομα
Άδωνις Γεωργιάδης ,είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ να ΦΥΓΟΥΝ από
τον ΕΟΠΥΥ και να δουλεύουν είτε σε ιδιωτικό ιατρείο ,είτε να πάνε στο εξωτερικό .

Προηγουμένως ,οι φτωχοί πολίτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν
κάποιους καλούς γιατρούς ΔΩΡΕΑΝ στον ΕΟΠΥΥ .Τώρα τέλος αυτό .
Είναι υπερ ...του Λαού αυτό;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Έχω συγγενείς στην Αμερική και δεν έχω ακούσει να πηγαίνουν να πληρώνουν επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό όπως γίνεται εδώ. Φυσικά συμφωνώ ότι αμοίβονται καλύτερα οι γιατροί οπως και ολοι οι επαγγελματιες ακόμα και οι μεροκαματιάρηδες. Μη συγκρίνουμε απ'αυθειας αμοιβές, υπάρχει και το κόστος ζωής.

Στις ΗΠΑ από τα 300 εκατομμύρια ,τα 55 είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ !
Οι ασφαλισμένοι σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ασφάλειες πληρώνουν ΠΟΛΛΑ στην ασφάλεια
αλλά ΔΕΝ πληρώνουν στα ιατρεία και τα νοσοκομεία .
Δες το φιλμ sicko !
images

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Στις ΗΠΑ από τα 300 εκατομμύρια ,τα 55 είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ !
Οι ασφαλισμένοι σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ασφάλειες πληρώνουν ΠΟΛΛΑ στην ασφάλεια
αλλά ΔΕΝ πληρώνουν στα ιατρεία και τα νοσοκομεία .
Δες το φιλμ sicko !
images
Ισχύει και αυτό αλλά το "απέκρυψα" για την οικονομία της συζήτησης. Συμφωνώ.
Αλλά θα αρχίσει ο άλλος ότι δεν έχουν ασφάλεια οι άμυαλοι και οι τεμπέληδες που δεν δουλεύουν!  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε μια ελεύθερη οικονομια δεν έχει τέτοια:
α)Σου κανονίζει πελάτες και αμοιβές ο μάνατζερ υγείας ο οποιος απαιτεί να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.
ή β)ειναι καθορισμένο το πακέτο συμφωνίας με την ιδιωτική ασφαλιστική (το αποδέχεσαι ή όχι)
Έχω συγγενείς στην Αμερική και δεν έχω ακούσει να πηγαίνουν να πληρώνουν επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό όπως γίνεται εδώ. Φυσικά συμφωνώ ότι αμοίβονται καλύτερα οι γιατροί οπως και ολοι οι επαγγελματιες ακόμα και οι μεροκαματιάρηδες. Μη συγκρίνουμε απ'αυθειας μαμοιβές, υπάρχει και το κόστος ζωής.

σε μια ελευθερη οικονομια έχεις το δικαίωμα να κανεις τον μανατζερ του εαυτού σου και να μην συμβληθείς με ΚΑΜΜΙΑ ασφαλιστική εταιρεία ακομη και με το οποιο κρατικό σύστημα υγείας...

σε ότι αφορά τις ΗΠΑ ναι δεν πληρώνεις τον γιατρό εφόσον πληρώνεις την ασφαλιστική σου εταιρεία η οποία έχει δικαίωμα να σου αρνηθεί κάλυψη εφόσον κρίνει ότι είσαι παθητικός για την κερδοφορία της ή να μην σου ανανεωσει το συμβόλαιο την επόμενη χρονιά ή να σου αρνηθεί θεραπεία αν κρίνει ότι η νόσος που έχεις είναι αποτέλεσμα προυπάρχουσας της ασφαλίσεως κατάστασης...

αν δεν την έχεις πληρώσει την ασφαλιστική τότε δωρεάν μόνο στα επείγοντα των νοσοκομείων τα οποία είναι στο σύστημα εφημεριών όπου θα σου ράψουν πχ ένα τραύμα θα σου δώσουν και καποια αντιβιοτικά (γενόσημα βεβαίως) ευρέως φάσματος και τεχνολογίας πρώτης γενεάς και το πολύ σε τρείς μέρες θα σου δώκουν εξιτήριο...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
σε μια ελευθερη οικονομια έχεις το δικαίωμα να κανεις τον μανατζερ του εαυτού σου και να μην συμβληθείς με ΚΑΜΜΙΑ ασφαλιστική εταιρεία ακομη και με το οποιο κρατικό σύστημα υγείας...
Κάτσε εσύ χωρίς σύμβαση με εταιρία να κόβεις επισκέψεις στην Αμερική όπως εδω να δω αν θα πατήσει άνθρωπος. Ας λέμε την αλήθεια.
Ειπαμε αμοιβονται καλύτερα αλλά για πολλούς λόγους δεν μπορούμε να ειμαστε Αμερική.
Εκτός και αν εισαι νομπελιστας γιατρός  και κουράρεις μεγαλοεπιχειρηματίες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Ο κουτοπόνηρος Άδωνις ,χρησιμοποιεί την δυσαρέσκεια του κόσμου
για το δημόσιο σύστημα υγείας .Αν πας σε δημόσια μονάδα υγείας
καποιοι εργαζόμενοι θα σου μιλήσουν άσχημα ,θα ταλαιπωρηθείς κτλ
Οι ασθενείς όμως που πηγαίνουν χρόνια στις δημόσιες μονάδες υγείας
έχουν βρει ποιοί γιατροί είναι καλοί και εξυπηρετικοί και τις
προτιμούν από τα ιδιωτικά κέντρα ,που πρέπει να πληρώσουν .

Είναι κατά κάποιο τρόπο σαν τα ταξί στην Ελλάδα .Ο κόσμος
έχει δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά των οδηγών τους .Όμως
πληρώνει ΜΟΝΟ 3,20 ευρώ ελάχιστη διαδρομή και εξυπηρετείται .
Προτιμάς να καταργηθούν τα φτηνά ταξί και να υπάρχουν μόνο..
πανάκριβες λιμουζίνες με ευγενείς οδηγούς που μπορούν
να πληρώσουν μόνο οι πλούσιοι ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Ισχύει και αυτό αλλά το "απέκρυψα" για την οικονομία της συζήτησης. Συμφωνώ.
Αλλά θα αρχίσει ο άλλος ότι δεν έχουν ασφάλεια οι άμυαλοι και οι τεμπέληδες που δεν δουλεύουν!  :2funny:

Από τα 300 εκατομμύρια κατοίκων στις ΗΠΑ τα 55 εκατομμύρια είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ
όχι διότι είναι άνεργοι ,αλλά διότι είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ οι ιδιωτικές αφάλειες
ιδιαίτερα αν έχει κάποιος χρόνιο νόσημα ,π.χ.διαβήτη ,που έχουν το 5%
περίπου του πληθυσμού .

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Από τα 300 εκατομμύρια κατοίκων στις ΗΠΑ τα 55 εκατομμύρια είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ
όχι διότι είναι άνεργοι ,αλλά διότι είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ οι ιδιωτικές αφάλειες
ιδιαίτερα αν έχει κάποιος χρόνιο νόσημα ,π.χ.διαβήτη ,που έχουν το 5%
περίπου του πληθυσμού .
Άσε τύπε δεν παλεύονται οι νεοφιλελεύθεροι, θα σου πει ότι ειναι πάλι τεμπέληδες που δεν δουλεύουν περισσότερο για να βγάλουν περισσοτερα ωστε να έχουν να ασφαλιστούν για  έχουν την πολυτέλεια οι ίδιοι να βγάζουνε περισσότερα με λιγότερη δουλειά!  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

σε ότι αφορά τις ΗΠΑ ναι δεν πληρώνεις τον γιατρό εφόσον πληρώνεις την ασφαλιστική σου εταιρεία η οποία έχει δικαίωμα να σου αρνηθεί κάλυψη εφόσον κρίνει ότι είσαι παθητικός για την κερδοφορία της ή να μην σου ανανεωσει το συμβόλαιο την επόμενη χρονιά ή να σου αρνηθεί θεραπεία αν κρίνει ότι η νόσος που έχεις είναι αποτέλεσμα προυπάρχουσας της ασφαλίσεως κατάστασης...

αν δεν την έχεις πληρώσει την ασφαλιστική τότε δωρεάν μόνο στα επείγοντα των νοσοκομείων τα οποία είναι στο σύστημα εφημεριών όπου θα σου ράψουν πχ ένα τραύμα θα σου δώσουν και καποια αντιβιοτικά (γενόσημα βεβαίως) ευρέως φάσματος και τεχνολογίας πρώτης γενεάς και το πολύ σε τρείς μέρες θα σου δώκουν εξιτήριο...

Μισά τα ξέρεις ΚΟΥΝΙΑΔΕ  ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν έχει κάποιος  προυπάρχουσα της ασφαλίσεως νόσο ,μπορεί να υπογραφεί
συμβόλαιο με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ασφάλιστρα ,είτε να ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ από την ασφάλιση
η θεραπεία για την συγκεκρμένη πάθηση ,ή άλλες παθήσεις .

Μισά τα ξέρεις ,όπως και μισά τα ξέρει ο ημιμαθής Μπουμπούκος !
Είναι ικανός ...επειδή θα υπογράψει απολύσεις που προαποφάσισε
η Κυβέρνηση !  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Άσε τύπε δεν παλεύονται οι νεοφιλελεύθεροι, θα σου πει ότι ειναι πάλι τεμπέληδες που δεν δουλεύουν περισσότερο για να βγάλουν περισσοτερα ωστε να έχουν να ασφαλιστούν για  έχουν την πολυτέλεια οι ίδιοι να βγάζουνε περισσότερα με λιγότερη δουλειά!  :2funny:

Στην Αυστραλία υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΜΗ ΥΓΕΙΑΣ για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες .
Αλλά δεν έγινε το σύστημα εκεί από κάτι κουτοπόνηρους ψευτο-δεξιούς
όπως ο Κουνιαδος Καρδιολόγου Τραμου και ο Μπουμπούκος του !  :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Στην Αυστραλία υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΜΗ ΥΓΕΙΑΣ για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες .
Αλλά δεν έγινε το σύστημα εκεί από κάτι κουτοπόνηρους ψευτο-δεξιούς
όπως ο Κουνιαδος Καρδιολόγου Τραμου και ο Μπουμπούκος του !  :2funny: :2funny: :2funny:

ωραιο παραδειγμα βρηκες

Αυστραλία: Πεθαίνουν στα γηροκομεία από αφυδάτωση και ασιτία

ΑΘΗΝΑ 21/02/2013

Οι θάνατοι από αφυδάτωση και υποσιτισμό στα γηροκομεία της Αυστραλίας υπερδιπλασιάστηκαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια!

Σύμφωνα με πρεπορτάζ της εφημερίδας «Herald Sun» τα πρόσφατα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας δείχνουν ότι 595 τρόφιμοι γηροκομείων της Πολιτείας της Βικτόριας πέθαναν πεινασμένοι και διψασμένοι, από το 2008 έως το 2011, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2012 πέθαναν άλλοι 187 (δηλαδή, περισσότεροι από ένας την ημέρα!) από τις ίδιες αιτίες.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, η εφημερίδα θυμίζει στους αναγνώστες της ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε αποκαλύψει ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή μεταξύ 2008 και 2011, η αφυδάτωση και ο υποσιτισμός ήταν η αιτία ή μέρος των αιτιών, που έχασαν τη ζωή τους 731 ασθενείς στα νοσοκομεία της Βικτώριας!

Οι αποκαλύψεις εκείνες ανάγκασαν την πολιτειακή κυβέρνηση και την αρμόδια υπηρεσία να διεξάγουν έρευνα.

Για το θέμα, το γραφείο του υπουργού Υγείας της Πολιτείας, Ντέιβιντ Ντέιβις, πληροφόρησε την εφημερίδα ότι η έρευνα βρίσκεται στα τελευταία της στάδια.

Τους τελευταίους 54 μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία, πέθαναν συνολικά στη Βικτόρια πάνω από 1.500 άτομα από δίψα και πείνα!

Τα στοιχεία δόθηκαν στην εφημερίδα από το υπουργείο Δικαιοσύνης όταν η εφημερίδα επικαλέστηκε τη σχετική νομοθεσία που προβλέπει την ελευθερία στην πληροφόρηση.

Στο μεταξύ, αρκετές οικογένειες ασθενών σε νοσοκομεία και τροφίμων σε γηροκομεία κατηγόρησαν τους αρμόδιους των νοσοκομείων όταν διακόπτουν την ενδοφλέβια παροχή τροφής και νερού σε δικούς τους ανθρώπους.

Μία γυναίκα ανάφερε στην εφημερίδα ότι η 88χρονη μητέρα της θα είχε πεθάνει πριν δύο χρόνια από σηψαιμία και αφυδάτωση, αν δεν είχε επέμβει η ίδια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Ο σκοπός του Μπουμπούκου Άδωνι και των αφεντικών του
είναι να καταργήσει όσο μπορεί τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ δομές ΥΓΕΙΑΣ .

Χρηματοδοτούμενος από ιδιοκτήτες ιδιωτικων ιατρικών κέντρων
θα υπογράψει χιλιάδες απολύσεις  ...για το καλό του...Λαού  :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα και ο Χατζηνικολάου τον έκραξε .Κάτι ψευτοδεξιοί σαν τον κουνιάδο
καρδιολόγου Τραμου ,θαυμάζουν τον Μπουμπούκο που σκούζει στα κανάλια !  :2funny: :2funny:
Βρε " οικονομολόγε " Τραμου ,αν καταργηθουν οι δημόσιες δομές υγείας
δεν ΘΑ ΑΚΡΙΒΥΝΟΥΝ οι ιδιωτικές ; Δεν θα πληρώνεις περισσότερο
εσύ που για το πωπουδάκι σου πηγαίνεις σε ιδιώτη γιατρό ,αφού ο κουνιάδος
σου καρδιολόγος δεν μπορεί να σε εξετάσει δωρεάν για τα υπόλοιπα όργανα ;  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Τζώνυ ,έχεις πάει στην Αυστραλία ;  :2funny:

Φοβάσαι αν σε βάλουν εκεί στο γηροκομείο μην πεθάνεις πρόωρα ;  :2funny:

Για σύνελθε λίγο ! Οι δημόσιες παροχές υγείας στην Αυστραλία είναι
οι καλύτερες στον κόσμο και είναι για όλους .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom