Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Tramoyntana να σου πω κατι ?
Αν σε εβρισκα μπροστα μου ρε αρχιδι και μου ξεστομιζες ολες αυτες τις αηδιες που καθεσαι και γραφεις στους υπολοιπους εδω μεσα που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εισαι απλα ενας βολεμενος κολλημενος σκατοπουστας απο το πολιτικο συστημα που υποστηριζεις... θα σου κολλαγα την μουρη στην χωμα να το βουλωσεις για να μην μου πρηζεις τα φρυδια

Μιλα για καμια πουτανα καλυτερα και ασε τα ...τα κανουν διεθνως αυτα...χρωστανε τα sprider τον τελευταιο μισθο...και χρωσταει το κρατος στον Βωβο...αν και παρολα αυτα υποστιριζω τον Αδωνη και το πολιτικο συστημα που τον περιθαλπτει γιατι κονομαω 6 χιλιαρικα (αρχιδια παιρνεις χαζομαλακα η μανα σου σε ταιζει) τον μηνα και ολα σε αυτον τον τοπο ειναι ροδινα

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
δεν εννοουσα ακριβως αυτο βεβαια. το αν εχει δικιο καποιος να διαμαρτυρεται για την πολιτικη που ακολουθειται ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.
εγω εστιαζω κυριως στον αδωνι και στο πεσιμο που γινεται προσωπικα σε αυτον.
ο αδωνις οπως και ο κυριακος αυτην τη στιγμη εκτελουν το εργο που δεν θα εκτελουσε κανεις ευνοουμενος του πρωθυπουργου.
διαβασε πιο πισω το post του geoman.

Δεν μπορει να ζησει αυτος χωρις καμερα ρε !!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και το "euphoria" που είναι Ελληνική ρε βλάκα, γιατί οι Άγγλοι το γράφουν ορθογραφημένο στα Ελληνικά; Η το "gynaecology", το "glycogenesis", το "haemoglobin" κλπ.
Αυτοί είναι μαλάκες που σέβονται τη γλώσσα μας κι εμείς ξύπνιοι και δεν σεβόμαστε τη δικιά τους;
Αλλά θα μου πεις, εδώ δεν σεβόμαστε τη δική μας, τις ξένες θα σεβαστούμε;

χαχαχαχαχαχαχαχαχα στο τέλος θα μας πεις οτι εχουν και τα γκριγκλις ορθογραφία . Ο ανθρωπος ρε πουτσικ αν γερνάει το χανει δεν παιζει να συνννενοηθείς

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
ρε παπαρα καταλαβαίνεις ότι αυτο γίνεται διεθνως  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και κάποιες "σημαίες" μπορεί να δίνουν και 106 φοροαπαλλαγές!
Ο σποπός είναι να βάλουν τα πλοία "Ελληνική σημαία" να έχουν τουλάχιστον αξιωματικούς Έλληνες και να φέρουν τα γραφεία τους στον Πειραιά από το Λονδίνο.
Και φυσικά θα ζητήσουν καλύτερη φορολογική μεταχείρηση από αυτή που είχαν στο Λονδίνο, για να σηκωθούν να φύγουν από κει. Αλλιώς γιατί να το κάνουν δηλαδή;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
παρολο που με περιμενει το πιπίνι..
Εγω ομως θα σε γλεντήσω τώρα...

- Ιδια κοψιά τα σχολεία στην Βουλιαγμένη με τα σχολεία στο Πέραμα ?
:2funny:

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που είναι κλεισμένος στον μικρόκοσμο του...

Τράβα δες και ελα να μας πει πόσο μοιάζουν.

Για να καταλάβεις οτι μιλάς για πραγματα που δεν ξέρεις και δεν έχεις ζήσει,γιατι μιλάς εκ του ασφαλούς.

- Σε ΚΑΘΕ σχολείο,σε ΚΑΘΕ δουλειά υπάρχουν διαλλείματα για ξεκούραση και για φαγητό.
Εκτος αν θέλεις να μας πείς οτι εσυ εργάζεσαι 8 ώρες non stop.
Πες το να γελάσουμε και μετα να σε στείλουμε για πειράματα στην Αμερική.

- Το Ψ.Ν.Α κλείνει,όπως και η βοήθεια στο σπίτι,όπως και το Στουπάθειο.

- Αν σου φαίνονται λίγα τα 25 ευρώ,εσύ να δίνεις περισσότερα.

- Αυτές τις μαλακίες λέει και ο Άδωνις και δεν τολμάει να πιει έναν κάφε έξω,τον γιαουρτώνουν.
Και κάθεσαι και μας λές πόσο καλός είναι... :2funny:

Τι να γλεντήσεις ρε?
Μου αρέσει που κάθε φορά που σου γκρεμίζω εναν μύθο σου,το περνάς ασχολιστο...

Καλα το πας,εισαι καλος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
χαχαχαχαχαχαχαχαχα στο τέλος θα μας πεις οτι εχουν και τα γκριγκλις ορθογραφία . Ο ανθρωπος ρε πουτσικ αν γερνάει το χανει δεν παιζει να συνννενοηθείς

Α, οι Ελληνικής προέλευσης Αγγλικές (επιστημονικές) λέξεις που παρέθεσα σου φάνηκαν greeklish;
Δεν νοείται περεταίρω συζήτηση μαζί σου! Θα σε αφήνω να αυτοεξευτελίζεσαι χωρίς να μπαίνω στον (μάταιο) κόπο να σου απαντώ.
Και μέχρι τώρα δηλαδή κακώς έκανα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Α, οι Ελληνικής προέλευσης Αγγλικές (επιστημονικές) λέξεις που παρέθεσα σου φάνηκαν greeklish;
Δεν νοείται περεταίρω συζήτηση μαζί σου! Θα σε αφήνω να αυτοεξευτελίζεσαι χωρίς να μπαίνω στον (μάταιο) κόπο να σου απαντώ.

τι θελει παλι η καργιολα γραφτη σταρχιδιασ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

"περεταίρω συζήτηση"  για να μας πεις πόσο καλά ξέρεις να γράφεις σωστά; Οντως με εχεις εξευτελίσει. Πόσο βλαξ.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κλείνουν τα ψυχιατρικά νοσοκομεία

Τέλος εποχής για τα ψυχιατρικά νοσοκομεία όλης της χώρας. Όπως αναφέρει η αρμόδια υφυπουργός Ζέττα Μακρή, σε έγγραφό της που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «η αποασυλοποίηση και η οριστική κατάργηση των ψυχιατρείων, προκειμένου να μετασχηματιστούν σε δίκτυα ανοιχτών κοινοτικών δομών ψυχικής υγείας, είναι άμεση προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας αλλά και διακηρυγμένος στόχος του Εθνικού Σχεδίου «Ψυχαργώς».

Ειναι που δεν κλείνουν και που με γλέντησε ο ταρατετοιος...

Συνεχίζεται...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κλείνουν τα ψυχιατρικά νοσοκομεία

Τέλος εποχής για τα ψυχιατρικά νοσοκομεία όλης της χώρας. Όπως αναφέρει η αρμόδια υφυπουργός Ζέττα Μακρή, σε έγγραφό της που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «η αποασυλοποίηση και η οριστική κατάργηση των ψυχιατρείων, προκειμένου να μετασχηματιστούν σε δίκτυα ανοιχτών κοινοτικών δομών ψυχικής υγείας, είναι άμεση προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας αλλά και διακηρυγμένος στόχος του Εθνικού Σχεδίου «Ψυχαργώς».

λευτερια στη βικυ σταματη  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Tramoyntana να σου πω κατι ?
Αν σε εβρισκα μπροστα μου ρε αρχιδι και μου ξεστομιζες ολες αυτες τις αηδιες που καθεσαι και γραφεις στους υπολοιπους εδω μεσα που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εισαι απλα ενας βολεμενος κολλημενος σκατοπουστας απο το πολιτικο συστημα που υποστηριζεις... θα σου κολλαγα την μουρη στην χωμα να το βουλωσεις για να μην μου πρηζεις τα φρυδια

Μιλα για καμια πουτανα καλυτερα και ασε τα ...τα κανουν διεθνως αυτα...χρωστανε τα sprider τον τελευταιο μισθο...και χρωσταει το κρατος στον Βωβο...αν και παρολα αυτα υποστιριζω τον Αδωνη και το πολιτικο συστημα που τον περιθαλπτει γιατι κονομαω 6 χιλιαρικα (αρχιδια παιρνεις χαζομαλακα η μανα σου σε ταιζει) τον μηνα και ολα σε αυτον τον τοπο ειναι ροδινα

παλληκαράκι όποτε γουστάρεις... πινουμε καφεδακι και ανηφορίζουμε στο θεατρακι του Λυκαβητού για τα περαιτέρω...μόνο μην κλαις για πολύ καιρό μετά ....

αντε να σε δω κουτσαβε που θα φας καμμια και θα γιομισει το καλτσόν σου κοκκαλα..

μαλακισμένο χθεσινο σκατό που θα απειλήσεις κιολας...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
παλληκαράκι όποτε γουστάρεις... πινουμε καφεδακι και ανηφορίζουμε στο θεατρακι του Λυκαβητού για τα περαιτέρω...μόνο μην κλαις για πολύ καιρό μετά ....

αντε να σε δω κουτσαβε που θα φας καμμια και θα γιομισει το καλτσόν σου κοκκαλα..

μαλακισμένο χθεσινο σκατό που θα απειλήσεις κιολας...

Τον καφε θα στον βαλω στον κολο ρε μαλακα... στειλε μου το τηλεφωνο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom