2)Δωρεαν εκπαίδευση και ιδιαίτερα μαθήματα ή φροντιστήρια δεν γίνεται.
Να κάνουν πρόσθετη διδασκαλία μέτα το πέρας των μαθημάτων ή να σκεφτούν το Μοντεσοριανό συστημα εκπαίδευσης.
όχι ... να στρώσουν κώλο οι καθηγητάδες και να κανουν σωστό μαθημα..
Επίσης ενας μαθήτης σε λύκειο του Περάματος,δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες,ούτε μαθαίνει στις ίδιες συνθήκες,με τον μαθητή απο την Βουλιαγμένη ή τα Β.Π.
σε τι διαφέρουν τα δημόσια σχολεία του περάματος από της βουλιαγμένης? μια κοψιά έχουν όλα
Τέλος υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να φάνε στο σχολείο,επειδή οι γονείς του ειναι απολυμένοι και οχι απλα τεμπέληδες.
στο σχολείο τα παιδια κανουν μάθημα δεν στρωνουν τραπέζια για μεζεδάκια
3)Οικοδόμος με εργασία άνω των 30 ετών
αλλά με μολις 4.500 ενσημα παίρνει σύνταξη,περίπου στα 600 κατοστάρικα.Αν μένει μόνος του και νοικιάζει έχει να πληρώσει ενοίκιο σπιτιού,λογαριασμούς,φαγητό.
Και όχι ΔΕΝ βγαίνει με αυτα τα χρήματα.
να τα λες σωστά... τα υπόλοιπα μεροκάματα που είναι οεοοο? στην τσέπη το οικοδόμου ο οποιος κλαιει για την χαμηλή συνταξη
5)Είμαι εναντιων του να κλείσει το Ψ.Ν.Α
δεν κλείνει αναδιοργωνεται
το βοήθεια στο σπίτι κτλ κτλ
τα παράπονα σου σε αυτον που πλήρωνε τόσα χρόνια το κόστος δηλαδή στην Μέρκελ.. αλήθεια που ειναι η περιφημη αλλεγγύη για την οποια σκούζετε όλοι.γιατί δεν πάει κανένας εθελοντικά να βοηθησει ?
,να ειναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον Ερυθρο Σταυρό,
πότε δεν πληρώθηκε στην ώρα του δημόσιος υπάλληλος και μάλιστα κρατικου νοσοκομειου ?
όπως επίσης είμαι εναντίων των ράτζων
να πηγαίνεις σε ιδιωτικό. όσο έχουν όλοι ακόμη και αυτοί που δεν εχουν πληρώσει φράγκο τοσο περισσότερα ραντζα θα υπάρχουνε
και του να πληρωνω 25 ευρω
και εγώ... τα βρίσκω λιγα
ενω δίνω κάθε μήνα για ΙΚΑ για να νοσηλεύομαι σε άθλιες συνθήκες.
να πεις στους συγγενείς σου να μην μαζεύονται πολλοί στο δωμάτιο
Η λύση όμως του απολύω και διαλύω τα πάντα
ειναι απαραδεκτες.
Η λύση γκρεμιζω τα πάντα, διωχνω τους παντες και ξαναχτιζω απο την αρχή είναι η μόνη σωστή
καθώς και οι δηλώσ
εις¨δεν μπορούν όλοι να έχουν είσοδο στο ΕΣΥ"
φυσικα.. μετανάστες οι οποίοι ειναι παρανομα στην ελλαδα δικαιούνται μόνο επείγουσας νοσηλείας
Για τα αλλα θα σε γλεντήσω μετα
6)
7)Το δημόσιο όμως τον αφήνει να συνεχίζει τις δουλειες του και να έχει μπλογκ αποδείξεων ώστε να εργάζεται.
Επίσης απο το δημόσιο μια χάρα έπαιρνε δουλίτσες και κονόμαγε.
Αλλα ο καημένος,μόνο η μισή Μεσογείων του ανήκει,πεινάει ο άνθρωπος
Ο Mr express service απο την δεκατια του 90 δεν πλήρωνει.
Το Σπριντερ όφειλε να ειδοποιήσει τους εργαζομένους και να τους εξοφλήσει.
Το μαθαν τώρα και ο καθένας βαράει αβέρτα κανόνια.
Η εκκλησία έχει το αφορολόγητο,
το ίδιο και οι εφοπλιστές(το δημόσιο χάνει 9 δις).
Να έχουν τα προνόμια όμως ξέρουν.
Και τέλος...
Ανθρωποι σαν εμένα φωνάζουν και διεκδικούν και για εσενα..!!