Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whowho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν το ειπα εγω ρε ΣΤΟΚΕ.... Βουλευτης της ΝΔ το ειπε οτι ξηραινουν το σκατο τους για να ζησουν τα βουλευτακια που ψηφισες για να νομοθετουν και να σωσουν την χωρα!!!  :thefinge:

ο βουλευτης της ΝΔ δεν είπε όι ξεραίνουν το σκατό τους για να κονομησουν.. εσύ το λες παπαρα...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αυτο το πεσιμο στον αδωνι δειχνει ποσο χαμηλο δεικτη νοημοσυνης διαθετουμε σαν λαος.
και μπορω να το εξηγησω αυτο χωρις να ειμαι σιγουρος για το ποσοι μπορουν να καταλαβουν.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή αν καποια μετρα που στηριζεις εσυ χτυπάνε τον Αδωνη και αφήνουν αλώβητο εσένα τότε είσαι εσύ το λιγώτερο επικίνδνος.
Βγάζεις 6000 ευρω το μήνα,έχεις σπουδάσει έξω και δεν ξέρεις να γράφεις με σωστή ορθογραφία.

Πως να μην στηρίζεις Άδωνη μετα...?

Πάμε παρακάτω...

Εγω πιστεύω στην Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Οταν λοιπόν βγαίνει ο Αδωνης και λέει οτι πρέπει να γίνουν θυσίες και αυτός δεν έχει ΚΑΜΙΑ ουσιαστικη περικοπή,
οταν έχει ΔΩΡΕΑΝ αμάξι,όταν έχει 4000 ευρώ σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για δώρα και εκλογικό υλικό,
οταν τρώει στην μεγάλη Βρετανία,
και όλα αυτα τα πληρώνω και εγω΄, επειδή μερικοί μαλάκες τον ψήφισαν,

ενω απο την άλλη

Η ανεργία είναι στο 30 τοις εκατό,
παιδιά πεθαίνουν επειδή δεν είχαν λεφτά για πετρέλαιο,
συνταξιούχοι παίρνουν 200 και 300 ευρώ σύνταξη,
οι μισθοί μειώνονται

τότε ναι ο Άδωνης ειναι επικινδυνος.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτο το πεσιμο στον αδωνι δειχνει ποσο χαμηλο δεικτη νοημοσυνης διαθετουμε σαν λαος.
και μπορω να το εξηγησω αυτο χωρις να ειμαι σιγουρος για το ποσοι μπορουν να καταλαβουν.
ό,τι προσπαθούν να αποδείξουν αυτοί που την πέφτουν στον άδωνη
προσπαθείς να αποδείξεις και εσύ με αυτό το προφίλ.
είμαι σίγουρος ότι για να προσπαθεί κάποιος να δείξει πόσο γλίτσας είναι ο άδωνις τόσο πιο κατεστραμμένος είναι ο ίδιος,
κατ' αντιστοιχία, όποιος ασχολείται με τα πρόβατα των θρησκειών, αυτός και αν καταντάει μετά να γίνεται χειρότερος από αυτούς που προσπαθεί να γελοιοποιήσει.
αλλά για να έχεις τόσο καιρό αυτό το προφίλ, είναι όλοι σίγουροι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά πράγματα, οπότε άσε τις αναλύσεις για κάποιον με περισσότερο μυαλό.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
στα σκατα τον εριξε ο σαμαρας. Ειναι το ευχαριστω που τραβιεται ολη μερα στα καναλια για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. Μεχρι και για τον φορο ακινητων απολογειται. Κριμα που καιγεται ετσι για ενα μονο λογο. Ειναι απο τους λιγους βουλευτες που εχουν δουλεψει στη ζωη τους  :S

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Τι θυσίες έκανε αυτός ?

Άλλαξε η καθημερινότητα του ?

Άλλαξε ο τρόπος ζωής του ?

Αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του ?

Με απλα λόγια,στηρίζει κάποια μέτρα,με μεγάλη ευκολία,μιας και αυτός δεν έχει αντίκτυπο απο αυτα.

Αυτο τον κάνει το λιγότερο επικίνδυνο.
Άλλαξαν τα έσοδά του. Ούτε η επιχείρησή του πάει όπως πριν την κρίση, ούτε οι αποδοχές των βουλευτών είναι όπως πριν (αν και παραμένουν προκλητικά υψηλές)
Από εκεί και πέρα σίγουρα τα βγάζει πέρα πολύ καλύτερα από ότι εγώ και εσύ.
Ας κατεβούμε και εμείς στις εκλογές όπως έκανε αυτός, ας βγούμε βουλευτές για να έχουμε υψηλότερα έσοδα από ότι σήμερα.
Δεν έκλεψε τη θέση. Με σταυροδοσία βγήκε.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Άλλαξαν τα έσοδά του. Ούτε η επιχείρησή του πάει όπως πριν την κρίση, ούτε οι αποδοχές των βουλευτών είναι όπως πριν (αν και παραμένουν προκλητικά υψηλές)
Από εκεί και πέρα σίγουρα τα βγάζει πέρα πολύ καλύτερα από ότι εγώ και εσύ.
Ας κατεβούμε και εμείς στις εκλογές όπως έκανε αυτός, ας βγούμε βουλευτές για να έχουμε υψηλότερα έσοδα από ότι σήμερα.
Δεν έκλεψε τη θέση. Με σταυροδοσία βγήκε.
Έκλεισε την επιχείρηση του και άφησε απλήρωτους τους εργαζομενους που είχε.
Μάλιστα του είχαν κάνει και καταγγελία.

Το ίδιο είναι απο τα 800 ευρώ να σε πάνε στα 600 και απο κει στα 400
και το ίδιο ειναι απο τα 10.000 να πας στα 8000 ?
Και με δωρεαν αμάξι και με έκτακτη επιχορήγηση για την περίοδο των εκλογών.

Η δε τελευταία σου παράγραφος δείχνει πολλα.
Γίνονται βουλευτές για να κονομάνε.

Και αυτούς τους ψηφίζουν..

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Το ίδιο είναι απο τα 800 ευρώ να σε πάνε στα 600 και απο κει στα 400
και το ίδιο ειναι απο τα 10.000 να πας στα 8000 ?
Και με δωρεαν αμάξι και με έκτακτη επιχορήγηση για την περίοδο των εκλογών.

Η δε τελευταία σου παράγραφος δείχνει πολλα.
Γίνονται βουλευτές για να κονομάνε.

Και αυτούς τους ψηφίζουν..
Δεν διαφωνώ, αλλά αυτά είναι γνωστά εδώ και καιρό. Γιατί ειδικά στον Άδωνι να τα χώσουμε ; Ο πρώτος ή ο τελευταίος βουλευτής είναι που θα έχει τα προνόμια ; Ή μήπως δική του ιδέα ήταν οι βουλευτές να αμοίβονται τόσο ψηλά ;
Τουλάχιστον , αυτός βγήκε και είπε δημόσια ότι θέλει τα προνόμια (για το αυτοκίνητο). Οι άλλοι ενώ καρπώθηκαν τα προνόμια, δημόσια ή δεν βγήκαν καθόλου ή έλεγαν ότι δεν τα έχουν ανάγκη κλπ.
Ένα πράγμα που του αναγνωρίζω είναι ότι δεν χαϊδεύει τα αυτιά του λαού και λέει πράγματα δυσάρετα , αν και πολλές φορές φτάνει στο άλλο άκρο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάμε πάλι

Βγάζεις 6000 ευρω το μήνα,έχεις σπουδάσει έξω και δεν ξέρεις να γράφεις με σωστή ορθογραφία.

Πως να μην στηρίζεις Άδωνη μετα...?

βγάζω 6400 μικτά και πληρώνω τόσους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές που αρκούν για να ταιζουν δυό-τρεις συνταξιουχους από αυτούς με τα 4.500 μεροκάματα

και βουλευτής με 5.400 καθαρά τον μήνα δεν θα γινομουνα ούτε με σφαίρες

δεν έχω σπουδάσει έξω στην Ελλαδα εχω σπουδάσει και ορθογραφία μια χαρά ξέρω

Πάμε παρακάτω...

Εγω πιστεύω στην Κοινωνική Δικαιοσύνη.

εξαρτάται πάντα τον ορισμό που δινεις...

για παραδειγμα εσύ θεωρείς κοινωνικη δικαιοσύνη το να κόβεις από αυτούς που βγάζουν γιατί αποδίδουν και να πληρώνεις συντάξεις σε πεθαμένους, σε παντρεμενες χήρες, σε τυφλους που βλέπουν και μισθούς σε κοπανατζήδες, τεμπέληδες και μονιμως απεργούντες εγω το βλεπω ακριβώς το αναποδο

Οταν λοιπόν βγαίνει ο Αδωνης και λέει οτι πρέπει να γίνουν θυσίες και αυτός δεν έχει ΚΑΜΙΑ ουσιαστικη περικοπή,
οταν έχει ΔΩΡΕΑΝ αμάξι,όταν έχει 4000 ευρώ σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για δώρα και εκλογικό υλικό,
οταν τρώει στην μεγάλη Βρετανία,
και όλα αυτα τα πληρώνω και εγω΄, επειδή μερικοί μαλάκες τον ψήφισαν,

δεν κατάλαβα η φορολογία στον εκδοτικό οικο του Αδωνη δεν ανέβηκε, εκτακτες εισφορες δεν πληρωνει το ΤΕΒΕ του δεν το ανεβάσανε ???

και ναι έχει δωρεαν αμάξι όπως έχει ενας πολυ μεγαλος αριθμός εργαζομενων (πωλητες κλπ)

και αν νομιζεις ότι στο GB Corner μπορείς να τρώς με αυτα που μενουν από τον μισθό του βουλευτή εισαι πολύ μα πολύ γελασμενος

ενω απο την άλλη

Η ανεργία είναι στο 30 τοις εκατό,
και στα χωράφια οι Αλβανοι και όχι οι ανεργοι
παιδιά πεθαίνουν επειδή δεν είχαν λεφτά για πετρέλαιο,
συνταξιούχοι παίρνουν 200 και 300 ευρώ σύνταξη,
δεν ξερω κανέναν.. το ελάχιστο βοηθημα σε ανασφάλιστο υπερηλικα είναι 340 και η μέση σύνταξη αυτη την στιγμη 920 ευρώ
οι μισθοί μειώνονται

τότε ναι ο Άδωνης ειναι επικινδυνος.

ενω εσεις που θελετε να διατηρηθούν τα πραγματα όπως είναι ειστε οι αγγελοι

Και για να στο κάνω πιο λιανά,
ΕΣΥ είσαι η μειοψηφία με τα 6000 που βγάζεις.
Εσυ σκούζεις μην χάσεις τα κεκτημένα.

και φυσικα είμαι μειοψηφία... αυτό μου ελειπε να μην ειμαι
και αυτα που έχω δεν τα χάνω... αν δεν μπορεί να μου τα δώσει κάποιος στην Ελλάδα θα μου τα δώσουν και με το παραπάνω αλλου..

οποτε κανενας δεν μπορεί να μου πάρει τιποτε

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πάμε πάλι

βγάζω 6400 μικτά και πληρώνω τόσους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές που αρκούν για να ταιζουν δυό-τρεις συνταξιουχους από αυτούς με τα 4.500 μεροκάματα

και βουλευτής με 5.400 καθαρά τον μήνα δεν θα γινομουνα ούτε με σφαίρες

δεν έχω σπουδάσει έξω στην Ελλαδα εχω σπουδάσει και ορθογραφία μια χαρά ξέρω

εξαρτάται πάντα τον ορισμό που δινεις...

για παραδειγμα εσύ θεωρείς κοινωνικη δικαιοσύνη το να κόβεις από αυτούς που βγάζουν γιατί αποδίδουν και να πληρώνεις συντάξεις σε πεθαμένους, σε παντρεμενες χήρες, σε τυφλους που βλέπουν και μισθούς σε κοπανατζήδες, τεμπέληδες και μονιμως απεργούντες εγω το βλεπω ακριβώς το αναποδο

δεν κατάλαβα η φορολογία στον εκδοτικό οικο του Αδωνη δεν ανέβηκε, εκτακτες εισφορες δεν πληρωνει το ΤΕΒΕ του δεν το ανεβάσανε ???

και ναι έχει δωρεαν αμάξι όπως έχει ενας πολυ μεγαλος αριθμός εργαζομενων (πωλητες κλπ)

και αν νομιζεις ότι στο GB Corner μπορείς να τρώς με αυτα που μενουν από τον μισθό του βουλευτή εισαι πολύ μα πολύ γελασμενος

ενω εσεις που θελετε να διατηρηθούν τα πραγματα όπως είναι ειστε οι αγγελοι

και φυσικα είμαι μειοψηφία... αυτό μου ελειπε να μην ειμαι
και αυτα που έχω δεν τα χάνω... αν δεν μπορεί να μου τα δώσει κάποιος στην Ελλάδα θα μου τα δώσουν και με το παραπάνω αλλου..

οποτε κανενας δεν μπορεί να μου πάρει τιποτε
Ας τα πάρουμε ένα ,ένα...

1)Η λέξη λιγότερο γράφεται με όμικρον.

2)Οσον αφορά την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης, το νόημά της σχετίζεται περισσότερο με κάποια ιδέα κοινωνικής αρμονίας ή μιας κοινωνίας στην οποία εξασφαλίζονται όροι αμοιβαιότητας και ισότητας.

3)Άνθρωποι που δούλεψαν όλη τους της ζωή,παίρνουν ψίχουλα για σύνταξη,
Αν εσένα σου βγάλουν να πάρεις 300 ευρώ,μην παραπονεθείς,μην φωνάξεις.

4)Οταν παίρναν οι Έλληνες τις επιχορηγήσεις (πολλές φορές παράνομα) ήταν όλα καλά.Βάζαν αλβανούς και πακιστανούς,τους δίναν ψίχουλα και βγάζαν την δουλειά.

Τώρα μας παίρνουν τις δουλειές οι ξένοι ε ?
Υποκριτικές μαλακίες ειναι αυτα..

5)Εγω θέλω να αλλάξουν ΟΛΑ.
Τα κάνατε σκατά εσυ και ομοίοι σου.

6)Ο Γεωργιάδης άφησε απλήρωτους τους εργαζομένους.
Αυτον υποστηρίζεις!
Αν ηταν όμως το παιδί σου απληρώτο θα έσκουζες.
Και αλλο ειναι να του παραχωρούσαν ενα φθηνό αμάξι,και αλλο να έχει αυτο το πολυτελές που κυκλοφορεί.

7)Ο Mr Vovos χρωστάει στο Δημόσιο ?
Ο Express Service απο πότε είχε να πληρώσεις τις εισφορές του ?
Τα καταστήματα Σπρίντερ πόσους εργαζομένους άΦησαν απλήρωτους ?
Οι πλοιοκτήτες πόση φορολογία έχουν ?
Η εκκλησία ?

Και έρχεσαι τώρα εσυ να υποστηρίξεις μια πολιτική με μοναδικό κριτήριο οτι δεν σε ακουμπά...

Αυτο δείχνει οτι η σκέψη σου για τα κοινά,αρχίζει και τελειώνει σε τρείς λέξεις,
το συμφέρον σου.

Και ανθρωποί σαν εσένα κυβερνούν..εξου και τα χάλια μας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

πιθανον . δεν το παίζω και θεός

2)Οσον αφορά την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης, το νόημά της σχετίζεται περισσότερο με κάποια ιδέα κοινωνικής αρμονίας ή μιας κοινωνίας στην οποία εξασφαλίζονται όροι αμοιβαιότητας και ισότητας.

ισες ευκαιρίες σε ολους ναι (πράγμα το οποίο εν πολλοίς έχει διασφαλιστει με την δωρεάν παιδεία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαιδευσης, προστασια των μη δυναμένων ναι... προστασία των ανικάνων, αργοσχόλων, τεμπεληδων ΠΟΤΕ

κανένας που δούλεψε και ΠΛΗΡΩΣΕ ασφαλιστικές εισφορες για 35 χρόνια δεν παίρνει ψίχουλα. Οσοι δουλέψαν και ενθυλακώσαν τις ασφαλιστικές εισφορες παίρνουν πολύ μεγαλύτερη συνταξη από όση δικαιουνται.... Η σύνταξη ανασφάλιστου (δηλαδη κάποιου ο οποιος ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατέβαλε εισφορά) ειναι 340 ευρω

4)Οταν παίρναν οι Έλληνες τις επιχορηγήσεις (πολλές φορές παράνομα) ήταν όλα καλά.Βάζαν αλβανούς και πακιστανούς,τους δίναν ψίχουλα και βγάζαν την δουλειά.

ειδες να αναφέρω πουθενά οτι φταίνει οι ξένοι? εγώ ειπα ότι φταινε οι έλληνες που δεν πάνε

θελειςνα αλλάξουν παραμένοντας ομως τα ίδια από ότι λες.. για παράδειγμα να συνεχισει να πληρωνει το κρατος τα ακριβά πρωτότυπα ενώ υπάρχουν φτηνότερα γενόσημα, να μην πειραχτεί το κοστοβόρο ΕΣΥ,να συνεχίσουν να υπαρχουν καθηγητές με 8 διδακτικές ωρες τν βδομαδα και πάει λεγοντας

Αυτον υποστηρίζεις!

πόθεν προκυπτει οτι ο Γεωργιάδης αφησε απλήρωτους εργαζόμενους στην επιχειρηση του? για πες μας ... εχεις δει πουθενα καμμια σχετικη εργατική διαφορά ??

πολλα... και το δημόσιο του χρωσταει
από τότε που το δημόσιο του χρωσταει επιστροφή ΦΠΑ και αρνείται να την επιστρεψει παρόλη την τελεσίδικη δικαστική απόφαση
τον τελευταίο μισθο σε όλους..πτωχευσανε αν γνωριζεις τι σημαίνει αυτό
μικρη με βάση την χωρητικοτα του στολου τους όπως και ΠΑΝΤΟΥ διεθνως .. η ελληνική φορολογία είναι η δεύτερη υψηλότερη στον κόσμο μετά την αμερικανική της οποίας ο εμπορικος στόλος είναι το 15% του ελληνικού
Η εκκλησία ?
στα αστικά της ακινητα και εισοδηματα όσο και οι υπόλοιποι... στις δωρεες 35%

Και έρχεσαι τώρα εσυ να υποστηρίξεις μια πολιτική με μοναδικό κριτήριο οτι δεν σε ακουμπά...
ναι βέβαια... αμα σκεφτείς οτι οι φόροι που πληρωνω ανεβήκανε κατα 35% καθολου δεν με ακουμπά  :jerking: :jerking: :jerking:

Αυτο δείχνει οτι η σκέψη σου για τα κοινά,αρχίζει και τελειώνει σε τρείς λέξεις,
το συμφέρον σου.
γιατί η δικιά σου η σκέψη για τα κοινά που αρχιζει και που τελειώνει??

μέγα λάθος... ανθρωποι σαν και σενα και τους αγανακτησμένους κυβερνουσαν και κυβερνουν.. ανθρωποι σαν και μένα δεν ασχολούνται με χαχολισμούς .....  απαξιουν

[/quote]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε λιγα λογια για να μη μακρυγορουμε.
ο αδωνης λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
οι συνταξιουχοι αξιζουν ενα πραγμα και μοναδικο για τη μεχρι τωρα πορεια της ζωης τους. ΤΙΜΩΡΙΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Αυτον υποστηρίζεις!
Και αλλο ειναι να του παραχωρούσαν ενα φθηνό αμάξι,και αλλο να έχει αυτο το πολυτελές που κυκλοφορεί.

Η εκκλησία ?

το συμφέρον σου.

Aστο καλυτερα...
Ρόμπα σε εκανε ο τραμουντανας...
Οπως ολους εξαλλου που τον θεωρουν ευκολο αντιπαλο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δυο-τρεις δεκαετιες πισω, προφανως καποιοι θα αποθεωναν τους πιθηκους που κραζουν τον Αδωνη.
Πλεον λογω της κρισης ολοι εχουν γινει σοφοτεροι.
Και αντιλαμβανονται πλεον την πραγματικη ουσια.
Και φυσικα αντιλαμβανονται οτι το δικιο το εχει ο Γεωργιαδης, και οχι οι υστερικοι αριστερατζες που μαζευονται καθε φορα να τον κραξουν και τους ξεφτιλιζει συστηματικα με δυο-τρεις φρασεις.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πιθανον . δεν το παίζω και θεός

ισες ευκαιρίες σε ολους ναι (πράγμα το οποίο εν πολλοίς έχει διασφαλιστει με την δωρεάν παιδεία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαιδευσης, προστασια των μη δυναμένων ναι... προστασία των ανικάνων, αργοσχόλων, τεμπεληδων ΠΟΤΕ

κανένας που δούλεψε και ΠΛΗΡΩΣΕ ασφαλιστικές εισφορες για 35 χρόνια δεν παίρνει ψίχουλα. Οσοι δουλέψαν και ενθυλακώσαν τις ασφαλιστικές εισφορες παίρνουν πολύ μεγαλύτερη συνταξη από όση δικαιουνται.... Η σύνταξη ανασφάλιστου (δηλαδη κάποιου ο οποιος ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατέβαλε εισφορά) ειναι 340 ευρω

ειδες να αναφέρω πουθενά οτι φταίνει οι ξένοι? εγώ ειπα ότι φταινε οι έλληνες που δεν πάνε

θελειςνα αλλάξουν παραμένοντας ομως τα ίδια από ότι λες.. για παράδειγμα να συνεχισει να πληρωνει το κρατος τα ακριβά πρωτότυπα ενώ υπάρχουν φτηνότερα γενόσημα, να μην πειραχτεί το κοστοβόρο ΕΣΥ,να συνεχίσουν να υπαρχουν καθηγητές με 8 διδακτικές ωρες τν βδομαδα και πάει λεγοντας

Αυτον υποστηρίζεις!

πόθεν προκυπτει οτι ο Γεωργιάδης αφησε απλήρωτους εργαζόμενους στην επιχειρηση του? για πες μας ... εχεις δει πουθενα καμμια σχετικη εργατική διαφορά ??

πολλα... και το δημόσιο του χρωσταει
από τότε που το δημόσιο του χρωσταει επιστροφή ΦΠΑ και αρνείται να την επιστρεψει παρόλη την τελεσίδικη δικαστική απόφαση
τον τελευταίο μισθο σε όλους..πτωχευσανε αν γνωριζεις τι σημαίνει αυτό
μικρη με βάση την χωρητικοτα του στολου τους όπως και ΠΑΝΤΟΥ διεθνως .. η ελληνική φορολογία είναι η δεύτερη υψηλότερη στον κόσμο μετά την αμερικανική της οποίας ο εμπορικος στόλος είναι το 15% του ελληνικού
Η εκκλησία ?
στα αστικά της ακινητα και εισοδηματα όσο και οι υπόλοιποι... στις δωρεες 35%

ναι βέβαια... αμα σκεφτείς οτι οι φόροι που πληρωνω ανεβήκανε κατα 35% καθολου δεν με ακουμπά  :jerking: :jerking: :jerking:

το συμφέρον σου.
γιατί η δικιά σου η σκέψη για τα κοινά που αρχιζει και που τελειώνει??

μέγα λάθος... ανθρωποι σαν και σενα και τους αγανακτησμένους κυβερνουσαν και κυβερνουν.. ανθρωποι σαν και μένα δεν ασχολούνται με χαχολισμούς .....  απαξιουν
2)Δωρεαν εκπαίδευση και ιδιαίτερα μαθήματα ή φροντιστήρια δεν γίνεται.
Να κάνουν πρόσθετη διδασκαλία μέτα το πέρας των μαθημάτων ή να σκεφτούν το Μοντεσοριανό συστημα εκπαίδευσης.

Επίσης ενας μαθήτης σε λύκειο του Περάματος,δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες,ούτε μαθαίνει στις ίδιες συνθήκες,με τον μαθητή απο την Βουλιαγμένη ή τα Β.Π.

Τέλος υπάρχουν παιδιά που  δεν έχουν να φάνε στο σχολείο,επειδή οι γονείς του ειναι απολυμένοι και οχι απλα τεμπέληδες.

3)Οικοδόμος με εργασία άνω των 30 ετών παίρνει σύνταξη,περίπου στα 600 ευρω.
Αν μένει μόνος του και νοικιάζει έχει να πληρώσει ενοίκιο σπιτιού,λογαριασμούς,φαγητό.
Και όχι ΔΕΝ βγαίνει με αυτα τα χρήματα.

5)Είμαι εναντιων του να κλείσει το Ψ.Ν.Α,το βοήθεια στο σπίτι κτλ κτλ,να ειναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον Ερυθρο Σταυρό,
όπως επίσης είμαι εναντίων των ράτζων και του να πληρωνω 25 ευρω ενω δίνω κάθε μήνα για ΙΚΑ για να νοσηλεύομαι σε άθλιες συνθήκες.
Η λύση όμως του απολύω και διαλύω τα πάντα καθώς και οι δηλώσεις¨δεν μπορούν όλοι να έχουν είσοδο στο ΕΣΥ"
ειναι απαραδεκτες.

6)

7)Το δημόσιο όμως τον αφήνει να συνεχίζει τις δουλειες του και να έχει μπλογκ αποδείξεων ώστε να εργάζεται.

Επίσης απο το δημόσιο μια χάρα έπαιρνε δουλίτσες και κονόμαγε.

Αλλα ο καημένος,μόνο η μισή Μεσογείων του ανήκει,πεινάει ο άνθρωπος

Ο Mr express service απο την δεκατια του 90 δεν πλήρωνει.

Το Σπριντερ όφειλε να ειδοποιήσει τους εργαζομένους και να τους εξοφλήσει.
Το μαθαν τώρα και ο καθένας βαράει αβέρτα κανόνια.

Η εκκλησία έχει το αφορολόγητο,
το ίδιο και οι εφοπλιστές(το δημόσιο χάνει 9 δις).

Να έχουν τα προνόμια όμως ξέρουν.

Και τέλος...

Ανθρωποι σαν εμένα φωνάζουν και διεκδικούν και για εσενα..!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Η λέξη λιγότερο γράφεται με όμικρον.

Τώρα πλέον κι εγώ το "λιγότερο" το γράφω με όμικρον! Και το "καημός" με ήτα. Και το "καμία" με ένα μι.
Όταν μάθαινα ορθογραφία (πριν 50 χρόνια) το λιγώτερο το γράφαμε με ωμέγα (διότι το γιώτα που προηγείται θεωρείται βραχύ, αλλιώς θα περισπάτω), το καμμία με δύο μι (καν-μια) και το καϋμός με ύψιλον και διαλυτικά. Τώρα βέβαια όλα τα ηλεκρτονικά "διορθωτήρια" όλες αυτές τις παλιές ορθογραφικές εκδοχές τις βγάζουν λάθος.
Σε λίγα χρόνια η "ισοπέδωση" της "μαλλιαρής" δημοτικιάς θα μας βγάζει λάθος και το τραίνο, το πάρτυ και το αυγό. Προς το παρόν τα δέχονται και έτσι ως δεύτερες εκδοχές.
Το πως ο Γιαπωνέζος της Toyota το μοντέλο του Aygo το ονόμασε και όχι Avgo δεν μας πτοεί!
Ούτε πως οι ξένοι σέβονται την δική μας παραδοσιακή ορθογραφία και ακόμα και στις δασυνόμενες λέξεις της Εληνικής βάζουν μπροστά το "h", στην λατινικής τους εκδοχή, ενώ βέβαια εμεις τα πνεύματα τα καταργήσαμε. Ή πως το "ευφορία" π.χ. το γράφουν "euphoria" και όχι "eforia" "ephoria".
Εμείς είμαστε "ξύπνιοι", "μάγκες" και "προδευτικοί" και το "party" θα το γράφουμε πάρτι, το δε "train" τρένο, ως εάν το "αι" δεν ήτο ελληνική δίφθογγος.

Και θα μας την λένε κι όλας αν τολμάμε να γράψουμε όπως μας είχαν μάθει!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Ο Άδωνις κατέστρεψε την πολιτική του καριέρα με τη
συμπεριφορά του .Άκου... " δεν μου πάρουν τη δόξα