You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
υποτιτλοι πανω στο αρχειο της ταινιας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
φορματπαιδες καλησπερα.......ψαχνω καποιο προγραμμα που να κολαει τους υποτιτλους πανω στο αρχειο της ταινιας για να τα παιζω στο multimedia player που δεν υποστηριζει srt αρχεια.....
τη προτεινετε...?
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
multimedia player τι εννοεις;
για να της βλεπεις εκτος PC σε DVD player;
αν ναι ψαξε το AVIAddXSubs
multimedia player ειναι η συσκευη που εχει εσωτερικο σκληρο και συνδεεται με την τιβι απευθειας...πετας τα αρχεια απο το πισι και τα κανει προβολη απο την τιβι...τωρα πηρα εναν αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακα και εχει και multimedia player υποστηριζει ολου τους τυπους αρχειων εκτος απο srt....πολυ ωραια μαν.....το κατεβαζω κιολας
aficionado30
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Απο οτι ξερω τα καλυτερα multimedia player για να δεις ταινιες κατεβασμενες απο PC σε TV ειναι της Western Digital με ενσωματωμενο σκληρο δισκο βεβαιως, και δε θα χρειαζοταν να κανεις και ενσωματωση τους υποτιτλους.
ακριβουτσικο αλλα το παιρνεις μια φορα και ξεμπερδευεις και αμα εχεις και μεγαλη flat TV, εισαι αρχοντας.
Τορα οσον αφορα τον αποκωδικοποιητη που ειπες, εγω εχω εναν για μια παλια τηλεοραση στο δωματιο, λεει οτι διαβαζει τα περισσοτερα αρχεια, εχει και θυρα για USB stick, αλλα παπαρια δε διαβαζει τιποτα..
ακριβουτσικο αλλα το παιρνεις μια φορα και ξεμπερδευεις και αμα εχεις και μεγαλη flat TV, εισαι αρχοντας.
Τορα οσον αφορα τον αποκωδικοποιητη που ειπες, εγω εχω εναν για μια παλια τηλεοραση στο δωματιο, λεει οτι διαβαζει τα περισσοτερα αρχεια, εχει και θυρα για USB stick, αλλα παπαρια δε διαβαζει τιποτα..
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλα εσυ το γαμησες τωρα....Western Digital Full-HD Network στα 256,90 €... :o
εγω σου μιλας για μηχανιμα των 30 ευρο.....υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα στους υποτιτλους αλλα οχι εαν ειναι ξεχωρο το αρχειο διλαδι srt....αν τους ενσωματωσεις δεν ευπαρχει κανενα προβλημα
εγω σου μιλας για μηχανιμα των 30 ευρο.....υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα στους υποτιτλους αλλα οχι εαν ειναι ξεχωρο το αρχειο διλαδι srt....αν τους ενσωματωσεις δεν ευπαρχει κανενα προβλημα
aficionado30
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Αν μιλας για απλους αποκωδικοποιητες τυπου Legend παντως που κανουν μετατροπη του σηματος απο αναλογικο σε ψηφιακο και εχουν και μια θυρα για usb stick δεν αναγνωριζουν τιποτα, στο λεω γιατι εχω και εγω τετοιο αποκωδικοποιητη σπιτι και το χω δοκιμασει.
Ενταξει υπαρχουν και πιο φθηνα σιγουρα, εγω σου εβαλα το top τωρα..
Να εδω εχει πολλους..
καλα εσυ το γαμησες τωρα....Western Digital Full-HD Network στα 256,90 €... :o
Ενταξει υπαρχουν και πιο φθηνα σιγουρα, εγω σου εβαλα το top τωρα..
Να εδω εχει πολλους..
menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παιδες καλησπερα.......ψαχνω καποιο προγραμμα που να κολαει τους υποτιτλους πανω στο αρχειο της ταινιας για να τα παιζω στο multimedia player που δεν υποστηριζει srt αρχεια.....
τη προτεινετε...?
aviaddxsubs
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αυτο η ειναι μουφα η κανω εγω κατι λαθος..aviaddxsubs
αυτος που σου λεω ειναι καινουργιος και υποστηριζει τα παντα avi mpeg2 mp4 mkv.....μονο με 30 γιουργια μαν....κανει και εγγραφη απο την τιβιΑν μιλας για απλους αποκωδικοποιητες τυπου Legend παντως που κανουν μετατροπη του σηματος απο αναλογικο σε ψηφιακο και εχουν και μια θυρα για usb stick δεν αναγνωριζουν τιποτα, στο λεω γιατι εχω και εγω τετοιο αποκωδικοποιητη σπιτι και το χω δοκιμασει.
AVI ReComp κατεβασε, πολυ καλο για αυτο που ζηταςπαιδες καλησπερα.......ψαχνω καποιο προγραμμα που να κολαει τους υποτιτλους πανω στο αρχειο της ταινιας για να τα παιζω στο multimedia player που δεν υποστηριζει srt αρχεια.....
τη προτεινετε...?
AVI ReComp κατεβασε, πολυ καλο για αυτο που ζητας
+1 και από εμένα
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
αυτο η ειναι μουφα η κανω εγω κατι λαθος.. αυτος που σου λεω ειναι καινουργιος και υποστηριζει τα παντα avi mpeg2 mp4 mkv.....μονο με 30 γιουργια μαν....κανει και εγγραφη απο την τιβι
Κατι κανεις λαθος. Ειναι το καλυτερο προγραμμα για ενσωματωση υποτιτλων σε ταινια. Μην περιμενεις να δεις τους υποτιτλους στο PC. Στην TV θα τους δεις. Μπορει να χρειαστει να αλλαξεις τη καταληξη του αρχειου απο .divx σε .avi
Διαβασε και εδω
Τοτε πως υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους;Και κινεζικα να εγραφε αν ειναι καμενοι πανω στην εικονα θα τους δειξει.Μηπως δεν βαζεις το ιδιο ονομα σε ταινια και υποτιτλους;καλα εσυ το γαμησες τωρα....Western Digital Full-HD Network στα 256,90 €... :o
aficionado30
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
αυτο η ειναι μουφα η κανω εγω κατι λαθος.. αυτος που σου λεω ειναι καινουργιος και υποστηριζει τα παντα avi mpeg2 mp4 mkv.....μονο με 30 γιουργια μαν....κανει και εγγραφη απο την τιβι
Για δωσε κανα λινκ για το προιον αυτο, υπαρχει στο ιντερνετ?
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλο το avirecob αλλα αργει πολυ.....AVI ReComp κατεβασε, πολυ καλο για αυτο που ζητας
μπα δεν νομιζω γιατι εκανα μεταονομασια στα αρχεια με καταληξη .avi και .srt αντιστοιχα αλλα χωρις αποτελεσμα......μπορει να λειπει καποιος codec και δεν μπορει να κανει αυτη τη δουλεια.Κατι κανεις λαθος. Ειναι το καλυτερο προγραμμα για ενσωματωση υποτιτλων σε ταινια. Μην περιμενεις να δεις τους υποτιτλους στο PC. Στην TV θα τους δεις. Μπορει να χρειαστει να αλλαξεις τη καταληξη του αρχειου απο .divx σε .avi
Διαβασε και εδω
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
DIGI-T HD DV3-T RE 200Για δωσε κανα λινκ για το προιον αυτο, υπαρχει στο ιντερνετ?
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
καλο το avirecob αλλα αργει πολυ.....μπα δεν νομιζω γιατι εκανα μεταονομασια στα αρχεια με καταληξη .avi και .srt αντιστοιχα αλλα χωρις αποτελεσμα......μπορει να λειπει καποιος codec και δεν μπορει να κανει αυτη τη δουλεια.
Εκανε τη μετατροπη?
DIGI-T HD DV3-T RE 200
Εγω βλεπω οτι παιζει srt στα πιο κοινα φορματ video. τι format δεν παιζει? μηπως εχει καποια ρυθμιση που δεν εχεις ενεργοποιηση? παρε και στο support της αντιπροσωπειας καλου κακου ;)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Κοιτα και εδω. γραφει ο εισαγωγεας του συγκεκριμενου decoder. ;)
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εκανε τη μετατροπη?
ναι εκανε αλλα εκανε περιπου στη μιαμιση ωρα σε ενα αρχειο 1.400 mb
Εγω βλεπω οτι παιζει srt στα πιο κοινα φορματ video. τι format δεν παιζει? μηπως εχει καποια ρυθμιση που δεν εχεις ενεργοποιηση? παρε και στο support της αντιπροσωπειας καλου κακου ;)
http://[URL unfurl="true"]www.rhoelect.gr/images/uploads/re-200/re-200%20spec.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ανεξαρτητο το αρχειο srt απο την ταινια οταν ειναι δεν το διαβαζει........ισως να πρεπει να το βαλω στον ιδιο φακελο.....τωρα μου ρθε αυτο......το δοκιμαζω και ενημερωνω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις