Νέα

υποτιτλοι πανω στο αρχειο της ταινιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
παιδες καλησπερα.......ψαχνω καποιο προγραμμα που να κολαει τους υποτιτλους πανω στο αρχειο της ταινιας για να τα παιζω στο multimedia player που δεν υποστηριζει srt αρχεια.....
τη προτεινετε...?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
παιδες καλησπερα.......ψαχνω καποιο προγραμμα που να κολαει τους υποτιτλους πανω στο αρχειο της ταινιας για να τα παιζω στο multimedia player που δεν υποστηριζει srt αρχεια.....
τη προτεινετε...?
φορματ

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
multimedia player τι εννοεις;

για να της βλεπεις εκτος PC σε DVD player;

αν ναι ψαξε το AVIAddXSubs

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
multimedia player τι εννοεις;

για να της βλεπεις εκτος PC σε DVD player;

αν ναι ψαξε το AVIAddXSubs

multimedia player ειναι η συσκευη που εχει εσωτερικο σκληρο και συνδεεται με την τιβι απευθειας...πετας τα αρχεια απο το πισι και τα κανει προβολη απο την τιβι...τωρα πηρα εναν αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακα και εχει και multimedia player υποστηριζει ολου τους τυπους αρχειων εκτος απο srt....πολυ ωραια μαν.....το κατεβαζω κιολας

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Απο οτι ξερω τα καλυτερα multimedia player για να δεις ταινιες κατεβασμενες απο PC σε TV ειναι της Western Digital με ενσωματωμενο σκληρο δισκο βεβαιως, και δε θα χρειαζοταν να κανεις και ενσωματωση τους υποτιτλους.

ακριβουτσικο αλλα το παιρνεις μια φορα και ξεμπερδευεις και αμα εχεις και μεγαλη flat TV, εισαι αρχοντας.

Τορα οσον αφορα τον αποκωδικοποιητη που ειπες, εγω εχω εναν για μια παλια τηλεοραση στο δωματιο, λεει οτι διαβαζει τα περισσοτερα αρχεια, εχει και θυρα για USB stick, αλλα παπαρια δε διαβαζει τιποτα..

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
καλα εσυ το γαμησες τωρα....Western Digital Full-HD Network  στα 256,90 €... :o
εγω σου μιλας για μηχανιμα των 30 ευρο.....υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα στους υποτιτλους αλλα οχι εαν ειναι ξεχωρο το αρχειο διλαδι srt....αν τους ενσωματωσεις δεν ευπαρχει κανενα προβλημα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

μετά με το convert x μπορείς να φτιάξεις πανεύκολα dvd με υπότιτλους...
το βρίσκεις aneta σπασμένο.

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Αν μιλας για απλους αποκωδικοποιητες τυπου Legend παντως που κανουν μετατροπη του σηματος απο αναλογικο σε ψηφιακο και εχουν και μια θυρα για usb stick δεν αναγνωριζουν τιποτα, στο λεω γιατι εχω και εγω τετοιο αποκωδικοποιητη σπιτι και το χω δοκιμασει.

καλα εσυ το γαμησες τωρα....Western Digital Full-HD Network  στα 256,90 €... :o

Ενταξει υπαρχουν και πιο φθηνα σιγουρα, εγω σου εβαλα το top τωρα..
Να εδω εχει πολλους..

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
τη προτεινετε...?

aviaddxsubs

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
αυτο η ειναι μουφα η κανω εγω κατι λαθος.. :huh:
Αν μιλας για απλους αποκωδικοποιητες τυπου Legend παντως που κανουν μετατροπη του σηματος απο αναλογικο σε ψηφιακο και εχουν και μια θυρα για usb stick δεν αναγνωριζουν τιποτα, στο λεω γιατι εχω και εγω τετοιο αποκωδικοποιητη σπιτι και το χω δοκιμασει.
αυτος που σου λεω ειναι καινουργιος και υποστηριζει τα παντα avi mpeg2 mp4 mkv.....μονο με 30 γιουργια μαν....κανει και εγγραφη απο την τιβι

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
τη προτεινετε...?
AVI ReComp κατεβασε, πολυ καλο για αυτο που ζητας

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
αυτο η ειναι μουφα η κανω εγω κατι λαθος.. :huh:αυτος που σου λεω ειναι καινουργιος και υποστηριζει τα παντα avi mpeg2 mp4 mkv.....μονο με 30 γιουργια μαν....κανει και εγγραφη απο την τιβι

Κατι κανεις λαθος. Ειναι το καλυτερο προγραμμα για ενσωματωση υποτιτλων σε ταινια. Μην περιμενεις να δεις τους υποτιτλους στο PC. Στην TV θα τους δεις. Μπορει να χρειαστει να αλλαξεις τη καταληξη του αρχειου απο .divx σε .avi

Διαβασε και εδω

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καλα εσυ το γαμησες τωρα....Western Digital Full-HD Network  στα 256,90 €... :o
εγω σου μιλας για μηχανιμα των 30 ευρο.....υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα στους υποτιτλους αλλα οχι εαν ειναι ξεχωρο το αρχειο διλαδι srt....αν τους ενσωματωσεις δεν ευπαρχει κανενα προβλημα
Τοτε πως υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους;Και κινεζικα να εγραφε αν ειναι καμενοι πανω στην εικονα θα τους δειξει.Μηπως δεν βαζεις το ιδιο ονομα σε ταινια και υποτιτλους;

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
αυτο η ειναι μουφα η κανω εγω κατι λαθος.. :huh:αυτος που σου λεω ειναι καινουργιος και υποστηριζει τα παντα avi mpeg2 mp4 mkv.....μονο με 30 γιουργια μαν....κανει και εγγραφη απο την τιβι

Για δωσε κανα λινκ για το προιον αυτο, υπαρχει στο ιντερνετ?

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
AVI ReComp κατεβασε, πολυ καλο για αυτο που ζητας
καλο το avirecob αλλα αργει πολυ.....
Κατι κανεις λαθος. Ειναι το καλυτερο προγραμμα για ενσωματωση υποτιτλων σε ταινια. Μην περιμενεις να δεις τους υποτιτλους στο PC. Στην TV θα τους δεις. Μπορει να χρειαστει να αλλαξεις τη καταληξη του αρχειου απο .divx σε .avi

Διαβασε και εδω
μπα δεν νομιζω γιατι εκανα μεταονομασια στα αρχεια με καταληξη .avi και .srt αντιστοιχα αλλα χωρις αποτελεσμα......μπορει να λειπει καποιος codec και δεν μπορει να κανει αυτη τη δουλεια.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
καλο το avirecob αλλα αργει πολυ.....μπα δεν νομιζω γιατι εκανα μεταονομασια στα αρχεια με καταληξη .avi και .srt αντιστοιχα αλλα χωρις αποτελεσμα......μπορει να λειπει καποιος codec και δεν μπορει να κανει αυτη τη δουλεια.

Εκανε τη μετατροπη?

Εγω βλεπω οτι παιζει srt στα πιο κοινα φορματ video. τι format δεν παιζει? μηπως εχει καποια ρυθμιση που δεν εχεις ενεργοποιηση? παρε και στο support της αντιπροσωπειας καλου κακου  ;)

URL]]

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Εκανε τη μετατροπη?
ναι εκανε αλλα εκανε περιπου στη μιαμιση ωρα σε ενα αρχειο 1.400 mb

Εγω βλεπω οτι παιζει srt στα πιο κοινα φορματ video. τι format δεν παιζει? μηπως εχει καποια ρυθμιση που δεν εχεις ενεργοποιηση? παρε και στο support της αντιπροσωπειας καλου κακου  ;)

http://[URL unfurl="true"]www.rhoelect.gr/images/uploads/re-200/re-200%20spec.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ανεξαρτητο το αρχειο srt απο την ταινια οταν ειναι δεν το διαβαζει........ισως να πρεπει να το βαλω στον ιδιο φακελο.....τωρα μου ρθε αυτο......το δοκιμαζω και ενημερωνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom