Νέα

Υποτιμημένα και υπερεκτιμημένα διάσημα μουνιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ManPower
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ManPower

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
1.979
Πόντοι
201
Ποιες θεωρείται μέτριες τις οποίες τις έχουμε κάνει μουναρες και το αντίστροφο είτε Ελληνίδες είτε ξένες

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.799
Πόντοι
456
Υπερτιμημένα = Όλες
Υποτιμημένα = Καμία

Βλέπεις υπάλληλους σουπερ-μαρκετ πιο ωραίες από αυτές που πάνε να μας πασάρουν για "θεές".
"Θεές τις πίπας" στα κυκλώματα είναι γιαυτό προωθούνται.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.853
Πόντοι
6.196
Δυστυχως η μαλακια που μας δερνει εχει κανει τα ακατανοητα ωσπου να καταλαβουμε οτι δεν γαμαμε τζαμπα διοτι με λεφτα γαμησαμε.Οσο ξεχναμε την ηθικη μας τοσο θα συνεχιστει και το φαινομενο

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.887
Πόντοι
206
Υπήρχαν κάποιες ηθοποιοί που τις θεωρούσαν μανούλια και διαστημικές ενώ εγώ δε συγκινούμουν καθόλου. Ένα παράδειγμα που θυμάμαι είναι η Αννα Μαρία Παπαχαρσλάμπους στο Ψύθυροι καρδιάς τη γνωστή σειρά που θεωρούνταν τοπ αλλά εγώ δεν την έβλεπα έτσι. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Επίσης για υποτιμημένη κάπως θεωρώ την Κάρτσωνα Νίκη που μου άρεζε πολύ αλλά ενώ είχε ταλέντο δε στέριωσε

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.350
Πόντοι
3.846
Από αυτό το πρόβλημα ξεκινάνε όλα. Όταν σε μια αγελη αντρών υπάρχει 1 γυναίκα, αυτομάτως την ανεβάζουν κατηγορία επειδή δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Όλοι το έχουμε δει να συμβαίνει. Είναι πρώτα από όλα λάθος τρόπος σκέψης.

Αν στο περιβάλλον σου δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες ,γνώρισε άλλες. Με social, με δραστηριότητες ,με καινούριες παρέες.
Αν δε βρίσκεις καμιά που να σου αρέσει για σχέση ή για σεξ, πήγαινε να πληρώσεις
Αν δε βρίσκεις καμιά επαγγελματία που να σου κάνει, άλλαξε στέκια, εκτός αν ζεις σε μικρή πόλη. Εκεί όντως οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Που και πάλι ρε φίλε πήγαινε κανένα ταξίδι.

Γενικά οι σαβουρογάμηδες έχουν χαλάσει τις γυναίκες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.350
Πόντοι
3.846
Υπήρχαν κάποιες ηθοποιοί που τις θεωρούσαν μανούλια και διαστημικές ενώ εγώ δε συγκινούμουν καθόλου. Ένα παράδειγμα που θυμάμαι είναι η Αννα Μαρία Παπαχαρσλάμπους στο Ψύθυροι καρδιάς τη γνωστή σειρά που θεωρούνταν τοπ αλλά εγώ δεν την έβλεπα έτσι. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Επίσης για υποτιμημένη κάπως θεωρώ την Κάρτσωνα Νίκη που μου άρεζε πολύ αλλά ενώ είχε ταλέντο δε στέριωσε
Κάρτωνα θεά τι να λέμε τώρα.

Ρε φίλε συμφωνώ για την Παπαχαραλάμπους. Αλήθεια τώρα, αυτή θεωρείται όμορφη; Πόσο άχαρη και σανίδα σώμα.... Τι να εκτιμήσεις από αυτήν;

OP
OP
M

ManPower

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
1.979
Πόντοι
201
Κάρτωνα θεά τι να λέμε τώρα.

Ρε φίλε συμφωνώ για την Παπαχαραλάμπους. Αλήθεια τώρα, αυτή θεωρείται όμορφη; Πόσο άχαρη και σανίδα σώμα.... Τι να εκτιμήσεις από αυτήν;
Για Παπαχαραλάμπους διαφωνώ.Αρκετα όμορφη γυναίκα σε σχέση με αυτές που θεωρούν όμορφες εδώ στην Ελλάδα πχ Καινούργιου

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
412
Πόντοι
21
Ποιες θεωρείται μέτριες τις οποίες τις έχουμε κάνει μουναρες και το αντίστροφο είτε Ελληνίδες είτε ξένες
Ο νάνος εξ Αμερικής Κιμ κλαρντασιαν είναι ότι πιο ανάποδο έχει προκύψει ποτέ στην ιστορία του πλανήτη. Μια ανύπαρκτη κοντή να κονομαει από την... Εμφάνιση της
Ο λόγος γνωστός
Δισεκατομμύρια ναυάγια αγαμητοι ανα τον δυτικό κόσμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για Παπαχαραλάμπους διαφωνώ.Αρκετα όμορφη γυναίκα σε σχέση με αυτές που θεωρούν όμορφες εδώ στην Ελλάδα πχ Καινούργιου
Καινούριου είναι σαν καρνάβαλος

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
11
Like
4.602
Πόντοι
746
Παπαχαραλαμπους μουναρα!! εμπ1 ανετααα..:zfuck:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.907
Πόντοι
2.886
Παπαχαραλαμπους μουναρα!! εμπ1 ανετααα..:zfuck:
1.83 ΕΊΝΑΙ ,

την είδα φέτος στο κέντρο , δύο φορές,
με ίσιο παπούτσι, πανύψηλη

Εμφανίσιμη , αλλά είναι 50 ετών ( γενν. 28 Αυγούστου 1974)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.993
Πόντοι
25.467
Υπερεκτιμημένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Μούρη σαν κώλος, θεόστραβα δόντια, πολύ μέτριο κορμί, και από υποκριτική τέχνη, κάτω του μετρίου.

Υποτιμημένη η Αλεξάνδρα Παυλίδου. Σικάτη, κορμάρα και ταλαντούχα.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
993
Πόντοι
86
Ο λόγος είναι απλός: Πέταξε βυζί ενω ταυτόχρονα είχε όμορφο πρόσωπο. Ισως να τους εκανε κι ενα κλικ παραπανω επειδη έπαιζε τη γύφτισα.
Συνεπώς οι homo erectus τηλεθεατες μπέρδεψαν το "με κάβλωσε η πουτάνα και θέλω οπωσδήποτε να τη γαμήσω" με το "είναι μουνάρα".
Ο κοσμος ειναι χαζος καβλώνει και δεν ξέρει το γιατι.

Υπερεκτιμημένη είναι η Βίνα Ασίκη (μην πεταχτείτε να πείτε ότι χύσατε τόνους σπέρματος γι αυτήν, χαίρω πολύ)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.350
Πόντοι
3.846
καθόλου υπερεκτιμημένη η Βίνα Ασίκη. Κανείς δεν την είδε ποτέ σαν καλλονή, σαν ξέκωλο τη βλέπαμε όλοι.

όπως παλιότερα Γωγώ Μαστροκώστα που είχε πρόσωπο λες και ήταν διασταύρωση με σκύλο, όλοι σαν ξέκωλο τη βλέπαμε.

Υπερεκτιμημένη για μένα η Μαρίνα Σάττι (την έχω δει από κοντά, από μέτρια ως μπάζο)

OP
OP
M

ManPower

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
1.979
Πόντοι
201
καθόλου υπερεκτιμημένη η Βίνα Ασίκη. Κανείς δεν την είδε ποτέ σαν καλλονή, σαν ξέκωλο τη βλέπαμε όλοι.

όπως παλιότερα Γωγώ Μαστροκώστα που είχε πρόσωπο λες και ήταν διασταύρωση με σκύλο, όλοι σαν ξέκωλο τη βλέπαμε.

Υπερεκτιμημένη για μένα η Μαρίνα Σάττι (την έχω δει από κοντά, από μέτρια ως μπάζο)
Και από μακριά μπάζο είναι για μένα η σαττι

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
412
Πόντοι
21

Η σατι καταρχάς είναι νάνος με φατσα χιμπατζή εξημερωμένου
Ποιος τη θεωρεί γκόμενα??
Μαστροκωστα επειδή την ξέρω λαιβ όταν ήταν μπαργούμαν ξεκωλο στην Κομοτηνή
Δυστυχώς επειδή πηδθιταν με όλους μπάσκετ και ποδοσφαιριστές καμμια 100 στη δηλαδή δεν προλάβαινε να γαμισει κι άλλος

Ξεκωλαρα τριφασικη
καμμια σχέση με τις άλλες μέχρι και σήμερα είναι στα τοπ σκυλιά. Ήταν μάλλον τώρα είναι 55 μάλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom