You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υποτιμημένα και υπερεκτιμημένα διάσημα μουνιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ManPower
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.799
- Πόντοι
- 456
Υπερτιμημένα = Όλες
Υποτιμημένα = Καμία
Βλέπεις υπάλληλους σουπερ-μαρκετ πιο ωραίες από αυτές που πάνε να μας πασάρουν για "θεές".
"Θεές τις πίπας" στα κυκλώματα είναι γιαυτό προωθούνται.
Υποτιμημένα = Καμία
Βλέπεις υπάλληλους σουπερ-μαρκετ πιο ωραίες από αυτές που πάνε να μας πασάρουν για "θεές".
"Θεές τις πίπας" στα κυκλώματα είναι γιαυτό προωθούνται.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.853
- Πόντοι
- 6.196
Δυστυχως η μαλακια που μας δερνει εχει κανει τα ακατανοητα ωσπου να καταλαβουμε οτι δεν γαμαμε τζαμπα διοτι με λεφτα γαμησαμε.Οσο ξεχναμε την ηθικη μας τοσο θα συνεχιστει και το φαινομενο
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 206
Υπήρχαν κάποιες ηθοποιοί που τις θεωρούσαν μανούλια και διαστημικές ενώ εγώ δε συγκινούμουν καθόλου. Ένα παράδειγμα που θυμάμαι είναι η Αννα Μαρία Παπαχαρσλάμπους στο Ψύθυροι καρδιάς τη γνωστή σειρά που θεωρούνταν τοπ αλλά εγώ δεν την έβλεπα έτσι. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Επίσης για υποτιμημένη κάπως θεωρώ την Κάρτσωνα Νίκη που μου άρεζε πολύ αλλά ενώ είχε ταλέντο δε στέριωσε
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.350
- Πόντοι
- 3.846
Από αυτό το πρόβλημα ξεκινάνε όλα. Όταν σε μια αγελη αντρών υπάρχει 1 γυναίκα, αυτομάτως την ανεβάζουν κατηγορία επειδή δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Όλοι το έχουμε δει να συμβαίνει. Είναι πρώτα από όλα λάθος τρόπος σκέψης.
Αν στο περιβάλλον σου δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες ,γνώρισε άλλες. Με social, με δραστηριότητες ,με καινούριες παρέες.
Αν δε βρίσκεις καμιά που να σου αρέσει για σχέση ή για σεξ, πήγαινε να πληρώσεις
Αν δε βρίσκεις καμιά επαγγελματία που να σου κάνει, άλλαξε στέκια, εκτός αν ζεις σε μικρή πόλη. Εκεί όντως οι επιλογές είναι περιορισμένες.
Που και πάλι ρε φίλε πήγαινε κανένα ταξίδι.
Γενικά οι σαβουρογάμηδες έχουν χαλάσει τις γυναίκες.
Αν στο περιβάλλον σου δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες ,γνώρισε άλλες. Με social, με δραστηριότητες ,με καινούριες παρέες.
Αν δε βρίσκεις καμιά που να σου αρέσει για σχέση ή για σεξ, πήγαινε να πληρώσεις
Αν δε βρίσκεις καμιά επαγγελματία που να σου κάνει, άλλαξε στέκια, εκτός αν ζεις σε μικρή πόλη. Εκεί όντως οι επιλογές είναι περιορισμένες.
Που και πάλι ρε φίλε πήγαινε κανένα ταξίδι.
Γενικά οι σαβουρογάμηδες έχουν χαλάσει τις γυναίκες.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.350
- Πόντοι
- 3.846
Κάρτωνα θεά τι να λέμε τώρα.Υπήρχαν κάποιες ηθοποιοί που τις θεωρούσαν μανούλια και διαστημικές ενώ εγώ δε συγκινούμουν καθόλου. Ένα παράδειγμα που θυμάμαι είναι η Αννα Μαρία Παπαχαρσλάμπους στο Ψύθυροι καρδιάς τη γνωστή σειρά που θεωρούνταν τοπ αλλά εγώ δεν την έβλεπα έτσι. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Επίσης για υποτιμημένη κάπως θεωρώ την Κάρτσωνα Νίκη που μου άρεζε πολύ αλλά ενώ είχε ταλέντο δε στέριωσε
Ρε φίλε συμφωνώ για την Παπαχαραλάμπους. Αλήθεια τώρα, αυτή θεωρείται όμορφη; Πόσο άχαρη και σανίδα σώμα.... Τι να εκτιμήσεις από αυτήν;
Για Παπαχαραλάμπους διαφωνώ.Αρκετα όμορφη γυναίκα σε σχέση με αυτές που θεωρούν όμορφες εδώ στην Ελλάδα πχ ΚαινούργιουΚάρτωνα θεά τι να λέμε τώρα.
Ρε φίλε συμφωνώ για την Παπαχαραλάμπους. Αλήθεια τώρα, αυτή θεωρείται όμορφη; Πόσο άχαρη και σανίδα σώμα.... Τι να εκτιμήσεις από αυτήν;
Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
Ο νάνος εξ Αμερικής Κιμ κλαρντασιαν είναι ότι πιο ανάποδο έχει προκύψει ποτέ στην ιστορία του πλανήτη. Μια ανύπαρκτη κοντή να κονομαει από την... Εμφάνιση τηςΠοιες θεωρείται μέτριες τις οποίες τις έχουμε κάνει μουναρες και το αντίστροφο είτε Ελληνίδες είτε ξένες
Ο λόγος γνωστός
Δισεκατομμύρια ναυάγια αγαμητοι ανα τον δυτικό κόσμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καινούριου είναι σαν καρνάβαλοςΓια Παπαχαραλάμπους διαφωνώ.Αρκετα όμορφη γυναίκα σε σχέση με αυτές που θεωρούν όμορφες εδώ στην Ελλάδα πχ Καινούργιου
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.602
- Πόντοι
- 746
Παπαχαραλαμπους μουναρα!! εμπ1 ανετααα..

Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.907
- Πόντοι
- 2.886
1.83 ΕΊΝΑΙ ,Παπαχαραλαμπους μουναρα!! εμπ1 ανετααα..![]()
την είδα φέτος στο κέντρο , δύο φορές,
με ίσιο παπούτσι, πανύψηλη
Εμφανίσιμη , αλλά είναι 50 ετών ( γενν. 28 Αυγούστου 1974)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.993
- Πόντοι
- 25.467
Υπερεκτιμημένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Μούρη σαν κώλος, θεόστραβα δόντια, πολύ μέτριο κορμί, και από υποκριτική τέχνη, κάτω του μετρίου.
Υποτιμημένη η Αλεξάνδρα Παυλίδου. Σικάτη, κορμάρα και ταλαντούχα.
Υποτιμημένη η Αλεξάνδρα Παυλίδου. Σικάτη, κορμάρα και ταλαντούχα.
Ο λόγος είναι απλός: Πέταξε βυζί ενω ταυτόχρονα είχε όμορφο πρόσωπο. Ισως να τους εκανε κι ενα κλικ παραπανω επειδη έπαιζε τη γύφτισα.Υπήρχαν κάποιες ηθοποιοί που τις θεωρούσαν μανούλια και διαστημικές ενώ εγώ δε συγκινούμουν καθόλου. Ένα παράδειγμα που θυμάμαι είναι η Αννα Μαρία Παπαχαρσλάμπους στο Ψύθυροι καρδιάς τη γνωστή σειρά που θεωρούνταν τοπ αλλά εγώ δεν την έβλεπα έτσι. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Επίσης για υποτιμημένη κάπως θεωρώ την Κάρτσωνα Νίκη που μου άρεζε πολύ αλλά ενώ είχε ταλέντο δε στέριωσε
Συνεπώς οι homo erectus τηλεθεατες μπέρδεψαν το "με κάβλωσε η πουτάνα και θέλω οπωσδήποτε να τη γαμήσω" με το "είναι μουνάρα".
Ο κοσμος ειναι χαζος καβλώνει και δεν ξέρει το γιατι.
Υπερεκτιμημένη είναι η Βίνα Ασίκη (μην πεταχτείτε να πείτε ότι χύσατε τόνους σπέρματος γι αυτήν, χαίρω πολύ)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.350
- Πόντοι
- 3.846
καθόλου υπερεκτιμημένη η Βίνα Ασίκη. Κανείς δεν την είδε ποτέ σαν καλλονή, σαν ξέκωλο τη βλέπαμε όλοι.
όπως παλιότερα Γωγώ Μαστροκώστα που είχε πρόσωπο λες και ήταν διασταύρωση με σκύλο, όλοι σαν ξέκωλο τη βλέπαμε.
Υπερεκτιμημένη για μένα η Μαρίνα Σάττι (την έχω δει από κοντά, από μέτρια ως μπάζο)
όπως παλιότερα Γωγώ Μαστροκώστα που είχε πρόσωπο λες και ήταν διασταύρωση με σκύλο, όλοι σαν ξέκωλο τη βλέπαμε.
Υπερεκτιμημένη για μένα η Μαρίνα Σάττι (την έχω δει από κοντά, από μέτρια ως μπάζο)
Και από μακριά μπάζο είναι για μένα η σαττικαθόλου υπερεκτιμημένη η Βίνα Ασίκη. Κανείς δεν την είδε ποτέ σαν καλλονή, σαν ξέκωλο τη βλέπαμε όλοι.
Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
Η σατι καταρχάς είναι νάνος με φατσα χιμπατζή εξημερωμένουκαθόλου υπερεκτιμημένη η Βίνα Ασίκη. Κανείς δεν την είδε ποτέ σαν καλλονή, σαν ξέκωλο τη βλέπαμε όλοι.
Ποιος τη θεωρεί γκόμενα??
Μαστροκωστα επειδή την ξέρω λαιβ όταν ήταν μπαργούμαν ξεκωλο στην Κομοτηνή
Δυστυχώς επειδή πηδθιταν με όλους μπάσκετ και ποδοσφαιριστές καμμια 100 στη δηλαδή δεν προλάβαινε να γαμισει κι άλλος
Ξεκωλαρα τριφασικη
καμμια σχέση με τις άλλες μέχρι και σήμερα είναι στα τοπ σκυλιά. Ήταν μάλλον τώρα είναι 55 μάλλον
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις