Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

van_norden

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον πριν ενα μηνα περιπου εκανα την επεμβαση.

Η λιμπιντο μου εχει μειωθει κατα πολυ,δεν εχω ουτε τη μιση ορεξη που ειχα πριν.

Εχει συμβει σε κανεναν?
ελα ρε φιλε...λογικο ειναι τι φρικαρεις?εγχειριση στο πεος σου εκανες...προφανως και θα επηρεασει τη σεξουαλικοτητα σου προσωρινα...δε μπορεις να κανεις σεξ δε μπορεις να τον παιξεις, τον κοιτας ενα μηνα τωρα να ειναι σακατεμενος...και σου φαινεται περιεργο που δεν εχεις ορεξη?εγω την ειχα κανει πρινα ενα διμηνο και τον πρωτο μηνα ετσι ημουν οπως και συ...μην το σκεφτεσαι...και συντομα θα σαι πολυ καλυτερα απο πριν ;)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ρεεε ξυπνα! κατσε αλλες 10-15 μερουλες και σου λεω εγω.. :pipa1:

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον πριν ενα μηνα περιπου εκανα την επεμβαση.

Η λιμπιντο μου εχει μειωθει κατα πολυ,δεν εχω ουτε τη μιση ορεξη που ειχα πριν.

Εχει συμβει σε κανεναν?

φιλε ισως αυτο να οφειλεται σε ψυχολογικα αιτια,τι σου ειπε ο ουρολογος?

Επισκέπτης
απ οτι καταλαβα εγω...δε μιλας για περιτομη αλλα για αφαιρεση/εκτομη χαλινου...
εγω αυτο εχω κανει και νομιζω οτι αφου το προβλημα σου ειναι ο βραχυς χαλινος(οπως και μενα) αυτο σου ειπε κι ο γιατρος να κανεις...
στην επεμβαση η οποια κρατησε πολυ λιγο οντως...λιγοτερο απο 2 λεπτα ισως...ενιωσα δυνατα τσιμπηματα...σιγα το πραγμα βεβαια...και εννοειται δεν ειναι αναιμακτη...
μου κανε αναισθητικη ενεση...τεσπα οτι πονο και να νιωσεις 2' ειναι ρε φιλε εκει κολλας?
εγω αυτο που ηθελα να σ πω ειναι οτι μην περιμενεις οτι το λειζερ ειναι τοσο θαυματουργο οσο λενε οι γιατροι(γτ και μενα ετσι μου λεγαν)...οι τυποι ειναι μεγαλα λαμογια οι περισσοτεροι και για κατι τετοιες επεμβασεις ζητανε τρελα λεφτα και σου λενε διαφορες παπαντζες για να στα φανε...γι αυτο σε ρωτησα αν εμαθες τι κουστουμι θα σου κοψει ο γιατρος...
τωρα γιατρος δεν ειμαι ουτε  εχω 2 πουτσες διδυμες που στη μια να χω κοχει το πετσακι με λειζερ στην αλλη με νυστερι και ραμματα να μπορω να τις συγκρινω και να σ πω με βεβαιοτητα...αλλα νομιζω τελικα οτι στο λειζερ τζαμπα λεφτα θα πεταξεις...εκτος και δε σου ειναι θεμα το οικονομικο...
Μαλλον ειναι κ εγω για εκτομη χαλινου γιατι οταν κανω σεξ με ενοχλει λιγο...νιωθω οτι ειναι ετοιμο να κοπει
Σε τι γιατρο παω??

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δε νομιζω.

Τον ουρολογο δε τον εχω ρωτησει....ακομα........

Κατσε λιγο δεν εχεις ορεξη για σεξ η οταν αυνανιζεσαι δεν μπορεις να ερεθιστεις? οσο αναφορα το πρωτο οφειλεται καθαρα σε ψυχολογικα αιτια,οσο αναφορα το δευτερο εκει υπαρχει προβλημα εαν δεν αισθανεσαι τιποτα, απ'οτι φανταζομαι μετα την επεμβαση δε νομιζω να εκανες σεξ για να κλησει καλα η πληγη,δεν το ρισκαρες.

van_norden

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Κατσε λιγο δεν εχεις ορεξη για σεξ η οταν αυνανιζεσαι δεν μπορεις να ερεθιστεις? οσο αναφορα το πρωτο οφειλεται καθαρα σε ψυχολογικα αιτια,οσο αναφορα το δευτερο εκει υπαρχει προβλημα εαν δεν αισθανεσαι τιποτα, απ'οτι φανταζομαι μετα την επεμβαση δε νομιζω να εκανες σεξ για να κλησει καλα η πληγη,δεν το ρισκαρες.
να σ πω...εσυ πριν 2 βδομαδες ρωταγες αν ξερουμε τπτ για την εγχειριση και τωρα εγινες και ειδικος και καθεσαι και λες μλκιες στον αλλο που τον εχει παρει απο κατω οτι μπορει να χει και προβλημα και να το κοιταξει?ελεος ρε πουστη μου :headbang:

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δε νομιζω.

Τον ουρολογο δε τον εχω ρωτησει....ακομα........
Ψυχολογικο ειναι ρε συ μην αγχωνεσαι. Ρωτα και τον ουρολογο βεβαια. Οχι γιατι θα εχεις κατι αλλα για να το ακουσεις και απο καποιον ειδικο και να καθυσηχαστεις περισσοτερο.  ;)

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Καλα ρε παιδια ολικη ναρκωση για περιτομη? δεν γινεται με τοπική???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

αστο το γαμημενο το πετσακι στη θεση του και ασχολησου με τις διακοπες σου αγορινα μου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Θέλει να πάει στις Σπέτσες για διακοπές και του το θυμίζει.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
ροταω γιατι ο αλλος ειπε για ολικη ναρκωση στο νοσοκομειο

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Αναλογως τον γιατρο σου, εγω οταν ειχα κανει στα 16 μου μου εβαλε ολικη αναισθησια.
Στον αδερφο μου περσι του εκανε τοπικη, μετα ηταν σαν ζαλισμενος λες και τα ειχε πιει  :dancing:

Frendy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Αναλογως τον γιατρο σου, εγω οταν ειχα κανει στα 16 μου μου εβαλε ολικη αναισθησια.
Στον αδερφο μου περσι του εκανε τοπικη, μετα ηταν σαν ζαλισμενος λες και τα ειχε πιει  :dancing:

Παιδιά εγώ πριν 3 εβδομάδες έκανα ολικό ρεκτιφιέ... Περιτομή και φυσικά κόψιμο στο πετσάκι σε ιδιωτικό νοσοκομείο και με ολική νάρκωση. Το όλο μαλί στοίχισε γύρω στα 1000 ευρώ. Την Παρασκευή (10/7) επισκέφτηκα τον γιατρό που μου έκανε την επέμβαση για να μου κόψει όσα ράματα είχαν μεινει. Φυσικά όλες αυτές τις ημέρες κυκλοφορούσα με ...γάζες στο πορτοφόλι μου!!! Για να μην πολυλογό μόλις έβγαλά την γάζα την Παρασκευή η βάλανος ερεθίστηκε και με έτσουζε. Ο γιατρός μου είπε να πάρω αλοιφή και ξανά τα ίδια με τις γάζες και την αλοιφή μέχρι να περάσει ο πόνος...
Πάντως την Παρασκευή μου έδωσε άδεια για μαλακία (σεξ σε μία εβδομάδα μου ειπε) και μπορείτε να καταλάβετε όλοι τι έγινε.... Οι καταρράκτες του Νιαγάρα!!!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606

Αυτο ρε φιλε δεν ειναι τοπικη ειναι μεθη που ειναι και αυτο μορφη γενικης αναισθησιας

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Κανενας ουρολογος δεν υπαρχει στο φορουμ να μας πει σχετικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom