Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 279K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αλλος ενας ωραιος τροπος να παιρνουν λεφτα οι γιατροι...ο ΜΟΝΟΣ λογος που πρεπει να κανεις τετοιο πραγμα ειναι αμα εχεις φιμωση...να υπαρχει ιατρικο προβλημα δηλαδη...(που και φιμωση να εχεις παλι δεν ειναι απαραιτητο σε καποιες περιπτωσεις...)

τα υπολοιπα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ...η καθαριοτητα δεν εχει σχεση,η μειωση του καρκινου  :headbang: δεν ισχυει ,η καθυστερηση στην εκσπερματωση (εκει πονταρουν οι πιο πολλοι) ειναι απλως ανυποστατο...(λενε πολλοι οτι επειδη τριβεται το πουτσοκεφαλο αναισθητοποιειται η περιοχη και γαμας πιο πολυ σε διαρκεια... :jerking:)

πατε καλα ρε??? ...

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Παντως σε οσες γκομενες ειχα τον αερα να ρωτησω ολες μου απαντησαν στο δευτερολεπτο οτι τον προτιμουν με περιτομη !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Βασικα η περιτομη ειναι η θεραπεια για τις περιπτωσεις φιμωσης.
Για την περιπτωση τηs φιμωσηs πλεον δεν γινεται περιτομη...Απλα γινεται μια ελαφρα τομη(σχισιμο) στον χαλινο του πεουs ωστε να μπορει να γινεται η αποκαλυψη χωριs πονο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ισχυει.

Κατα τα αλλα συμφωνω,δεν χρειαζονται επεμβασεις αν δεν ειναι αναγκαιες.
οκ πιθανως και να ισχυει λογο της τριβης...Ε ΚΑΙ? ...μετα απο λιγο δε θα χυνει με τιποτα ,ασε που πιθανως με το τριψιμο θα μειωνεται η ορεξη λογω τραυματισμου(γιατι στην ουσια να σου τριβεται το κεφαλι στο σωβρακο ολη μερα ε δεν ειναι και καλο...)εξαλλου οπως ειπε καποιος πιο πανω οι πουτσες μας ειναι ΑΠ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ καλυμμενες...

τωρα αν καποιος εχει τοοοσο προβλημα που ξεφλοκιαζει γρηγορα ας τραβηξει και καμμια πηχτη απο πριν....αλλα οι πιο πολλοι θελουν να γαμανε 1 ωρα με το ρολοι σα διαδρομο στο γυμναστηριο... :jerking:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποια ψηφισε ειμαι γυναικα και μου αρεσουν τα πεη γενικα :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Η βάλανος ( κεφαλή του πέους ) βρίσκεται σε στηρικτική συνέχεια με την ακροποσθία (δερματοβλεννογόνιο  τμήμα που καλύπτει την κεφαλή ) με τον ανατομικό σχηματισμό του χαλινού του πέους.

Ο χαλινός του πέους δεν είναι τίποτα άλλο από μια ισχυρή βλεννογόνια πτυχή που απλά συνδέει την κεφαλή του πέους με την βάλανο.

Σε περιπτώσεις μικροτραυματισμού κατά την σεξουαλική δραστηριότητα, φλεγμονές ή ακόμη και εκ’ γεννετής ο χαλινός είναι βραχύς , σκληρός και επώδυνος κατά την σεξουαλική πράξη ή ακόμη και σε απλή κίνηση του πέους που δυσχεραίνει την καθημερινότητα του ασθενούς και την ποιότητα ζωής του.

Ταυτόχρονα σε θέση στύσης κάμπτει την βάλανο μειώνοντας και την σεξουαλική απόλαυση.

Η θεραπεία του προβλήματος είναι η διατομή του βραχύ χαλινού με χρήση Laser και πλαστική χειρουργική δίκην V-Y για επιμήκυνση του.

Η ανάρρωση είναι ταχύτατη και ο ασθενής επιστρέφει σε φυσιολογικές δραστηριότητες την επόμενη ημέρα.

Ο Ιατρός
Δρ. Ιωαννίδης Ανδρέας
Πλαστικός Χειρουργός

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η περιτομή ούτε τη μεγαλώνει ούτε τη δείχνει μεγαλύτερη.
Κλάψτε  :grin:

Επισκέπτης
Για την περιπτωση τηs φιμωσηs πλεον δεν γινεται περιτομη...Απλα γινεται μια ελαφρα τομη(σχισιμο) στον χαλινο του πεουs ωστε να μπορει να γινεται η αποκαλυψη χωριs πονο
Στην δικια μου περιπτωση χρειαστηκε παντως.
οκ πιθανως και να ισχυει λογο της τριβης...Ε ΚΑΙ? ...μετα απο λιγο δε θα χυνει με τιποτα ,ασε που πιθανως με το τριψιμο θα μειωνεται η ορεξη λογω τραυματισμου(γιατι στην ουσια να σου τριβεται το κεφαλι στο σωβρακο ολη μερα ε δεν ειναι και καλο...)εξαλλου οπως ειπε καποιος πιο πανω οι πουτσες μας ειναι ΑΠ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ καλυμμενες...
Απλα υπαρχει μια σχετικα μικροτερη ευαισθησια.
τωρα αν καποιος εχει τοοοσο προβλημα που ξεφλοκιαζει γρηγορα ας τραβηξει και καμμια πηχτη απο πριν....αλλα οι πιο πολλοι θελουν να γαμανε 1 ωρα με το ρολοι σα διαδρομο στο γυμναστηριο... :jerking:
Αυτο δεν ειναι κακο...
Αλλα παιζουν και αλλα πραματα ρολο,φυσικη κατασταση,ελεγχος της αναπνοης...Χρειαζεται και το επανω κεφαλι,ξερεις.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κι άλλος περιτμημένος γιέαααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
φιλε σουπερμαους αυτα περι φυσικης καταστασης κι αναπνοης  μονο πανω κεφαλι δεν ειναι...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
8 καμπριο ειμαστε :think:

Stories