Επισκέπτης
Βασικα η περιτομη ειναι η θεραπεια για τις περιπτωσεις φιμωσης.Η περιτομη ομως δεν ειναι μια λυση για την περιπτωση της φιμωσης?
Βασικα η περιτομη ειναι η θεραπεια για τις περιπτωσεις φιμωσης.Η περιτομη ομως δεν ειναι μια λυση για την περιπτωση της φιμωσης?
Βασικα η περιτομη ειναι η θεραπεια για τις περιπτωσεις φιμωσης.
Ισχυει.(λενε πολλοι οτι επειδη τριβεται το πουτσοκεφαλο αναισθητοποιειται η περιοχη και γαμας πιο πολυ σε διαρκεια... )
Για την περιπτωση τηs φιμωσηs πλεον δεν γινεται περιτομη...Απλα γινεται μια ελαφρα τομη(σχισιμο) στον χαλινο του πεουs ωστε να μπορει να γινεται η αποκαλυψη χωριs πονοΒασικα η περιτομη ειναι η θεραπεια για τις περιπτωσεις φιμωσης.
οκ πιθανως και να ισχυει λογο της τριβης...Ε ΚΑΙ? ...μετα απο λιγο δε θα χυνει με τιποτα ,ασε που πιθανως με το τριψιμο θα μειωνεται η ορεξη λογω τραυματισμου(γιατι στην ουσια να σου τριβεται το κεφαλι στο σωβρακο ολη μερα ε δεν ειναι και καλο...)εξαλλου οπως ειπε καποιος πιο πανω οι πουτσες μας ειναι ΑΠ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ καλυμμενες...Ισχυει.
Κατα τα αλλα συμφωνω,δεν χρειαζονται επεμβασεις αν δεν ειναι αναγκαιες.
ποια ψηφισε ειμαι γυναικα και μου αρεσουν τα πεη γενικα
καμμια κρυφηη σιλβα λέω εγώ
Στην δικια μου περιπτωση χρειαστηκε παντως.Για την περιπτωση τηs φιμωσηs πλεον δεν γινεται περιτομη...Απλα γινεται μια ελαφρα τομη(σχισιμο) στον χαλινο του πεουs ωστε να μπορει να γινεται η αποκαλυψη χωριs πονο
Απλα υπαρχει μια σχετικα μικροτερη ευαισθησια.οκ πιθανως και να ισχυει λογο της τριβης...Ε ΚΑΙ? ...μετα απο λιγο δε θα χυνει με τιποτα ,ασε που πιθανως με το τριψιμο θα μειωνεται η ορεξη λογω τραυματισμου(γιατι στην ουσια να σου τριβεται το κεφαλι στο σωβρακο ολη μερα ε δεν ειναι και καλο...)εξαλλου οπως ειπε καποιος πιο πανω οι πουτσες μας ειναι ΑΠ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ καλυμμενες...
Αυτο δεν ειναι κακο...τωρα αν καποιος εχει τοοοσο προβλημα που ξεφλοκιαζει γρηγορα ας τραβηξει και καμμια πηχτη απο πριν....αλλα οι πιο πολλοι θελουν να γαμανε 1 ωρα με το ρολοι σα διαδρομο στο γυμναστηριο...
σουνετι νομιζω το λενε οι τουρκοι...κι άλλος περιτμημένος γιέαααααααααα
χειμωνιασε τωρα,μαζευτητε...8 καμπριο ειμαστε
Ομπρε,εννοουσα ΚΑΙ το επανω κεφαλι εκτος απο αυτα.φιλε σουπερμαους αυτα περι φυσικης καταστασης κι αναπνοης μονο πανω κεφαλι δεν ειναι...