Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν παληκάρια και συναγωνιστές μου, σήμερα πήρα τη μεγάλη απόφαση και αφού τα βρήκαμε (και) στο οικονομικό θέμα με το γιατρό έκανα την απαραίτητη επέμβαση, καθώς είχα πρόβλημα φίμωσης πέους.

Σε γενικέες γραμμές πρέπει η επέμβαση να πήγε καλά, ωστόσο είναι αυτή η ρημαδιασμένη η βάλανος η οπία όταν ακουμπάει στο εσώρουχο την ψιλοακούω... 

Επίσης το άλλο θέμα είναι ότι πρέπει να παίρνω και κάτι χάπια, με αποτέλεσμα να καταλήξω να δω τον τελικό του mundial πίνοντας... πορτοκαλάδες!!!

Αυτό που σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να πω είναι ότι όποιος αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα να μη διστάζει να συμβουλευτεί ένα γιατρό και να συζητήσει μαζί του κάθε προβληματισμό. Μια ιδέα είναι όλα και σας το λέω από προσωπική άποψη (και εμπειρία πλέον), γιατί δεν υπάρχει λόγος να αφήνουμε το όποιο πρόβλημα να διαιωνίζεται.

Θα χαρώ πολύ να δω και τις απόψεις σας! Να είμαστε πάντα καλά!

:thumbsup:καλα εκανεσ κολητε και γγω το ιδιο προβλημα ειχα παντωσ ειναι καλο και οχι κακο η περιτομη και απο καθαριοτητα και μετραει καλυτερα στα γκομενακια εχει διαφορα απο πριν μπαινει παντου και δεν περνει χαμπαρι θα το καταλαβεισ και συ σου ευχομαι συντομοσ αντε καλη αναρωση

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Σε ευχαριστώ θερμά μεγάλε για την ευχή σου! Και εγώ με αυτήν την προοπτική πήγα να την κάνω! Από εκεί και πέρα, ο καιρός θα δείξει...
Δε σου κρύβω όμως ότι με παίρνει λίγο από κάτω, γιατί νιώθω σαν άρρωστος! Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη!

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εγω που απο βρεφος ειχα κανει αυτη την επεμβαση απο διακεκριμενο ουρολογο της εποχης, το πεος μου προσελκυε τον θαυμασμο (!) κυριως στις μικρες ηλικιες γιατι ειχε μεγαλωσει πολυ  και σκληρυνει προωρα. Ειδικα σε στενα περασματα... δεν καταλαβαινε τιποτα. Θυμαμαι να κανω μαραθωνιους πηδηματος, οταν οι φιλοι μου τελειωναν στα 5 λεπτα, γιατι ειχε γινει και ελαφρως αναισθητο. Σιγουρα δεν το εχω μετανοιωσει κυριως για λογους υγιεινης. Παρεπιπτόντως σε προσφατη πανεπιστημιακη ερευνα στις ΗΠΑ, οσοι ειχαν κανει περιτομη εμφανιζαν εως και 60% λιγοτερς πιθανοτητες να προσβληθουν απο HIV. 

arist1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκολλαει από το κεφαλι αλλα όταν το αφηνω μαζευεται στα τοιχοματα από το κεφαλι είναι φυσιολογικο ? δε καλυπτει το μισο κεφαλι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φυσιολογικο ειναι....

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΙΝΟ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΙΧΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . (ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ)  ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ???

Κλασσικη περιπτωση για ευνουχισμο,  υπομονη φιλε..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αρχιζω να πιστευω μερικοι οχι απλα ειναι χεστηδες αλλα και αξημερωτοι!!!
αιντε με το παραμικρο..................τεσπα!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ΩΧ!!!!! παιδια ανοιξτε αλλο thread για το ΤΣΑΥ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

arist1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα μου απαντηση καποιος λεγοντας υπομονη τι εννοείται ?

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Κουραγιο..

stargateph

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
14
Πόντοι
1
Λοιπόν παληκάρια και συναγωνιστές μου, σήμερα πήρα τη μεγάλη απόφαση και αφού τα βρήκαμε (και) στο οικονομικό θέμα με το γιατρό έκανα την απαραίτητη επέμβαση, καθώς είχα πρόβλημα φίμωσης πέους.

Σε γενικέες γραμμές πρέπει η επέμβαση να πήγε καλά, ωστόσο είναι αυτή η ρημαδιασμένη η βάλανος η οπία όταν ακουμπάει στο εσώρουχο την ψιλοακούω... 

Επίσης το άλλο θέμα είναι ότι πρέπει να παίρνω και κάτι χάπια, με αποτέλεσμα να καταλήξω να δω τον τελικό του mundial πίνοντας... πορτοκαλάδες!!!

Αυτό που σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να πω είναι ότι όποιος αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα να μη διστάζει να συμβουλευτεί ένα γιατρό και να συζητήσει μαζί του κάθε προβληματισμό. Μια ιδέα είναι όλα και σας το λέω από προσωπική άποψη (και εμπειρία πλέον), γιατί δεν υπάρχει λόγος να αφήνουμε το όποιο πρόβλημα να διαιωνίζεται.

Θα χαρώ πολύ να δω και τις απόψεις σας! Να είμαστε πάντα καλά!
:thumbsup:
:thumbsup:

markcos7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες πριν απο 20 μερες εκανα κι εγω την επεμβαση βραχυ χαλινου αλλα μου εφυγε το πρωτο ραμμα με συνεπεια να φυγουν ολα και να μεινει μια ουλη με ενα ασπρο πραγμα μεσα σαν πυον.πηγα στον ουρολογο μου και μου ειπε οτι δεν αξιζει να ξανακανω ραμματα και οτι θα κλεισει μονο του.εχει περασει μια εβδομαδα απο τοτε αλλα δεν εχω δει διαφορα απο τοτε.βαζω fusidin,τον βουταω και σε αλατονερο μηπως συντομευσω την κατασταση.τον εχω πλακωσει και στα tape για να ειναι εξω το κεφαλι και να "αεριζεται" αλλα τιποτα.εχει τυχει σε κανεναν το ιδιο να μου πει την γνωμη του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom