Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 279K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Απόφυγε κάθε είδους απροφύλακτη σεξουαλική επαφή είτε στοματική είτε κολπική είτε δεν ξέρω εγώ τι άλλο γιατί μπορεί το σκίσιμο ακομα κι αν έχει αρχίσει να επουλώνεται να ανοίξει κατά την τριβή και να είναι πληγή κανονική με κίνδυνο να κολλήσεις ή να μεταδώσεις κάτι. Κατα τ'άλλα αν σου περισσεύουν φράγκα τραβα ρώτα ενα γιατρό για το τι μπορείς να κάνεις τώρα που είναι αρχή για να παοφύγεις το σημάδι.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
βαλε ταλκ για μωρα

freenowforever

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απόφυγε κάθε είδους απροφύλακτη σεξουαλική επαφή είτε στοματική είτε κολπική είτε δεν ξέρω εγώ τι άλλο γιατί μπορεί το σκίσιμο ακομα κι αν έχει αρχίσει να επουλώνεται να ανοίξει κατά την τριβή και να είναι πληγή κανονική με κίνδυνο να κολλήσεις ή να μεταδώσεις κάτι. Κατα τ'άλλα αν σου περισσεύουν φράγκα τραβα ρώτα ενα γιατρό για το τι μπορείς να κάνεις τώρα που είναι αρχή για να παοφύγεις το σημάδι.
δεν ειναι τοσο τραγικα για σημαδι.
σαν χαρακια ειναι.τι να κανω?

s@trapis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τραβα μια ξυραφια να ξεμπερδεψεισ

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αστο ετσι τωρα και γαμα μαλακα..

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πηγαινε εναν δερματολογο να σου κοψει το χαλινο.. ισα-ισα καλυτερα ειναι και απο θεμα υγειας και απο θεμα αν εχεις κοντο χαλινο σε ποναει στο γαμησι και μπορει να σκιστει και να εχεις αιμορραγια και να σε τρεχουν σε κανα εφημερευον νοσοκομειο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
παρε τηλεφωνο εδω ΕΜΑΣ(210-6777070)ειναι ανωνημο και σου απαντουν σε καθε απορεια που εχει σχεση με ουρολογικα ανδρολογικα προβληματα η το καλυτερο ειναι να επισκευθεις εναν ουρολογο.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
telika paidia ti na kanw???

euxaristw
. Πεφτεις για ύπνο και το πρωί κλεινεις ραντεβού με ουρολογο-ανδρολογο! Για να μάθεις μόνο την αλήθεια και να σταματήσεις να υποθετεις (πράγμα που σε αγχωνει φαντάζομαι)!!!

agko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα στον ουρολογο στο Λαικο να δει το εργαλειο,και μου ειπε οτι χρειαζομαι λογω του οτι ειναι λιγο βραχυς ο χαλινος μια μικροπεμβαση 5 λεπτων,με τοπικη αναισθησια κλπ...Οποιος ειχε παρομοιο προβλημα μπορει να μου πει τι να περιμενω...???? :P

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
Πηγα στον ουρολογο στο Λαικο να δει το εργαλειο,και μου ειπε οτι χρειαζομαι λογω του οτι ειναι λιγο βραχυς ο χαλινος μια μικροπεμβαση 5 λεπτων,με τοπικη αναισθησια κλπ...Οποιος ειχε παρομοιο προβλημα μπορει να μου πει τι να περιμενω...???? :P

διάβασε παλιότερα ποστς, το περιγράφουν αναλυτικά. συνίσταται να το κάνεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Δεν ποναει ρε φυλε αλλα μην γινει καμια μαλακια και σου συκοθει οσο εχεις τα ραματα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εγω παντως που εκανα περιτομη σε μεγαλη ηλικια υπεφερα στο χειρουργειο με 2 τοπικες αναισθησιες μαλιστα τα καταλαβαινα ολα οσο για τις στυσεις την πρωτη μερα εμεινα μεσα στο νοσοκομειο και μαλλον μου ειχαν δωσει αντικουκου αλλα την δευτερη μερα που βγηκα δεν πηρα φαρμακα αντιστυτικο.
οσο για στυσεις δεν γινεται να μην εχεις το βραδυ εχεις αρκετες οργανικα μονο αποχη απο το σεξ θελει για καμια 20 μερες.

devast4tor

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια για να γινει διαγνωση για το αν εχω βραχυ χαλινο η οχι πρεπει να παω σε ανδρολογο η γινεται και σε ουρολογο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom