life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Η περιτομή ούτε τη μεγαλώνει ούτε τη δείχνει μεγαλύτερη.
Κλάψτε
Η περιτομή ούτε τη μεγαλώνει ούτε τη δείχνει μεγαλύτερη.
Κλάψτε
κατσε τωρα γιατι αυτο σηκωνει κουβεντα...οι επιδοσεις σου στο γαμησι εξαρτωνται κυριως απ το πανω κεφαλι λες...μαλιστα...δηλαδη αν εσυ πεις ''ειμαι ο σουπερ γαμιας'' και τη χυσεις στη μαπα στο 2 λεπτο τι εισαι τοτεΟμπρε,εννοουσα ΚΑΙ το επανω κεφαλι εκτος απο αυτα.
Μαλλον κυριως το επανω κεφαλι δλδ.
αχαχαχα
αχαχαχαχαχαχα
αχαχα
κοιτα βλεμμα ο χοντρουλης
Δεν είναι χοντρός,αδερφή είναιΧοντρουλη τον βλεπεις αυτον?? ωχ καταλαβα.....
εμενα μου φαινεται οτι απορει γιατι του τις παιρνει ολες ο αλλος...
κατσε τωρα γιατι αυτο σηκωνει κουβεντα...οι επιδοσεις σου στο γαμησι εξαρτωνται κυριως απ το πανω κεφαλι λες...μαλιστα...δηλαδη αν εσυ πεις ''ειμαι ο σουπερ γαμιας'' και τη χυσεις στη μαπα στο 2 λεπτο τι εισαι τοτε
Χοντρουλη τον βλεπεις αυτον?? ωχ καταλαβα.....
Κατι μου λεει, οτι το επομενο ταξιδι του θαναι...ΑφρικηΔεν είναι χοντρός,αδερφή είναι
ναι τυπε ειδικα οι ελλεεινιδες εχουν δοκιμασει ολες τον ξεσκεπαστο και εχουν και αποψηΠαντως σε οσες γκομενες ειχα τον αερα να ρωτησω ολες μου απαντησαν στο δευτερολεπτο οτι τον προτιμουν με περιτομη !
Εννοω να κοντρολαρεις την καβλα ρε παιχτη...Να εχεις ΚΑΠΩΣ καθαρο μυαλο την ωρα της πραξης.κατσε τωρα γιατι αυτο σηκωνει κουβεντα...οι επιδοσεις σου στο γαμησι εξαρτωνται κυριως απ το πανω κεφαλι λες...μαλιστα...δηλαδη αν εσυ πεις ''ειμαι ο σουπερ γαμιας'' και τη χυσεις στη μαπα στο 2 λεπτο τι εισαι τοτε
ναι τυπε ειδικα οι ελλεεινιδες εχουν δοκιμασει ολες τον ξεσκεπαστο και εχουν και αποψη
δε σκεφτομαι το μυαλο εκεινη την ωραΕννοω να κοντρολαρεις την καβλα ρε παιχτη...Να εχεις ΚΑΠΩΣ καθαρο μυαλο την ωρα της πραξης.
καπως ευσωμος μικροπουλης.
καλυτερα τωρα?
μονο το θρεντ για τις ελλεηνιδεςακόμα πεπεισμένος ότι είσαι ο σούπερ γαμιάς
πού είναι το πρόβλημα?
δε διαβάζεις το φόρουμ?
ναι τυπε ειδικα οι ελλεεινιδες εχουν δοκιμασει ολες τον ξεσκεπαστο και εχουν και αποψη
έχουν σχέση τα κιλά με την πούτσα?μικροπούλης για τα κιλά του, για να παραφράσουμε κάποιονα
μικροπούλης για τα κιλά του, για να παραφράσουμε κάποιονα
Γιατι εισαι σχετικα μικρος σε ηλικια,κατανοητο αυτο.δε σκεφτομαι το μυαλο εκεινη την ωρα
Nα σκεφτεσαι..."που παρκαρα το αμαξι χτεs""....."ποτε εχει ματs η ομαδαρα"δε σκεφτομαι το μυαλο εκεινη την ωρα