pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οι μεγαλυτεροι γαμανε και σκεφτονται τις δοσεις στον κωτσοβολο δηλαδη?Γιατι εισαι σχετικα μικρος σε ηλικια,κατανοητο αυτο.
οι μεγαλυτεροι γαμανε και σκεφτονται τις δοσεις στον κωτσοβολο δηλαδη?Γιατι εισαι σχετικα μικρος σε ηλικια,κατανοητο αυτο.
Πεστο ψεμματα......Εχουμε βαλει κατι φεσιαοι μαγαλυτεροι γαμανε και σεκφτονται τις δοσεις στον κωτσοβολο δηλαδη?
απελευθερωμενες τυπεΟλεs???????????
''μα καλα,βυζι σε δοσεις το βαζει αυτη? '' ''φτουουουου,παλι δε πληρωσαα...''Πεστο ψεμματα......Εχουμε βαλει κατι φεσια
Απο ενα σημειο και μετα πρεπει να ειναι πολυ σπεσιαλ η γκομενα για να φλασαρει κανεις.οι μαγαλυτεροι γαμανε και σεκφτονται τις δοσεις στον κωτσοβολο δηλαδη?
προπαγανδα του σιωνισμου τυπεαφού δε βλέπεις τι γίνεται εδω? είναι πολλοί οι ξεσκέπαστοι
Δεν εχουμε χρονο για ξεκουραση....Μαs αναλογουν κι απο 10 στον καθενααπελευθερωμενες τυπε
προπαγανδα του σιωνισμου τυπε
να επεμβει ο φανατικ να τους ξεσπεπασει
μολις φτασω σε τετοια ηλικια θα τα ξαναπουμε...αν εχεις δικιο θα αρχισω να πηγαινω με τραβελιαΑπο ενα σημειο και μετα πρεπει να ειναι πολυ σπεσιαλ η γκομενα για να φλασαρει κανεις.
Εαν δεν ειναι το ξεφλοκιασμα ειναι σα να περνας ΚΤΕΟ.
άσε, κι εγώ δεν τα ήξερα αυτά
τώρα μπήκα σε σκέψεις
ναι ναι λουις ρογιο.Οχι ρε πουστη !! πλακα ΜΕ κανεις ?
απο χθες σκευτομουν πως τον λενε τον τυπο στο γοογλη την βρηκα την φωτο και ξεχασα το ονομα του καλητεχνη
Εχω πολυ ψαγμενο αβαταρι εχω τελικα , δες εδω τι μου εφερε φιλος (συνημενο)
απο μαζατζιδικο στην ρουμανια
Ευχαριστω κυρια βρομομουνο ;)
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΚαθαρΟρχηςς ....
ΥΓ πως διαβαζετε αυτος ? Λουης ..? Ρογιο ?
άσε, κι εγώ δεν τα ήξερα αυτά
τώρα μπήκα σε σκέψεις
Αμα δε γουσταρεις τα τραβελια στα 18,λες να τα γουσταρεις στα 38?μολις φτασω σε τετοια ηλικια θα τα ξαναπουμε...αν εχεις δικιο θα αρχισω να πηγαινω με τραβελια
Το "τύπε" έκανες ότι δεν το'δες???
εδω μου λες οτι μετα απο λιγο πρεπει να τη γουσταρω για να την πηδηξωΑμα δε γουσταρεις τα τραβελια στα 18,λες να τα γουσταρεις στα 38?
Δε γινεται τετοιο πραμα.
μετά από ένα χρόνο και τόσες χιλιάδες ποστ, άμα ακόμα και ο απόλυτος με λέει τύπο κάνω μόκο, το δέχομαι σαν άντρας και μπαντάρω την πληγωμένη μου καρδούλα :-
εγω ειμαι στο "με περιτομη"η σιλβα λέω εγώ
Αλλο ειπα,αλλο καταλαβες.εδω μου λες οτι μετα απο λιγο πρεπει να τη γουσταρω για να την πηδηξω
καλα δεν εχουμε πει οτι εδω δεν υπαρχουν γυναικες?μετά από ένα χρόνο και τόσες χιλιάδες ποστ, άμα ακόμα και ο απόλυτος με λέει τύπο κάνω μόκο, το δέχομαι σαν άντρας και μπαντάρω την πληγωμένη μου καρδούλα :-
Μπορει παλι να τιs......μπουχτισειs, οποτε....εδω μου λες οτι μετα απο λιγο πρεπει να τη γουσταρω για να την πηδηξω