Νέα

Υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω μουνιτσα αυτο που λες ελειψη παιδειας δεν το καταλαβαινω..!!!δηλαδη θες να μας πεις οτι εκεινα τα χρονια που παντρευοντουσαν σε μικρες ηλικιες ειχανε την παιδεια..!!!
εγω αυτην την στιγμη εχω μια γιαγια η οποια ειναι 75 χρονων και εχει 3 δισεγκονα..!!αυτη η γυναικα τι αλλο θελει απο την ζωη της παιδια εγκονια δισεγκονα ειδε ολα της τα παιδια ευτιχισμενα..!!
απλα ειναι αυτα που ελεγα παραπανω αυτα θα μας φανε...!!

καταρχας θανουλη εκεινες τις εποχες αμολαγανε αβερτα παιδια γιατι τα μισα τους πεθαιναν απο ασθενειες......και ναι υπηρχε ελλειψη παιδειας την οποια περιγραφει πολυ σωστα ο φλες απο πανω......η λεξη αντισυλληψη δεν υπηρχε......ουτε η εκτρωση φυσικα......και μιας και ολοι λιγο πολυ πειναγανε δεν τους ενδιεφερε αν θα ειχαν 3 4 ή 5 παιδια......ασε που απο μικρη ηλικια και αυτα θα συμβαλλανε στο εισοδημα του σπιτιου αρα πιο πολλα τα λεφτα που θα μπαινανε.....

κατα ταλλα δε διαφωνω με αυτο που λες για τη θεση της γυναικας......η καλυτερη δουλεια ειναι δημοσιο για τη γυναικα.......και δουλευει και γυριζει σπιτι της στις 3 και εχει χρονο να ασχοληθει με την οικογενεια της.......τα καριεριστικα μοντελα προσωπικα τα απεχθανομαι......ή κανεις οικογενεια ή κανεις δουλεια δε μπορεις να εχεις και τα δυο......

και οπως εχω πει και σε αλλο ποστ μου ο ορος οικογενεια εχει ευτελιστει πλεον σημερα......

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
φοβάμαι μην μας κάνουν κανένα πόλεμο τότε οι κωλόΤούρκοι όταν δηλαδή θα έχουμε αποδεκατιστεί λόγω μαλακίας :jerking: :jerking: :jerking: και μαλακισμένης νοοτροπίας. Μήπως περιμένουν αυτή την τάση να γίνει πραγματικότητα?
μεχρι να γινουν αυταπου λες εμεις δεν θα ζουμε καν.....!!!αν ποτε

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
φοβάμαι μην μας κάνουν κανένα πόλεμο τότε οι κωλόΤούρκοι όταν δηλαδή θα έχουμε αποδεκατιστεί λόγω μαλακίας :jerking: :jerking: :jerking: και μαλακισμένης νοοτροπίας. Μήπως περιμένουν αυτή την τάση να γίνει πραγματικότητα?

Και γιατί να μας κάνουν πόλεμο; η Ελλάδα μπορεί και μόνη της να γίνει Τουρκία, μόνο τα ακούσματα που κυκλοφορούν ως "σουξέ" να πάρεις, δε θες και τίποτα άλλο... :idiot:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Προσωπικά πιστεύω πως στις υποανάπτυκτες χώρες ο κύριος λόγος για τη εύκολη ( και πολλές φορές αλόγιστη ) τεκνοποίησης είναι η έλλειψη συνειδητοποίησης ευθυνών των γονέων και εν μέρει η θρησκεία ( ειδικά στις μουσουλμανικές χώρες ).
Στον αναπτυγμένο κόσμο ο κύριος λόγος αποφυγής τεκνοποίησης είναι ο οικονομικός και μετά η δημιουργία καριέρας....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι αλλα που εχει φτασει η τεχνολογια η επιστημη και η Ιατρικη...!!!!!

πουθενα δεν εχει φτασει......οσο αναπτυσσονται αυτες αλλο τοσο αναπτυσσονται και οι ασθενειες και τα μικροβια.......ηδη εχουν ξαναπαρουσιαστει ασθενειες οπως η φυματιωση και η χολερα οι οποιες ειχαν εξαφανιστει για καποιο διαστημα.....δεν ξερω γενικα ειμαι λιγο πιο ρεαλιστρια με αυτα τα θεματα......ουτε θαυματα εχω δει να γινονται στον τομεα του καρκινου ουτε στον τομεα του AIDS ουτε στα εγκεφαλοκαρδιακα.........ισα ισα ακουω ολο ενα και περισσοτερο νεους ανθρωπους να φευγουν.....(πολυ μαυριλα ας το σταματησουμε)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καταρχας θανουλη εκεινες τις εποχες αμολαγανε αβερτα παιδια γιατι τα μισα τους πεθαιναν απο ασθενειες......και ναι υπηρχε ελλειψη παιδειας την οποια περιγραφει πολυ σωστα ο φλες απο πανω......η λεξη αντισυλληψη δεν υπηρχε......ουτε η εκτρωση φυσικα......και μιας και ολοι λιγο πολυ πειναγανε δεν τους ενδιεφερε αν θα ειχαν 3 4 ή 5 παιδια......ασε που απο μικρη ηλικια και αυτα θα συμβαλλανε στο εισοδημα του σπιτιου αρα πιο πολλα τα λεφτα που θα μπαινανε.....

κατα ταλλα δε διαφωνω με αυτο που λες για τη θεση της γυναικας......η καλυτερη δουλεια ειναι δημοσιο για τη γυναικα.......και δουλευει και γυριζει σπιτι της στις 3 και εχει χρονο να ασχοληθει με την οικογενεια της.......τα καριεριστικα μοντελα προσωπικα τα απεχθανομαι......ή κανεις οικογενεια ή κανεις δουλεια δε μπορεις να εχεις και τα δυο......

και οπως εχω πει και σε αλλο ποστ μου ο ορος οικογενεια εχει ευτελιστει πλεον σημερα......
ναι συμφωνω με καποια που λες για τα θεματα αντισυληψη και εκτρωσεις.!!  αλλα τα πρωτα χρονια η γυναικα ουτε στο δημοσιο μπορει να ειναι γιατι το παιδι μουνιτσα μου στα πρωτα χρονια εχει αναγκη την μανα και η μανα πρεπει να ειναι 24 ωρες το 24ωρο πανω απο το παιδι...!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Με τα οσα κυκλοφορουν στην εποχη μας τα μεταλλαγμενα τη ρυπανση και τους καρκινους τα εγκεφαλικα και τα καρδιακα να θεριζουν επετρεψε μου να αμφιβαλλω....... :)

πουθενα δεν εχει φτασει......οσο αναπτυσσονται αυτες αλλο τοσο αναπτυσσονται και οι ασθενειες και τα μικροβια.......ηδη εχουν ξαναπαρουσιαστει ασθενειες οπως η φυματιωση και η χολερα οι οποιες ειχαν εξαφανιστει για καποιο διαστημα.....δεν ξερω γενικα ειμαι λιγο πιο ρεαλιστρια με αυτα τα θεματα......ουτε θαυματα εχω δει να γινονται στον τομεα του καρκινου ουτε στον τομεα του AIDS ουτε στα εγκεφαλοκαρδιακα.........ισα ισα ακουω ολο ενα και περισσοτερο νεους ανθρωπους να φευγουν.....(πολυ μαυριλα ας το σταματησουμε)

ʼμα ήταν έτσι δεν θα αυξάνοταν ο μέσος όρος κατα 5 χρόνια ανά δεκαετές στατιστικό δείγμα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιαυτο παιρνει ενα χρονο αδεια μητροτητας......δε λεω οτι η κοινωνικα προνοια για τις μητερες ειναι ο,τι καλυτερο στην ελλαδα το αντιθετο θα ελεγα αλλα δε ζουμε σε ιδανικες κοινωνιες οπου η γυναικα δε χρειαζεται να δουλευει....αν και παλι και αυτο δε μου αρεσει γιατι θεωρω οτι της στερει καποια πραγματα.....σου ειπα για μενα ιδανικοτερη δουλεια για μητερα ειναι το δημοσιο αλλα αντε να μπεις....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μην λεμε μαλακιες οτι η Ιατρικη και παραληλα με την επιστημη δεν εχι εξελιχθει και οσο για τα ατομα που φευγουνε ανεκαθεν φευγανε και καποτε που πεθενανε απο ενα απλο εφραγμα στα 60 -65 νομιζανε οτι απλα ειχε ερθει η ωρα του...!!!
τελοσπαντων αυτο ειναι ενα θεμα πολυ μεγαλο..!!! εγω πιστευω και για τον καρκινο εχει βρεθει κατι αλλα παιζουνε χοντρα πολυ χντρα χρηματικα συμφεροντα και οχι μονο...!!!!
πως ειναι δυνατον να υπαρχει εμβολιο για τα κοριτσακια για τον καρκινο της μητρας και να μην εχουνε βρεθει για αλλα..!!!
πολυ μεγαλη αυτη η συζητηση...!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ʼμα ήταν έτσι δεν θα αυξάνοταν ο μέσος όρος κατα 5 χρόνια ανά δεκαετές στατιστικό δείγμα

δε με καλυπτουν οι στατιστικες συγγνωμη......εγω αυτο που βλεπω στη συγκεκριμενη χωρα ειναι οτι καθε μηνα μαθαινω οτι καποιος γνωστος μου πεθανε ειτε απο τροχαιο ειτε απο καρδια ειτε απο εγκεφαλικο ειτε απο καρκινο....και επισης θεωρω πως ο,τι και αν λενε η ποιοτητα ζωης χειροτερευει αντι να καλυτερευει.....δεν εννοω απο υλικης αποψεως αλλα καθαρα απο ποιοτικης αποψεως.....

θανο τα εμβολια για τον καρκινο της μητρας εχουν ΠΑΡΑ πολλες παρενεργειες και δεν συνιστουνται ακομα.....ενα εμβολιο για να δεις αν ειναι οκ ή οχι πρεπει να περιμενεις να περασει τουλαχιστον μια πενταετια ωστε να φανουν ολες οι παρενεργειες....στο συγκεκριμενο εμβολιο υπαρχουν ηδη αρκετες και σοβαρες παρενεργειες.....και ξαναλεω οτι για καθε ενα εμβολιο που βγαινει οι ιοι γινονται ακομα πιο δυνατοι.....και πριν 20 χρονια πιστευανε οτι μεχρι τα σημερα θα ειχε βρεθει λυση για ολα αυτα αλλα δεν.....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το θεμα της υπογενητηκοτητας στην ελλαδα ειναι πολυ σοβαρο...!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
συγνωμη αλλα τα τροχαια δεν παιζουνε ρολο με τα καρδιακα τα εγκεφαλικα και τον καρκινο..!!αν ειναι να πουμε και τις αυτοκτονιες..!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εν πασει περιπτωσει ακομα και να παει ο μεσος ορος ζωης στα 100 και να μπορουν οι γυναικες να γεννανε στα 80 τους δεν βρισκω σωστο να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα ηλικιας αναμεσα στους γονεις και τα παιδια......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οι ελληνίδες δεν εχουν χρόνο για παιδια..
εχουν καριέρα μπροστά τους..
πωλήτριες-λογίστριες-ασφαλίστριες-χορέυτριες...

Επισκέπτης
οι ελληνίδες δεν εχουν χρόνο για παιδια..
εχουν καριέρα μπροστά τους..
πωλήτριες-λογίστριες-ασφαλίστριες-χορέυτριες...

ηθοποιοί, τραγουδηστριες, μοντελα (κυτταριτιδας), μεσητριες, κενες, φτωχες, αξεστες, φτηνες, χοντρες, απαιδευτες, βρωμικες, αταλαντες, καμμενες, απελπισμενες, ατονες, μιζερες.......ωρες θα μπορουσα να γραφω...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Γι'αυτό το δημόσιο κατάντησε έτσι, γιατί οι κυράτσες το θεωρούν όχι δουλειά αλλά τρόπο να βγάλουν χαρτζηλίκι.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ρε παιδια η επιστημη εχει βοηθησει εναντιον της υπογεννητικοτητας με διαφορους τροπους και οχι μονο την εξωσοματικη .το προβλημα ομως ειναι στον τροπο ζωης μας στο περιβαλλον και στις συνηθειες μας , που μας επιβαρηνουν.
ετσι απλα για να αναφερω καποια και να μην πολυλογω, η διατροφη μας ειναι για τα μπαζα,δουλευουμε 15 ωρες την ημερα , τα παιδια ειναι εξοδα και χρονος , αντισυλληψη και καποτες , παντρευομαστε μεγαλοι , οι σχεσεις και οι γαμοι διαλυονται και αλλοι 1000 λογοι που ειναι γυρω μας και δεν τους υπολογιζουμε αλλα μας επιβαρυνουν .

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εδώ όλοι λένε για τον υπερπληθυσμό και ο καημός της ελληνίδας είναι ότι οι άντρες δε θέλουν να την παντρευτούν και να την γκαστρώσουν.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Γι'αυτό το δημόσιο κατάντησε έτσι, γιατί οι κυράτσες το θεωρούν όχι δουλειά αλλά τρόπο να βγάλουν χαρτζηλίκι.
φιλε μου αυτο ειναι αλλο θεμα και εκτος απο γυναικες εχει και πολλους αρχιδιαρεους ανδρες που καβαντζωνονται αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια και νομιζω ειχε συζητηθει παλια σε αλλο θρεντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom