mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εγω μουνιτσα αυτο που λες ελειψη παιδειας δεν το καταλαβαινω..!!!δηλαδη θες να μας πεις οτι εκεινα τα χρονια που παντρευοντουσαν σε μικρες ηλικιες ειχανε την παιδεια..!!!
εγω αυτην την στιγμη εχω μια γιαγια η οποια ειναι 75 χρονων και εχει 3 δισεγκονα..!!αυτη η γυναικα τι αλλο θελει απο την ζωη της παιδια εγκονια δισεγκονα ειδε ολα της τα παιδια ευτιχισμενα..!!
απλα ειναι αυτα που ελεγα παραπανω αυτα θα μας φανε...!!
καταρχας θανουλη εκεινες τις εποχες αμολαγανε αβερτα παιδια γιατι τα μισα τους πεθαιναν απο ασθενειες......και ναι υπηρχε ελλειψη παιδειας την οποια περιγραφει πολυ σωστα ο φλες απο πανω......η λεξη αντισυλληψη δεν υπηρχε......ουτε η εκτρωση φυσικα......και μιας και ολοι λιγο πολυ πειναγανε δεν τους ενδιεφερε αν θα ειχαν 3 4 ή 5 παιδια......ασε που απο μικρη ηλικια και αυτα θα συμβαλλανε στο εισοδημα του σπιτιου αρα πιο πολλα τα λεφτα που θα μπαινανε.....
κατα ταλλα δε διαφωνω με αυτο που λες για τη θεση της γυναικας......η καλυτερη δουλεια ειναι δημοσιο για τη γυναικα.......και δουλευει και γυριζει σπιτι της στις 3 και εχει χρονο να ασχοληθει με την οικογενεια της.......τα καριεριστικα μοντελα προσωπικα τα απεχθανομαι......ή κανεις οικογενεια ή κανεις δουλεια δε μπορεις να εχεις και τα δυο......
και οπως εχω πει και σε αλλο ποστ μου ο ορος οικογενεια εχει ευτελιστει πλεον σημερα......