ioannisath
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2011
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
υπαρχουν οικοι ανοχης κοντα στον σταθμο μετρο στην ακροπολη?
Υπάρχουν....Λίγο ποιό πέρα είναι η Βουλήυπαρχουν οικοι ανοχης κοντα στον σταθμο μετρο στην ακροπολη?
τραβα να την πεσεις σε καμια τουριστρια εκει, γινεται χαμος τωρα τετοια εποχη, εχει λιγες βρωμοελληνιδες να κυκλοφορουν εκει που τις καταλαβαινεις αμεσως ποιες ειναι, κοντοχοντρες με ξυνισμενες φατσες.υπαρχουν οικοι ανοχης κοντα στον σταθμο μετρο στην ακροπολη?
Πάντα είναι καλή ιδέα το καμακι σε τουριστικά μέρη.τραβα να την πεσεις σε καμια τουριστρια εκει, γινεται χαμος τωρα, εχει λιγες βρωμοελληνιδες να κυκλοφορουν εκει που τις καταλαβαινεις αμεσως ποιες ειναι, κοντοχοντρες με ξυνισμενες φατσες.
Πάντα είναι καλή ιδέα το καμακι σε τουριστικά μέρη.τραβα να την πεσεις σε καμια τουριστρια εκει, γινεται χαμος τωρα, εχει λιγες βρωμοελληνιδες να κυκλοφορουν εκει που τις καταλαβαινεις αμεσως ποιες ειναι, κοντοχοντρες με ξυνισμενες φατσες.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ!Μια μέρα νωρίτερα ρε το έβαλες.
Αύριο είναι Κυριακή.
Η αληθεια να λεγετε!Υπάρχουν....Λίγο ποιό πέρα είναι η Βουλή
βλεπω και ομορφες man!τραβα να την πεσεις σε καμια τουριστρια εκει, γινεται χαμος τωρα τετοια εποχη, εχει λιγες βρωμοελληνιδες να κυκλοφορουν εκει που τις καταλαβαινεις αμεσως ποιες ειναι, κοντοχοντρες με ξυνισμενες φατσες.
Mην κουνηθείτε λίγες στάσεις πιο πέρα ,θα σας πιάσει κάνα πονακι χλεχλεδες αστοί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντα είναι καλή ιδέα το καμακι σε τουριστικά μέρη.
ενω εσυ δεν εισαι αστος μενεις αλλου!!1Mην κουνηθείτε λίγες στάσεις πιο πέρα ,θα σας πιάσει κάνα πονακι χλεχλεδες αστοί...
Δεν έχω αστικοποιηθει τόσο πολύ ώστε να βαρυγκομω όταν πρέπει να πάω δύο στάσεις παρακάτω η να περιμένω να μου φέρει τον καφέ ο ταλας καγκουρας με το μηχανάκι.
Χλωμό...ιδίως αν δεν τις πάει ο χρηματοδότης εκεί .Οι μπάνικιες σαλονικιές .... αν τους πεις να πάνε για μάσα .... λαγκαδά , θέρμη , επανομή .... πάνε δηλ μας λες ;;
Με το τωρινό κλίμα ... δικαιολογείται η παντόφλα και το σορτς .Χλωμό...ιδίως αν δεν τις πάει ο χρηματοδότης εκεί .
Όμως οι αστοί γενικά έχουν γίνει τόσο μπουχεσες και ιδρυματοποιημενοι ώστε και τον καφέ τους τον θέλουν στο σπίτι...από μια μεριά καλύτερα...αν είναι να βγαίνουν σαν λάθρο που μόλις πάτησαν στεριά ,με σορτσάκια και παντόφλες,ας κατσουν σπίτι...και μετά τους πείραζε το "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" για την κινεζική πανούκλα ενώ αυτοί το υιοθετούν ΠΑΝΤΟΥ...ΜΠΡΡΡΕΕΕ ΟΥΟΥΣΤΤΤΤΤ!
Η κακογουστια της σιχαμενης πλεμπας φωλιάζει το καλοκαίρι όπως τα κουνούπια στα στάσιμα νερά.Με το τωρινό κλίμα ... δικαιολογείται η παντόφλα και το σορτς .
Τουλάχιστον κατά το ... καλοκαίρι ....
Η κακογουστια της σιχαμενης πλεμπας φωλιάζει το καλοκαίρι όπως τα κουνούπια στα στάσιμα νερά.
....μαγκα μου νομιζω λιγο παρακατω απο Ακροπολη εχει το μπουρδελακι της η Ασπασια του Περικλη!υπαρχουν οικοι ανοχης κοντα στον σταθμο μετρο στην ακροπολη?
Στην εκκλησία δεν θα πας με βερμουδιτσα αν έχεις έναν ελάχιστο αυτοσεβασμό αλλά και σεβασμό στην περίσταση.Γενικότητες .....
θα βάλεις σακάκι μακρύ πατελόνι καλοκαίρι στην ελλάδα ; να πας που ;;;;
μόνο αν δεν κυκλοφορήσεις καθόλου έξω ... ούτε λεπτό
Με αφορμή αυτή τη πρόταση έχω μια απορία. Αφού, πράργματι πολλές ελληνίδες είναι έτσι γιατί έχουν τέτοια πέραση ρε πστ μου; χαχατραβα να την πεσεις σε καμια τουριστρια εκει, γινεται χαμος τωρα τετοια εποχη, εχει λιγες βρωμοελληνιδες να κυκλοφορουν εκει που τις καταλαβαινεις αμεσως ποιες ειναι, κοντοχοντρες με ξυνισμενες φατσες.