Νέα

2020: Έκλεισαν τα μπουρδέλα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Απορία.
Πώς μπορώ να επεξεργάζομαι τα ποστ μου;
Είμαι τελειομανης και με ενοχλεί να βλέπω τυπογραφικά λάθη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρόταση
Κάθε μπουρδελο και στούντιο να είναι ανοιχτό από τις 09:00 έως τις 21:00 (έως τις 24/10/2020) και από τις 08:00 έως τις 20:00 (25/10/2020 εως 27/03/2021).
Κάθε οίκος ανοχής αναρτά φωτογραφία τις πουτανες αλλά και την τσατσα.
Κάθε πελάτης να μπορεί να γεμίσει την πουλάνε η να χουφτωσει την τσατσά με ραντεβού.
Για τη θερινή σεζόν
1. 09:00-09:20: Εξυπηρέτηση του 1ου πελάτη.
2. 09:20-10:00: Αλλαγή/πλύσιμο σεντονιων Και εξαερισμός του χώρου.
3. 10:00-10:20: Εξυπηρέτηση 2ου πελάτη.
Κτλ.
Από τις 15:00 έως τις 16:00 να είναι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών.
Εκείνη την ώρα το μπουρδελο/στούντιο να κλείνει.
Έξω από κάθε μαγαζί να βρισκεται μια νοσοκόμα κρατώντας το τεστ του κορονοιου.
Ωρα 08:30. Προσέλευση της τσατσάς. Η νοσοκόμα ελέγχει την τσατσά.
Αποτελεσμα τεστ: Η τσατσά είναι αρνητική στον κορωνοιο. Της επιτρέπεται η είσοδος στο μπουρδελο.
Η τσατσά είναι φορέας του κορονοιου η θετική σε αυτόν. Η τσατσά υποχρεώνεται να επιστρέψει σπίτι και να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών. Η νοσοκόμα παιρνρι τηλέφωνο την αναπληρωματική τσατσά και το μπουρδελο ανοίγει 1 ώρα αργότερα (παρομοίως και με τις κοπέλες).
Επιπλέον σε αυτή την περιπτωση, η νοσοκόμα στέλνει μήνυμα στον πελάτη της πρώτης ώρας ότι το γαμησι αναβάλλεται για άλλη ώρα η άλλη μέρα.
Φυσικά και η νοσοκόμα θα ελέγχει τους πελάτες. Φορείς και ασθενείς κορονοιου δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο μπουρδελο.
Καλό ε;
Καλό ακούγεται ΑΛΛΆ η τιμή θα ανέβει στα 150 ευρώ!γιά 20 λεπτά! :headbang: :2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.402
Πόντοι
12.756
σιγα μην ειναι ο αυθεντικος τακμαν

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.011
Πόντοι
20.686
Ο αυθεντικος Πινοκιο μπορει..

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Κοντευω να τρελαθω !
Ποσες φορες να πηδηξω τη γυναικα μου ακομη ?
Ποτε θα ανοιξουν ?
Ακουσατε τιποτε οι δικτυωμενοι της παρεας ?

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
Διευθυντική χειραψία = 30 ευρώ.
Ηγεμονική χειραψία = 35 ευρώ.
Ηγεμονική χειραψία με αγκάλιασμα = 45 ευρώ.
Μητροπολιτική χειραψία = 50 ευρώ.
Πεπονοτρυπητης σε τσατσά = 80 ευρώ.
Πεπονοτρυπητης + πολυκαυλωτικες χορός + θέατρο = 100 ευρώ
Μια μικρή επεξήγηση στα παραπάνω; :think:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.011
Πόντοι
20.686
Κοντευω να τρελαθω !
Ποτε θα ανοιξουν ?
Προσεξε μην το παρακανεις επειδη βλεπω να αργουν ακομη και μετα θα σου ζηταει συνεχεια κοκο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κοντευω να τρελαθω !
Ποτε θα ανοιξουν ?

1- αφού μπορείς με την γυναίκα σου, να ανησυχείς. (Χιούμορ).
2 - Δεν θα ανοίξουν. Θα γίνουν κτιριακό συγκρότημα αλλου ειδου ή θα οδηγηθούμε
σε καλντεριμιτζουδες. (Εγγύηση).
3 - Ότι σου λέω ισχύει και θα το δεις.
(πάγιο).

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Με την προταση μου έχουμε πολλαπλά οφέλη:
1. Δημιουργία καινούριων θέσεων εργασίας (φανταστείτε 1 νοσοκόμα στο Φυλής 86,1 νοσοκόμα στο Ιωαννινων 5, κτλ).
2. Προστασία της δημόσιας υγείας (ούτε ο πελάτης ούτε το προσωπικό θα κινδυνεύουν από κορονοιο).
3. Βελτιωση της ψυχολογίας του αντρικού πληθυσμού (όποιος πει ότι αισθάνεται καλά ψυχολογικά αυτές τις μέρες, λέει ψέματα).
4. Μείωση της φτωχοποιησης του Ελληνικού πληθυσμού (όσες τσατσαδες και πο8τανες δεν έχουν χρήματα στην τράπεζα, τις βλέπω να ζητιανεύουν έξω από τα σούπερ μαρκετ).
5. Βελτίωση της μπουρδελοεμπειριας (πουτανογαμησι ποιοτικο - ο πελάτης δεν θα αποσυντονιζεται από το χτύπημα του κουδουνιού).

Φυσικά οι υπηρεσίες που θα προσληφθούν πρέπει να είναι όλες α-καπέλο (και να δέχονται το χουφτωμα) και όχι πο8σταρδελες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με την προταση μου έχουμε πολλαπλά οφέλη:
1. Δημιουργία καινούριων θέσεων εργασίας (φανταστείτε 1 νοσοκόμα στο Φυλής 86,1 νοσοκόμα στο Ιωαννινων 5, κτλ).
2. Προστασία της δημόσιας υγείας (ούτε ο πελάτης ούτε το προσωπικό θα κινδυνεύουν από κορονοιο).
3. Βελτιωση της ψυχολογίας του αντρικού πληθυσμού (όποιος πει ότι αισθάνεται καλά ψυχολογικά αυτές τις μέρες, λέει ψέματα).
4. Μείωση της φτωχοποιησης του Ελληνικού πληθυσμού (όσες τσατσαδες και πο8τανες δεν έχουν χρήματα στην τράπεζα, τις βλέπω να ζητιανεύουν έξω από τα σούπερ μαρκετ).
5. Βελτίωση της μπουρδελοεμπειριας (πουτανογαμησι ποιοτικο - ο πελάτης δεν θα αποσυντονιζεται από το χτύπημα του κουδουνιού).

Φυσικά οι υπηρεσίες που θα προσληφθούν πρέπει να είναι όλες α-καπέλο (και να δέχονται το χουφτωμα) και όχι πο8σταρδελες.
Ωραία όλα αυτά αλλά ο πελάτης θα πρέπει να δώσει γιά να  :knockinb: 150 Ευρώ γιά τα 20 λεπτά,και θα πρέπει να περιμένεις και στην ουρά 12-13 ώρες της πρώτες μέρες και μετά 5-6 ώρες στα ονόματα.Μόνο τα μπάζα θα έχουν λίγη ουρά.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Ο Κουλης δεν πιστεύω ποτε ότι θα μιλήσει δημοσια για το άνοιγμα των οικων ανοχής.
Πιστευω όμως ότι όταν θα ανοιξουν οι καφετέριες θα ανοιξουν (στη ζουλα) και τα μπούρδελα.
Τι στοίχημα πάτε για αυτό;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Κουλης δεν πιστεύω ποτε ότι θα μιλήσει δημοσια για το άνοιγμα των οικων ανοχής.
Πιστευω όμως ότι όταν θα ανοιξουν οι καφετέριες θα ανοιξουν (στη ζουλα) και τα μπούρδελα.
Τι στοίχημα πάτε για αυτό;
Ακριβώς έτσι θα γίνει.Το κακό είναι ότι οι καφετέριες δεν θα ανοίξουν νωρίτερα από της 15 Μα'ι'ου.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Στο city sauna στο Sheffield (timing of visit: Friday 03/01/2020, 11:26), έδιναν σε κάθε πελάτη αντισηπτικό να πλύνει τα χέρια του, και μετά μπορούσε να γαμησει κανονικά την πο8τανα (εγώ είχα κάνει πεπονοτρυπητη με μια 55αχρονη Αγγλιδα από το Rotherham).
Of course, in line with the government law, this brothel was shut down on 21/03/2020 as all cafes/restaurants/etc in the UK.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.829
Πόντοι
456
Στο city sauna στο Sheffield (timing of visit: Friday 03/01/2020, 11:26), έδιναν σε κάθε πελάτη αντισηπτικό να πλύνει τα χέρια του, και μετά μπορούσε να γαμησει κανονικά την πο8τανα (εγώ είχα κάνει πεπονοτρυπητη με μια 55αχρονη Αγγλιδα από το Rotherham).
Of course, in line with the government law, this brothel was shut down on 21/03/2020 as all cafes/restaurants/etc in the UK.

Φόραγε καυλωτικά ριγκ ριγκ παιχτουρα μου , τη τσάντα του γυπα τα 9μερα την είχες μαζι σου ?

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Φόραγε καυλωτικά ριγκ ριγκ παιχτουρα μου , τη τσάντα του γυπα τα 9μερα την είχες μαζι σου ?
Φορούσε χρυσά βραχιολια και ριγκακια και στα δύο χέρια. Στο θέατρο κάναμε ότι και καθοταν απέναντι μου στο τρένο από Portsmouth Harbour to Cardiff Central (GWR) και ξαφνικά (στο σταθμο Bath Spa) άρχισα να της εξυμνω το μεγαλειο της φύσης την άνοιξη, να της θωπευω τα τρικ-τρικ, και αυτή να απανταει κάνοντας τη γκριμάτσα του Γυπα. Χαζό ε;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.829
Πόντοι
456
Φορούσε χρυσά βραχιολια και ριγκακια και στα δύο χέρια. Στο θέατρο κάναμε ότι και καθοταν απέναντι μου στο τρένο από Portsmouth Harbour to Cardiff Central (GWR) και ξαφνικά (στο σταθμο Bath Spa) άρχισα να της εξυμνω το μεγαλειο της φύσης την άνοιξη, να της θωπευω τα τρικ-τρικ, και αυτή να απανταει κάνοντας τη γκριμάτσα του Γυπα. Χαζό ε;

:wanker: :wanker: :wanker:

Ναι αλλά πιτσιρίκα ρε ΤΑΚ  Μόνο 55 ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κ'εμάς την ίδια μαλακία  :2funny:με το που έμπαινες σου ψέκαζαν τα χέρια με οινόπνευμα  :2funny:.Τελευαταία φορά πήγα πριν από μερικές μέρες.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
:wanker: :wanker: :wanker:

Ναι αλλά πιτσιρίκα ρε ΤΑΚ  Μόνο 55 ?
Στις 01/01/2020 ταξίδεψα στο Sheffield from Newport (South Wales) γιατί ήθελα διακαώς να έχω μια διεθνή τσατσαδο-μπουρδελοεμπειρια.
Η υπηρεσία ήταν 63 ετών αλλά ενώ στο κανάλι 4 φορούσε το βραχιόλι της συνταξιούχου χημικού, στο μπουρδελο δεν το φορούσε. Παρόλα αυτά (επειδή γούσταρα να πιάσω ώριμο γυναικείο χέρι) έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

ΤΑΚΜΑΝ: Can I tell you my imagination?
ΥΠΗΡΕΣΊΑ (βγάζοντας την αυρα του αραπη με τα μικρά μάτια): We dont care about your imagination.
TAKMAN: Can I give you £5 just for a warm handshake?
ΥΠΗΡΕΣΊΑ: No.
ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ: Mum please shake his hands.
PHONE: Drin drin.
ΥΠΗΡΕΣΊΑ: Maybe other time dear.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Τα μπούρδελα είναι αναντικατάστατα.
Μπορείς εύκολα να κάνεις ότι φαντασίωση έχεις με γυναίκες ακόμα και 75 ετών χωρίς δέσμευση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom