You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλό ακούγεται ΑΛΛΆ η τιμή θα ανέβει στα 150 ευρώ!γιά 20 λεπτά!Πρόταση
Κάθε μπουρδελο και στούντιο να είναι ανοιχτό από τις 09:00 έως τις 21:00 (έως τις 24/10/2020) και από τις 08:00 έως τις 20:00 (25/10/2020 εως 27/03/2021).
Κάθε οίκος ανοχής αναρτά φωτογραφία τις πουτανες αλλά και την τσατσα.
Κάθε πελάτης να μπορεί να γεμίσει την πουλάνε η να χουφτωσει την τσατσά με ραντεβού.
Για τη θερινή σεζόν
1. 09:00-09:20: Εξυπηρέτηση του 1ου πελάτη.
2. 09:20-10:00: Αλλαγή/πλύσιμο σεντονιων Και εξαερισμός του χώρου.
3. 10:00-10:20: Εξυπηρέτηση 2ου πελάτη.
Κτλ.
Από τις 15:00 έως τις 16:00 να είναι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών.
Εκείνη την ώρα το μπουρδελο/στούντιο να κλείνει.
Έξω από κάθε μαγαζί να βρισκεται μια νοσοκόμα κρατώντας το τεστ του κορονοιου.
Ωρα 08:30. Προσέλευση της τσατσάς. Η νοσοκόμα ελέγχει την τσατσά.
Αποτελεσμα τεστ: Η τσατσά είναι αρνητική στον κορωνοιο. Της επιτρέπεται η είσοδος στο μπουρδελο.
Η τσατσά είναι φορέας του κορονοιου η θετική σε αυτόν. Η τσατσά υποχρεώνεται να επιστρέψει σπίτι και να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών. Η νοσοκόμα παιρνρι τηλέφωνο την αναπληρωματική τσατσά και το μπουρδελο ανοίγει 1 ώρα αργότερα (παρομοίως και με τις κοπέλες).
Επιπλέον σε αυτή την περιπτωση, η νοσοκόμα στέλνει μήνυμα στον πελάτη της πρώτης ώρας ότι το γαμησι αναβάλλεται για άλλη ώρα η άλλη μέρα.
Φυσικά και η νοσοκόμα θα ελέγχει τους πελάτες. Φορείς και ασθενείς κορονοιου δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο μπουρδελο.
Καλό ε;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.402
- Πόντοι
- 12.756
σιγα μην ειναι ο αυθεντικος τακμαν
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.030
- Πόντοι
- 42.697
Απορία.
Πώς μπορώ να επεξεργάζομαι τα ποστ μου;
Είμαι τελειομανης και με ενοχλεί να βλέπω τυπογραφικά λάθη
καλως ηλθες τρισμεγιστε!
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Κοντευω να τρελαθω !
Ποσες φορες να πηδηξω τη γυναικα μου ακομη ?
Ποτε θα ανοιξουν ?
Ακουσατε τιποτε οι δικτυωμενοι της παρεας ?
Ποτε θα ανοιξουν ?
ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
Μια μικρή επεξήγηση στα παραπάνω;Διευθυντική χειραψία = 30 ευρώ.
Ηγεμονική χειραψία = 35 ευρώ.
Ηγεμονική χειραψία με αγκάλιασμα = 45 ευρώ.
Μητροπολιτική χειραψία = 50 ευρώ.
Πεπονοτρυπητης σε τσατσά = 80 ευρώ.
Πεπονοτρυπητης + πολυκαυλωτικες χορός + θέατρο = 100 ευρώ
Προσεξε μην το παρακανεις επειδη βλεπω να αργουν ακομη και μετα θα σου ζηταει συνεχεια κοκο.Κοντευω να τρελαθω !
Ποτε θα ανοιξουν ?
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Κοντευω να τρελαθω !
Ποτε θα ανοιξουν ?
1- αφού μπορείς με την γυναίκα σου, να ανησυχείς. (Χιούμορ).
2 - Δεν θα ανοίξουν. Θα γίνουν κτιριακό συγκρότημα αλλου ειδου ή θα οδηγηθούμε
σε καλντεριμιτζουδες. (Εγγύηση).
3 - Ότι σου λέω ισχύει και θα το δεις.
(πάγιο).
Με την προταση μου έχουμε πολλαπλά οφέλη:
1. Δημιουργία καινούριων θέσεων εργασίας (φανταστείτε 1 νοσοκόμα στο Φυλής 86,1 νοσοκόμα στο Ιωαννινων 5, κτλ).
2. Προστασία της δημόσιας υγείας (ούτε ο πελάτης ούτε το προσωπικό θα κινδυνεύουν από κορονοιο).
3. Βελτιωση της ψυχολογίας του αντρικού πληθυσμού (όποιος πει ότι αισθάνεται καλά ψυχολογικά αυτές τις μέρες, λέει ψέματα).
4. Μείωση της φτωχοποιησης του Ελληνικού πληθυσμού (όσες τσατσαδες και πο8τανες δεν έχουν χρήματα στην τράπεζα, τις βλέπω να ζητιανεύουν έξω από τα σούπερ μαρκετ).
5. Βελτίωση της μπουρδελοεμπειριας (πουτανογαμησι ποιοτικο - ο πελάτης δεν θα αποσυντονιζεται από το χτύπημα του κουδουνιού).
Φυσικά οι υπηρεσίες που θα προσληφθούν πρέπει να είναι όλες α-καπέλο (και να δέχονται το χουφτωμα) και όχι πο8σταρδελες.
1. Δημιουργία καινούριων θέσεων εργασίας (φανταστείτε 1 νοσοκόμα στο Φυλής 86,1 νοσοκόμα στο Ιωαννινων 5, κτλ).
2. Προστασία της δημόσιας υγείας (ούτε ο πελάτης ούτε το προσωπικό θα κινδυνεύουν από κορονοιο).
3. Βελτιωση της ψυχολογίας του αντρικού πληθυσμού (όποιος πει ότι αισθάνεται καλά ψυχολογικά αυτές τις μέρες, λέει ψέματα).
4. Μείωση της φτωχοποιησης του Ελληνικού πληθυσμού (όσες τσατσαδες και πο8τανες δεν έχουν χρήματα στην τράπεζα, τις βλέπω να ζητιανεύουν έξω από τα σούπερ μαρκετ).
5. Βελτίωση της μπουρδελοεμπειριας (πουτανογαμησι ποιοτικο - ο πελάτης δεν θα αποσυντονιζεται από το χτύπημα του κουδουνιού).
Φυσικά οι υπηρεσίες που θα προσληφθούν πρέπει να είναι όλες α-καπέλο (και να δέχονται το χουφτωμα) και όχι πο8σταρδελες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ωραία όλα αυτά αλλά ο πελάτης θα πρέπει να δώσει γιά να 150 Ευρώ γιά τα 20 λεπτά,και θα πρέπει να περιμένεις και στην ουρά 12-13 ώρες της πρώτες μέρες και μετά 5-6 ώρες στα ονόματα.Μόνο τα μπάζα θα έχουν λίγη ουρά.Με την προταση μου έχουμε πολλαπλά οφέλη:
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ακριβώς έτσι θα γίνει.Το κακό είναι ότι οι καφετέριες δεν θα ανοίξουν νωρίτερα από της 15 Μα'ι'ου.Ο Κουλης δεν πιστεύω ποτε ότι θα μιλήσει δημοσια για το άνοιγμα των οικων ανοχής.
Πιστευω όμως ότι όταν θα ανοιξουν οι καφετέριες θα ανοιξουν (στη ζουλα) και τα μπούρδελα.
Τι στοίχημα πάτε για αυτό;
Στο city sauna στο Sheffield (timing of visit: Friday 03/01/2020, 11:26), έδιναν σε κάθε πελάτη αντισηπτικό να πλύνει τα χέρια του, και μετά μπορούσε να γαμησει κανονικά την πο8τανα (εγώ είχα κάνει πεπονοτρυπητη με μια 55αχρονη Αγγλιδα από το Rotherham).
Of course, in line with the government law, this brothel was shut down on 21/03/2020 as all cafes/restaurants/etc in the UK.
Of course, in line with the government law, this brothel was shut down on 21/03/2020 as all cafes/restaurants/etc in the UK.
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.829
- Πόντοι
- 456
Στο city sauna στο Sheffield (timing of visit: Friday 03/01/2020, 11:26), έδιναν σε κάθε πελάτη αντισηπτικό να πλύνει τα χέρια του, και μετά μπορούσε να γαμησει κανονικά την πο8τανα (εγώ είχα κάνει πεπονοτρυπητη με μια 55αχρονη Αγγλιδα από το Rotherham).
Φόραγε καυλωτικά ριγκ ριγκ παιχτουρα μου , τη τσάντα του γυπα τα 9μερα την είχες μαζι σου ?
Φορούσε χρυσά βραχιολια και ριγκακια και στα δύο χέρια. Στο θέατρο κάναμε ότι και καθοταν απέναντι μου στο τρένο από Portsmouth Harbour to Cardiff Central (GWR) και ξαφνικά (στο σταθμο Bath Spa) άρχισα να της εξυμνω το μεγαλειο της φύσης την άνοιξη, να της θωπευω τα τρικ-τρικ, και αυτή να απανταει κάνοντας τη γκριμάτσα του Γυπα. Χαζό ε;Φόραγε καυλωτικά ριγκ ριγκ παιχτουρα μου , τη τσάντα του γυπα τα 9μερα την είχες μαζι σου ?
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.829
- Πόντοι
- 456
Φορούσε χρυσά βραχιολια και ριγκακια και στα δύο χέρια. Στο θέατρο κάναμε ότι και καθοταν απέναντι μου στο τρένο από Portsmouth Harbour to Cardiff Central (GWR) και ξαφνικά (στο σταθμο Bath Spa) άρχισα να της εξυμνω το μεγαλειο της φύσης την άνοιξη, να της θωπευω τα τρικ-τρικ, και αυτή να απανταει κάνοντας τη γκριμάτσα του Γυπα. Χαζό ε;
Ναι αλλά πιτσιρίκα ρε ΤΑΚ Μόνο 55 ?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κ'εμάς την ίδια μαλακία με το που έμπαινες σου ψέκαζαν τα χέρια με οινόπνευμα .Τελευαταία φορά πήγα πριν από μερικές μέρες.Στο city sauna στο Sheffield (timing of visit: Friday 03/01/2020, 11:26), έδιναν σε κάθε πελάτη αντισηπτικό να πλύνει τα χέρια του, και μετά μπορούσε να γαμησει κανονικά την πο8τανα (εγώ είχα κάνει πεπονοτρυπητη με μια 55αχρονη Αγγλιδα από το Rotherham).
Στις 01/01/2020 ταξίδεψα στο Sheffield from Newport (South Wales) γιατί ήθελα διακαώς να έχω μια διεθνή τσατσαδο-μπουρδελοεμπειρια.
Ναι αλλά πιτσιρίκα ρε ΤΑΚ Μόνο 55 ?
Η υπηρεσία ήταν 63 ετών αλλά ενώ στο κανάλι 4 φορούσε το βραχιόλι της συνταξιούχου χημικού, στο μπουρδελο δεν το φορούσε. Παρόλα αυτά (επειδή γούσταρα να πιάσω ώριμο γυναικείο χέρι) έγινε η κάτωθι στιχομυθία:
ΤΑΚΜΑΝ: Can I tell you my imagination?
ΥΠΗΡΕΣΊΑ (βγάζοντας την αυρα του αραπη με τα μικρά μάτια): We dont care about your imagination.
TAKMAN: Can I give you £5 just for a warm handshake?
ΥΠΗΡΕΣΊΑ: No.
ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ: Mum please shake his hands.
PHONE: Drin drin.
ΥΠΗΡΕΣΊΑ: Maybe other time dear.