Ahmed Butt
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 6
Μ απαξιωσες ασχημα τυπε. :S :S :S
τυπε ο αχμεντ κανονίζει τις τιμες στο μεταξουργείο... λες να μη ξέρει :S :S :S
Μ απαξιωσες ασχημα τυπε. :S :S :S
Για υγεία προσωπικού και πελατών:
Άμεση πρόσληψη 1 νοσοκόμας ανά μπουρδελο και οι μισθοι τους να καλύπτονται από το Υπουργείο Υγείας.
Κάθε μπουρδελο να διαθέτει Σκάιπ και η τηλεφωνική επικοινωνία με τους πελάτες να γίνεται με βιντεοκλήση (σ.σ. Έτσι ο πελάτης θα ξέρει αν η τσατσά φοράει ριγκακια κτλ).
τυπε σιγα μην κερνανε και δωρεαν φαντα για τους ακαποτους τυπους :S :S :S
Σε πολλούς οίκους παρατηρείται το φαινόμενο οι πο8τανες να φεύγουν αμέσως μετά το χυσιμο.
Στο city sauna πλήρωσα την Ιταλο-Κογγολεζα £30 για 15 λεπτά.
Αν και ολοκλήρωσα στο 1ο ημίχρονο (6ο λεπτό) η πο8τανα καθισε στο δωμάτιο για 15 λεπτά ακριβώς
Σύνοδος δια Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου. Ένας καινούργιος κόσμος ξημερώνει. Πολλά πράγματα μπορεί να βελτιωθούν και αυτό που θεωρούμε σήμερα ουτοπία το 2021 να είναι μια πραγματικότητα.
Στις 02/01/2020 πηγα για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο βρετανικό μπουρδελο (ώρα άφιξης 15:24).μάλλον θα σε γούσταρε μια φορά δεν φτάνει για να βγάλεις συμπερασμα τι παιζει γενικα
στο σιτυ σαουν
Ε μην απελπιζεσαι και τοσο.Η πορνεια υπαρχει απο γενεσεως του ανθρωπινου ειδους.Δεν θα χαθει ποτε.ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να μην ανοιξουν τα μπουρδελα ποτε ξανα ?
μπορει να ανοιξουν μετα απο χρονια?
Ελα ρε ομοϊδεατη. Ετσι! Μπουρδελοτσαρκα μεχρι να γερασουμε.Διευκρινηση: Οι προτάσεις μου ισχύουν μέχρι τη στιγμή που το 80% του παγκοσμιου πληθυσμου θα έχει εμβολιαστεί η θα έχει κυκλοφορήσει στην αγορα ένα φάρμακο για τον κορονοιο που θα πιάνει το 100% του πληθυσμού με αμελητέες παρενέργειες.
Για μένα η μπουρδελοτσαρκα είναι θρησκεία.
Για μένα η άποψη μου είναι τελευταία πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα και όχι τα μπούρδελα.Προσωπικα αφου ανοιξουν θα περιμενω ενα διμηνακι για να παω. Το σιγουρο ειναι οτι τα μπουρδελα θ ανοιξουν τελευταια, οποτε υπομονη.
Ναι σιγουρα και να κανουν και το γρηγορο τεστ , οπως αυτο της ουκρανιας, σε οποιον μπαινει ΕλλαδαΓια μένα η άποψη μου είναι τελευταία πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα και όχι τα μπούρδελα.
Στις 01/02/2020 ώρα 11:20 ξεκίνησα από το σπιτι μου για μπουρδελοτσαρκα.Ελα ρε ομοϊδεατη. Ετσι! Μπουρδελοτσαρκα μεχρι να γερασουμε.
Οι τσατσουδες πολλες φορε λενε " Κατσε εδω" , "Βολτα θα κανεις;" κλπ κλπ . Ναι βολτα θα κανω να δω ολα τα μουνια και μετα θα επιλεξω. Οι αγαπημενες μου τσαρκες ,ηταν μετα απο νυχτερινη εξοδο που γυρναω με το αμαξι-ποδια οπου μου καβλωσει μπουρδελα,στουντιο κλπ και στο τελος επιλεγω που θα καταθεσω το υγρο πυρ.