marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μπα,νομισα οτι ειχες συναντηση.........................βαριέμαι ..
μπα,νομισα οτι ειχες συναντηση.........................βαριέμαι ..
Ωραία..στο μέλλον θα γίνει μεγάλος σεισμός..θα πέσει πείνα..θα γίνει πόλεμος..θα πατησουμε στον άρη..Είμαι στο σωστό δρόμο να ανακηρυχθώ προφήτης ή όχι ακόμα?Προφητειες για τον Ιησου,για το ποιο θα ηταν το εργο του,για το τραγικο τελος του και την ανασταση του..
Για τους πολεμους που θα ξεσπουσαν αναμεσα σε εθνη..
Για σεισμους που θα ερχονταν,καταστροφες,πλημμυρες,πεινες στον κοσμο κτλ..
Και ολα αυτα πολλους αιωνες πριν συμβουν
Ακομα και για την σημερινη κατασταση(οικονομικη και οχι μονο)στην ανθρωποτητα..Αν εμβαθυνεις στην Γραφη θα καταλαβεις οτι τα σημαδια εκπληρωνονται..
τυπε μαλλον harry pothead βλεπω να γραφει ο δικος μουόμορφα παραμύθια ...
σαν τον Χαρυ Ποττερ .....
αν τα εγραφες πιο πριν θα εβγαζες πολλά ....
Προς το παρον ανακηρυσσεσαιΩραία..στο μέλλον θα γίνει μεγάλος σεισμός..θα πέσει πείνα..θα γίνει πόλεμος..θα πατησουμε στον άρη..Είμαι στο σωστό δρόμο να ανακηρυχθώ προφήτης ή όχι ακόμα?
μπα και γυναικα στο ποστ? η γυναικα συφωνα με τις γραφες θεωρειται κατωτερη του αντρα, θεωρειται αμαρτωλη απο την στιγμη που γεννιεται και σε περιπτωση που χωρισει τον αντρα της (για οποιοδηποτε λογο!) θεωρειται αμαρτια!μπα,νομισα οτι ειχες συναντηση.........................
δεν βριζω εσενα. δεν εχω κανενα προβλημα με το ατομο σου πραγματικα. το να με αναγκαζεις ομως απο μικρο παιδι να πιστεψω, να με εχεις δωσεις το στιγμα οτι αμα δεν πιστεψω θα ειμαι κακος σαν ανθρωπος και μη αποδεκτος απο τους γυρους μου αυτο ειναι στα αληθεια πολυ εξωφρενικο και με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου. δεν με πειραζει ο παπας ο οποιος βοηθαει και κανει συσσιτια αλλα η επιση εκκλησιας ειναι πραγματικα για φτυσιμο. στα επομενα 100 χρονια (ισως να βαζω και πολλα) η εκκλησια θα χασει την δυναμη της. εμεις τα νεα παιδια (26 χρονων ειμαι) μαθαμε να πιστευουμε σε ΕΜΑΣ και οχι σε θαυματα. Το οτι αρνεισαι να απαντησεις στην ερωτηση μου το λαβανω σαν αποδοχη....Και πιστεψε με ειμαι σιγουρος το τι θα κανει ο χριστος με τους παπαδες, μαλλον εσεις διαβαζετε τις γραφες αναποδα τοσα χρονια
ΑΠΟΡΙΑ
Γιατί στα πρώτα χρόνια της ζωής μας μας διδάσκουν στο σχολείο ότι:
1) Στα Θρησκευτικά μας λένε..ότι είμαστε προερχόμενοι από τον Αδάμ και την Εύα (πρωτόπλαστοι) από τους οποίους είμαστε κατ'εικόνα και ομοίωση του Θεού..
2) Στην ιστορία μας λένε..ότι είμαστε η εξέλιξη του πηθίκου...
Τί στο κόρακα γίνεται?
όμορφα παραμύθια ...
σαν τον Χαρυ Ποττερ .....
αν τα εγραφες πιο πριν θα εβγαζες πολλά ....
μηπως εννοεις στο θρεντ,και οχι στο ποστ;μπα και γυναικα στο ποστ? η γυναικα συφωνα με τις γραφες θεωρειται κατωτερη του αντρα, θεωρειται αμαρτωλη απο την στιγμη που γεννιεται και σε περιπτωση που χωρισει τον αντρα της (για οποιοδηποτε λογο!) θεωρειται αμαρτια!
Έχω διαβάσει και για αυτό ξέρω πως η πλειοψηφία των κειμένων της ΠΔ είναι ανοησίες,ανήθικα και νοσηρά-αφού έχεις διαβάσει ξέρεις σε ποιά αναφέρομαι.Η ΚΔ είναι συρραφή κειμένων που επέλεξαν ορισμένοι για να κατασκευάσουν τη Θρησκεία του Χριστιανισμού..Δεν έχω ανάγκη να μου αποδείξεις οτιδήποτε,διότι πολύ απλά δεν μπορείς..Η θρησκεία είναι ζήτημα πίστης και μόνο..
μηπως εννοεις στο θρεντ,και οχι στο ποστ;
μαλιστα.........................................εχεις δικιο
Βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα. Εσυ με απεκάλεσες 'μπαζο', εγώ απλά σε ευχαριστησα. 2ον, δεν ειπα ότι είμαι άνθρωπος του Θεού σε καμμια περιπτωση. Όμως εφοσον πιστευω, έχω και το δικαιωμα και το φιλοτιμο αν θες, να υπερασπιστώ αυτο που πιστευω και να δώσω την άποψη και εμπειρια μου. Οπως κι εσυ, αλλωστε.
ΑΠΟΡΙΑ
Γιατί στα πρώτα χρόνια της ζωής μας μας διδάσκουν στο σχολείο ότι:
1) Στα Θρησκευτικά μας λένε..ότι είμαστε προερχόμενοι από τον Αδάμ και την Εύα (πρωτόπλαστοι) από τους οποίους είμαστε κατ'εικόνα και ομοίωση του Θεού..
2) Στην ιστορία μας λένε..ότι είμαστε η εξέλιξη του πηθίκου...
Τί στο κόρακα γίνεται?
αλλα και παλι εισαι αμαρτωλημαλιστα.........................................