Νέα

Υπάρχει θεός; Είναι ο θεός ο δημιουργός των πάντων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaligoul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Προφητειες για τον Ιησου,για το ποιο θα ηταν το εργο του,για το τραγικο τελος του και την ανασταση του..
Για τους πολεμους που θα ξεσπουσαν αναμεσα σε εθνη..
Για σεισμους που θα ερχονταν,καταστροφες,πλημμυρες,πεινες στον κοσμο κτλ..
Και ολα αυτα πολλους αιωνες πριν συμβουν

Ακομα και για την σημερινη κατασταση(οικονομικη και οχι μονο)στην ανθρωποτητα..Αν εμβαθυνεις στην Γραφη θα καταλαβεις οτι τα σημαδια εκπληρωνονται..
Ωραία..στο μέλλον θα γίνει μεγάλος σεισμός..θα πέσει πείνα..θα γίνει πόλεμος..θα πατησουμε στον άρη..Είμαι στο σωστό δρόμο να ανακηρυχθώ προφήτης ή όχι ακόμα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• harry pothead.jpg
    harry pothead.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 16

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το ποσο ανωμαλοι ειναι η εκκλησια φαινεται στο ''ποινολογιο'' της το πηδαλιον. μεχρι και για κτηνοβασιες λεει. ποσο αρρωστοι ητανε οι παπαδες που το γραψανε..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
και εγω βαριεμαι και λειπει και ο turbo thor να με παει για αφρολουτρο στο λακομπα....................................................

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Ωραία..στο μέλλον θα γίνει μεγάλος σεισμός..θα πέσει πείνα..θα γίνει πόλεμος..θα πατησουμε στον άρη..Είμαι στο σωστό δρόμο να ανακηρυχθώ προφήτης ή όχι ακόμα?
Προς το παρον ανακηρυσσεσαι :jerking:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ΑΠΟΡΙΑ
Γιατί στα πρώτα χρόνια της ζωής μας μας διδάσκουν στο σχολείο ότι:
1) Στα Θρησκευτικά μας λένε..ότι είμαστε προερχόμενοι από τον Αδάμ και την Εύα (πρωτόπλαστοι) από τους οποίους είμαστε κατ'εικόνα και ομοίωση του Θεού..

2) Στην ιστορία μας λένε..ότι είμαστε η εξέλιξη του πηθίκου...

Τί στο κόρακα γίνεται? :think: :think: :think:

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μπα,νομισα οτι ειχες συναντηση.........................
μπα και γυναικα στο ποστ? η γυναικα συφωνα με τις γραφες θεωρειται κατωτερη του αντρα, θεωρειται αμαρτωλη απο την στιγμη που γεννιεται και σε περιπτωση που χωρισει τον αντρα της (για οποιοδηποτε λογο!) θεωρειται αμαρτια!

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
δεν βριζω εσενα. δεν εχω κανενα προβλημα με το ατομο σου πραγματικα. το να με αναγκαζεις ομως απο μικρο παιδι να πιστεψω, να με εχεις δωσεις το στιγμα οτι αμα δεν πιστεψω θα ειμαι κακος σαν ανθρωπος και μη αποδεκτος απο τους γυρους μου αυτο ειναι στα αληθεια πολυ εξωφρενικο και με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου. δεν με πειραζει ο παπας ο οποιος βοηθαει και κανει συσσιτια αλλα η επιση εκκλησιας ειναι πραγματικα για φτυσιμο. στα επομενα 100 χρονια (ισως να βαζω και πολλα) η εκκλησια θα χασει την δυναμη της. εμεις τα νεα παιδια (26 χρονων ειμαι) μαθαμε να πιστευουμε σε ΕΜΑΣ και οχι σε θαυματα. Το οτι αρνεισαι να απαντησεις στην ερωτηση μου το λαβανω σαν αποδοχη....Και πιστεψε με ειμαι σιγουρος το τι θα κανει ο χριστος με τους παπαδες, μαλλον εσεις διαβαζετε τις γραφες αναποδα τοσα χρονια

Αυτοί που σε ανάγκασαν (δεν ξερω ποιοι ηταν) προφανέστατα έκαναν λάθος ή δεν ήξεραν τιποτα για τον Θεο και τον Χριστιανισμο. Κι έτσι σου μετέδωσαν τελειως εσφαλμένη άποψη και οπτική. Και κάτι ακομα...σημασία δεν έχει τι πιστευουν οι άλλοι για σενα κ πως σε βλεπουν και αν γινεσαι αποδεκτος τους. Σημασια εχει να αρεσεις στον Θεο.
Ο ρόλος της Εκκλησιας δεν ειναι να κάνει συσσιτια.. θα μπορούσε να μην τα κάνει, άνετα. Δεν ειναι υποχρέωσή της.
"Πρόσεξε" γιατί και κάποιος άλλος είχε πει ότι ο Χριστιανισμος θα εξαφανιστεί... (βλέπε Τζων Λενον) :uglystupid:

Οσο για τους παπάδες, ο Χριστος ξέρει σιγουρα και όταν θελησει, θα διαχωρισει την ήρα απο το σταρι.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει "θεος" υπαρχουν "θεοι"

URL]]

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΑΠΟΡΙΑ
1) Στα Θρησκευτικά μας λένε..ότι είμαστε προερχόμενοι από τον Αδάμ και την Εύα (πρωτόπλαστοι) από τους οποίους είμαστε κατ'εικόνα και ομοίωση του Θεού..

εσυ τωρα τι πιστευεις?

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
όμορφα παραμύθια ...

σαν τον Χαρυ Ποττερ .....

αν τα εγραφες πιο πριν θα εβγαζες πολλά ....

Μάλλον εσύ θες παραμύθια για να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου (και του σωστου), του εαυτου σου. Αν διάβαζες τίποτα καλύτερο (όπως την Αγια Γραφη και τόσα άλλα) ίσως μάθαινες περισσότερα...και χωρις να χρειαστεί να βγάλεις βιβλιο.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μπα και γυναικα στο ποστ? η γυναικα συφωνα με τις γραφες θεωρειται κατωτερη του αντρα, θεωρειται αμαρτωλη απο την στιγμη που γεννιεται και σε περιπτωση που χωρισει τον αντρα της (για οποιοδηποτε λογο!) θεωρειται αμαρτια!
μηπως εννοεις στο θρεντ,και οχι στο ποστ;

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Έχω διαβάσει και για αυτό ξέρω πως η πλειοψηφία των κειμένων της ΠΔ είναι ανοησίες,ανήθικα και νοσηρά-αφού έχεις διαβάσει ξέρεις σε ποιά αναφέρομαι.Η ΚΔ είναι συρραφή κειμένων που επέλεξαν ορισμένοι για να κατασκευάσουν τη Θρησκεία του Χριστιανισμού..Δεν έχω ανάγκη να μου αποδείξεις οτιδήποτε,διότι πολύ απλά δεν μπορείς..Η θρησκεία είναι ζήτημα πίστης και μόνο..

Λες πως εχεις 'διαβασει πως..."... την Καινη Διαθηκη ή την Παλαια, την διάβασες ποτέ, για να διαμορφώσεις ιδία, προσωπική άποψη? Ή απλά βασίζεσαι σε αναλύσεις άθεων, που επισης δεν την έχουν διαβασει? :huh:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα. Εσυ με απεκάλεσες 'μπαζο', εγώ απλά σε ευχαριστησα. 2ον, δεν ειπα ότι είμαι άνθρωπος του Θεού σε καμμια περιπτωση. Όμως εφοσον πιστευω, έχω και το δικαιωμα και το φιλοτιμο αν θες, να υπερασπιστώ αυτο που πιστευω και να δώσω την άποψη και εμπειρια μου. Οπως κι εσυ, αλλωστε.

τέλος καλό όλα καλά ....

παντως για την ιστορία δεν αποκάλεσα εσενα μπαζο αλλά τα γραφομενα σου ...

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ΑΠΟΡΙΑ

Φιλε μου..αν εχεις διαθεση για διαβασμα πανω σε αυτο το θεμα, δες αυτο: [URL unfurl="true"]http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/06/katagwgh-toy-anthrwpoy-apo-ton-adam-h-ton-pithhko.html[/url]
Aπλά προταση. Αν θες, με 'γραφεις' κανονικά, κανενα προβλημα.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
liberista παρακαλω θα ηθελα απλα και μονο να αναφερεις την ηλικια σου για να ξερω και ποιον εχω να κανω απεναντι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom