Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 3.057
Αν θες , δώσε και εδώ στοιχεία να κάνω κανα κασκαντεριλικι αν μου αρέσουν τα βυζια της.Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες 3αρη
Αν θες , δώσε και εδώ στοιχεία να κάνω κανα κασκαντεριλικι αν μου αρέσουν τα βυζια της.Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες 3αρη
Αν θέλεις στείλτε μου και σε μεναΑνεξάρτητο μαυρακι στον Πειραιά.
Νορμάλ πρόγραμμα σε ξενοδοχείο 60-70€ όπου σε πιάσει!
Όποιος θέλει του δίνω
Facebook nane ΧΩΡΙΣ απαραίτητα ανταλλαγή !
Μάθετε να μοιράζεστε....
Πτανες είναι δεν θα τις παντρευτείτε!!!!
Και θα το ειθελα να μου στειληςΑν θέλεις στείλτε μου και σε μενα
8Ο Πειραιάς είναι ιδέα !
Για τη Μιμίκα λες.μετα απο κατι ανασκαφες στο κινητο μου βρηκα\θυμηθηκα μια δημητρα την οποια την ειχα γνωρισει παλιοτερα σε καποιο τσατ.
ψιλοοργιο μου φανηκε και απο εμφανιση τυπου αννας που αναφερθηκα πιο πανω ΑΛΛΑ οπως μου ειχε πει ειναι παντρεμενη και δινει πιπες και σεξακι χωρις λεφτα...δινει και την πισω κινηση αλλα δεν της αρεσει οπως μου ειπε.
κατοικος κορυδαλλου αν δεν κανω λαθος.
εχει υποψιν του καποιος για αυτη την περιπτωση?
Ναι αυτή είναι!8
Για τη Μιμίκα λες.
Με το που σε συναντούσε, σε έτυχε στα νταμάρια για πιπες
Μακάρι να ήταν η μόνη μακακια που έχω κανειΝαι αυτή είναι!
Την έχεις συναντήσει?
Και εγώ πολλές φορές το σκέφτηκα να την συναντήσω αλλά φοβόμουν ότι θα μετανιωνα πικρά!!!!!!Μακάρι να ήταν η μόνη μακακια που έχω κανει
Το έχω καταλάβει ότι είναι τρελή!!!Δεν είναι του επαγγέλματος. Παλιά ψαχνοταν για πηδημα. Τρελή είναι απλα
Καλησπέρα στείλε μου και σε εμέναΑνεξάρτητο μαυρακι στον Πειραιά.
Όποιος θέλει του δίνω
Μάθετε να μοιράζεστε....
Αν θέλεις φίλε στείλε και σε μένα να του κάνω μια επίσκεψηΑνεξάρτητο μαυρακι στον Πειραιά.
Όποιος θέλει του δίνω
Μάθετε να μοιράζεστε....
θα μπορουσε να μου στειλεις το ονομα τηςΑνεξάρτητο μαυρακι στον Πειραιά.
Όποιος θέλει του δίνω
Μάθετε να μοιράζεστε....
Την βλέπω κι αυτήν σε κανα μήνα να ζητάει 150πώ ρε γαμπροί για την Αφρικάνα...
Με τα πόδια ήμουν
Υπάρχει στούντιο στην Καστέλλα??Γειά σας παιδιά κ χρόνια πολλά!! Υπάρχει μια που κάνει μασάζ στην Ηρώων Πολυτεχνείου, τρελό μπάζο με τραβελοεμφανιση, από 50€. Τρόμαξα κ έφυγα.
Το γνωστό μασατζιδικο στην Φίλωνος.
Με την Ivanka ή Ιnna από kane sex, έχω βρεθεί σε ξενοδοχεία του Πειραιά χωρίς πρόβλημα.
Υπήρχε μέχρι το 2011-12 ένα κρυφό στούντιο στην Καστέλλα, του Αλέκου αν θυμάμαι καλά αλλά δεν έχω κάποιο τηλ..
Πριν 10 χρόνια, σίγουρα!! Έπαιρνα κάτι Βουλγαρο-ρωσιδες πιτσιρίκες αλλά το τηλέφωνο έπαιζε πολύ πριβέ σε ναυτιλιακές.Υπάρχει στούντιο στην Καστέλλα??
Δεν πειράζει αν ασχοληθούμε όλοι και μοιραζόμαστε πληροφορίες θα βρεθεί κάτι ή θα μας διαβάσουν οι ενδιαφερόμενες και θα κάνουν κάνα στέκι στον Πειραιά που έχει τόσο ζήτησηΠριν 10 χρόνια, σίγουρα!! Έπαιρνα κάτι Βουλγαρο-ρωσιδες πιτσιρίκες αλλά το τηλέφωνο έπαιζε πολύ πριβέ σε ναυτιλιακές.
Λυπάμαι που δεν έχω κάτι πρόσφατο παιδιά