kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Δεν ξέρω τύπε, στο σπίτι της έγραφαν οι κριτικές. Δε σήκωσε ποτέ τηλ!!!Σε ποιο μερος στον κορυδαλλο?
Δεν ξέρω τύπε, στο σπίτι της έγραφαν οι κριτικές. Δε σήκωσε ποτέ τηλ!!!Σε ποιο μερος στον κορυδαλλο?
Οταν λες μυριζε το σωμα ή αλλου; Ελληνιδα; Που εχει χωρο; Νορμαλ προγραμμα ή εκανε και βιτσια;Την ειχα δοκιμασει πριν τρεις βδομαδες που ειχα κατεβει αλλα μυριζε περιεργα και δεν περασα καλα!
οχι οχι δεν μιλησα εγω γι αυτη την Σπαρτη ! χα χαΓια δωσε λεπτομεριες να γινει επαληθευση...εγω μιλουσα για μια τυπισσα που λενε οτι αραζε στα περιξ του ξενοδοχειου ''Σπαρτη'' κατω στην τρουμπα απο πισω.
Εχω ανεβασει και σχετικη φωτο κανα δυο μερες πριν.
οχι οχι δεν μιλησα εγω γι αυτη την Σπαρτη ! χα χα
Έχεις κάτι πιο... φρέσκο;;;;Πάντως στο massage princess την Τζένη δύσκολα την πετυχαίνεις χωρίς ραντεβού… άρα υπάρχει κινητικότητα, απλά δεν το λένε εδώ μέσα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης βρε παλικάρια το νήμα είναι για παρούσες καταστάσεις και η πιο νέα σας ανάμνηση είναι προ 10ετίας!! αχαχαχαχα
Σε ευχαριστώ πολύ κομάντο!Λοιπον, σε μια ψιλογρηγορη καταδρομικη στα μερη που ειπαμε ως τωρα.
Πρωτη σταση Σκλαβενιτης Κερατσινιου, αδειος.
Δευτερη σταση Αϊ Διονυσης στο λιμανι , ομοιως αδειος.
Τριτη επισκεψη στα σοκακια περιξ του ''Νικη" , κανενα ιχνος ζωης.
Και τελος στο ''Σπαρτη'' επισης νεκρα.
Ισως με λιγο καλυτερο καιρο να φανει κατι, γιατι αποψε ειχε αρκετη ψυχρα.
Ναι, όπως προ-ανέφερα το μασατζίδικο και αρκετοί έχουν αναφέρει το μπαρ σκορπιός στην τρούμπα (δεν έχω πάει ακόμη)Έχεις κάτι πιο... φρέσκο;;;;
Στο μασατζίδικο έχω πάει, παλιότερα βέβαια, έχω και κριτική.Ναι, όπως προ-ανέφερα το μασατζίδικο και αρκετοί έχουν αναφέρει το μπαρ σκορπιός στην τρούμπα (δεν έχω πάει ακόμη)
σε μια καθετη της Γρ. Λαμπράκη. Δεν μου έλεγε οδό και αριθμό από το τηλ, και έδινε οδηγίες καθ' οδόν. Πάνω στο σπίτι, νομίζω πρώτο όροφο ήταν πολύ, μα πολύ καλτ η φάση, με κρεββάτι στρωμενο προχειρα με όχι φρέσκα σεντόνια, σαν χαρακτήρας καλή ήταν αλλά πολύ αματούρι με πιασίματα και δεν μου έκανε κουράγιο για πολλά πολλά, μια πίπα και έφυγα, ούτε στη μεγάλη κωλάρα δεν τον έχωσα.Σε ποιο μερος στον κορυδαλλο?
Έχει χρόνια να ακουστεί κάτι πάντως...σε μια καθετη της Γρ. Λαμπράκη. Δεν μου έλεγε οδό και αριθμό από το τηλ, και έδινε οδηγίες καθ' οδόν. Πάνω στο σπίτι, νομίζω πρώτο όροφο ήταν πολύ, μα πολύ καλτ η φάση, με κρεββάτι στρωμενο προχειρα με όχι φρέσκα σεντόνια, σαν χαρακτήρας καλή ήταν αλλά πολύ αματούρι με πιασίματα και δεν μου έκανε κουράγιο για πολλά πολλά, μια πίπα και έφυγα, ούτε στη μεγάλη κωλάρα δεν τον έχωσα.
Υπάρχουν πληροφορίες σκόρπιες στο φόρουμ αλλά και μαζεμένες στο νήμα: Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο.
Έχει... σίγουρα έχει απλά είναι κρυφές... εννοώ κοπέλες ανεξάρτητες που δεν έχουν αγγελίες κτλ... γι'αυτό και άνοιξε το νήμα ώστε να οργανωθούμε και να ανταλλάξουμε πληροφορίεςΔεν έχει τίποτα ο Πειραιάς
Συναγωνιστή οι κριτικές για την Αναστασία στο νήμα του mamba δεν είναι καλεςΛοιπόν όπως έχω πει πολλές φορές το λέω και τώρα.... σίγουρα υπάρχουν στον Πειραιά αλλά δεν τις ξέρουμε!
Η συγκεκριμένη φαίνεται πολύ καλό κομμάτι μένει Πειραιά και κάνει νορμάλ σεξ και στοματικό στα 100€ σε ξενοδοχείο.
κανονίζει ραντεβού μέσα από από το mamba και όπως κατάλαβα μάλλον δίνει τηλέφωνο αφού γίνει το πρώτο ραντεβού.
Δυστυχώς δεν κάνει πρωκτικό ούτε τελείωμα στο στόμα... μόνο στο σώμα μου είπε και για εμένα χωρίς αυτά τα δύο μου είναι αδιάφορη!