Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Ευχαριστώ για την ενημέρωση αν και δεν είχα σκοπό να την δοκιμάσω....δεν πληρώνω χωρίς πρωκτικό!Συναγωνιστή οι κριτικές για την Αναστασία στο νήμα του mamba δεν είναι καλες
Ευχαριστώ για την ενημέρωση αν και δεν είχα σκοπό να την δοκιμάσω....δεν πληρώνω χωρίς πρωκτικό!Συναγωνιστή οι κριτικές για την Αναστασία στο νήμα του mamba δεν είναι καλες
Ευχαριστώ για την ενημέρωση αν και δεν είχα σκοπό να την δοκιμάσω....δεν πληρώνω χωρίς πρωκτικό!
Σε νοιώθω.... γούστα είναι αυτά!!!Εγώ πάλι πληρώνω χωρίς πρωκτικό αρκεί να είναι του γούστου μου και να μην το παίζει ντίβα όπως η παραπάνω!
Έχεις δοκιμάσει να κανείς πέσιμο φίλε μου ; Γενικά με τις γυφτισσες δεν είναι κάτι στάνταρ μπορεί να πέσεις και σε καλό κομμάτι και να βγάλεις τις καυλες σου αν της δώσεις και δωράκι !Κάθε καλοκαίρι βγαίνουν γύφτισσες πλατεία Καραισκάκη αλλά μην πάτε είναι απάτη.
Σε προσωπικό επίπεδο τις απέφευγα πάντα. Όπως είπες δεν είναι κάτι στάνταρ , μπορεί να πας να γαμησεις και να σου βγει ξινό. Έχουν πολύ ιδιότροπο χαρακτηρα.Έχεις δοκιμάσει να κανείς πέσιμο φίλε μου ; Γενικά με τις γυφτισσες δεν είναι κάτι στάνταρ μπορεί να πέσεις και σε καλό κομμάτι και να βγάλεις τις καυλες σου αν της δώσεις και δωράκι !
Οι περισσότερες του δρόμου κοιτάνε να σε κλέψουνε η να σου τάζουν διαφορά να τις πληρώσεις και να εξαφανιστούν πριν κανείς το οτιδήποτεΣε προσωπικό επίπεδο τις απέφευγα πάντα. Όπως είπες δεν είναι κάτι στάνταρ , μπορεί να πας να γαμησεις και να σου βγει ξινό. Έχουν πολύ ιδιότροπο χαρακτηρα.
Συν ότι όσες πέτυχα εγώ πάντα είχαν θέμα υγιεινής .
Φιλαράκι αφού γίνει το deal ξαφνικά βγαίνουν γύφτοι και σε περικυκλώνουν. Πήγα να την πατήσω ευτυχώς πέρναγε αστυνομία εκείνη την ώρα.Οι περισσότερες του δρόμου κοιτάνε να σε κλέψουνε η να σου τάζουν διαφορά να τις πληρώσεις και να εξαφανιστούν πριν κανείς το οτιδήποτε
Απλά εκεί που λες στη πλατεία Καραϊσκάκη μου φαίνεται δύσκολο για πιατσα όπως την εννοούμε εκεί
Άντε να περάσει κάποιος να τη φορτώσει στ αμάξι και να πάει κάπου παραπέρα να κάνει τη δουλειά του ! Εγώ αν βρεθώ θα δοκίμαζα να τις πλησιάσω έτσι για να μου φύγει η καυλα !
Επρεπε να πατησεις γκαζι!!!!!Φιλαράκι αφού γίνει το deal ξαφνικά βγαίνουν γύφτοι και σε περικυκλώνουν. Πήγα να την πατήσω ευτυχώς πέρναγε αστυνομία εκείνη την ώρα.
Με τα πόδια ήμουνΕπρεπε να πατησεις γκαζι!!!!!
Κακος!!!!Με τα πόδια ήμουν
Αυτή εκεί με τις σκαλωσιές την θυμάμαι όταν ήταν το σισα το κλαμπ (εποχές Πασοκ χαχα)Στο Σκλαβενίτη πέτυχες διάνα!!! Εκεί στέκεται στον ευκάλυπτο κοντά!!! Στον Άγιο Διονύση (πάνε χρόνια όμως) στεκόταν πιο πίσω, εκεί που ήταν το 703 λίγο πριν. Έχει ένα κτίριο με σκαλωσιές.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!
Ωραίες εποχές χαχαχαΑυτή εκεί με τις σκαλωσιές την θυμάμαι όταν ήταν το σισα το κλαμπ (εποχές Πασοκ χαχα)
Καλημέρα φιλε ενδιαφέρομαιΑνεξάρτητο μαυρακι στον Πειραιά.
Νορμάλ πρόγραμμα σε ξενοδοχείο 60-70€ όπου σε πιάσει!
Όποιος θέλει του δίνω
Facebook nane ΧΩΡΙΣ απαραίτητα ανταλλαγή !
Μάθετε να μοιράζεστε....
Πτανες είναι δεν θα τις παντρευτείτε!!!!
Τελικά με το Πασόκ υπήρχαν τα πάνταΑυτή εκεί με τις σκαλωσιές την θυμάμαι όταν ήταν το σισα το κλαμπ (εποχές Πασοκ χαχα)
Να ήξερες μόνο πόσοι ενδιαφέρονται για γάμο !!!!Ανεξάρτητο μαυρακι στον Πειραιά.
Όποιος θέλει του δίνω
Μάθετε να μοιράζεστε....
Είμαι σίγουρος....δεν πειράζει εγώ ότι βρίσκω θα το μοιράζομαι και ας τις παντρεύονται!!!!Να ήξερες μόνο πόσοι ενδιαφέρονται για γάμο !!!!
Από βυζια πως πάει ;Ανεξάρτητο μαυρακι στον Πειραιά.
Όποιος θέλει του δίνω
Μάθετε να μοιράζεστε....
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες 3αρηΑπό βυζια πως πάει ;