Είναι πολύ καλή κοπέλα και της αξίζει ένα καλύτερο μέλλων από αυτό που της πρόσφερε η μάνα της... Θα μπορούσε η μητέρα της να τα είχε λύσει όλα τα προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια όπως με την οικογενειακή συννενοση νόμος του 2007 όσο θυμάμαι άλλα??????? Αν δεν την βοηθήσω εγω και οχι με γαμους κτλ αυτό είναι κάτι που θα γίνει στο μέλλων αν όλα πάνε καλά, θα καταντήσει όπως οι πιο πολλές θα πιάσει δουλειά σε λάθος δουλείες λόγο ανασφάλιστης εργασίας θα γνωρίσει λάθος ανθρώπους κτλ έχει όνειρα να σπουδάσει αλλά πως?? Γι αυτο αγωνίζομαι ειναι ενα κορίτσι με αγνη ψυχη η οποια δεν γνωριζει πολλα πραγματα.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει Ελπίδα??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ma-kiss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κοιτα φιλαρακι μου δε θα σου πω εγω τι να κανεις γιατι ουτε εσενα ξερω ουτε την κοπελα
απλα επειδη δε θελω να στο παιξω εξυπνακιας οτι ολες ειναι πουτανες και τετοια θελω να ξερεις οτι ειναι οπως τα λες τοτε εποιασες τον πρωτο λαχνο αλλιως δεν ειναι οτι θα βρει αυτη λαθος ανθρωπους αλλα εχεις βρει εσυ τον λαθος.
απλα επειδη δε θελω να στο παιξω εξυπνακιας οτι ολες ειναι πουτανες και τετοια θελω να ξερεις οτι ειναι οπως τα λες τοτε εποιασες τον πρωτο λαχνο αλλιως δεν ειναι οτι θα βρει αυτη λαθος ανθρωπους αλλα εχεις βρει εσυ τον λαθος.
δεν επεμβενω ρε φιλαρακι αλλα λιγα λιγα τα λεςΚοίτα να δεις η κοπέλα είναι καλή και για να μου τα πει όλα αυτά πέρασε πολύς καιρός εγώ την πίεσα... Σαν άνθρωπος είμαι πολύ καχύποπτος πιστεύω ότι αξίζει... Θα δείξει στο μέλλων..
ενιγουει εσυ ξερεις και εσυ εισαι υπεθυνος της ευτυχιας σου η της δυστυχιας σου
ελπιζω και ευχομαι του πρωτου
ρε φιλαρακι δε με παρακολουθειςΑν καταφέρει να βγάλει διαβατήριο με κάποιο τρόπο το πρόστιμο δεν υφίστατε έτσι δεν είναι??
εχει διαβατηριο η κοπελα 10000% το προστιμο δεν υφιστατε μονο αν την απελασουν
με το διαβατηριο οταν θα παει στο ελ βενιζελος θα της πουν η να πηρωσει προστιμο (αυτο που σου λεγα πριν)η να την απελασουν που δε θα πληρωσει λεφτα αλλα εκει περιπλεκονται τα πραματα.αμα παει εκει χωρις σοβαρο λογο (γαμο.σπουδες σε ανωτατες σχολες )δε θα της δωσουν παλι χαρτια να επιστρεψει
εκει πας την παντρευσε και ερχεστε παρεα πισω και φσο που λενε και οι φιλοι μας οι ρωσσοι
εκει πας την παντρευσε και ερχεστε παρεα πισω και φσο που λενε και οι φιλοι μας οι ρωσσοι
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
βοηθησε την τυπε και οταν τελειωσουν ολα,και εχεις πληρωσει τα μαλιοκεφαλα σου θα σου πει μουρο μου ευχαριστω για ολα και αντιο.Είναι πολύ καλή κοπέλα και της αξίζει ένα καλύτερο μέλλων από αυτό που της πρόσφερε η μάνα της... Θα μπορούσε η μητέρα της να τα είχε λύσει όλα τα προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια όπως με την οικογενειακή συννενοση νόμος του 2007 όσο θυμάμαι άλλα??????? Αν δεν την βοηθήσω εγω και οχι με γαμους κτλ αυτό είναι κάτι που θα γίνει στο μέλλων αν όλα πάνε καλά, θα καταντήσει όπως οι πιο πολλές θα πιάσει δουλειά σε λάθος δουλείες λόγο ανασφάλιστης εργασίας θα γνωρίσει λάθος ανθρώπους κτλ έχει όνειρα να σπουδάσει αλλά πως?? Γι αυτο αγωνίζομαι ειναι ενα κορίτσι με αγνη ψυχη η οποια δεν γνωριζει πολλα πραγματα.....
Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 3.575
Ισως ειναι μαλακια αυτο που θα πω αλλα...βοηθησε την τυπε και οταν τελειωσουν ολα,και εχεις πληρωσει τα μαλιοκεφαλα σου θα σου πει μουρο μου ευχαριστω για ολα και αντιο.
Αποκλειεται η κοπελα να ειναι ενταξει ?
Δε λεω ισως ειναι μουφα στορυ απο την πλευρα της κοπελας για να γυρισει ανεξοδη στην χωρα της αλλα και παλι τοσο θεατρο.... ?
Φανταζομαι πως εχεις δει κι εσυ πολλα για να το λες αυτο αλλα
τοση ισοπεδωση πια ?
Ας ελπιζουμε ενα καλο μελλον για τον συμφορουμιτη μας και για την κοπελα του
Παντως μου φαινεται περιεργη η ιστορια αλλα δεν μπορω να εκφερω ασφαλη αποψη καθως δεν γνωριζω πραγματα......
Συμφορουμίτες εχετε σε ολα δικιο και γω τα ιδια θα σκεφτομουν... Αξίζει και εννοοιτε οτι δεν θα δωσω φραγκο μονο να βοηθησω η κοπελα θα δουλεψει και θα βγαλει τα εξοδα της.. Μην ειμαστε και μαλακες... Εν το μεταξυ μιλησα με δικηγορο το πρωι και μου ειπε με των καινουργειο νομο που θα ψηφιστεί συντομα ολα αυτά θα ρυθμιστούν...... Ευχαριστω ολους τους Συμφορουμιτες
Παντρεψου ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ,αν δεν την ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ,υπαρχει και το συμφωνητικο γαμου που μπορει να το κανεις σε ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,στα μετρα σου για τις ΚΑΚΟΤΟΠΟΙΕΣ,καλη ΤΥΧΗ εχεις καλη προθεση και ελπιζω να σου πανε ολα ΚΑΛΑΗ φίλη μου είναι από Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα στα 11 της με τουριστική βίζα οι οποία μετά από 2-3 μήνες έληξε και δεν ανανεώθηκε ποτέ μέχρι σήμερα που είναι 19 ετών(Ευθύνη γονέα) όπως λέει και οι παροιμία « αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα» ...Δηλαδή είναι παράνομη χωρίς χαρτιά τόσα χρόνια.. Στην Ελλάδα έχει κάνει την έκτη δημοτικού ,γυμνάσιο και φέτος τελειώνει το λύκειο την έχει κυριεύσει πραγματικά ο πανικός διότι τελειώνει φέτος το λύκειο και μετά τι??? Δεν μπορεί να σπουδάσει ούτε πανελλήνιες να δώσει ούτε τίποτα μόνο να δουλεύει ανασφάλιστη μέχρι πότε? ...Σας Παρακαλώ ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νόμιμα η προσωρινά χαρτιά για να μπορεί να βγάλει ταυτότητα... Υπάρχει κάποιος τρόπος π.χ γάμος εγκυμοσύνη κτλ Σας Παρακαλώ απαντήστε μου, υπάρχει ελπίδα??
Συναγωνιστές αν ξέρετε οτιδήποτε από εμπειρίες η οτιδήποτε άλλο ας μου απαντήσει..σας ευχαριστώ πολύ και όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ!!
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Συμφορουμίτες εχετε σε ολα δικιο και γω τα ιδια θα σκεφτομουν... Αξίζει και εννοοιτε οτι δεν θα δωσω φραγκο μονο να βοηθησω η κοπελα θα δουλεψει και θα βγαλει τα εξοδα της.. Μην ειμαστε και μαλακες... Εν το μεταξυ μιλησα με δικηγορο το πρωι και μου ειπε με των καινουργειο νομο που θα ψηφιστεί συντομα ολα αυτά θα ρυθμιστούν...... Ευχαριστω ολους τους Συμφορουμιτες
με τον καινουργιο νομο που ψηφισε γρηγορα γρηγορα το ανδρεικελο-παπανδρεου μετα απο διαταγες των απο πανω, ισως αποκτησει ακομη και ελληνικη ταυτοτητα..
βλεπεις αλβανοι, πακιστανοι, ρουμανοι, ρωσσοι ολοι θα μπορουν να αποκτησουν ελληνικο διαβατηριο εαν τηροπυν καποιες προυποθεσεις ενω τα μουλικα που γενοβολλανε εδω θα αποκτουν αμεσως ελληνικη υπηηκοτητα..θα δεις σομαλο να σου λεει εγω ειμαι ελληνας..
ηδη πακιστανοι εχουν καταθεσει χαρτια για ταυτοτητα ελληνα και κανουν ονειρα για ευρωπη-αμερικη οπου θα πανε σαν κυριοι..
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ρε το δολιο. 19 χρονων κ θα παντρευτει :-
σιγά ντε!είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν το θέλουν και οι δύο;υπάρχουν και ώριμα άτομα σε μικρή ηλικία ξέρεις...
Yπάρχει
http://[URL unfurl="true"]www.nooz.gr/Uploads/Lifestyle/elpida.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Προξενιο του κανεις του ΑΝΘΡΩΠΟΥ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Παντρεψου ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ,αν δεν την ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ,υπαρχει και το συμφωνητικο γαμου που μπορει να το κανεις σε ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,στα μετρα σου για τις ΚΑΚΟΤΟΠΟΙΕΣ,καλη ΤΥΧΗ εχεις καλη προθεση και ελπιζω να σου πανε ολα ΚΑΛΑ
Εννοεις το ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ. Πραγματι, καλη ιδεα. Αλλά γινεται σε συμβολαιογραφο, οχι σε δικηγορο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 218
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις