Νέα

Υπάρχει Ελπίδα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ma-kiss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Είναι πολύ καλή κοπέλα και της αξίζει ένα καλύτερο μέλλων από αυτό που της πρόσφερε η μάνα της... Θα μπορούσε η μητέρα της να τα είχε λύσει όλα τα προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια όπως με την οικογενειακή συννενοση νόμος του 2007 όσο θυμάμαι άλλα??????? Αν δεν την βοηθήσω εγω και οχι με γαμους κτλ αυτό είναι κάτι που θα γίνει στο μέλλων αν όλα πάνε καλά, θα καταντήσει όπως οι πιο πολλές θα πιάσει δουλειά σε λάθος δουλείες λόγο ανασφάλιστης εργασίας θα γνωρίσει λάθος ανθρώπους κτλ έχει όνειρα να σπουδάσει αλλά πως?? Γι αυτο αγωνίζομαι ειναι ενα κορίτσι με αγνη ψυχη η οποια δεν γνωριζει πολλα πραγματα.....

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
την διάθεση την έχω, άλλα τόσα λεφτά είναι πολύ δύσκολο... Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, για το απώτερο μέλλων.... Εν το μεταξύ ο πρώτος τρόπος δεν είναι άσχημος σαν έσχατη λύση έχει συγγενείς εκεί...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κοιτα φιλαρακι μου δε θα σου πω εγω τι να κανεις γιατι ουτε εσενα ξερω ουτε την κοπελα
απλα επειδη δε θελω να στο παιξω εξυπνακιας οτι ολες ειναι πουτανες και τετοια θελω να ξερεις οτι ειναι οπως τα λες τοτε εποιασες τον πρωτο λαχνο αλλιως δεν ειναι οτι θα βρει αυτη λαθος ανθρωπους αλλα εχεις βρει εσυ τον λαθος.

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα να δεις η κοπέλα είναι καλή και για να μου τα πει όλα αυτά πέρασε πολύς καιρός εγώ την πίεσα... Σαν άνθρωπος είμαι πολύ καχύποπτος πιστεύω ότι αξίζει... Θα δείξει στο μέλλων..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Κοίτα να δεις η κοπέλα είναι καλή και για να μου τα πει όλα αυτά πέρασε πολύς καιρός εγώ την πίεσα... Σαν άνθρωπος είμαι πολύ καχύποπτος πιστεύω ότι αξίζει... Θα δείξει στο μέλλων..
δεν επεμβενω ρε φιλαρακι αλλα λιγα λιγα τα λες
ενιγουει εσυ ξερεις και εσυ εισαι υπεθυνος της ευτυχιας σου η της δυστυχιας σου
ελπιζω και ευχομαι του πρωτου

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν καταφέρει να βγάλει διαβατήριο με κάποιο τρόπο το πρόστιμο δεν υφίστατε έτσι δεν είναι??

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αν καταφέρει να βγάλει διαβατήριο με κάποιο τρόπο το πρόστιμο δεν υφίστατε έτσι δεν είναι??
ρε φιλαρακι δε με παρακολουθεις
εχει διαβατηριο η κοπελα 10000% το προστιμο δεν υφιστατε μονο αν την απελασουν

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη άλλα έχω λίγο μπερδευτεί... Δηλαδή μπορεί να ταξιδέψει στην ουκρανια αφου εχει λήξει?? Και οταν παει εκει μπορει να βγαλει εγκυρο διαβατηριο??
Σ ευχαριστω για της απαντησης σου ειναι πολυτιμες....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
με το διαβατηριο οταν θα παει στο ελ βενιζελος θα της πουν η να πηρωσει προστιμο (αυτο που σου λεγα πριν)η να την απελασουν που δε θα πληρωσει λεφτα αλλα εκει περιπλεκονται τα πραματα.αμα παει εκει χωρις σοβαρο λογο (γαμο.σπουδες σε ανωτατες σχολες )δε θα της δωσουν παλι χαρτια να επιστρεψει
εκει πας την παντρευσε και ερχεστε παρεα πισω και φσο που λενε και οι φιλοι μας οι ρωσσοι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Είναι πολύ καλή κοπέλα και της αξίζει ένα καλύτερο μέλλων από αυτό που της πρόσφερε η μάνα της... Θα μπορούσε η μητέρα της να τα είχε λύσει όλα τα προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια όπως με την οικογενειακή συννενοση νόμος του 2007 όσο θυμάμαι άλλα??????? Αν δεν την βοηθήσω εγω και οχι με γαμους κτλ αυτό είναι κάτι που θα γίνει στο μέλλων αν όλα πάνε καλά, θα καταντήσει όπως οι πιο πολλές θα πιάσει δουλειά σε λάθος δουλείες λόγο ανασφάλιστης εργασίας θα γνωρίσει λάθος ανθρώπους κτλ έχει όνειρα να σπουδάσει αλλά πως?? Γι αυτο αγωνίζομαι ειναι ενα κορίτσι με αγνη ψυχη η οποια δεν γνωριζει πολλα πραγματα.....
βοηθησε την τυπε και οταν τελειωσουν ολα,και εχεις πληρωσει τα μαλιοκεφαλα σου θα σου πει μουρο μου ευχαριστω για ολα και αντιο.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
βοηθησε την τυπε και οταν τελειωσουν ολα,και εχεις πληρωσει τα μαλιοκεφαλα σου θα σου πει μουρο μου ευχαριστω για ολα και αντιο.
Ισως ειναι μαλακια αυτο που θα πω αλλα...

Αποκλειεται η κοπελα να ειναι ενταξει ?
Δε λεω ισως ειναι μουφα στορυ απο την πλευρα της κοπελας για να γυρισει ανεξοδη στην χωρα της αλλα και παλι τοσο θεατρο.... ?

Φανταζομαι πως εχεις δει κι εσυ πολλα για να το λες αυτο αλλα
τοση ισοπεδωση πια ?

Ας ελπιζουμε ενα καλο μελλον για τον συμφορουμιτη μας και για την κοπελα του

Παντως μου φαινεται περιεργη η ιστορια αλλα δεν μπορω να εκφερω ασφαλη αποψη καθως δεν γνωριζω πραγματα......

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Πας σ'έναν δικηγόρο που ειδικεύεται σε θεματα αλλοδαπών

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συμφορουμίτες εχετε σε ολα δικιο και γω τα ιδια θα σκεφτομουν... Αξίζει και εννοοιτε οτι δεν θα δωσω φραγκο μονο να βοηθησω η κοπελα θα δουλεψει και θα βγαλει τα εξοδα της.. Μην ειμαστε και μαλακες... Εν το μεταξυ μιλησα με δικηγορο το πρωι και μου ειπε με των καινουργειο νομο που θα ψηφιστεί συντομα ολα αυτά θα ρυθμιστούν...... Ευχαριστω ολους τους Συμφορουμιτες

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.935
Πόντοι
8.245
Η φίλη μου είναι από Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα στα 11 της με τουριστική βίζα οι οποία μετά από 2-3 μήνες έληξε και δεν ανανεώθηκε ποτέ μέχρι σήμερα που είναι 19 ετών(Ευθύνη γονέα) όπως λέει και οι παροιμία « αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα»  ...Δηλαδή είναι παράνομη χωρίς χαρτιά τόσα χρόνια.. Στην Ελλάδα έχει κάνει την έκτη δημοτικού ,γυμνάσιο και φέτος τελειώνει το λύκειο την έχει κυριεύσει πραγματικά ο πανικός διότι τελειώνει φέτος το λύκειο και μετά τι??? Δεν μπορεί να σπουδάσει ούτε πανελλήνιες να δώσει ούτε τίποτα μόνο να δουλεύει ανασφάλιστη μέχρι πότε? ...Σας Παρακαλώ ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νόμιμα η προσωρινά χαρτιά για να μπορεί να βγάλει ταυτότητα... Υπάρχει κάποιος τρόπος π.χ γάμος εγκυμοσύνη κτλ Σας Παρακαλώ απαντήστε μου, υπάρχει ελπίδα??
Συναγωνιστές αν ξέρετε οτιδήποτε από εμπειρίες η οτιδήποτε άλλο ας μου απαντήσει..σας ευχαριστώ πολύ και όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ!!
Παντρεψου ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ,αν δεν την ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ,υπαρχει και το συμφωνητικο γαμου που μπορει να το κανεις σε ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,στα μετρα σου για τις ΚΑΚΟΤΟΠΟΙΕΣ,καλη  ΤΥΧΗ εχεις καλη προθεση και ελπιζω να σου πανε ολα ΚΑΛΑ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Συμφορουμίτες εχετε σε ολα δικιο και γω τα ιδια θα σκεφτομουν... Αξίζει και εννοοιτε οτι δεν θα δωσω φραγκο μονο να βοηθησω η κοπελα θα δουλεψει και θα βγαλει τα εξοδα της.. Μην ειμαστε και μαλακες... Εν το μεταξυ μιλησα με δικηγορο το πρωι και μου ειπε με των καινουργειο νομο που θα ψηφιστεί συντομα ολα αυτά θα ρυθμιστούν...... Ευχαριστω ολους τους Συμφορουμιτες

με τον καινουργιο νομο που ψηφισε γρηγορα γρηγορα το ανδρεικελο-παπανδρεου μετα απο διαταγες των απο πανω, ισως αποκτησει ακομη και ελληνικη ταυτοτητα..
βλεπεις αλβανοι, πακιστανοι, ρουμανοι, ρωσσοι ολοι θα μπορουν να αποκτησουν ελληνικο διαβατηριο εαν τηροπυν καποιες προυποθεσεις ενω τα μουλικα που γενοβολλανε εδω θα αποκτουν αμεσως ελληνικη υπηηκοτητα..θα δεις σομαλο να σου λεει εγω ειμαι ελληνας..
ηδη πακιστανοι εχουν καταθεσει χαρτια για  ταυτοτητα ελληνα και κανουν ονειρα για ευρωπη-αμερικη οπου θα πανε σαν κυριοι..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε το δολιο. 19 χρονων κ θα παντρευτει :-

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Yπάρχει

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παντρεψου ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ,αν δεν την ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ,υπαρχει και το συμφωνητικο γαμου που μπορει να το κανεις σε ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,στα μετρα σου για τις ΚΑΚΟΤΟΠΟΙΕΣ,καλη  ΤΥΧΗ εχεις καλη προθεση και ελπιζω να σου πανε ολα ΚΑΛΑ

Εννοεις το ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ. Πραγματι, καλη ιδεα. Αλλά γινεται σε συμβολαιογραφο, οχι σε δικηγορο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom