Νέα

Υπάρχει Ελπίδα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ma-kiss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η φίλη μου είναι από Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα στα 11 της με τουριστική βίζα οι οποία μετά από 2-3 μήνες έληξε και δεν ανανεώθηκε ποτέ μέχρι σήμερα που είναι 19 ετών(Ευθύνη γονέα) όπως λέει και οι παροιμία « αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα»  ...Δηλαδή είναι παράνομη χωρίς χαρτιά τόσα χρόνια.. Στην Ελλάδα έχει κάνει την έκτη δημοτικού ,γυμνάσιο και φέτος τελειώνει το λύκειο την έχει κυριεύσει πραγματικά ο πανικός διότι τελειώνει φέτος το λύκειο και μετά τι??? Δεν μπορεί να σπουδάσει ούτε πανελλήνιες να δώσει ούτε τίποτα μόνο να δουλεύει ανασφάλιστη μέχρι πότε? ...Σας Παρακαλώ ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νόμιμα η προσωρινά χαρτιά για να μπορεί να βγάλει ταυτότητα... Υπάρχει κάποιος τρόπος π.χ γάμος εγκυμοσύνη κτλ Σας Παρακαλώ απαντήστε μου, υπάρχει ελπίδα??
Συναγωνιστές αν ξέρετε οτιδήποτε από εμπειρίες η οτιδήποτε άλλο ας μου απαντήσει..σας ευχαριστώ πολύ και όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η φίλη μου είναι από Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα στα 11 της με τουριστική βίζα οι οποία μετά από 2-3 μήνες έληξε και δεν ανανεώθηκε ποτέ μέχρι σήμερα που είναι 19 ετών(Ευθύνη γονέα) όπως λέει και οι παροιμία « αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα»  ...Δηλαδή είναι παράνομη χωρίς χαρτιά τόσα χρόνια.. Στην Ελλάδα έχει κάνει την έκτη δημοτικού ,γυμνάσιο και φέτος τελειώνει το λύκειο την έχει κυριεύσει πραγματικά ο πανικός διότι τελειώνει φέτος το λύκειο και μετά τι??? Δεν μπορεί να σπουδάσει ούτε πανελλήνιες να δώσει ούτε τίποτα μόνο να δουλεύει ανασφάλιστη μέχρι πότε? ...Σας Παρακαλώ ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νόμιμα η προσωρινά χαρτιά για να μπορεί να βγάλει ταυτότητα... Υπάρχει κάποιος τρόπος π.χ γάμος εγκυμοσύνη κτλ Σας Παρακαλώ απαντήστε μου, υπάρχει ελπίδα??
Συναγωνιστές αν ξέρετε οτιδήποτε από εμπειρίες η οτιδήποτε άλλο ας μου απαντήσει..σας ευχαριστώ πολύ και όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ!!
παντρεψου τη τυπε
αυτο δεν σου προτεινε και η ιδια? :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Η φίλη μου είναι από Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα στα 11 της με τουριστική βίζα οι οποία μετά από 2-3 μήνες έληξε και δεν ανανεώθηκε ποτέ μέχρι σήμερα που είναι 19 ετών(Ευθύνη γονέα) όπως λέει και οι παροιμία « αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα»  ...Δηλαδή είναι παράνομη χωρίς χαρτιά τόσα χρόνια.. Στην Ελλάδα έχει κάνει την έκτη δημοτικού ,γυμνάσιο και φέτος τελειώνει το λύκειο την έχει κυριεύσει πραγματικά ο πανικός διότι τελειώνει φέτος το λύκειο και μετά τι??? Δεν μπορεί να σπουδάσει ούτε πανελλήνιες να δώσει ούτε τίποτα μόνο να δουλεύει ανασφάλιστη μέχρι πότε? ...Σας Παρακαλώ ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νόμιμα η προσωρινά χαρτιά για να μπορεί να βγάλει ταυτότητα... Υπάρχει κάποιος τρόπος π.χ γάμος εγκυμοσύνη κτλ Σας Παρακαλώ απαντήστε μου, υπάρχει ελπίδα??
καταρχας ηρεμησε φιλε ολα γινονται σε αυτη τη χωρα
αλλα το θεμα ειναι οτι αν σου πω οτι ναι γινετε με εγκυμοσυνη θα τη γκαστρωσεις για να παρει χαρτια????

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
όχι βέβαια δεν θα την γκαστρώσω απλα θέλω να ξέρω ποιες ειναι η λύσεις... Τα έχουμε τώρα και δέκα μήνες είναι κοπέλα που έψαχνα είμαι 29 ετών και για να μπορώ να ονειρεύομαι μαζί της κοινό μέλλων σε 3-4 χρόνια θέλω να ξέρω....

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
όχι βέβαια δεν θα την γκαστρώσω απλα θέλω να ξέρω ποιες ειναι η λύσεις... Τα έχουμε τώρα και δέκα μήνες είναι κοπέλα που έψαχνα είμαι 29 ετών και για να μπορώ να ονειρεύομαι μαζί της κοινό μέλλων σε 3-4 χρόνια θέλω να ξέρω....
Παντρεψου την στην ουκρανια .
Εδω ,χωρις βιζα ειναι δυσκολο και να παντρευτει .
Μετα θα παρει 5 χρονια βιζα .
καλα στεφανα !

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν δεν θελεις εσυ ,την παντρευομαι εγω !
Θα παρω και αδεια παραμονης για την Ουκρανια !
Τι ζωδιο ειναι ?

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρω ότι αν την παντρευτώ στην Ουκρανία υπάρχει περίπτωση να μην την αφήσουν να φύγει από εκεί λόγο ότι ήταν πολλά χρόνια παράνομη στην Ελλάδα... ισχύει κάτι τέτοιο???

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ξέρω ότι αν την παντρευτώ στην Ουκρανία υπάρχει περίπτωση να μην την αφήσουν να φύγει από εκεί λόγο ότι ήταν πολλά χρόνια παράνομη στην Ελλάδα... ισχύει κάτι τέτοιο???

ρε φιλε οι κοπελες δεν πανε...φανταροι στην Ουκρανια !
Πηγαινε εκει να την παντρευτεις και θα την αφησουν αμεσως να φυγει .
Πες μου τωρα τι ζωδιο ειναι ,και το δικο σου ,για να δουμε αν ταιριαζετε .

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πηγαινε στην πρεσβεια της ουκρανιας ,ισως μπορει να τελεσετε εκει γαμο !
Και πες ζωδια !

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ακου κατα πασα πιθανοτητα ειναι το ιδιο με την ρωσσια που ξερω τι γινετε
στη ρωσσια θα πρεπει αναγκαστικα να παντρευτεις εκει και οχι στην ελλαδα
θα σε ρωτησουν ενα σωρο μαλακιες να δουν οτι και καλα δεν ειναι στημενος γαμος
δηλαδη ποιο ειναι το αγαπημενο στου φαγητο και διαφορες τετοιες πιπες
τωρα απο τη στιγμη που θα παει αεροδρομιο θα παει και θα πληρωσει προστιμο (δε θυμαμαι ποσο αλλα ειναι καπως μεγαλουτσικο)για το διαστημα που ηταν παρανομα στην ελλαδα και να μην υπαρχει στο διαβατηριο η σφραγιδα ΑΠΕΛΑΣΗΣ οπου εκει ειναι ενα θεματακι πυ θα σας ταλεπωρησει
απο κει και περα εσυ κρινεις και αποφασιζεις φιλε μου.αλλα στην ελλαδα ολα μπορουν να γινουν
και χωρις τα παραπανω αν εχεις λεφτα...

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
nikos278 αυτά που μου λες μου είπαν περίπου και στο προξενείο είσαι πολύ ενημερωμένος... Το πρόβλημα όπως σωστά το είπες είναι το πρόστιμο(που ξεπερνιέται) αλλά ξέχασα να σου πω ότι δεν έχει διαβατήριο αλλά ίσως μπορεί να βγάλει με κάποιο τρόπο.. τι γινετε σε αυτήν την περίπτωση???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
nikos278 αυτά που μου λες μου είπαν περίπου και στο προξενείο είσαι πολύ ενημερωμένος... Το πρόβλημα όπως σωστά το είπες είναι το πρόστιμο(που ξεπερνιέται) αλλά ξέχασα να σου πω ότι δεν έχει διαβατήριο αλλά ίσως μπορεί να βγάλει με κάποιο τρόπο.. τι γινετε σε αυτήν την περίπτωση???
απο χαρτια ρε φιλαρακι τι εχει?πως δεν εχει διαβατηριο αφου ηρθε στην ελλαδα απο ξενη χωρα?
με τι ηρθε?περιεργο μου φενετε

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ήρθε με τουριστική βιζα στα εντεκάτης οι οποια έληξε μετα απο 2-3μηνες. Εχει ενα διαβατήριο το οποίο ειναι μπλέ αυτή πρέπει να είναι η τουριστική βιζα..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε φιλαρακι δεν εχει ενα κοκκινο βιβλιαρακι με ροζ φυλλα οπου μεσα οπως μου τα λες θα εχει μονο μια σελιδα σφραγισμενη με ενα μπλε που γραφει βιζα και τα υποληποα φυλλα κενα???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σορρυ γραψε λαθος στην ουκρανια ειναι μπλε το διαβατηριο

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
α οκ γιατί τρόμαξα.. Το έχει αυτο αλλά εχει ληξει απο το 2003 που ηρθε.. Ξερεις τι αλλο μπορει να κάνει??

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον οπως καταλαβα μαλλον δε ξερεις τι ειναι το διαβατηριο φιλε μοθ
η κοπελα εχει διαβατηριο 100000% γιατι αλλιως δε θα μπορουσε να ερθει
οποτε κανεις τα παραπανω.υπαρχει και μια αλλη φαση μπορεις να κανεις αλλα προυποθετει καποια αρνητικα
να χρειαστει να παει στη πατριδα της η κοπελα για 6 μηνες και μετα να πας εσυ εκει να παντρευσεις
και να μη πληρωσεις μια εκτος απο τα εξοδα σου
απλα υπαρχει ενας μικρος κινδυνος το 6μηνο αναλογα με καποιες διαδικασιες εκει περα να γινει 12μηνο
αν σε ενδιαφερει μου λες και σου εξηγω

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
α οκ γιατί τρόμαξα.. Το έχει αυτο αλλά εχει ληξει απο το 2003 που ηρθε.. Ξερεις τι αλλο μπορει να κάνει??
ε αυτο ειναι το θεμα
θα κανεις οτι σου ειπα παραπανω και ολα οκ
στη ρωσσια ειναι περιπου 1000-1500 τη χρονια καθυστερησης
δηλαδη αν ειναι το ιδιο βαλε 1000-1500 Χ 8 και βγαλε το προστημο που πρεπει να πληρωσει για να μην απελαθει

OP
OP
M

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αμέ με ενδιαφέρει!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ναι αμέ με ενδιαφέρει!!
κοιτα επειδη το δευτερο ειναι αρκετα πολυπλοκο και χρονοβορο
αν εχεις τη διαθεση και το χρημα να καλυψεις το παραπανω τοτε καντο και ολα καλα
απλα δε ξερω την ανεση σου και τη διαθεση σου
τοσο καψουρα ομως ρε φιλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom