Η φίλη μου είναι από Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα στα 11 της με τουριστική βίζα οι οποία μετά από 2-3 μήνες έληξε και δεν ανανεώθηκε ποτέ μέχρι σήμερα που είναι 19 ετών(Ευθύνη γονέα) όπως λέει και οι παροιμία « αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα» ...Δηλαδή είναι παράνομη χωρίς χαρτιά τόσα χρόνια.. Στην Ελλάδα έχει κάνει την έκτη δημοτικού ,γυμνάσιο και φέτος τελειώνει το λύκειο την έχει κυριεύσει πραγματικά ο πανικός διότι τελειώνει φέτος το λύκειο και μετά τι??? Δεν μπορεί να σπουδάσει ούτε πανελλήνιες να δώσει ούτε τίποτα μόνο να δουλεύει ανασφάλιστη μέχρι πότε? ...Σας Παρακαλώ ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νόμιμα η προσωρινά χαρτιά για να μπορεί να βγάλει ταυτότητα... Υπάρχει κάποιος τρόπος π.χ γάμος εγκυμοσύνη κτλ Σας Παρακαλώ απαντήστε μου, υπάρχει ελπίδα??
Συναγωνιστές αν ξέρετε οτιδήποτε από εμπειρίες η οτιδήποτε άλλο ας μου απαντήσει..σας ευχαριστώ πολύ και όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ!!
Συναγωνιστές αν ξέρετε οτιδήποτε από εμπειρίες η οτιδήποτε άλλο ας μου απαντήσει..σας ευχαριστώ πολύ και όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ!!