Νέα

Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Στο θέμα του τοπικ η απάντηση είναι Ναι υπάρχουν.

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει ένας μύθος σχετικά με την συζήτηση μεταξύ ανδρών και γυναικών... Η αλήθεια είναι πως, όταν οι γυναίκες συζητούν με άνδρες, θέλουν να ακούσουν τη δική τους άποψη (τη γυναικεία, δηλαδή) αλλά από μια βαθύτερη φωνή.

Υπάρχουν δύο θεωρίες για το πώς να διαφωνείς με μια γυναίκα. Είναι και οι δύο λάθος.

Μια γυναίκα έχει πάντα την τελευταία λέξη σε μια διαφωνία με έναν άντρα. Στις λίγες περιπτώσεις εξαιρέσεων, αποδεικνύεται πως η τελευταία λέξη (του άντρα) δεν ήταν η τελευταία. Ήταν η πρώτη λέξη της επόμενης διαφωνίας...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ασφαλως και υπαρχουν αντρες που καταλαβαινουν τις γυναικες..οι
ομοφυλοφιλοι αντρες!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Υπάρχει ένας μύθος σχετικά με την συζήτηση μεταξύ ανδρών και γυναικών... Η αλήθεια είναι πως, όταν οι γυναίκες συζητούν με άνδρες, θέλουν να ακούσουν τη δική τους άποψη (τη γυναικεία, δηλαδή) αλλά από μια βαθύτερη φωνή.
Υπάρχουν δύο θεωρίες για το πώς να διαφωνείς με μια γυναίκα. Είναι και οι δύο λάθος.
[size=10pt]Μια γυναίκα έχει πάντα την τελευταία λέξη σε μια διαφωνία με έναν άντρα. Στις λίγες περιπτώσεις εξαιρέσεων, αποδεικνύεται πως η τελευταία λέξη (του άντρα) δεν ήταν η τελευταία. Ήταν η πρώτη λέξη της επόμενης διαφωνίας...[/size]

Θα διαφωνήσω με την τελευταία σου πρόταση, φίλε, και θα σου παραθέσω την εμπειρία μου, με την πρώην μου, με την οποία λόγω συναισθηματικής απεμπλοκής είμαι σε θέση πια να παρατηρώ τα πράματα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, χωρίς δηλαδή το κάτω κεφάλι να επιρεάζει το πάνω ως προς την εικόνα που βλέπω:

Στην οποιαδήποτε κουβέντα/διαφωνία, αφού πω το επιχείρημά μου (και αποχωρήσω από το χώρο ας πούμε, υποδηλώνοντας ότι ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ και δε χωράει άλλη κουβέντα), την ακούω να μουρμουράει. Μόνη της.
Δεν ακούω τι λέει, γιατί έχω απομακρυνθεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι απαγγέλλει (χωρίς να το κάνει φωναχτά για να ακούγεται) τις αντιρρήσεις της.
Οι οποίες βέβαια δεν καταγράφονται (γιατί δεν τις ακούω), αλλά ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.

Αυτό έχει μια επίδραση πάνω της:
"Τις έχει πει", άρα ισχύουν. Τις εδραιώνει μουρμουρίζοντάς τις.
Άρα το θέμα δεν έχει "λήξει", και την επόμενη φορά που θα ξαναϋπάρξει, αυτή θα ξανακάνει τα ίδια.
Γι αυτό είναι για τα πανηγύρια (όλες τους).

Και γι αυτό και η συγκεκριμένη είναι και "πρώην" (πια).

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απ' ότι ξέρω μόνον ο Τειρεσίας, κατάλαβε πως σκέφτονται  οι γυναίκες, αφού έζησε τη μισή του  ζωή ως γυναίκα  και αποφάνθηκε, το εξής:
Οι γυναίκες απολαμβάνουν 9 φορές περισσότερο  τον έρωτα απ' ότι ο άνδρας !!!!

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Απ' ότι ξέρω μόνον ο Τειρεσίας, κατάλαβε πως σκέφτονται  οι γυναίκες, αφού έζησε τη μισή του  ζωή ως γυναίκα  και αποφάνθηκε, το εξής:
Οι γυναίκες απολαμβάνουν 9 φορές περισσότερο  τον έρωτα απ' ότι ο άνδρας !!!!
Η ιστορία του Τειρεσία αρχίζει όταν, καθώς του άρεσε να παρατηρεί τη φύση, σε ένα περίπατό του στο όρος Κυλλήνη παρακολούθησε δύο φίδια που ζευγάρωναν. Ο Τειρεσίας τα χώρισε, και ΤΙΜΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΦΥΣΗ αμέσως μεταμορφώθηκε σε γυναίκα ΠΟΡΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. Επτά χρόνια αργότερα, σε ανάλογο περίπατο, τα ξαναείδε να ζευγαρώνουν. Τα χώρισε πάλι και ξανάγινε άνδρας.

Σε μια αντιδικία που είχαν ο Δίας με τη σύζυγό του, (αυτη του ελεγε με απατασ με την μια και με την αλλη , του ελεγε μα δεν σου φτανω , κρεβατομουρμουρα ζηλειεσ.....της ελεγε αυτοσ εσυ εισαι το μωρομου ,στο τελοσ του πηγε φωτογραφιεσ απο ντετεκτιβ και τα ρεστα.)την Ήρα,(ΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΩ ? ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΕΑ? απανταει αυτοσ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙς) κάλεσαν τον Τειρεσία για να πάρουν τη γνώμη του, αφού οι δύο θεοί γνώριζαν ότι είχε υπάρξει και άνδρας και γυναίκα διαδοχικά. Το ερώτημα που του έθεσαν ήταν: «Ποιος ηδονίζεται περισσότερο στο σεξ, ο άνδρας ή η γυναίκα;» Ο Τειρεσίας απάντησε αδίστακτα: «Εφτά φορές περισσότερο η γυναίκα!» Η Ήρα θύμωσε από αυτή του την απάντηση, και για να τον τιμωρήσει τον τύφλωσε (αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται για να δικαιολογήσει την τύφλωσή του η ψευδοησιόδειος Μελαμποδία). Ο Δίας τότε, για να τον αποζημιώσει, του έδωσε το χάρισμα της μαντικής και διάρκεια ζωής εφτά γενεών.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ποτέ κανεις δεν θα υπάρξει που να καταλάβει πως σκέπτονται οι γυναίκες. Προσωπικά πιστέυω ότι δεν χρειάζεται κιόλας.

Αυτό που χρειάζεται (και είναι απαραίτητο) ειναι να αναπτύξει κανέις όσο μπορεί περισσότερο δεξιότητες και στρατηγικές αντιμετόπισης των αδιεξόδων που αυτές προκαλούν. Και φυσικά τις τεχνικές αποπλάνισης τους.

Επισκέπτης
Ποτέ κανεις δεν θα υπάρξει που να καταλάβει πως σκέπτονται οι γυναίκες. Προσωπικά πιστέυω ότι δεν χρειάζεται κιόλας.

Αυτό που χρειάζεται (και είναι απαραίτητο) ειναι να αναπτύξει κανέις όσο μπορεί περισσότερο δεξιότητες και στρατηγικές αντιμετόπισης των αδιεξόδων που αυτές προκαλούν. Και φυσικά τις τεχνικές αποπλάνισης τους.

Το έχεις πιάσει το νόημα εσύ  ;)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η ιστορία του Τειρεσία αρχίζει όταν, καθώς του άρεσε να παρατηρεί τη φύση, σε ένα περίπατό του στο όρος Κυλλήνη παρακολούθησε δύο φίδια που ζευγάρωναν. Ο Τειρεσίας τα χώρισε, και ΤΙΜΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑ ΦΥΣΗ αμέσως μεταμορφώθηκε σε γυναίκα ΠΟΡΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. Επτά χρόνια αργότερα, σε ανάλογο περίπατο, τα ξαναείδε να ζευγαρώνουν. Τα χώρισε πάλι και ξανάγινε άνδρας.

Σε μια αντιδικία που είχαν ο Δίας με τη σύζυγό του, (αυτη του ελεγε με απατασ με την μια και με την αλλη , του ελεγε μα δεν σου φτανω , κρεβατομουρμουρα ζηλειεσ.....της ελεγε αυτοσ εσυ εισαι το μωρομου ,στο τελοσ του πηγε φωτογραφιεσ απο ντετεκτιβ και τα ρεστα.)την Ήρα,(ΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΩ ? ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΕΑ? απανταει αυτοσ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙς) κάλεσαν τον Τειρεσία για να πάρουν τη γνώμη του, αφού οι δύο θεοί γνώριζαν ότι είχε υπάρξει και άνδρας και γυναίκα διαδοχικά. Το ερώτημα που του έθεσαν ήταν: «Ποιος ηδονίζεται περισσότερο στο σεξ, ο άνδρας ή η γυναίκα;» Ο Τειρεσίας απάντησε αδίστακτα: «Εφτά φορές περισσότερο η γυναίκα!» Η Ήρα θύμωσε από αυτή του την απάντηση, και για να τον τιμωρήσει τον τύφλωσε (αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται για να δικαιολογήσει την τύφλωσή του η ψευδοησιόδειος Μελαμποδία). Ο Δίας τότε, για να τον αποζημιώσει, του έδωσε το χάρισμα της μαντικής και διάρκεια ζωής εφτά γενεών.
;) Ευχαριστώ για την παράθεση και διευκρίνηση του μύθου..
Οντως έτσι  ήταν.. !!
Κατα τα λοιπά οι προλαλίσαντες, δίκιο έχουν. Ισως δεν χρειάζεται να τις καταλάβουμε  και να μας καταλάβουν, περισσότερο απ' ότι γίνεται μέσω της συναναστροφής (  ;) ) εδώ και χιλιάδες  χρόνια.  :knockinb:!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom