Νέα

Youtuber ως επάγγελμα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εχει κανεις γνωσεις με το θεμα;Πως αρχιζεις βγαζεις και αν βασικα,φραγκα μεσω tube;

Εχω ανοιξει ενα καναλι κ ανεβαζω βιντεακια,οχι κατι φοβερο,ομως ενα προσφατο βιντεακι μ πηρε καμποσα views και μπηκα στο τρυπακι...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εχει κανεις γνωσεις με το θεμα;Πως αρχιζεις βγαζεις και αν βασικα,φραγκα μεσω tube;

Εχω ανοιξει ενα καναλι κ ανεβαζω βιντεακια,οχι κατι φοβερο,ομως ενα προσφατο βιντεακι μ πηρε καμποσα views και μπηκα στο τρυπακι...

Είχα ακούσει για μέσο όρο περίπου $1000 έσοδα ανά 100.000 views, αλλά επίσης άκουσα πως εδώ και καιρό έχουν μειωθεί και αυτά.
Ο Πορνομήτσος που είναι καταξιωμένος γιουτιουμπερ θα μπορεί να μας κατατοπίσει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
18 δολαρια καθαρα τα 1000 views νομιζω. αλλα περισσοτερο στην αμερικη εχουν επιτυχια αυτα.Ειναι μια μπιζνα που αν δεν εχεις κατι να πεις χρησιμο ,τοτε πρεπει να κανεις τον καραγκιοζη.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.353
Πόντοι
2.356
τα κλικ ειναι αναλογα απο ποια χωρα γινονται και φυσικα κατα ποσο εχουν δει τις διαφημισεις!!!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εγω πριν δεκα χρονια ανεβασα ενα βιδεο με 2 συνδρομητες + σημερα 2,8 Κ views

Πριν ενα μηνα ανεβασα ενα ακομη και πηγαν 31 subs συνολικα και 3,2Κ views ?

Χωρις να εχω ζητησει κανενος να γινει subscriber,να κανει λαϊκ,σεαρ κλπ.Απλα ετσι αρεσε.

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456

Χωρις να εχω ζητησει κανενος να γινει subscriber,να κανει λαϊκ,σεαρ κλπ.Απλα ετσι αρεσε.
Βαλτα εδω να δεις προβολες :wink:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Αν είναι στα ελληνικά, μην περιμένεις και πολλά πράγματα.
Για έσοδα από το ιντερνετ μόνο Αγγλική γλώσσα, εκτός αν είσαι Έλληνας διάσημος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν μιλαω,ουτε εχω σκοπο καθως ανεβαζω βιντεο απο ταξιδια με την μηχανη μ.Δειχνω τοπια κλπ

Ωραίος, αυτό μπορεί να πιάσει και σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσπάθησε να το σπρώξεις όσο μπορείς σε άλλα κανάλια, facebook, twitter, instagram, κανά ταξιδιωτικό μπλογκ, κλπ
Επίσης αξίζει να ρίξεις και λίγο χρήμα σε διαφημίσεις στην αρχή, μέχρι να κερδίσεις κάποιους subscribers και να αρχίσεις να γίνεσαι γνωστός.
Το βασικότερο απ όλα είναι να έχει ποιότητα αυτό που ανεβάζεις (καλή ανάλυση, ωραία τοπία, κλπ)

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ωραίος, αυτό μπορεί να πιάσει και σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσπάθησε να το σπρώξεις όσο μπορείς σε άλλα κανάλια, facebook, twitter, instagram, κανά ταξιδιωτικό μπλογκ, κλπ
Επίσης αξίζει να ρίξεις και λίγο χρήμα σε διαφημίσεις στην αρχή, μέχρι να κερδίσεις κάποιους subscribers και να αρχίσεις να γίνεσαι γνωστός.
Το βασικότερο απ όλα είναι να έχει ποιότητα αυτό που ανεβάζεις (καλή ανάλυση, ωραία τοπία, κλπ)
Προσπαθω...!

Εχω παντως θετικα κ ενθαρυντικα σχολια εως τωρα,απο ποιοτητα,μουσικη,τροπο ταξιδιου εως πλανα

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.297
Πόντοι
6.186
από εμπειρία εδώ ελλαδα είναι 1-1.10 ε τα 1000 βιους κ μετά οι χορηγοί απλά πρέπει να έχεις πάνω από 5000 έγραφες για να αρχίσεις να πληρώνεσαι

cern

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
120
Πόντοι
1
Εμενα μου ηρθε μηνυμα για φορο στις προβολες στις ΗΠΑ.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Πρέπει να έχεις κάτι χρήσιμο να πεις ένα το κρατούμενο και βασικό

πχ να είσαι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και να δίνεις σωστή καθοδήγηση

Της μόδας είναι και οι dating coaches που εκμεταλλεύονται τη ζήτηση που έχει να μάθει κάποιος να προσεγγίζει γυναίκες.

Ή να κατέχεις καλά το stand up comedy πχ και να διασκεδάζεις αληθινά τον κόσμο

Ή να είσαι μορφή όπως πχ ο Τάκης Τσουκαλάς και ο Άκης με το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ τους που είναι να ξεκαρδίζεσαι ώρες ώρες

Κάτι μαλακισμένα που κατά καιρούς βγήκαν και πούλησαν μούρη δεν κράτησαν και πολύ.

Αν είσσαι καλός και βρεις τρόπους να προωθήσεις τα video σου και να αυξήσεις τα views σου τότε θα γίνεις περιζήτητος σε εκείνους που πληρώνουν δηλαδή στους χορηγούς προιόντων που επιθυμούν να διαφημίσουν τα προιόντα τους.

Και πάλι όμως καταλήγουμε πως πρέπει να είσαι πολύ καλός κάπου και να έχεις επικοινωνικαό ταλέντο για να κερδίζεις views

Ο Παντελής Παντελίδης έχτισε την καριέρα του από το youtube.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.325
Πόντοι
4.546
Ο Παντελής Παντελίδης έχτισε την καριέρα του από το youtube.
Αυτό είναι μισή αλήθεια. Είχε κάποιο γνωστό από πίσω και τον προώθησε, χωρίς φυσικά να γίνει αντιληπτό από το κοινό.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτό είναι μισή αλήθεια. Είχε κάποιο γνωστό από πίσω και τον προώθησε, χωρίς φυσικά να γίνει αντιληπτό από το κοινό.
χμμμ λογικο αυτο που γραφεις bro

Πάντως είχε και την τύχη με το μέρος του

Καλή φωνή ναι φυσικά,αλλά πόσοι έχουν φωνάρες και δεν τους ξέρει ούτε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου :cum: :cool2:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.325
Πόντοι
4.546
χμμμ λογικο αυτο που γραφεις bro

Πάντως είχε και την τύχη με το μέρος του

Καλή φωνή ναι φυσικά,αλλά πόσοι έχουν φωνάρες και δεν τους ξέρει ούτε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου :cum: :cool2:
Εννοείται η τύχη είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι για τέτοια "καλλιτεχνικά" επαγγέλματα, λίγο πολύ, πρέπει να είναι το σωστό άτομο, στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή, για να επιτύχει. Αλλιώς....:priest:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εννοείται η τύχη είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι για τέτοια "καλλιτεχνικά" επαγγέλματα, λίγο πολύ, πρέπει να είναι το σωστό άτομο, στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή, για να επιτύχει. Αλλιώς....:priest:
Πρέπει να διαθέτει κάτι παραπάνω από το να είναι απλά καλός...να έχει the X-factor...

Όπως για να διαπρέψει κάποιος ως μπουρδελιάρης εδώ στο bou πρέπει να διαθέτει the se-X-factor :zfuck: :headbang2:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
18 δολαρια καθαρα τα 1000 views νομιζω. αλλα περισσοτερο στην αμερικη εχουν επιτυχια αυτα.Ειναι μια μπιζνα που αν δεν εχεις κατι να πεις χρησιμο ,τοτε πρεπει να κανεις τον καραγκιοζη.
εαν εισαι γυναικα μπορεις να δειχνεις τον κωλο σου το μουνι σου τα βυζια σου οταν πινουν γαλα τα μωρα σου, ε ολο και κατι θα μαζεψεις

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
οι καταστροφολογοι κανουν επισης τρελα κλικ.. φαση ερχετε 3 παγκοσμιος αυριο κτλ
κατι αλλοι λενε οτι ερχετε αρρωστια και θα γινουμε ζομπι σαν το resident evil :rockon::rockon:

ειδη τα πρωτα κουναβια ζομπι εμφανιστηκαν :2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.799
Πόντοι
12.756
οι καταστροφολογοι κανουν επισης τρελα κλικ.. φαση ερχετε 3 παγκοσμιος αυριο κτλ
κατι αλλοι λενε οτι ερχετε αρρωστια και θα γινουμε ζομπι σαν το resident evil :rockon::rockon:
δεν πιστευω να εισαι κανα σαπιο γιουτουμπουρι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom