SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.659
- Πόντοι
- 2.536
Δεν με ενδιαφέρει αν θα σχολιάσεις ή όχι. Έτσι και αλλιώς δεν έγραψα την κριτική για σένα...γράφετε στην κριτική σας
ΥΓ: μαζί της έφερε στραπον και τέτοια πράγματα παρόλο που ζήτησα "κανονικό ραντεβού"
Απλά να σας ενημερώσω οτι τα εργαλεία της δουλειά της τα έχει πάντα μαζί της , δεν τα έφερε για εσάς.
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατι δεν ξέρω αν είναι πρέπον.
Όμως αν θες να το κάνεις να σχολιάσεις και το γεγονός ότι ακυρώνετε ραντεβού τελευταία στιγμή και βγαίνετε και από πάνω . Ούτε καν συγνώμη, αν ξέρεις τι σημαίνει αυτή η λέξη...
Εδώ ένας τύπος έγραψε κριτική και σας σκουπιδιασε.
Εγώ δεν σκουπιδιασα κανέναν και με εσάς δεν ασχολήθηκα καν...
Επίσης για την κοπέλα δεν είπα ότι είναι ακατάλληλη, είπα ότι δεν είναι για μένα. Τώρα, αν βγήκε κάποιος και είπε ότι βάση της κριτικής μου δεν θα δοκιμάσει με την Ναταλία και την κάθε Ναταλία είναι και ο λόγος που γράφουμε κριτικές. Να βοηθάει στο να μην πετάξουμε στα σκουπίδια (τσέπες σας) τα λεφτά μας.
Τώρα, κάποιοι άλλοι που άλλα διαβάζουν και άλλα καταλαβαίνουν δεν ασχολούμαι καν για αυτό και δεν τους έχω απαντήσει.
Η ίδια η κοπέλα με ρώτησε αν είναι καλή γιατί ήθελε feedback όπως είπε.
Εσείς μάλλον θέλετε να σας γράφουμε μόνο ύμνους...
Δεν έχω θέμα να γράψω αν τους αξίζετε. Όμως με 150 ευρώ για να ακούω μόνο μη αυτό, μη εκείνο, με το άλλο και όχι δυνατά, για μια μέτριας εμφάνισης κοπέλα ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΆΨΩ.
Καλή συνέχεια