life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τετοιο γαμησι που τρωμε καθε μερα στην δουλεια εχει πονεσει ο κωλος μας (Και η μεση μας)!!!
Αυτοι μαs πηδανε κι αξυριστουs.....
Τετοιο γαμησι που τρωμε καθε μερα στην δουλεια εχει πονεσει ο κωλος μας (Και η μεση μας)!!!
Δικε μουυυυυυυυυυυΤο παμε λαου-λαου
Τι να κανουμε ρε τυπε αν δε πουμε και καμια μαλακια να γελασουμε...δεν λεει..εχω λοιωσει ρε μαγκες και με το thread που ανοιξατε αλλα και με τα σχολια σας!!!!!!!
ο λιονταρακος μπορει να σας δωσει πληροφοριες για αυτα
ξυριζει το λεπτο στηθουρι του και πωπακι του καθε μερα
προτου παει τζιμ να σηκωσει τα 3κιλα
πιον λεονη και εσυ?πεσ την λιονταρινα να καταλαβουμε για ποιον μιλας..δεν εχω καταλαβει γιατι πικαρεις τον λεονη. εχει πολυ καλες γραμμες για νατουραλ μποντυμπιλντινγκ. τον εχεις δει?
ετσι φιλαρακο ξεκινησαμε κι εμεις γελωντας και τωρα κλαιμε για το κωλο που ξυρισαμε και μας ποναει οταν καθομαστεεχω λοιωσει ρε μαγκες και με το thread που ανοιξατε αλλα και με τα σχολια σας!!!!!!!
ειχα δει πριν κανα χρονο μια φωτο που ειχε βαλειδεν εχω καταλαβει γιατι πικαρεις τον λεονη. εχει πολυ καλες γραμμες για νατουραλ μποντυμπιλντινγκ. τον εχεις δει?
Αυτοι μαs πηδανε κι αξυριστουs.....
..κακως!!!! σ ετρωγε τοσο πολυ και τον ξυρισες??????ετσι φιλαρακο ξεκινησαμε κι εμεις γελωντας και τωρα κλαιμε για το κωλο που ξυρισαμε και μας ποναει οταν καθομαστε
Τυπε αρεσει...Και χωρις τη θεληση μας κιολας!
Βεβαια το γιατι καθομαστε δεν το εχω προσδιορισει ακομα! :-
τελικα εδω μεσα υπαρχουν φιλοι που στο χιουμορ και τις εξυπνες ατακες ειναι ..κορυφαιοι!!!!!!!!!!!!Τι να κανουμε ρε τυπε αν δε πουμε και καμια μαλακια να γελασουμε...δεν λεει..
Και χωρις τη θεληση μας κιολας!
Βεβαια το γιατι καθομαστε δεν το εχω προσδιορισει ακομα! :-
Λές να έχει βάση το απόφθεγμα : Πίσω από κάθε άνδρα κρύβεται μια γυναίκα;
Τυπε αρεσει...
τυπε δεν εχω ακομη τετοια βιτσιαΕσυ τωρα μιλας για αυταρχικο προγραμμα σε στουντιο!!!
οχι ειναι υγιης απο μονη της......αεριζεται και υγιαινει......