mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε..τι γελας?
και γω ειμαι σπανοβαγγελης και καραφλη και ανοιγω θεματα για σαμπουαν και κοντισιονερ αντε παω νανι τα λεμε μετα
Ναι ρε..τι γελας?
και γω ειμαι σπανοβαγγελης και καραφλη και ανοιγω θεματα για σαμπουαν και κοντισιονερ αντε παω νανι τα λεμε μετα
Εσυ πως το αντιμετωπιζεις το θεματακι με την τριχα και την αφοδευση?
Ρε....το θεμα το ανοιξα για χαβαλεεεεεεεεε.....ρε δεν εχω τριχες στον κωλο....τωρα τα πηρα....ρε και στο προσωπο...λιγα γενια βγαζω.....αληθειααααααααααααααααααααααααααακαι γω ειμαι σπανοβαγγελης και καραφλη και ανοιγω θεματα για σαμπουαν και κοντισιονερ αντε παω νανι τα λεμε μετα
Ε καφεδακι πινουμε...Α βλεπω εχουμε πιασει απογευματιατικα πολυ πιασαρικα ζητηματα...
Α βλεπω εχουμε πιασει απογευματιατικα πολυ πιασαρικα ζητηματα...
Ρε....το θεμα το ανοιξα για χαβαλεεεεεεεεε.....ρε δεν εχω τριχες στον κωλο....τωρα τα πηρα....ρε και στο προσωπο...λιγα γενια βγαζω.....αληθειααααααααααααααααααααααααααα
Ετσι κι αλλιως εχω ποσταρει φωτο μου εδω και ξερουνε...οχι τις παραπανω..ασε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δικες σου ηταν οι φωτοζ που ειδα πιο πανω?
Ετσι κι αλλιως εχω ποσταρει φωτο μου εδω και ξερουνε...οχι τις παραπανω..
ρε μη μου πεις οτι ειχες ποσταρει ξυρισμενο κωλο και χασω πασα ιδεα :S :SΕτσι κι αλλιως εχω ποσταρει φωτο μου εδω και ξερουνε...οχι τις παραπανω..
εγω δεν εχω δει και επισης ειμαι σιγουρη οπως ειπες οτι δεν εχεις ποσταρει τον πισινο σου
@ΜΟΥΝΙΤΣΑ αν θες σου στελνω...@μαστερ οχι ρε...αλλα ενας που εχει τριχες στον κωλο ειναι χοντρος και τριχωτος σε ολο το σωμα εγω δεν ειμαι..ρε μη μου πεις οτι ειχες ποσταρει ξυρισμενο κωλο και χασω πασα ιδεα :S :S
ασε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δικες σου ηταν οι φωτοζ που ειδα πιο πανω?
Μπανιστηρτζου!!!!!!!!!!!!!
Οι ξανθεs παντωs δεν φαινονται
@ΜΟΥΝΙΤΣΑ αν θες σου στελνω...@μαστερ οχι ρε...αλλα ενας που εχει τριχες στον κωλο ειναι χοντρος και τριχωτος σε ολο το σωμα εγω δεν ειμαι..
ετσι ελεγε και μια γνωστη μου και ξανθαινε το μουστακι της....χαρμα οφθαλμων ηταν
οχι ευχαριστω ειμαι πληρης τελικα σπανος εισαι? ουτε στο στηθος δεν εχεις τριχες? μπας και τις ξυριζεις και το παιζεις κολυμβητης κι ετσι?