Νέα

Ξύρισμα κώλου,κωλοτρυπίδας....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και γω ειμαι σπανοβαγγελης και καραφλη και ανοιγω θεματα για σαμπουαν και κοντισιονερ :grin: :grin: αντε παω νανι τα λεμε μετα :)
Ρε....το θεμα το ανοιξα για χαβαλεεεεεεεεε.....ρε δεν εχω τριχες στον κωλο....τωρα τα πηρα....ρε και στο προσωπο...λιγα γενια βγαζω.....αληθειααααααααααααααααααααααααααα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε....το θεμα το ανοιξα για χαβαλεεεεεεεεε.....ρε δεν εχω τριχες στον κωλο....τωρα τα πηρα....ρε και στο προσωπο...λιγα γενια βγαζω.....αληθειααααααααααααααααααααααααααα

ασε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: δικες σου ηταν οι φωτοζ που ειδα πιο πανω? :2funny:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εγω δεν εχω δει και επισης ειμαι σιγουρη οπως ειπες οτι δεν εχεις ποσταρει τον πισινο σου :2funny:
ρε μη μου πεις οτι ειχες ποσταρει ξυρισμενο κωλο και χασω πασα ιδεα  :S :S
@ΜΟΥΝΙΤΣΑ αν θες σου στελνω...@μαστερ οχι ρε...αλλα ενας που εχει τριχες στον κωλο ειναι χοντρος και τριχωτος σε ολο το σωμα εγω δεν ειμαι.. :birdman:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ουτε και στο στηθος εχω τριχες,τιποτα λεμε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπανιστηρτζου!!!!!!!!!!!!!

Οι ξανθεs παντωs  δεν φαινονται

ετσι ελεγε και μια γνωστη μου και ξανθαινε το μουστακι της....χαρμα οφθαλμων ηταν :2funny:

@ΜΟΥΝΙΤΣΑ αν θες σου στελνω...@μαστερ οχι ρε...αλλα ενας που εχει τριχες στον κωλο ειναι χοντρος και τριχωτος σε ολο το σωμα εγω δεν ειμαι.. :birdman:

οχι ευχαριστω ειμαι πληρης :grin: τελικα σπανος εισαι? ουτε στο στηθος δεν εχεις τριχες? μπας και τις ξυριζεις και το παιζεις κολυμβητης κι ετσι? :P :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467
ετσι ελεγε και μια γνωστη μου και ξανθαινε το μουστακι της....χαρμα οφθαλμων ηταν :2funny:

οχι ευχαριστω ειμαι πληρης :grin: τελικα σπανος εισαι? ουτε στο στηθος δεν εχεις τριχες? μπας και τις ξυριζεις και το παιζεις κολυμβητης κι ετσι? :P :P

Μήπως κατά την απουσία μου σας φέρθηκαν απρεπώς καλή μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom