Νέα

Ξύρισμα κώλου,κωλοτρυπίδας....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.970
Πόντοι
25.467
ναι η ελλεεινιδα θελει κ δωρα γαμω τη μαλακια της. ασε. καλυτερα σε πουτανες φιλε μου, πιο φτηνα μου ρχεται.

:2funny: :2funny: :2funny:

Επιτέλους το καταλάβατε. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βέβαια! Αν βρωμάνε κι όλας οι γεμάτες μύκητες σαπισμένες τρίχες, ακόμη καλύτερα! Πιο πολύ η βαρβατίλα και η αντρίλα!
Τί να πει κανείς;

Εγώ πάντως έχω να προτείνω κάτι.....να φτιάξουν 2 ειδών ΜΜΜ...1 για τους καθαρούς,και 1 για τους βρώμικους...εμείς οι καθαροί δε φταίμε να εισπνέουμε την μπόχα τους..... :tickedoff:

Οπότε κάθε φορά που θα πάτε σε στάση για τρόλεϋ,μετρό,λεοφωρείο,τραμ,ηλεκτρικό,κτλ....θα υπάρχει 3-4 έλεγχοι....θα σας μυρίζουν,και άμα είσαι καθαρός πας από κει...αν είσαι βρωμικός...πας από δω.... :rockon: :rockon: :rockon:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ πάντως έχω να προτείνω κάτι.....να φτιάξουν 2 ειδών ΜΜΜ...1 για τους καθαρούς,και 1 για τους βρώμικους...εμείς οι καθαροί δε φταίμε να εισπνέουμε την μπόχα τους..... :tickedoff:

Οπότε κάθε φορά που θα πάτε σε στάση για τρόλεϋ,μετρό,λεοφωρείο,τραμ,ηλεκτρικό,κτλ....θα υπάρχει 3-4 έλεγχοι....θα σας μυρίζουν,και άμα είσαι καθαρός πας από κει...αν είσαι βρωμικός...πας από δω.... :rockon: :rockon: :rockon:

εμεις που εδω δεν εχουμε μετρο τρολει και ηλεκτρικο πως θα την βγαλουμε μωρη?

Επισκέπτης
Ήμαρτον με τα ηλίθια θέματα που ανοίγονται...Ξύρισε τις ρε μάγκα,που άνοιξες το θέμα,δεν πρόκειται να επιθεωρήσει κανείς τον κώλο σου.
Ρε κάτι ανησυχίες που έχει ο κόσμος....

Επισκέπτης
Όσο για τα ταξί...θα υπάρχουν 2 χρώματα στην Αθήνα....κίτρινα για τους καθαρούς,και πορτοκαλί για τους βρώμικους... :birdman:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Εμένα πάντως μου έχει τύχει να έρθουν στο γραφείο μου τύποι (όχι ένας, αρκετοί και όχι απαραίτητα ηλικιωμένοι) και μετά να χρειάζεται αέρισμα κανένα τέταρτο τουλάχιστον, για να φύγει η μπόχα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
women+who+were+men+transgender+%2824%29.jpg

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
τελικα αρεσε αυτο το μαλακισμενο θεματακι ολοι γραψανε την παπαρια τους!!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα το φροντίσετε εσείς, αγαπημένη μου παλλακίδα;  :-* :-* :-*

δεν κανω τετοια εξτριμ σπορ εγω :grin: απαιτει θαρρος τολμη και ηρωισμο αυτο το εγχειρημα....και απεριοριστη υπομονη :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.970
Πόντοι
25.467
δεν κανω τετοια εξτριμ σπορ εγω :grin: απαιτει θαρρος τολμη και ηρωισμο αυτο το εγχειρημα....και απεριοριστη υπομονη :P

Διαπιστώνω ότι μου βγάζετε ακόμα την γλωσσίτσα σας. Θα το διορθώσουμε όμως  :grin:

Την μηχανη του γκαζον δλδ  δεν παιρνει να την φερω ε???

Πολύ "κίνκυ". Αρχίζει και μου αρέσει η ιδέα.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom