Επισκέπτης
Ε οχι ρε παιδια να ξυριζουμε και τα ρχδια μας εμενα μ'αρεσει το σγουρο του μαλλακι ν'ανεμιζει στην τρελη νοτια
άμα δεν έχει αεράκι όμως;
Ε οχι ρε παιδια να ξυριζουμε και τα ρχδια μας εμενα μ'αρεσει το σγουρο του μαλλακι ν'ανεμιζει στην τρελη νοτια
αντι να απαντησεις τα βαζεις με τον φιλο/φιληγιατι παντα αυτα τα θεματα τα ανοιγουν προφιλ με το πολυ 10 ποστ?
Πρωτα περνας απο εδω να πης ενα γεια και μετα ψαχνης στο φορουμ να βρης θεματα που σε ενδιαφερουν μπορη να υπαρχη το ιδιο θεμαΘα ήθελα να μου πείτε αν οι γυναίκες προτιμούν ξυρισμένο το πέος ή αν είναι κατι που δεν τις πειράζει.
ξυριζετε το πεος;
λουκ εχει δει ποτε σου πεος;ξυριζετε το πεος;
ακουστα μονο...λουκ εχει δει ποτε σου πεος;
ρε αρχηγε μηπως μιλας για τα αρχιδια;το πεος δεν εχει και πολλες τριχες....ή ειναι τοσο κοντο που δεν φαινεται μες στον θαμνο;Θα ήθελα να μου πείτε αν οι γυναίκες προτιμούν ξυρισμένο το πέος ή αν είναι κατι που δεν τις πειράζει.
γιατι τα αλλα 3000 ποστ τα εχουν στα μασαζ,ελλεηνιδες,τοπ μοντελ,ημερησια ενημερωση για μπουρδελα κλπ....γιατι παντα αυτα τα θεματα τα ανοιγουν προφιλ με το πολυ 10 ποστ?
πως δεν εχει τριχεςρε αρχηγε μηπως μιλας για τα αρχιδια;το πεος δεν εχει και πολλες τριχες....ή ειναι τοσο κοντο που δεν φαινεται μες στον θαμνο;
Θα ήθελα να μου πείτε αν οι γυναίκες προτιμούν ξυρισμένο το πέος ή αν είναι κατι που δεν τις πειράζει.
Περισσότερο τις πειράζει να είναι "γαριδάκι' φίλε, οπότε τζάμπα τα ξουράφιαΘα ήθελα να μου πείτε αν οι γυναίκες προτιμούν ξυρισμένο το πέος ή αν είναι κατι που δεν τις πειράζει.
ειναι στην ριζα....πως δεν εχει τριχες
χαμηλα μεν αλλα εχει