Νέα

Ξύρισμα αρχιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε οι άντρες να έχουν ξυρισμένα ή αξύριστα αρχίδια?

• Ξυρισμένα

Ψήφοι: 396 76,4%
  • Aξούριστα

Ψήφοι: 122 23,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    518

Επισκέπτης
κοντρα ξυρισμα με τριπλη λεπιδα να ουμ αλλα παιδια προσοχη!αμα ειναι να γαμησετε καμια πουτανα -καινουργια επιφοβη γκομενα μην ξυριζετε τ αρχιδια σας πριν και μετα πατε να γαμησετε με πληγες και κολλησετε τιποτα :helpplea:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αλλα παιδια προσοχη!αμα ειναι να γαμησετε καμια πουτανα -καινουργια επιφοβη γκομενα μην ξυριζετε τ αρχιδια σας πριν και μετα πατε να γαμησετε με πληγες και κολλησετε τιποτα :helpplea:
πολυ σωστο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τηn βρηκα 45 γιουρια καλα ειναι?

Αν είναι τελική τιμή πώλησης (με ταχυδρομικά κλπ.συμπεριλαμβανομένων), νομίζω ότι είναι καλά. Εγώ την πήρα 50 ακριβώς με αγορά από το κατάστημα.

OP
OP
B

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εγω περσι την ειχα παρει 35 με δωρο ενα κουτι προφυλακτικα!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τηn βρηκα 45 γιουρια καλα ειναι?

Αν είναι τελική τιμή πώλησης (με ταχυδρομικά κλπ.συμπεριλαμβανομένων), νομίζω ότι είναι καλά. Εγώ την πήρα 50 ακριβώς με αγορά από το κατάστημα.

εγω περσι την ειχα παρει 35 με δωρο ενα κουτι προφυλακτικα!!

Ο πληθωρισμός καλά κρατεί.... παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων!!!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
εγώ ξυρίζομαι με mah3 και κόντρα μάλιστα. Στην αρχή έχει λίγο φαγούρα και ερεθισμό άλλα μετά στρώνει. Του έχει κάνει κανενός αποτρίχωση αισθητικός; Γυναίκα πάντα... Πρέπει να είναι ωραία φάση.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
εγώ ξυρίζομαι με mah3 και κόντρα μάλιστα. Στην αρχή έχει λίγο φαγούρα και ερεθισμό άλλα μετά στρώνει. Του έχει κάνει κανενός αποτρίχωση αισθητικός; Γυναίκα πάντα... Πρέπει να είναι ωραία φάση.

Mach3 forever. Αλλά για αισθητικό δεν ξέρω. Λες να παίζουν και τέτοια σενάρια? Όποιος έχει κάτι υπ'όψιν για Θεσσαλονίκη ας στείλει PM  :tooth: :tooth:

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Μάγκες εγώ έχω πάρει την izzy από τα saturn η οποία μόνο easy δεν είναι.Συνέχεια κόβομαι,την άλλη φορά μπλέχτηκαν τα αρχίδια στη λεπίδα της και έγιναν όλα γης μαδιάμ από το αίμα.Είπα να κόψω το ξυράφι για καλύτερα αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκες εγώ έχω πάρει την izzy από τα saturn η οποία μόνο easy δεν είναι.Συνέχεια κόβομαι,την άλλη φορά μπλέχτηκαν τα αρχίδια στη λεπίδα της και έγιναν όλα γης μαδιάμ από το αίμα.Είπα να κόψω το ξυράφι για καλύτερα αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα...

Izzy φίλε είναι κινέζικες αν δεν απατώμαι. Μη νομίζεις όμως τα ίδια έχω πάθει και με Filips που έχω. Ποτέ μην τις ακουμπάς στο δέρμα σύριζα, και ειδικά κόντρα, διότι τα κοφτάκια κόβουν τοπικά το δέρμα επειδή δεν είναι λείο. Mach3 και πάλι Mach3

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Mach3 turbo. Αναμένεται και σε τετραπετάλουδο για τους fan της ατμόσφαιρας :sunglasses:

Συνημμένα

• gillette mach3 turbo shaving cartridges_722.jpg
    gillette mach3 turbo shaving cartridges_722.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 25

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εγω παιδια δε μπαινω σε διαδικασια να τα ξυρισω γιατι γουσταρω δασακι χαιδαριου οπως και τα μουνακια που γουσταρουν τριχωτα αρχιδια

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Του έχει κάνει κανενός αποτρίχωση αισθητικός; Γυναίκα πάντα... Πρέπει να είναι ωραία φάση.
Αυτό το boy κάτι θέλει να πει. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.216
Πόντοι
7.885
Εγώ Μαχ 3 το απλό όμως :cheesy: :2funny:.Κάνει καλή δουλειά και σπάνια ματώνω,αν και τώρα τελευταία έχω βγάλει κάτι σπυράκια στην κοιλιά,ακριβώς πάνω από τ'αρχίδια,μιας και τις τρίχες εκεί τις παίρνω μετο ίδιο ξυραφάκι για ομοιομορφία :2funny: :tickedoff:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγώ Μαχ 3 το απλό όμως :cheesy: :2funny:.Κάνει καλή δουλειά και σπάνια ματώνω,αν και τώρα τελευταία έχω βγάλει κάτι σπυράκια στην κοιλιά,ακριβώς πάνω από τ'αρχίδια,μιας και τις τρίχες εκεί τις παίρνω μετο ίδιο ξυραφάκι για ομοιομορφία :2funny: :tickedoff:

και θες και να σου κατσει η γκομενα μετα απο αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom