LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
δηλαδή πολύ μικρά;ναι φιλε,εισαι πισω! τα μουνακια μας θελουν με αρχιδια μωρού
δηλαδή πολύ μικρά;ναι φιλε,εισαι πισω! τα μουνακια μας θελουν με αρχιδια μωρού
xaxaxaxaδηλαδή πολύ μικρά;
ναι φιλε,εισαι πισω! τα μουνακια μας θελουν με αρχιδια μωρού,παρε philips bodygroom
πολυ σωστοαλλα παιδια προσοχη!αμα ειναι να γαμησετε καμια πουτανα -καινουργια επιφοβη γκομενα μην ξυριζετε τ αρχιδια σας πριν και μετα πατε να γαμησετε με πληγες και κολλησετε τιποτα
τηn βρηκα 45 γιουρια καλα ειναι?,παρε philips bodygroom
τηn βρηκα 45 γιουρια καλα ειναι?
τηn βρηκα 45 γιουρια καλα ειναι?
Αν είναι τελική τιμή πώλησης (με ταχυδρομικά κλπ.συμπεριλαμβανομένων), νομίζω ότι είναι καλά. Εγώ την πήρα 50 ακριβώς με αγορά από το κατάστημα.
εγω περσι την ειχα παρει 35 με δωρο ενα κουτι προφυλακτικα!!
εγώ ξυρίζομαι με mah3 και κόντρα μάλιστα. Στην αρχή έχει λίγο φαγούρα και ερεθισμό άλλα μετά στρώνει. Του έχει κάνει κανενός αποτρίχωση αισθητικός; Γυναίκα πάντα... Πρέπει να είναι ωραία φάση.
Μάγκες εγώ έχω πάρει την izzy από τα saturn η οποία μόνο easy δεν είναι.Συνέχεια κόβομαι,την άλλη φορά μπλέχτηκαν τα αρχίδια στη λεπίδα της και έγιναν όλα γης μαδιάμ από το αίμα.Είπα να κόψω το ξυράφι για καλύτερα αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα...
Αυτό το boy κάτι θέλει να πει. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο;Του έχει κάνει κανενός αποτρίχωση αισθητικός; Γυναίκα πάντα... Πρέπει να είναι ωραία φάση.
το bic το πορτοκαλι
Εγώ Μαχ 3 το απλό όμως .Κάνει καλή δουλειά και σπάνια ματώνω,αν και τώρα τελευταία έχω βγάλει κάτι σπυράκια στην κοιλιά,ακριβώς πάνω από τ'αρχίδια,μιας και τις τρίχες εκεί τις παίρνω μετο ίδιο ξυραφάκι για ομοιομορφία