Να στο ρουφηξω με πολυ τρελα
.....παιγνιδιάρη......!
Να στο ρουφηξω με πολυ τρελα
Oλη η σημασια και η ουσια στο παιχνιδι ειναι.....παιγνιδιάρη......!
δεν μιλαμε για κουρευτικη μηχανη ρε παιδια,ειναι ειδικη οπως h philips bodygroom,περναει πανω απο τα αρχιδια και δεν καταλαβαινεις τιποτα,τα τριμαρειοχι με μηχανη ρε παιδια, δεν γινεται καλη δουλεια, ξυραφακι καινουργιο και οχι μπικ....
τα ξυριζω εδω και πολλα χρονια χωρις προβλημα και τα κοριτσια το λυσανε στο γλυψιμο
δεν μιλαμε για κουρευτικη μηχανη ρε παιδια,ειναι ειδικη οπως h philips bodygroom,περναει πανω απο τα αρχιδια και δεν καταλαβαινεις τιποτα,τα τριμαρει
+1 - αυτο γραφω ακριβως απο πανω, μια χαρα δουλεια κανει η συγκεκριμενη.
+2
& εγώ αυτήν έχω και είμαι ικανοποιημένος.
Είναι αδιάβροχη, έχει διπλή κεφαλή (πάνω και κάτω) και 3 έξτρα σκάλες.
Θυμάμαι την αγόρασα απο τα MediaMarkt και είχε ένα κουτί προφυλακτικά δώρο.
Δηλαδή είναι ένα warrior combo.
Παιδια νεα επανασταση στο ξυρισμα των αρχιδιων ..... σε δερματολογο - αφροδισιολογο που πηγαινω τελευταια λογω καποια καλοηθης ευτυχως ασθενειας που εχω μου ειπε να μην ξαναξυριστω με ξυραφακι το οποιο μπορει να μεταδωσει και σε αλλα σημεια την τυχον δρεματικη ασθενεια που μπορει να εχουμε σε καποιο σημειο των γεννητικων οργανων μας .... ετσι την πατησα εγω με το ξυραφακι ....
Hondos Center : αλοιφη Veet και κανεις ενα δερματακι σαν μουνακι ..... μονο λιγο προσοχη μεχρι να τη μαθετε την αλοιφη γιατι καιει λιγο .... μην την αφηνετε πολυ επανω στο δερμα σας ( το λενε και οι οδηγιες χρησης διαβαστε τες με προσοχη ) και μην την ξαναβαζετε σε σημειο που την ειχατε βαλει πιο πριν γιατι μπορει να τσουξει λιγακι .....
[/quote
εγω παντως πριν καιρο ειχα πιασει ψειρα και επιασα και τα ξυρισα με σενσορ και μετα τα περασα και με σπιτικο ξυδι!πολυ τσουξιμοοο!!!
την βιτ την βαζει ενας ξαδερφος για αποτριχωση στην πλατη...για τα αρχιδια εχω καποιες αμφιβολιες...πρεπει να ειναι πολυ επωδυνοοο!!!
εμενα ηταν δωρο, κι οχι απο αντρα
διπλη κεφαλη
ρε μην τα ξυριζετε ρε.
πρωτα το μουστακι.μετα τα γενια.μετα οι μασχαλες. τωρα ταρχιδια..
ε κοψτε τον κι ολας να τελειωνουμε
διπλη κεφαλη
ρε μην τα ξυριζετε ρε.
πρωτα το μουστακι.μετα τα γενια.μετα οι μασχαλες. τωρα ταρχιδια..
ε κοψτε τον κι ολας να τελειωνουμε
Είσαι λίγο υπερβολικός.
Εγώ δεν ξυρίζω τίποτα, απλά τριμάρω τα αρχίδια και τα γένια (με άλλη μηχανή φυσικά).
Μασχάλες κλπ με τίποτα.
Είναι και λίγο θέμα καθαριότητας, δε λέει όποτε τη βγάζεις έξω για κατούρημα, μπάνιο, πίπα να μοιράζεις πουτσότριχες δεξιά και αριστερά.
Όποιος δε γουστάρει bodygroom και παρόμοιες με την τεχνολογία, τότε:αν σας ξεφυγει καμια φαλτετια και πεσει κανα @ κατω τι κανετε ?
κοντρολ ?