Επισκέπτης
Εγώ τα ξυρίζω με Gillete Fusion power αυτό με τη δόνηση
Ξυρίζω και το π@υτσο είμαι τριχωτός
Ξυρίζω και το π@υτσο είμαι τριχωτός
Ξυρίζω και το π@υτσο
Παιδια νεα επανασταση στο ξυρισμα των αρχιδιων ..... σε δερματολογο - αφροδισιολογο που πηγαινω τελευταια λογω καποια καλοηθης ευτυχως ασθενειας που εχω μου ειπε να μην ξαναξυριστω με ξυραφακι το οποιο μπορει να μεταδωσει και σε αλλα σημεια την τυχον δρεματικη ασθενεια που μπορει να εχουμε σε καποιο σημειο των γεννητικων οργανων μας .... ετσι την πατησα εγω με το ξυραφακι ....
Hondos Center : αλοιφη Veet και κανεις ενα δερματακι σαν μουνακι ..... μονο λιγο προσοχη μεχρι να τη μαθετε την αλοιφη γιατι καιει λιγο .... μην την αφηνετε πολυ επανω στο δερμα σας ( το λενε και οι οδηγιες χρησης διαβαστε τες με προσοχη ) και μην την ξαναβαζετε σε σημειο που την ειχατε βαλει πιο πριν γιατι μπορει να τσουξει λιγακι .....
Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα της βούρτσας...οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...
στο αλο ινε εξπερρρρρρρρρρρρΣτο άλλο όμως ε......?
στο αλο ινε εξπερρρρρρρρρρρρ
εγο ιμε τον εσοτερικον......Βλέπω έχεις πληροφορίες εκ των έσω..... μαζί κάνετε πρακτική?
Και μετά με την ίδια ξυρίζεις τα γένια σου;Philips Bodygroom κύριοι. Απίστευτο εργαλείο δεν πληγώνει το σύστημα καθαρίζει άψογα
εγο ιμε τον εσοτερικον......
να βανισ τσελ ινε πιο καλο δεν εχις ερεθισμο..............καύσεων?
κανε λειζερ.....Δεν ειναι ενοχλητικο οταν ξαναβγαινουν οι τριχες? Δε σας τρωει??? Απο ερεθισμους? Τι κανουμε για να τους αποφυγουμε?
Ξυρισμα α@@ιδια λεει εδω εσυ εχειςκανε λειζερ.....
Και μετά με την ίδια ξυρίζεις τα γένια σου;
Δεν ειναι ενοχλητικο οταν ξαναβγαινουν οι τριχες? Δε σας τρωει??? Απο ερεθισμους? Τι κανουμε για να τους αποφυγουμε?
εγω εχο αφτο........ σου κανι;;;;;;;;;;Ξυρισμα α@@ιδια λεει εδω εσυ εχεις
Να στο ρουφηξω με πολυ τρελαεγω εχο αφτο........ σου κανι;;;;;;;;;;