psolaras19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εμένα μ τον καυλώνει περισσότερο ένα μουνάκι παρά ένα κανταίφι
εγω δεν τα ξυριζα μεχρι που την ειπε μια γκομενα...τωρα ειδικα καλοκαιρια δεν τα ξυριζω απλα τα κονταινω οσο μπορω...αρεσει πολυ στις γυναικες να ξερετε..εσεις τι προτιματε να γλυφεται ?θαμνους η μοσχομυριστα ατριχα μουνακια?
και εγώ τους βαριέμαι τους αφρούς... έχω πάρει και μια καλή ηλεκτρική και όταν έχω μέρες να ξυριστώ τα παίρνω με αυτή και μετά με την μπικ ότι απόμεινε...Εγώ μάγκες μόνο στεγνό ξύρισμα,χωρίς αφρούς,νερά,κρέμες(πριν)και τα σχετικά.Είναι πιο εύκολο κ ανώδυνο,δεν "κοβεσαι" αν το κάνεις βέβαια προσεχτικά και χωρίς βιασύνες και φυσικά αν δεν έχεις πολλές τρίχες.Αλλιώς,πρώτα ένα ψαλιδάκι,να τις συμμαζέψεις λίγο
Μετά,μπορείς να βάλεις ότι θες.
και εγώ τους βαριέμαι τους αφρούς... έχω πάρει και μια καλή ηλεκτρική και όταν έχω μέρες να ξυριστώ τα παίρνω με αυτή και μετά με την μπικ ότι απόμεινε...
μιλάμε για την μάπα όχι τα αρχίδια...
την κάνω τώρα πάω σε ένα πάρτι με Βουλγάρες..... ελπίζω να περάσω καλά όπως πάντα...Εγώ πάλι λέω για τα @ρχίδι@
την κάνω τώρα πάω σε ένα πάρτι με Βουλγάρες..... ελπίζω να περάσω καλά όπως πάντα...
υπαρχει και θεμα "ξυσιμο αρχιδιων"?
σα να το πηρε το ματι μου...
δικιο δεν εχω ?
να μην αναλυσουμε τη μεθοδο ξυσιματος που χρησιμοποιει ο καθενας?
τώρα καλοκαίρι ξύρισμα όλα αρχίδια ,κωλοτρυπίδα και μετά μπόλικη body lotion.
και ο πούτσος γίνεται λουκούμι.
τον πετάς έξω , τον βλέπει το γκομενάκι και βουτάει με τα μούτρα.και όταν δει ότι μοσχομυρίζει και κωλοτρυπίδα σου γλύφει