Νέα

Ξυλοκόπησαν το Βαρουφάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Σου προτείνω να διαβάσεις όλη την ανάρτηση μου.
Και καλό θα ήταν όταν κάνεις παράθεση να μην κόβεις μόνο το κομμάτι που βγάζει το νόημα που θέλεις να βγει
Την διάβασα και πραγματικα δεν καταλαβαίνω τι θελεις να πεις με τοσο σιγουριά που τα λες: Λες "Τόσο πριν όσο και μετα CC και μνημονίων ανάληψη μεγάλων ποσών σε μετρητά δεν γίνεται, μόνο με εμβάσματα ή τραπεζικές επιταγές ή εγγυητικές επιστολές." Λαθος πας στην τραπεζα σου και λες θελω να μεταφέρω ολα τα λεφτα μου πχ 2 μυρια στην τραπεζα ταδε στην Γερμανία -μπορει να ανάψουν 100 κοκκινα λαμπάκια AML αλλα αν τα δικαολογείς δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλωστε και σημερα μπορεις να πας και να πεις θελω 1 εκατομυριο αναλειψη γιατι θελεις να το βαλεις στο στρωμα η μαυρα για την επαυλη στην Μυκονο, θα στο εχουνε την αλλη μερα. Πως νομίζεις οτι παιζουν τα μαυρα με τα σπιτια που εχουν φθασει να ζητάνε σχεδόν τα μισά μαυρα ?

Τα CC μπηκαν για αυτον ακριβως τον λόγο γιατι στους περσιοτερους μας που δεν ξερουμε θεωρια παιγνίων το Οχι ειχαμε υποψιασθέι οτι σημαινε Δραχμή οποτε και η κυρα Μαρια η πλεκτρα με τα 5000 ευρω θα πηγαινε να τα σηκωσει να τα βαλει στο στρωμα για να έχει "σκληρό" νομισμα.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Με τα εάν δεν κάνεις πολιτική.
Εάν σύσσωμη η ελληνική βουλή είχε στηρίξει την διαπραγμάτευση ο Βαρουφάκης θα είχε διευθετήσει το χρεος. Πώς σου φαίνεται αυτό το εάν?

Διαψευστηκες στην επομενη προταση σου.

Με τα εαν δεν γινονται πραγματικοτητες.

Το αποτελεσμα μετραει και το αποτελεσμα λεει οτι ολοι οσοι εφυγαν απο τον τσαμπα αερα και αντιπολιτευση γυρισαν πισω στο ρεαλισμο. Ολοι. Και οι 3.
Γιατι αλλιως ειχε κρεμαλα.
Κανενας απο αυτους δεν ηθελε στα αληθεια μνημονια. Ξερεις κανεναν πολιτικο να θελει να ειναι δυσαρεστος και να χανει ψηφους?

Αυτο που δε θα νιωσεις ποτε γιατι δεν εχεις κανει διαπραγματευση στη ζωη σου ειναι οτι οι αλλοι ειχαν 10000χ διαπραγματευτικη ισχυ και πανισχυρο leverage.

Το χρεος δε το διευθετει ποτε αυτος που χρωσταει αλλα αυτος που δανειζει. ΑΝ γουσταρεις αλλιως παρε πουλο χρεοκοπησε.

Και να μην ηθελαν να φυγει η Ελλαδα θα επερναν το ρισκο γιατι δε θα καταδεχονταν ποτε να ηττηθουν και να υπαναχωρησουν απο μια μικρη αδυναμη χωρα.

Ειναι σαν να λες στον τοκογλυφο μελος συμμοριας οτι ελα να συζητησουμε να σου πω ΕΓΩ πως θα διευθετησουμε το χρεος.

Καλυτερα να σε σκοτωσει και ας χασει ολα τα λεφτα του.

(Που αυτοι δε θα τα εχαναν ποτε γιατι ειχαν φροντισει να τα εξασφαλισουν μεσα απο τα 2 πρωτα μνημονια και ειχαν προστατευτει ηδη.)

Η ιδεα λοιπον οτι δε θα περναγε ποτε επειδη δε ψηφισαν οι 38 και αυτοι ζησαν καλα και εμεις καλυτερα ειναι για γελια. Και μονο οτι το συζηταμε το 2023 δειχνει το βρεφικο σταδιο του Ελληνα.

Βαρουφακης με την αφελη προσπαθεια του κοστισε 100δις το λιγοτερο και σε αλλες εποχες θα ειχε εκτελεστει στα 10 μετρα.
Εντος εαν ηταν πρακτορακος (99.99%) και εκτελουσε εντολες για να φερει το επομενο μνημονιο και να κλεισουν τα deals.

Ολα τα αλλα ειναι για αφελεις μπεμπηδες που βλεπουν τη ζωη μεσα απο συναισθηματα και προθεσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Ναι δεν έχει σχέση η έξοδος από την μια με την παραμονή στην άλλη.
Μόνο που η έξοδος από το ευρω έχει επιπτώσεις.
Αν θέλεις να τις αντιμετωπίσεις ως κράτος δεν μπορείς να εφαρμόζεις τλεύθερη αγορά, μετακινήσεις ατόμων και κεφαλαίων οπότε η παραμονή στην ΕΕ δεν σε βοηθά. Πρέπει να φύγεις από την ΕΕ.
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό ή τσάμπα γράφουμε?
η Δανία, η Σουηδία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία είναι εντός Ε.Ε. και εκτός ευρώ. Καμία εξ αυτών δεν πρόκειται για διάφορους λόγους να υιοθετήσει το ευρώ βραχυπρόθεσμα. Έχουν τα προβλήματα που αναφέρεις? Αντιλαμβάνεσαι τι γράφεις η τσάμπα διαβάζουμε?

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Το δικό μου υποθετικό εάν ήταν ειρωνικό για τα δικά σου εάν ρε τους, τι διαψεύστηκαν στην επόμενη μου πρόταση? Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, ή μπα?
Οσα γράφεις μόνος σου μέχρι εκεί που κλείνει η παρένθεση σου είναι η απάντηση μου, ευχαριστώ.

Το αποτελεσμα μετραει και το αποτελεσμα λεει οτι ολοι οσοι εφυγαν απο τον τσαμπα αερα και αντιπολιτευση γυρισαν πισω στο ρεαλισμο. Ολοι. Και οι 3.
Κανενας απο αυτους δεν ηθελε στα αληθεια μνημονια. Ξερεις κανεναν πολιτικο να θελει να ειναι δυσαρεστος και να χανει ψηφους?

Αυτο που δε θα νιωσεις ποτε γιατι δεν εχεις κανει διαπραγματευση στη ζωη σου ειναι οτι οι αλλοι ειχαν 10000χ διαπραγματευτικη ισχυ και πανισχυρο leverage.

Το χρεος δε το διευθετει ποτε αυτος που χρωσταει αλλα αυτος που δανειζει. ΑΝ γουσταρεις αλλιως παρε πουλο χρεοκοπησε.

Και να μην ηθελαν να φυγει η Ελλαδα θα επερναν το ρισκο γιατι δε θα καταδεχονταν ποτε να ηττηθουν και να υπαναχωρησουν απο μια μικρη αδυναμη χωρα.

Ειναι σαν να λες στον τοκογλυφο μελος συμμοριας οτι ελα να συζητησουμε να σου πω ΕΓΩ πως θα διευθετησουμε το χρεος.

(Που αυτοι δε θα τα εχαναν ποτε γιατι ειχαν φροντισει να τα εξασφαλισουν μεσα απο τα 2 πρωτα μνημονια και ειχαν προστατευτει ηδη.)

Η ιδεα λοιπον οτι δε θα περναγε ποτε επειδη δε ψηφισαν οι 38 και αυτοι ζησαν καλα και εμεις καλυτερα ειναι για γελια. Και μονο οτι το συζηταμε το 2023 δειχνει το βρεφικο σταδιο του Ελληνα.

Βαρουφακης με την αφελη προσπαθεια του κοστισε 100δις το λιγοτερο και σε αλλες εποχες θα ειχε εκτελεστει στα 10 μετρα.
Εντος εαν ηταν πρακτορακος (99.99%) και εκτελουσε εντολες για να φερει το επομενο μνημονιο και να κλεισουν τα deals.

Ολα τα αλλα ειναι για αφελεις μπεμπηδες που βλεπουν τη ζωη μεσα απο συναισθηματα και προθεσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Εσύ τι μιλάς αφού δεν ξέρεις τι λες; Η Δανία έχει κλειδωμένη ισοτιμία 1:1 με το Ευρώ. Αρά ουσιαστικά είναι εντός Ευρωζώνης.
Η Βουλγαρία και η Ρουμανία θέλουν να μπουν στο Ευρώ αλλά δεν είναι έτοιμες ακόμη οι οικονομίες τους.
Τραβα βγες από το κωλάντερο του Αδωνι και του Πλεύρη ρε χουντικό απολίθωμα που θες να κάνεις και οικονομική ανάλυση.

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Εσύ τι μιλάς αφού δεν ξέρεις τι λες; Η Δανία έχει κλειδωμένη ισοτιμία 1:1 με το Ευρώ. Αρά ουσιαστικά είναι εντός Ευρωζώνης.
Η Βουλγαρία και η Ρουμανία θέλουν να μπουν στο Ευρώ αλλά δεν είναι έτοιμες ακόμη οι οικονομίες τους.
Σόρρυ μεγάλε αλλά έχεις μπερδέψει την πουτσα με την βούρτσα και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να συνεχίσω να μιλάω με κάποιον που μιλάει επειδή ξέρει τι λέει όπως εσύ.

Υγ: όταν απαντάς σε κάποιον να διαβάζεις και πάνω σε τι έχει γράψει το σχόλιο του και σε τι απαντάει, ναι?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Το δικό μου υποθετικό εάν ήταν ειρωνικό για τα δικά σου εάν ρε τους, τι διαψεύστηκαν στην επόμενη μου πρόταση? Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, ή μπα?
Οσα γράφεις μόνος σου μέχρι εκεί που κλείνει η παρένθεση σου είναι η απάντηση μου, ευχαριστώ.

Το ιδιο λεμε τσολια μου. Απαντω με ειρωνεια στη δικη σου ειρωνια.
Ολο το επιχειρημα βασιζεται σε ενα εαν. Αλλα στηλιτευεται το εαν των αλλων. Γιατι το ενα εαν ειναι καλυτερο απο των απεναντι?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.880
Πόντοι
3.656

θεωρείς δεδομένο το ότι πήγαν για διαπραγμάτευση...

ενώ στην πραγματικότητα οι κυβερνήσεις (και ιδιαίτερα οι υπουργοί) ανεβαίνουν και κατεβαίνουν σύμφωνα με το το μπορούν η όχι να περάσουν στα νομοσχέδια χωρίς να ξεσηκωθεί (πολύ) ο λαός...

αυτοί δεν ήρθαν για να διαπραγματευθούν...ήρθαν την κατάλληλη στιγμή για να περάσουν όλα όσα δεν θα μπορούσε η νδ γιατί είχε φτάσει στο όριο του ο λαός τότε...

Γιατί νομίζεις ότι έγινε υπουργός ο Πλεύρης που τον κοροϊδεύει και η καθαρίστρια της βουλής?

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Την διάβασα και πραγματικα δεν καταλαβαίνω τι θελεις να πεις με τοσο σιγουριά που τα λες: Λες "Τόσο πριν όσο και μετα CC και μνημονίων ανάληψη μεγάλων ποσών σε μετρητά δεν γίνεται, μόνο με εμβάσματα ή τραπεζικές επιταγές ή εγγυητικές επιστολές." Λαθος πας στην τραπεζα σου και λες θελω να μεταφέρω ολα τα λεφτα μου πχ 2 μυρια στην τραπεζα ταδε στην Γερμανία -μπορει να ανάψουν 100 κοκκινα λαμπάκια AML αλλα αν τα δικαολογείς δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλωστε και σημερα μπορεις να πας και να πεις θελω 1 εκατομυριο αναλειψη γιατι θελεις να το βαλεις στο στρωμα η μαυρα για την επαυλη στην Μυκονο, θα στο εχουνε την αλλη μερα. Πως νομίζεις οτι παιζουν τα μαυρα με τα σπιτια που εχουν φθασει να ζητάνε σχεδόν τα μισά μαυρα ?

Τα CC μπηκαν για αυτον ακριβως τον λόγο γιατι στους περσιοτερους μας που δεν ξερουμε θεωρια παιγνίων το Οχι ειχαμε υποψιασθέι οτι σημαινε Δραχμή οποτε και η κυρα Μαρια η πλεκτρα με τα 5000 ευρω θα πηγαινε να τα σηκωσει να τα βαλει στο στρωμα για να έχει "σκληρό" νομισμα.
Ξαναλέω, μάλλον εξηγώ πιο Λιανα γιατι ή δεν ξέρεις ή κάνεις πως δεν ξέρεις και το κλείνω εδώ. Και πριν τα cc και κυρίως κατά την διάρκεια και τώρα για να κάνεις ανάληψη μεγάλα ποσά σε μετρητά και να τα βάλεις στο στρώμα στην Εκάλη ή να τα βγάλεις με βαλίτσες εκτός Ελλάδας ΔΕΝ γίνεται. Πρέπει να φέρεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν γιατί και ποιον θα πληρώσεις. Εγώ δεν ξέρω να πωλείται κανένα σπίτι των 250κ ας πουμε με μετρητά. Και όσοι έχουν μεγάλα ποσά μαύρα εννοείται δεν τα σήκωσαν από τράπεζα και είναι προϊόν παραοικονομίας ή/και παράνομων δοσοληψιών.

Το όχι όπως προείπαμε δεν σήμαινε έξοδο από την Ευρώπη, αυτό την αίσθηση στη κυρά Κατίνα την δημιούργησαν αυτοί που έλεγαν τα Σόιμπλε βαστά γερά και τα εξοχότατη κυρία Μέρκελ, ακριβώς για να τρομάξουν την κυρά Κατίνα. Και επειδή τελικά η κυρά Κατίνα δεν τρόμαξε και ψήφισε όχι της έκλεισαν τις τράπεζες για να την τιμωρήσουν και να κάνει ότι ηθελαααααν.

Αυτά και όπως είπα εγώ το κλείνω εδώ, δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα όταν υπάρχει ιδεοληψία και εμμονή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποισνού κλώνος είσαι συ είπαμε;
Του Ηρακλή

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Φέρε πίσω τα 100 δις που χάσαμε εξαιτίας σας ρε συριζόπανο, που αν δεν έκανε την κωλοτούμπα το μουνόπανο ο αρχηγός σας θα σας κρέμαγαν ανάποδα στο Σύνταγμα.
Φέρε πρώτα εσύ τα 460 δις χρέος που παρελαβε ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά σου δίνω και εγώ τα 100 του Βαρουφάκη, που ήταν 60 μετά έγιναν 80 και τώρα 100
Πόσο γκασμας είσαι ρε τυπε?

Τελευταία τροποποίηση:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Σαν σταθμαρχιδας του bou, δινω προτεραιότητα στο τρενο του px75 να περασει απο την καθοδο για άνοδο.
Καλό δρόμο px75...... φεύγεις φεύγεις...... άνετα...

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Το ιδιο λεμε τσολια μου. Απαντω με ειρωνεια στη δικη σου ειρωνια.
Ολο το επιχειρημα βασιζεται σε ενα εαν. Αλλα στηλιτευεται το εαν των αλλων. Γιατι το ενα εαν ειναι καλυτερο απο των απεναντι?
Όχι καμάρι μου εγώ δεν ανέπτυξα κανένα επιχείρημα βασισμένο στα εάν. Δεν έγραψα σαν επιχείρημα και φυσικά δεν το υποστηρίζω. Ξαναλέω ήταν ένα ειρωνικό εάν τριών γραμμων απάντηση στην εκθεσουλα που στηρίξεις τα επιχειρήματα σου σε δύο εάν.

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Ρε μαλάκα, ξέχασες να αλλάξεις προφίλ και απαντάς με τον κλώνο σου; Πόσο ναυάγιο είσαι πια; :2funny:
Ρε καραγκιοζακο θα μας απαγορεύσεις να απαντάμε στις παπαριές που γράφεις?
Που εμφανίζεται το βράδυ να έρθω να σε δω να γελάσουμε λίγο?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Φέρε πίσω τα 100 δις που χάσαμε εξαιτίας σας ρε συριζόπανο, που αν δεν έκανε την κωλοτούμπα το μουνόπανο ο αρχηγός σας θα σας κρέμαγαν ανάποδα στο Σύνταγμα.
Τα 100 δις μέσα στην κωλοτρυπίδα σου είναι μωρη γαλαζοπράσινη σκρόφα;

Screenshot_20230313-201706_Twitter.jpg
Screenshot_20230313-201722_Twitter.jpg

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Γελάνε και τα πάκια στην Κουμουνδούρου μαζί σου ρε συριζοναυάγιο. Πήγες και έφτιαξες κλώνο και ξεβρακώθηκες μόνος σου. :2funny:
Πόσο καθυστερημένος είσαι μωρη γαλαζοπράσινη λινάτσα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τράβα ρώτα και τον Αντισθένη αν θες να σου επιβεβαιώσει αν είμαι κλώνος ή αν έφτιαξα. :2funny::2funny::2funny::2funny:

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Γελάνε και τα πάκια στην Κουμουνδούρου μαζί σου ρε συριζοναυάγιο. Πήγες και έφτιαξες κλώνο και ξεβρακώθηκες μόνος σου. :2funny:
Φιλαράκι συγνώμη... είμαι καινούριος και δεν σε ξέρω. Εσύ είσαι ο γελωτοποιός του bou?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Φιλαράκι συγνώμη... είμαι καινούριος και δεν σε ξέρω. Εσύ είσαι ο γελωτοποιός του bou?
Ο τύπος λέει ότι είσαι κλώνος μου.
Έχει περάσει η καθυστέρηση στον εγκέφαλο σε άλλο επίπεδο. :2funny:

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Πόσο καθυστερημένος είσαι μωρη γαλαζοπράσινη λινάτσα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τράβα ρώτα και τον Αντισθένη αν θες να σου επιβεβαιώσει αν είμαι κλώνος ή αν έφτιαξα. :2funny::2funny::2funny::2funny:
Άσε ρε αδελφέ, τι προσπαθείς να αποδείξεις στον γκασμα ότι δεν είσαι ελέφαντας?
Κλασική περίπτωση σχολής Άδωνι, υποτίμηση του συνομιλητή με καραγκιοζιλικια για αποφυγή της ουσίας. Η μπάλα εξέδρα.

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191

Stories

Νέο!