Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Όταν τρώει δύο σφαλιάρες ένας κύριος που ξεπούλησε δημόσια περιουσία (Ολυμπιακή), τότε…
…αργυρώνητοι δημοσιοκάφροι, υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων εισαγγελείς και δικαστές, όλος ο «πολιτικός κόσμος» (το σινάφι, δηλαδή, του Χατζηδάκη), ανησυχούν…
Όλοι απαιτούν να ταυτοποιηθούν από τους δικαστές οι «ένοχοι».
Όταν κτυπούσαν το σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης, τον...
«πρώτο αντάρτη της Ευρώπης» (σύμφωνα μόνον με τους ευρωπαίους ιστορικούς, για το κατέβασμα της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη), τότε σιωπούσαν!
Ποιοι κτύπησαν τον αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης;
Ταυτοποιήθηκαν;
Γραμματείς και Φαρισαίοι, δειλά ανθρωπάκια, νενέκοι και λακέδες του συστήματος!

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ +1000000 :rockon: :rockon:
:rolleyes: +1000

Επισκέπτης
Παρακολουθώ την διαμάχη για τον ΧΥΤΑ στην Κερατέα και μου γεννούνται κάποιες απορίες...
η "πράσινη" υπουργός, αυτή που γνώρισε τον πρωθυπουργό στο γυμναστήριο... γιατί επιμένει στην κατασκευή ενός ΧΥΤΑ που θα επιβαρύνει τρομερά το περιβάλλον της Κερατέας? Χάθηκαν οι άλλοι τρόποι? Μήπως η κατα τα άλλα πράσινη υπουργός δεν γνωρίζει τους μοντέρνους, οικολογικούς τρόπους επεξεργασίας απορριμάτων? Μήπως έχει σκοπό ύστερα να επιβάλλει κανέναν πράσινο φόρο σε όλους λόγω της περιβαλοντολογικής επιβαρυνσης που θα προκύψει απο τον ΧΥΤΑ αυτό?

Και μη μου πείτε πως το πρόβλημα είναι το κόστος! μιλάμε για ένα έργο που ούτως η άλλως δεν κοστίζει πια τόσο πολύ αλλά το κυριότερο για ένα έργο "δομικό" για την λειτουργία της κοινωνίας! Ας ζητήσει απο τους ΟΤΑ που θα το χρησιμοποιούν να συμβάλλουν οικονομικά στην κατασκευή του στην τελική, τρόποι υπάρχουν, θέληση γιατί άραγε δεν υπάρχει?

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11

Οι  πολίτες μετρούν κάθε ευρώ που ξοδεύουν αλλά ο Στρος-Καν, ο Ρεν και η ελληνική παρέα τους έβαλαν στην τσέπη χρήματα που στερείται καθημερινά ο απλός λαός. Χρήματα που περικόπηκαν από το μισθό ή τη σύνταξή του.

Συνολικά, οι 79 βουλευτές που έδωσαν το «παρών» στην Επιτροπή Οικονομική Υποθέσεων και άκουσαν την ομιλία του Στρος-Καν , θα εισπράξουν 30.345 ευρώ !!!

Το κόστος των βουλευτών που μετέχουν στην Επιτροπή Οικονομική Υποθέσεων μόνο για τις δύο συνεδριάσεις ανήλθε σε 22.950 (όπως διαβάσατε και παραπάνω περίπου 500 ευρώ ο καθένας) ενώ 7.395 στοίχισαν οι βουλευτές της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (255 έκαστος…)

Μάλιστα, ο ερχομός του επικεφαλής του ΔΝΤ, έφερε αρκετές συνεδριάσεις για την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Οι βουλευτές συνεδρίασαν τρεις φορές μόνο την Τρίτη!

- Η πρώτη ξεκίνησε στις 10:00,
- η δεύτερη στις 14:00 και
- η τρίτη στις 18:30

κουράστηκαν πολύ τα παιδιά!!!

Γι’αυτές τις συμμετοχές τους πήραν τριπλό… μεροκάματο, ήτοι 765 ευρώ το κεφάλι (συνολικά 36.975 ζεστά και μετρητά)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βαλε και κανα δυο "δεντρα" στην αυλη ή στην ταρατσα για να εχεις το δικο σου "ακουσμα". Αμα ρθω Αθηνα να σου φερω καμια 50 κιλα κρασι δικο μου ? Μην κοβεις αποδειξεις. Ουτε εγω κοβω. Για τα μπουρδελα πιστευω οτι θα πεσουν οι τιμες.
:2funny: :2funny: :2funny:
συμβουλες επιβιωσης σε εχθρικο περιβαλλον

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Οι  πολίτες μετρούν κάθε ευρώ που ξοδεύουν αλλά ο Στρος-Καν, ο Ρεν και η ελληνική παρέα τους έβαλαν στην τσέπη χρήματα που στερείται καθημερινά ο απλός λαός. Χρήματα που περικόπηκαν από το μισθό ή τη σύνταξή του.

Συνολικά, οι 79 βουλευτές που έδωσαν το «παρών» στην Επιτροπή Οικονομική Υποθέσεων και άκουσαν την ομιλία του Στρος-Καν , θα εισπράξουν 30.345 ευρώ !!!

Το κόστος των βουλευτών που μετέχουν στην Επιτροπή Οικονομική Υποθέσεων μόνο για τις δύο συνεδριάσεις ανήλθε σε 22.950 (όπως διαβάσατε και παραπάνω περίπου 500 ευρώ ο καθένας) ενώ 7.395 στοίχισαν οι βουλευτές της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (255 έκαστος…)

Μάλιστα, ο ερχομός του επικεφαλής του ΔΝΤ, έφερε αρκετές συνεδριάσεις για την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Οι βουλευτές συνεδρίασαν τρεις φορές μόνο την Τρίτη!

- Η πρώτη ξεκίνησε στις 10:00,
- η δεύτερη στις 14:00 και
- η τρίτη στις 18:30

κουράστηκαν πολύ τα παιδιά!!!

Γι’αυτές τις συμμετοχές τους πήραν τριπλό… μεροκάματο, ήτοι 765 ευρώ το κεφάλι (συνολικά 36.975 ζεστά και μετρητά)
να ειναι εθελοντικη η εργασια των βουλευτων;

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Μπροστα σε βρισκω...Υπαρχει και η λυση του διαλυτικου. Βρεχουμε πανακι το κολλαμε στην μυτη και εισπνεουμε ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Ξεμπερδευεις και με τον οδοντιατρο γιατι στον χρονο πανω δεν μενει δοντι στην θεση του. Γλιτωνεις και τα λεφτα του φαγητου γιατι μπορεις να φας μονο σουπες...
τσαμπα εξαγωγες και απονευρωσεις το διαλυτικο ε?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι στη λαικη βρισκεις καλυτερες τιμες, αλλα θελει λιγο ψαξιμο. Καπνος συμφερει πιο πολυ ή κοφτο. Βαλε και κανα δυο "δεντρα" στην αυλη ή στην ταρατσα για να εχεις το δικο σου "ακουσμα". Αμα ρθω Αθηνα να σου φερω καμια 50 κιλα κρασι δικο μου ? Μην κοβεις αποδειξεις. Ουτε εγω κοβω. Για τα μπουρδελα πιστευω οτι θα πεσουν οι τιμες.
aderfe με αφηνεις εκπΛηκτο 50 κιλα κρασι :dancing: :dancing: :dancing: ειπαρχουν ακομα ελληνες που δινουν απο το κρασι τους????????καλε ρε αδερφε που μενεισ????? :huh: :huh: :huh: :huh: για την λαικη η κυρα λεει οτι φτινα βαζουν τα προιοντα λιγο πριν τα πεταξουν ενο στο σουπερ μαρκετ τα φτινα ειναι οκ απο ποιοτητα!!!!!!  τωρα για την φουντα που να την βαλω στο μπαλκονι?? η μεσα στο σπιτι?? δεν θα με παρουν χαμπαρι!!!!!?? ααα και για οσους θελουν κανα σιδερικο για τραπεζα και τα λοιπα το αρχικλευτρονι μου ειπε και τιμες αμα θελο 600 ευρα το κλασικο σπαστο τον απανταχου τρομοκρατον με δυο γεμιστηρες δωρο ετοιμοπαραδοτο στο σπιτι<<ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΟΤΣΑΝΕ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΟΝΤΟΚΑΝΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!>> !!! χειροβομβιδες και πιστολια οτι θελης 300 ευρα το κοματι!!!! τα ζασταβα δε ειναι και της μοδας οπος μου ειπε δεν ξερω γιατι?/ τοσο απλα στην αθηνα τα σιδερικα ΑΜΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗς ΣΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΚΛΗ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗ ΤΗς ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΕΨΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΒΛΕΠΕΙς αα εχουν εληψη απο εκρηκτικα τα νταμαρια γυρω απο την αττικη εχουν κλησει μου ειπε!!!!! εεε μιην γελατε ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ!!!! ΚΑΙ ΕΣΗς ΠΟΥ ΓΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!! ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΦΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ !!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think: ΑΑΑΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΥΤΕ ΓΚΑΖΙ !!! ΞΥΛΑ ΣΕ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ Η ΤΣΑΚΙ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΙ ΤΗΜΗ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΗ Ο ΧΕΙΜΟΝΑς!!!!  ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΟ ΜΝΕΙΜΟΝΙΟ ΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕς ΘΑ ΤΙΜΟΡΟΥΝΤΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙ ς ΓΕΛΙΑ ΤΟ 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  τραμουντανα τι μου λες οτι το χουν ριξει λογο κρισις στην αλμπανα !!!!!!!!ΚΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΜΕΡΑΚΛΗΔΕς  ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ!!!!!!!!  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΟ?????

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
να ειναι εθελοντικη η εργασια των βουλευτων;
οχι ρε φιλε προς θεου δεν ειπαμε αυτο αλλωστε εχουν και πολλες υποχρεωσεις οι ταλαιπωροι!!απ την αλλη μπορουν να γινουν και νομιμες οι μιζες ωστε το κρατος να μπορει να τις φορολογει και να μην τρεχουν καθε τρεις και λιγο στους εισαγγελεις για καταθεσεις γιατι εχουν και βαρυ προγραμμα και δεν προλαβαινουν.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
aderfe με αφηνεις εκπκηκτο 50 κιλα κρασι :dancing: :dancing: :dancing: ειπαρχουν ακομα ελληνες που δινουν απο το κρασι τους????????καλε ρε αδερφε που μενεισ????? :huh: :huh: :huh: :huh: για την λαικη η κυρα λεει οτι φτινα βαζουν τα προιοντα λιγο πριν τα πεταξουν ενο στο σουπερ μαρκετ τα φτινα ειναι οκ απο ποιοτητα!!!!!!  τωρα για την φουντα που να την βαλω στο μπαλκονι?? η μεσα στο σπιτι?? δεν θα με παρουν χαμπαρι!!!!!?? ααα και για οσους θελουν κανα σιδερικο για τραπεζα και τα λοιπα το αρχικλευτρονι μου ειπε και τιμες αμα θελο 600 ευρα το κλασικο σπαστο τον απανταχου τρομοκρατον με δυο γεμιστηρες δωρο ετοιμοπαραδοτο στο σπιτι !!! χειροβομβιδες και πιστολια οτι θελης 300 ευρα το κοματι!!!! τα ζασταβα δε ειναι και της μοδας οπος μου ειπε δεν ξερω γιατι?/ τοσο απλα στην αθηνα τα σιδερικα ΑΜΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗς ΣΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΚΛΗ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗ ΤΗς ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΕΨΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΒΛΕΠΕΙς αα εχουν εληψη απο εκρηκτικα τα νταμαρια γυρω απο την αττικη εχουν κλησει μου ειπε!!!!! εεε μιην γελατε ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ!!!! ΚΑΙ ΕΣΗς ΠΟΥ ΓΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!! ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΦΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ !!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think:
παντως νταβαρτιτς αμα εισαι για μπουκα θα σου ελεγα καλυτερα σε τραπεζα σε κανα χωριο στην επαρχια γιατι εδω εχει κορεστει το επαγγελμα.χρυσες δουλειες θα κανεις.στειλε και την οικογενια εξωτερικο κανε 3-4 μεροκαμματα επαρχια και αντε μετα να τους βρεις.βασιλιας σου λεω..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παντως νταβαρτιτς αμα εισαι για μπουκα θα σου ελεγα καλυτερα σε τραπεζα σε κανα χωριο στην επαρχια γιατι εδω εχει κορεστει το επαγγελμα.χρυσες δουλειες θα κανεις.στειλε και την οικογενια εξωτερικο κανε 3-4 μεροκαμματα επαρχια και αντε μετα να τους βρεις.βασιλιας σου λεω..
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ αδερφε αντε να εχει μεσα κανα 10000 ευρα αρχιδια!!!! και οπος μου ειπε το κλευτρονι την ψαχνουν οι μπατσοι την φαση 5 χρονια μετα και γιαυτο οσοι μπουκαρουν ειναι απο τους ειδη ποινικους με φυλακα γερη στην πλατη !!!! αλλη ιδεα>>??

Επισκέπτης
aderfe με αφηνεις εκπΛηκτο 50 κιλα κρασι :dancing: :dancing: :dancing: ειπαρχουν ακομα ελληνες που δινουν απο το κρασι τους????????καλε ρε αδερφε που μενεισ????? :huh: :huh: :huh: :huh: για την λαικη η κυρα λεει οτι φτινα βαζουν τα προιοντα λιγο πριν τα πεταξουν ενο στο σουπερ μαρκετ τα φτινα ειναι οκ απο ποιοτητα!!!!!!  τωρα για την φουντα που να την βαλω στο μπαλκονι?? η μεσα στο σπιτι?? δεν θα με παρουν χαμπαρι!!!!!?? ααα και για οσους θελουν κανα σιδερικο για τραπεζα και τα λοιπα το αρχικλευτρονι μου ειπε και τιμες αμα θελο 600 ευρα το κλασικο σπαστο τον απανταχου τρομοκρατον με δυο γεμιστηρες δωρο ετοιμοπαραδοτο στο σπιτι<<ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΟΤΣΑΝΕ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΟΝΤΟΚΑΝΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!>> !!! χειροβομβιδες και πιστολια οτι θελης 300 ευρα το κοματι!!!! τα ζασταβα δε ειναι και της μοδας οπος μου ειπε δεν ξερω γιατι?/ τοσο απλα στην αθηνα τα σιδερικα ΑΜΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗς ΣΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΚΛΗ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗ ΤΗς ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΕΨΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΒΛΕΠΕΙς αα εχουν εληψη απο εκρηκτικα τα νταμαρια γυρω απο την αττικη εχουν κλησει μου ειπε!!!!! εεε μιην γελατε ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ!!!! ΚΑΙ ΕΣΗς ΠΟΥ ΓΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!! ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΦΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ !!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think: ΑΑΑΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΥΤΕ ΓΚΑΖΙ !!! ΞΥΛΑ ΣΕ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ Η ΤΣΑΚΙ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΙ ΤΗΜΗ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΗ Ο ΧΕΙΜΟΝΑς!!!!  ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΟ ΜΝΕΙΜΟΝΙΟ ΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕς ΘΑ ΤΙΜΟΡΟΥΝΤΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙ ς ΓΕΛΙΑ ΤΟ 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  τραμουντανα τι μου λες οτι το χουν ριξει λογο κρισις στην αλμπανα !!!!!!!!ΚΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΜΕΡΑΚΛΗΔΕς  ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ!!!!!!!!  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΟ?????

Ορεινη Αχαια μενω. Γιατι σε παραξανευει που σου ειπα για το κρασι ? Κοντα 600 κιλα εβγαλα φετος, να δωσω και 100 τζαμπα λες να φτωχινω ? Εδω η ενωση μας περνει το λαδι 1,80 το κιλο ρε φιλε τι νομιζεις οτι θα βγαλω και να πουλησω ολο το κρασι ?
Για φουντα υπαρχου site που μπορεις να μαθεις τροπους καλιεργειας in door. Για out door οτι θες στη διαθεση σου. Καλο κουραγιο σε ολους. Τα δυσκολα ερχονται.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ορεινη Αχαια μενω. Γιατι σε παραξανευει που σου ειπα για το κρασι ? Κοντα 600 κιλα εβγαλα φετος, να δωσω και 100 τζαμπα λες να φτωχινω ? Εδω η ενωση μας περνει το λαδι 1,80 το κιλο ρε φιλε τι νομιζεις οτι θα βγαλω και να πουλησω ολο το κρασι ?
Για φουντα υπαρχου site που μπορεις να μαθεις τροπους καλιεργειας in door. Για out door οτι θες στη διαθεση σου. Καλο κουραγιο σε ολους. Τα δυσκολα ερχονται.
KATSE EKEI ΚΑΙ ΜΙΝ ΚΟΥΝΙΕΣΕ και χορτα εχει εκει και κηνηγια και φρουτα μιλαμε εισε μελι!!!! εδω στην αθηνα κατι περιστερια εχουν μεινη  :headbang: :headbang: την επιδοτηση την κοψαν στον ασο το λαδι ??? εμεις στην μιτιληνη προλαβαμε και τα μισα τα ελαιοδεντρα  τα γειρησαμε οικολογικα!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
για πιο φτηνη μαστουρα προτεινω λακ για τα μαλλια ψεκαζουμε σε μια σακουλα και αναπνεουμε.100% εγγυηση
ΣΤΑΝΤΑΡ καρκινος στον φαρυγγα τουλαχιστον..... :rockon:ετσι να ξεμπαζωσετε και μερικοι που θελετε και συνταξη χαμουρες.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εδω η ενωση μας περνει το λαδι 1,80 το κιλο ρε

δηλαδή ρε παραλίμνιε πόσο περίμενες να σου το πάρει ? όταν στο σουπερμάρκετ έχει 4.30 το κιλό με τον ΦΠΑ μαζί ???

αν το πάρει από σένα 4 ευρώ πόσο θα πρέπει να το πληρώσω εγώ?

και λέω ...

4.30 - 11% ΦΠΑ = 3.83 καθαρή τιμή
10% κέρδος του σουπερμάρκετ 0.4 ευρά δηλαδή 3.43 στον κατασκευαστή
να βγάλει και αυτός ένα 10% αντε 0.35 αυτός
μένουν 3.43-0.35 = 3.08
βγάλε πρώτη υλη (λάδι) 1.90 (γιατί και ο συνεταιρισμός θα βγάλει κάτι.. μένουν 1.08 από αυτά βάζεις μπουκάλι, ετικέτα, μεταφορικά, εργατικά, μηχανήματα για την συσκευασία, αποθήκευτρα και το κυριώτερο τόκους (γιατί ο βιομήχανος θα πληρώσει σήμερα και θα εισπραξει από το σούπερμαρκετ σε 4 μήνες)...

μακάρι να μπορούσε ο ελληνας να το αγοράσει 30 ευρώ το κιλό... αλλά δεν μπορεί..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ωπα για κανε πασα το σαιτ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
πω πω ρε τραμου ΓΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ εισαι ρε πουστη μου..... :rockon: :rockon:στειλε ενα η-μεηλ
στον ΓΑΠ να σε κανει βεζυρη να ανακαμψουμε ταχυστα...γιατι με την ποντικομαμη που εχουμε -πολυ πουλο βλεπω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom