swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
παλι με βριζης ρε κουφαλα τι ειπα ο κακομοιρης ;) για το αμαξι που σου χαλασε γραφωτο οτι εισαι μεγαλο λαμογιο το ξερω
παλι με βριζης ρε κουφαλα τι ειπα ο κακομοιρης ;) για το αμαξι που σου χαλασε γραφω
το αμαξι ας χαλασει το αλλο να μην χαλασειπαλι με βριζης ρε κουφαλα τι ειπα ο κακομοιρης ;) για το αμαξι που σου χαλασε γραφω
εχεις τιποτα αλλο που δεν ειναι χαλασμενοτο αμαξι ας χαλασει το αλλο να μην χαλασει
Καλά ρε εσύ καντάδες μου κάνειςεσυ γρηγορα στην κατυ που πηρες αερα
πολλα αλλαεχεις τιποτα αλλο που δεν ειναι χαλασμενο
ρε αφιερωσε στο κοριτσι το τραγουδι δεν ντρεπεσε συναισθημα μηδεν ;) >Καλά ρε εσύ καντάδες μου κάνεις
ναι το ψυγειο το ειδα δουλευη πολυ καλαπολλα αλλα
Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπεςρε αφιερωσε στο κοριτσι το τραγουδι δεν ντρεπεσε συναισθημα μηδεν ;) >
ναι το ψυγειο το ειδα δουλευη πολυ καλα
ρε ολοι πριγκηπες και λορδοι το παιζετε εδω μπατηριαΔύσκολοι καιροί για πρίγκηπες
ρε ολοι πριγκηπες και λορδοι το παιζετε εδω μπατηρια
ρε ολοι πριγκηπες και λορδοι το παιζετε εδω μπατηρια
εσυ εισαι στρατηγος δεν σε πειραζουν χαχαχαρε λαμογια τοσα χρονια καριερας στο μπου θα πανε χαμενα θα με διαγραψουν η θα μου αλλαξουν ειδικοτητα θα με κανουν ο παληως του καβλαντισματος
Θα έχεις και καρδούλες αντί για αστεράκιαρε λαμογια τοσα χρονια καριερας στο μπου θα πανε χαμενα θα με διαγραψουν η θα μου αλλαξουν ειδικοτητα θα με κανουν ο παληως του καβλαντισματος
ρε σε λιγο με βλεπω αρχιστρατηγοεσυ εισαι στρατηγος δεν σε πειραζουν χαχαχα
και οχι μονορε σε λιγο με βλεπω αρχιστρατηγο