swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 623
- Πόντοι
- 316
παλι με βριζης ρε κουφαλα τι ειπα ο κακομοιρης ;)το οτι εισαι μεγαλο λαμογιο το ξερω![]()
![]()
παλι με βριζης ρε κουφαλα τι ειπα ο κακομοιρης ;)για το αμαξι που σου χαλασε γραφω
![]()
το αμαξι ας χαλασει το αλλο να μην χαλασειπαλι με βριζης ρε κουφαλα τι ειπα ο κακομοιρης ;)για το αμαξι που σου χαλασε γραφω
![]()
εχεις τιποτα αλλο που δεν ειναι χαλασμενοτο αμαξι ας χαλασει το αλλο να μην χαλασει![]()
![]()
![]()
Καλά ρε εσύ καντάδες μου κάνειςεσυ γρηγορα στην κατυ που πηρες αερα![]()
![]()
![]()
πολλα αλλαεχεις τιποτα αλλο που δεν ειναι χαλασμενο![]()
![]()
![]()
ρε αφιερωσε στο κοριτσι το τραγουδι δεν ντρεπεσε συναισθημα μηδεν ;)Καλά ρε εσύ καντάδες μου κάνεις![]()
ναι το ψυγειο το ειδα δουλευη πολυ καλαπολλα αλλα![]()
![]()
Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπεςρε αφιερωσε στο κοριτσι το τραγουδι δεν ντρεπεσε συναισθημα μηδεν ;)>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε ολοι πριγκηπες και λορδοι το παιζετε εδω μπατηριαΔύσκολοι καιροί για πρίγκηπες![]()
![]()
![]()
ρε ολοι πριγκηπες και λορδοι το παιζετε εδω μπατηρια![]()
![]()
![]()
ρε ολοι πριγκηπες και λορδοι το παιζετε εδω μπατηρια![]()
![]()
![]()
εσυ εισαι στρατηγος δεν σε πειραζουν χαχαχαρε λαμογια τοσα χρονια καριερας στο μπου θα πανε χαμενα![]()
θα με διαγραψουν η θα μου αλλαξουν ειδικοτητα θα με κανουν ο παληως του καβλαντισματος
![]()
![]()
![]()
Θα έχεις και καρδούλες αντί για αστεράκιαρε λαμογια τοσα χρονια καριερας στο μπου θα πανε χαμενα![]()
θα με διαγραψουν η θα μου αλλαξουν ειδικοτητα θα με κανουν ο παληως του καβλαντισματος
![]()
![]()
![]()
ρε σε λιγο με βλεπω αρχιστρατηγοεσυ εισαι στρατηγος δεν σε πειραζουν χαχαχα