TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ουτε για το χερι του δεν κανει να σηκωνει να μην πω για τιποτα αλλο που φωναζει την ΕΛΠΑ να του των σηκωσειτι να σηκωσει το χερι του; ;)
ουτε για το χερι του δεν κανει να σηκωνει να μην πω για τιποτα αλλο που φωναζει την ΕΛΠΑ να του των σηκωσειτι να σηκωσει το χερι του; ;)
ουτε για το χερι του δεν κανει να σηκωνει να μην πω για τιποτα αλλο που φωναζει την ΕΛΠΑ να του των σηκωσει
εδω εισαι εφτασαν οι πιο γρηγοροι της ευρωπης
χα χα χαεδω εισαι εφτασαν οι πιο γρηγοροι της ευρωπης
φιλαρακι το ζητησα επιμονως μεχρι και απο των υπουργαρα και μου ειπε ξεχνατο εσυ θα μας χαλασεις και τους αλλους στεναχωρηθηκα που δεν με δεχονται πιαχα χα χα
εισαι για το γνωστο μαγαζακι ...να πας μια βολτα
ε καλα ...και απο εκει σε διωξανε;φιλαρακι το ζητησα επιμονως μεχρι και απο των υπουργαρα και μου ειπε ξεχνατο εσυ θα μας χαλασεις και τους αλλους στεναχωρηθηκα που δεν με δεχονται πια
εχω γυριση ολα τα φρενοκομεια αττικης και περιχωρον τιποτα αδελφε πουθενα μου ειπανε οτι αν ησουν καλα θα σε παιρναμε αλλα εσυ δεν γινεσε καλα με τιποταε καλα ...και απο εκει σε διωξανε;
άνοιξε καινούργιο μαγαζί Θα σε στείλω εκεί ;)εχω γυριση ολα τα φρενοκομεια αττικης και περιχωρον τιποτα αδελφε πουθενα μου ειπανε οτι αν ησουν καλα θα σε παιρναμε αλλα εσυ δεν γινεσε καλα με τιποτα
καλοοοοοοοο εχει τζακουζι καρεκλα ρευματινη αν πληροι ολες της προδιαγραφες της ΕΕ και εχει και CE δωσε ολα τα στοιχεια ;)άνοιξε καινούργιο μαγαζί Θα σε στείλω εκεί ;)
έχουμε ένα θέμα με το CEκαλοοοοοοοο εχει τζακουζι καρεκλα ρευματινη αν πληροι ολες της προδιαγραφες της ΕΕ και εχει και CE δωσε ολα τα στοιχεια ;)
τοτε το μαγαζι ειναι παρανομο θα ειδοποιησουμε την αστυνομια να το κλειση γιατι δεν εχει την σχετικη αδεια λειτουργιαςέχουμε ένα θέμα με το CE
Εκεί είναι τώρα στις διαπραγματεύσειςτοτε το μαγαζι ειναι παρανομο θα ειδοποιησουμε την αστυνομια να το κλειση γιατι δεν εχει την σχετικη αδεια λειτουργιας
χαιρετω τα φιλαρακιαto καπελακι ρε γιατι το σηκωνεις
λαθος ανθρωποι κανουν την διαπραγματευση εχω τον απολυτο διαπραγματευτηΕκεί είναι τώρα στις διαπραγματεύσεις
Τώρα μας είδες εσύ; ;)χαιρετω τα φιλαρακια
καλως των να παρω τηλεφωνο την ΕΛΠΑ τελικαχαιρετω τα φιλαρακια
το οτι εισαι μεγαλο λαμογιο το ξερωουτε για το χερι του δεν κανει να σηκωνει να μην πω για τιποτα αλλο που φωναζει την ΕΛΠΑ να του των σηκωσει
σου ειπα χρειαζεται βοηθειαΤώρα μας είδες εσύ; ;)
εγω φιλαρακι δεν χρειαζομαι και το ξερειςκαλως των να παρω τηλεφωνο την ΕΛΠΑ τελικα