anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
θα δεις και της κριτικες απο ατομα που την γνωρισανετην εχεις συναντησει την κοπελα??????
θα δεις και της κριτικες απο ατομα που την γνωρισανετην εχεις συναντησει την κοπελα??????
θα δεις και της κριτικες απο ατομα που την γνωρισανε
προς το παρον ενημερωση οτι εχει στο νημα τηςεχει μπει ηδη στα υπ'οψην για να την συναντησω αλλα και καμια κριτικη για να διαβασουμε θα ηταν ακομα καλυτερα
όπως και να εχει φαινεται αρκετα ωραιο κορμι
ναι όντως είναι φοβερήοι υπηρεσιες ειναι κορυφαίες δεν υπάρχει κατι που να μην το κάνει τέλεια..
δυναμιτης εισαι χριστινακι μακάρι να είχα χρονο κ αλλο πέρασα πολυ ωραια κ συ φανταζομαι
ευχαριστω μωρακι :-*δυναμιτης εισαι χριστινακι μακάρι να είχα χρονο κ αλλο πέρασα πολυ ωραια κ συ φανταζομαι
την εχεις συναντησει την κοπελα??????
φτιαχτηκε το προφιλ μου
Φιλαρακι κανονισε με το κοριτσι να το παρεις μη το παιδευεις..βλεπω κριτικες μπομπα η χριστινα μας.το καλο ειναι ,οτι αφορουν τις υπηρεσιες της.τελος παντων ,δεν ξαναγραφω εδω,μεχρι να την δω και να γραψω το κατεβατο μου.πιστευω να ειναι αντιπροσωπευτικη αναφορα για ολα τα δεδομενα.καυλιδιο οπως ειπαμε.καληνυχτα.
καλησπερα και υγεια φιλε μου καλε.θα τα πουμε και οι δυο μας.Φιλαρακι κανονισε με το κοριτσι να το παρεις μη το παιδευεις..
ξεκινα να ερθεις ,
Καλησπερα μακρινε φιλε !!!
Κοιτα θα κανονισεις με το Χριστιακι ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ στον καφεκαλησπερα και υγεια φιλε μου καλε.θα τα πουμε και οι δυο μας.
Να παω να βγαλω καμμια φωτο?
Προχθες ανεβασε , μηπως πρεπει να κανονισεις να θαυμασεις απο κοντα???εχεις πολύ καιρο να ανεβασεις φωτο σου :'( :'( :'(
θα θελαμε μερικες καινούργιες 1-2 ετσι για να σε θαυμασουμε