anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Προχθες ανεβασε , μηπως πρεπει να κανονισεις να θαυμασεις απο κοντα???
θα κανονισω όταν πρεπει....
καλα δεν σου ειπα και κατι περιεργο μη νευριάζεις , ενα μηπως είπα..
όλα θα γινουν....
εσυ μιας και την εχεις δει από προσωπο πως είναι????
δλδ χρωμα ματιων και αν μοιαζει με καμια ψιλογνωστη ετσι για να ξερουμε τι περιπου να περιμενουμε?????
Μολις ανέβασα μια κριτική. Θα πω μόνο οτι το παθος η καυλα που βγάζει η Χριστίνα απλά φεν υπάρχουν.
παντως πολυ λιγες ψηλες γυναικες εχου κωλο ;)απο τις φωτος φανειται τελειως ακωλη και με πολυ αδυνατα ποδια,εσεις που την ειδατε απο κοντα ειναι ετσι ή οι φωτος δεν ειναι αντιπροσωπευτικες?
στην σελιδα 4 ..απο τις φωτος φανειται τελειως ακωλη και με πολυ αδυνατα ποδια,εσεις που την ειδατε απο κοντα ειναι ετσι ή οι φωτος δεν ειναι αντιπροσωπευτικες?
σύμφωνο απόλυτα με butts υποκειμενικη είναι η ομορφιά.χριστιναχχχ σπέσιαλ υπηρεσίες. συμφωνώ και με τιμή 80 φουλ + χοτελ θα ήταν πιο τέλεια όχι ότι τώρα δεν είναι..Η εμφανιση είναι υποκειμενική μέχρι ένα σημείο. Σε σχέση με τις υπηρεσίες ο καθένας κρίνει ελεύθερα σε σχέση με τις εμπειρίες που έχει από άλλες κοπέλες και γενικά τι έχει δοκιμάσει.
Επειδή γίνεται πολύς ντόρος τελευταία απο κάποιους συγκεκριμένους και εδώ αλλά και σε threat άλλων κοριτσιών για το Χριστινάκι έχω καταθέσει την άποψη μου τόσο εμφανησιακά όσο και για τις υπηρεσίες της στην σελίδα 20.
Εμφανησιακά έχει πολύ χαλαρή επιδερμίδα, επιμένω δεν έχει καμία σχέση με την φώτο στο avatar και στο en είναι ακριβώς όπως εμφανίζεται δυο σελίδες πίσω όπου φαίνεται μονο το στήθος της το οποίο είναι και το δυνατό της σημείο.
Σχετικά με την τιμή της, είχα πει ότι δεν είναι με τίποτα για 100 + 20 αναλ + Hotel. Νομίζω έπραξε ορθά που κατέβασε την τιμή της στα 80 + 20 άναλ αλλά μάλλον θα έπρεπε να είναι εκεί στα 70 80 με φουλ.... Πάντα σε σχέση με το τι παίζει στην πιάτσα.
Είναι καλό παιδί, φιλότιμη, δεκτική προσπαθεί να σε ευχαριστήσει αλλά τα πάντα κρίνονται σε σχέση με το ανάλογο τιμημα που πρέπει κάποιος να καταθέσει ή τις όποιες άλλες επιλογές έχει.
Η εμφανιση είναι υποκειμενική μέχρι ένα σημείο. Σε σχέση με τις υπηρεσίες ο καθένας κρίνει ελεύθερα σε σχέση με τις εμπειρίες που έχει από άλλες κοπέλες και γενικά τι έχει δοκιμάσει.
Επειδή γίνεται πολύς ντόρος τελευταία απο κάποιους συγκεκριμένους και εδώ αλλά και σε threat άλλων κοριτσιών για το Χριστινάκι έχω καταθέσει την άποψη μου τόσο εμφανησιακά όσο και για τις υπηρεσίες της στην σελίδα 20.
Εμφανησιακά έχει πολύ χαλαρή επιδερμίδα, επιμένω δεν έχει καμία σχέση με την φώτο στο avatar και στο en είναι ακριβώς όπως εμφανίζεται δυο σελίδες πίσω όπου φαίνεται μονο το στήθος της το οποίο είναι και το δυνατό της σημείο.
Σχετικά με την τιμή της, είχα πει ότι δεν είναι με τίποτα για 100 + 20 αναλ + Hotel. Νομίζω έπραξε ορθά που κατέβασε την τιμή της στα 80 + 20 άναλ αλλά μάλλον θα έπρεπε να είναι εκεί στα 70 80 με φουλ.... Πάντα σε σχέση με το τι παίζει στην πιάτσα.
Είναι καλό παιδί, φιλότιμη, δεκτική προσπαθεί να σε ευχαριστήσει αλλά τα πάντα κρίνονται σε σχέση με το ανάλογο τιμημα που πρέπει κάποιος να καταθέσει ή τις όποιες άλλες επιλογές έχει.
καλησπερα γιανναρε οντως φαινεται δυνατο καυλακικαλησπερα καυλα
ετσι λεω φιλε μου πρεπει να γινει δοκιμη αμεσακαλησπερα γιανναρε οντως φαινεται δυνατο καυλακι
εδω εισαι εσυ;
to καπελακι ρε γιατι το σηκωνεις
τι να σηκωσει το χερι του; ;)to καπελακι ρε γιατι το σηκωνεις