TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
γρηγορα εσυ στο κοριτσι που θελεις και νοικοκιρα τρομαρα σουΘα έχεις και καρδούλες αντί για αστεράκια
γρηγορα εσυ στο κοριτσι που θελεις και νοικοκιρα τρομαρα σουΘα έχεις και καρδούλες αντί για αστεράκια
σε λιγο απο δικηγορος για τα κοριτσια θα γινω και εισαγγελεας με εσας που εμπλεξα λαμογιακαι οχι μονο
Ρε φίλε είπαμε μου αρέσουν οι πίτες και κρέπεςγρηγορα εσυ στο κοριτσι που θελεις και νοικοκιρα τρομαρα σου
και εμενα μου αρεσουν οι πιτες το ταφ με πιΡε φίλε είπαμε μου αρέσουν οι πίτες και κρέπες
Εδώ που είμαστε έχει ποικιλία σε πίτες ;)και εμενα μου αρεσουν οι πιτες το ταφ με πι
ρε σταυρο μαγκιτη,τι να απαντισει,δεν βλεπεις τι γραφουν 3 σελιδες τωρα?μα ειναι δουλειες αυτες.το μωρακι τι κανει??δεν σε βλεπω να απαντας..σε χασαμε...
θα τις τα αλλαξω εγω την κυριακη.μπορει ομως και να μου τα αλλαξει.χαχαχα.Να γραψει ρε φιλε κατι ν ανεβασει καμια καλοκαιρινη φωτο ν μας κατακαυλωσει..ειναι κ φουλ τ κοριτσι σημερα..κριμα κ θα της αλλαζα τα φωτα..
ΧΑΘΗκε παρε νικολουλη γρηγοραΧριστίνα ....
Έτσι κάνει ο κόσμος ;;;
Φιλαρακι η χάθηκε η έχει φουλάρει από δουλειά και δεν προλαβαίνει ούτε καλημέρα να γράψει....ΧΑΘΗκε παρε νικολουλη γρηγορα
μακαρι η κοπελα να δουλευηΦιλαρακι η χάθηκε η έχει φουλάρει από δουλειά και δεν προλαβαίνει ούτε καλημέρα να γράψει....
Φιλαρακι έκανε την πιο έξυπνη κίνησημακαρι η κοπελα να δουλευη
το ειδα και καλα ξηγιθηκε μπραβο της 100 φουλ ειναι πολυ καλαΦιλαρακι έκανε την πιο έξυπνη κίνηση
Κατέβασε την τιμή και έχει γίνει προσιτή...
Εγώ την είχα πάρει 120 full μετά από λίγο καιρό αλλαξε την τιμή έχω ανεβάσει και κριτικήτο ειδα και καλα ξηγιθηκε μπραβο της 100 φουλ ειναι πολυ καλα
εκανε καλες πιτες? το φυλλο ηταν ενταξει τραγανοΕγώ την είχα πάρει 120 full μετά από λίγο καιρό αλλαξε την τιμή έχω ανεβάσει και κριτική
Φιλαρακι από τις πολύ καλές πίτες ;)εκανε καλες πιτες? το φυλλο ηταν ενταξει τραγανο
θα παω να παρω και εγω συντομαΦιλαρακι από τις πολύ καλές πίτες ;)