anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
θα παω να παρω και εγω συντομα
Ξέρει να συμπεριφέρεται τον άντρα
Θα περάσεις καλά
θα παω να παρω και εγω συντομα
αα έξυπνη κίνηση όταν τα λέω εγώ για κάποιες άλλες που ανεβάζουν η λέω ότι είναι πολλά τα λεφτά πέφτετε να με φάτε κάνα δύο τρείς εδώ μέσα οκ φίλε μου..Φιλαρακι έκανε την πιο έξυπνη κίνηση
Κατέβασε την τιμή και έχει γίνει προσιτή...
Ποιος έπεσε να σε φάει ρε φίλε;αα έξυπνη κίνηση όταν τα λέω εγώ για κάποιες άλλες που ανεβάζουν η λέω ότι είναι πολλά τα λεφτά πέφτετε να με φάτε κάνα δύο τρείς εδώ μέσα οκ φίλε μου..
φιλε ας λεει ο καθενας οτι θελει στο γενικο συνολο για τις εποχες που ζουμε οι τιμες πρεπει να κατεβουν αν θελουν να εχουν δουλεια τωρα αυτοι που εχουν αντιρησεις ειναι προβλημα τουςαα έξυπνη κίνηση όταν τα λέω εγώ για κάποιες άλλες που ανεβάζουν η λέω ότι είναι πολλά τα λεφτά πέφτετε να με φάτε κάνα δύο τρείς εδώ μέσα οκ φίλε μου..
έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μ αλλά αν λέει κάποιος είναι πολλά για μια κοπέλα άμεσος πέφτει κάποιος να του την πει αυτό λέω δηλαδή εσύ είπες την πήρες στα 120ε αν την πάρεις με 80ε θα έχεις θέμα αυτό λέω.Φίλε μου και Συμφωνώ και διαφωνώ με την άποψη σου .
όμως αγορωνομος σε καμία κοπέλα δεν μπορώ να γίνω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος.
Ανάλογα με εμφάνιση υπηρεσίες και τα λοιπά να πληρωθούν ανάλογα
έχεις δίκιο κ εγώ τα λέω κ θα τα λέω. Αλλά υπάρχουν κ μερική που αρχίζουν κ κράζουν.φιλε ας λεει ο καθενας οτι θελει στο γενικο συνολο για τις εποχες που ζουμε οι τιμες πρεπει να κατεβουν αν θελουν να εχουν δουλεια τωρα αυτοι που εχουν αντιρησεις ειναι προβλημα τους
Σε αυτό που λες εχεις απόλυτο δίκιο δεν κλαφτικα που την πήρα με την παλιά τιμή και δεν ήξερα αν είχε σκοπό να αλλάξει την τιμή σαφώς και είναι καλύτερα η καινούργια τιμή για όλους μαςέχεις απόλυτο δίκιο φίλε μ αλλά αν λέει κάποιος είναι πολλά για μια κοπέλα άμεσος πέφτει κάποιος να του την πει αυτό λέω δηλαδή εσύ είπες την πήρες στα 120ε αν την πάρεις με 80ε θα έχεις θέμα αυτό λέω.
Σε αυτό που λες εχεις απόλυτο δίκιο δεν κλαφτικα που την πήρα με την παλιά τιμή και δεν ήξερα αν είχε σκοπό να αλλάξει την τιμή σαφώς και είναι καλύτερα η καινούργια τιμή για όλους μας
η κοπέλα φέρθηκε όπως φέρθηκε και αλλαξε την τιμή της πιστεύω να μιμηθούν και άλλες το παράδειγμα της προς όφελος της κάθε μίας
έχεις δίκιο γιατί αν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι δεν κολλάς στα 40ε αλλά είναι το γιατί κατάλαβες πως το λέω ετσι.Σε αυτό που λες εχεις απόλυτο δίκιο δεν κλαφτικα που την πήρα με την παλιά τιμή και δεν ήξερα αν είχε σκοπό να αλλάξει την τιμή σαφώς και είναι καλύτερα η καινούργια τιμή για όλους μας
η κοπέλα φέρθηκε όπως φέρθηκε και αλλαξε την τιμή της πιστεύω να μιμηθούν και άλλες το παράδειγμα της προς όφελος της κάθε μίας
είναι άξια χαλάλι τηςKαι για να χαθεί η κοπέλα μαλλον θα έχει ξεκινησει να έχει πολλη δουλεια , μην την ματιασω κιολας ..
Έχει πολλές αξιόλογες κοπέλες εδώ μέσα στο φόρουμ το έχω πει και θα το ξαναπώ κι άλλη φορά και θα το λέω συνέχεια γωνιακό μαγαζί είναι το μπουρδέλα και έχει δουλειά για όλες τις γυναίκες Αρκεί να είναι έξυπνες και να κάνουν τα σωστά πράγματα όχι αρπαχτέςέχεις δίκιο γιατί αν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι δεν κολλάς στα 40ε αλλά είναι το γιατί κατάλαβες πως το λέω ετσι.
έτσι είναι απλά εγώ κοιτάω να είναι κ VFM οκ αυτό.Έχει πολλές αξιόλογες κοπέλες εδώ μέσα στο φόρουμ το έχω πει και θα το ξαναπώ κι άλλη φορά και θα το λέω συνέχεια γωνιακό μαγαζί είναι το μπουρδέλα και έχει δουλειά για όλες τις γυναίκες Αρκεί να είναι έξυπνες και να κάνουν τα σωστά πράγματα όχι αρπαχτές
έτσι είναι απλά εγώ κοιτάω να είναι κ VFM οκ αυτό.
καλημερα καυλακαλημερα μωρακια :-* :-*
τι μου κανετε !