swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
και την τριτη? δεν με προσεχεις με τρια κοριτσια θα βρεθω σωστος καλιγουλας
και την τριτη? δεν με προσεχεις με τρια κοριτσια θα βρεθω σωστος καλιγουλας
λες ε;δεν εχεις αναγκη εσυ
δεν τον φοβαμαι αυτονλες ε;
ετσι θηριο ειναιδεν τον φοβαμαι αυτον
το ξερωετσι θηριο ειναι
re παλι με ματιαζης κουφαλες φτυστε με ρε... λαμογια οχι να εχετε να φτυσετε κανα χρονο εγω παντως θα τα φαω τα κοριτσακια χρατσα χρουτσα με την μασελιτσα μουδεν τον φοβαμαι αυτον
καλως τον τσακαλακο... ;)re παλι με ματιαζης κουφαλες φτυστε με ρε... λαμογια οχι να εχετε να φτυσετε κανα χρονο εγω παντως θα τα φαω τα κοριτσακια χρατσα χρουτσα με την μασελιτσα μου
καλα οτι εισαι λαλογιο το ξερουμε φτου φτου για το κακο το ματιre παλι με ματιαζης κουφαλες φτυστε με ρε... λαμογια οχι να εχετε να φτυσετε κανα χρονο εγω παντως θα τα φαω τα κοριτσακια χρατσα χρουτσα με την μασελιτσα μου
φιλαρακι αυτος ο πουστης ολη μερα μου ριχνη καταρες να μην μου σηκωθει και αλλα τετοια τι πρεπει να κανω κανονικα πρεπει να των σωστα ;)καλως τον τσακαλακο... ;)
λαλογιο δεν ειμαι ρεεεεεεεεεεεεεκαλα οτι εισαι λαλογιο το ξερουμε φτου φτου για το κακο το ματι
να τον παρεις μαζι σου για καμια παρτουζαφιλαρακι αυτος ο πουστης ολη μερα μου ριχνη καταρες να μην μου σηκωθει και αλλα τετοια τι πρεπει να κανω κανονικα πρεπει να των σωστα ;)
αυτο περιμενη η κουφαλα ;) νο νο θα του κανω και χαλαστρα να μαθει απο σεβασμονα τον παρεις μαζι σου για καμια παρτουζα
καλα ρε το φιλαρακι σου θα εδω εχει πολλη καλο πραγμαφιλαρακι αυτος ο πουστης ολη μερα μου ριχνη καταρες να μην μου σηκωθει και αλλα τετοια τι πρεπει να κανω κανονικα πρεπει να των σωστα ;)
αστον να λεει σου λεω ειναι μεγαλη λερανα τον παρεις μαζι σου για καμια παρτουζα
τον κολλας πολυ βρε..και δεν βλεπει την κοπελα ;)καλα ρε το φιλαρακι σου θα εδω εχει πολλη καλο πραγμα
εχει πρωτα αλλες υποχρεωσεις χαχαχατον κολλας πολυ βρε..και δεν βλεπει την κοπελα ;)
σου αρεσουν χριστινα και εσενα;πολλες παρτουζες βλεπω ! τι γινεται
αυτα ειναι τα καλυτερασου αρεσουν χριστινα και εσενα;
γιατι οχι ρε εδω αφησε στην μεση μια προταση χθες περιμενουμε ;)σου αρεσουν χριστινα και εσενα;