To εσκισες το μωρο? Γιατι εγω σημερα το εκανα για 2η φορα....!
οχι ρε φιλε,δεν ηρθα ακομα.στειλε μου να μαθω για την δευτερη φορα.κατσε εσυ πουτανακι μου και θα σου ξηγησω το ονειρο.πότε μωρακι ???
To εσκισες το μωρο? Γιατι εγω σημερα το εκανα για 2η φορα....!
οχι ρε φιλε,δεν ηρθα ακομα.στειλε μου να μαθω για την δευτερη φορα.κατσε εσυ πουτανακι μου και θα σου ξηγησω το ονειρο.πότε μωρακι ???
φιλαρακι τρελλη προκληση ο γκομενα εγω θα την εσκιζα με ολες της σημασιες της λεξηςοχι ρε φιλε,δεν ηρθα ακομα.στειλε μου να μαθω για την δευτερη φορα.κατσε εσυ πουτανακι μου και θα σου ξηγησω το ονειρο.
ασε τα θα και ορμαφιλαρακι τρελλη προκληση ο γκομενα εγω θα την εσκιζα με ολες της σημασιες της λεξης
ρε καλως τον εσυ ειπαμε παρηγορης την κοπελα κουφαλιτσαασε τα θα και ορμα
κουφαλιτσα;;;;ρε καλως τον εσυ ειπαμε παρηγορης την κοπελα κουφαλιτσα
δεν μας ειπες πως περασες με το κοριτσι την παλαβη κανειςκουφαλιτσα;;;;
τριτο δοντι κατω δεξια
λοιπον τα λογια ειναι περιτα το κοριτσι τα σπαει ειναι σουπερδεν μας ειπες πως περασες με το κοριτσι την παλαβη κανεις
σιγα ρε μην ξοδευης τοσο μελανι μαλλον πρεπει να την δοκιμασω λεςλοιπον τα λογια ειναι περιτα το κοριτσι τα σπαει ειναι σουπερ
μαλλον οχι.σιγα ρε μην ξοδευης τοσο μελανι μαλλον πρεπει να την δοκιμασω λες
τωρα βεβαια εχω τελικο το σαββατο με 3 ;) οποτε απο δευτερα να εχουμε δυναμειςμαλλον οχι.
ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
τωρα βεβαια εχω τελικο το σαββατο με 3 ;) οποτε απο δευτερα να εχουμε δυναμεις
εχω προσλαβει ειδικο personal trainer
ωραιος ο παιχτης
3 !!!!!τωρα βεβαια εχω τελικο το σαββατο με 3 ;) οποτε απο δευτερα να εχουμε δυναμεις
tasso....τι σκοπο εχεις;εχω προσλαβει ειδικο personal trainer
τα κολιβα και το φερετρο ποια απο ολες θα τα πληρωσει3 !!!!!
να γινω η τεταρτη
παναθεμασε....χαχαχαχααχχατα κολιβα και το φερετρο ποια απο ολες θα τα πληρωσει
ναι ρε κορμι θανατηφοροtasso....τι σκοπο εχεις;
καλοκαιριασε και φτιαχνεις κορμι;
τα κολιβα και το φερετρο ποια απο ολες θα τα πληρωσει
ρε γαμωτο,μωρη θα κατσεις ησυχα?μου εξαπτεις την φαντασια για τρελη φαση.και δεν ειμαι για τετοια τουτη την εποχη.3 !!!!!
να γινω η τεταρτη
φανταζομαι ολοι μαζι