anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
κανε τσεκ απ πριν παςρε γαμωτο,μωρη θα κατσεις ησυχα?μου εξαπτεις την φαντασια για τρελη φαση.και δεν ειμαι για τετοια τουτη την εποχη.
κανε τσεκ απ πριν παςρε γαμωτο,μωρη θα κατσεις ησυχα?μου εξαπτεις την φαντασια για τρελη φαση.και δεν ειμαι για τετοια τουτη την εποχη.
και την τριτη? δεν με προσεχεις με τρια κοριτσια θα βρεθω σωστος καλιγουλας
σου εχω ομως μια καλη ιδεα για να μην μου κουραστης!
θα αναλαβω εγω την μια, και εσυ την αλλη, ωστε να μην σε κουραζουνε και οι δυο μαζι
κατσε φρονημα εσυ !!ρε γαμωτο,μωρη θα κατσεις ησυχα?μου εξαπτεις την φαντασια για τρελη φαση.και δεν ειμαι για τετοια τουτη την εποχη.
πω πω πουλακι μου,για να μου τα πεις αυτα στο ζωντανο.
σου εχω ομως μια καλη ιδεα για να μην μου κουραστης!
θα αναλαβω εγω την μια, και εσυ την αλλη, ωστε να μην σε κουραζουνε και οι δυο μαζι
ειμαι γερος,δεν καθομαι φρονιμα.κατσε φρονημα εσυ !!
ασε ρε την κοπελα θα βαλω μια δικη μου οχι να μας φαει την δουλεια ;)χριστινακι ο φιλος μας ψωφιες βαζει....
ανεβασε φωτο σου να σε θαυμασουμε
προγραματακι; δωρακι;τηλεφωνακι;ασε ρε την κοπελα θα βαλω μια δικη μου οχι να μας φαει την δουλεια ;)
ασε ρε την κοπελα θα βαλω μια δικη μου οχι να μας φαει την δουλεια ;)
ενα ενα ;) προγραμματακι ΔΝΤ δωρακι 300 δισσεκατομυρια euro τηλεφωνο 666666(εξι εξαρια και ενα εξι)6προγραματακι; δωρακι;τηλεφωνακι;
ενα ενα ;) προγραμματακι ΔΝΤ δωρακι 300 δισσεκατομυρια euro τηλεφωνο 666666(εξι εξαρια και ενα εξι)6
για σπαστο και ριξταπροτεινω να κανουμε διδυμο
σε ποιον παει η προταση?γιατι διδυμα τριδυμα και μενα μου αρεσουν.προτεινω να κανουμε διδυμο
κατσε μην μπερδευεσαι ειμαι πιο παληως προηγουμαι ;) καθολου σεβασμο αυτοι οι νεοι >σε ποιον παει η προταση?γιατι διδυμα τριδυμα και μενα μου αρεσουν.
μωρο μου ποσο καυλα μπορει να εισαι??????????????????προτεινω να κανουμε διδυμο
Όσο μπορώμωρο μου ποσο καυλα μπορει να εισαι??????????????????
και που να σε δουμε και με δερματινα....................Όσο μπορώ
δεν εχεις αναγκη εσυτα κολιβα και το φερετρο ποια απο ολες θα τα πληρωσει