anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
τι σου λεω; ετοιμος ειναι ;)σου αρεσουν χριστινα και εσενα;
τι σου λεω; ετοιμος ειναι ;)σου αρεσουν χριστινα και εσενα;
η μονη υποχρεωση που εχω ειναι στην μιχαλου χρωσταω κατι ψιλαεχει πρωτα αλλες υποχρεωσεις χαχαχα
θα το κανονισουμε κουκλα μου ;) εαν εχεις και εσυ καμια καλη παρεα να την φερεις μαζι ;)αυτα ειναι τα καλυτερα
η μονη υποχρεωση που εχω ειναι στην μιχαλου χρωσταω κατι ψιλα
για ψιλα δεν υπαρχει θεμα ...η μονη υποχρεωση που εχω ειναι στην μιχαλου χρωσταω κατι ψιλα
γιατι οχι ρε εδω αφησε στην μεση μια προταση χθες περιμενουμε ;)
φυσικα και θα το κανονισουμεθα το κανονισουμε κουκλα μου ;) εαν εχεις και εσυ καμια καλη παρεα να την φερεις μαζι ;)
με τα χοντρα φιλαρακι καθαρισα πηρα απολυτηριο πριν λιγα χρονιαγια ψιλα δεν υπαρχει θεμα ...
για τα χοντρα ειναι προβλημα
δεν μου ειπες εχεις καμια καλη φιληφυσικα και θα το κανονισουμε
ρε μαλακα εχυσα τον καφεμε τα χοντρα φιλαρακι καθαρισα πηρα απολυτηριο πριν λιγα χρονια
κατι θα κανουμε ;)δεν μου ειπες εχεις καμια καλη φιλη
σαν το σταυρόλεξο είσαι με τη μόνη διαφορά ότι το σταυρόλεξο είναι για λύσιμο και εσύ για δέσιμομε τα χοντρα φιλαρακι καθαρισα πηρα απολυτηριο πριν λιγα χρονια
των καφε των εχυσες εσυ να μην μπορεις να χυσης ρε κουφαλα να μην σου ευχηθω νο κουκου γιατι ειμαι και σαββατογενημενοςρε μαλακα εχυσα τον καφε
οτι μπορουμε φιλαρακι δεσιμο δεσιμο μηπως οι αλλοι που ειστε λυμενοι ειστε καλυτεροι απο εμενα νομιζετεσαν το σταυρόλεξο είσαι με τη μόνη διαφορά ότι το σταυρόλεξο είναι για λύσιμο και εσύ για δέσιμο
οτι μπορουμε φιλαρακι δεσιμο δεσιμο μηπως οι αλλοι που ειστε λυμενοι ειστε καλυτεροι απο εμενα νομιζετε
αντε να δουμε;κατι θα κανουμε ;)
ειδες που στο ειπα αδελφια ενωθηται το δαφνι εχει πολλες κενες θεσεις ηφυγητων
ολο κακιες εισαι ρε κουφαλατων καφε των εχυσες εσυ να μην μπορεις να χυσης ρε κουφαλα να μην σου ευχηθω νο κουκου γιατι ειμαι και σαββατογενημενος
κατσε ρε συ ολα στην φορα με την πρωτη θα τα βγαλουμε....χαχααχαειδες που στο ειπα αδελφια ενωθηται το δαφνι εχει πολλες κενες θεσεις ηφυγητων
εγω ρε ποσες φορες με εχεις καταραστει? αλλα δεν πιανει ;) οποτε τωρα θα σε σκισω πουστηολο κακιες εισαι ρε κουφαλα