anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
μαλλον δεν ειναι καλος ανθρωπος και δεν πιανει η ευχη τουεγω ρε ποσες φορες με εχεις καταραστει? αλλα δεν πιανει ;) οποτε τωρα θα σε σκισω πουστη
μαλλον δεν ειναι καλος ανθρωπος και δεν πιανει η ευχη τουεγω ρε ποσες φορες με εχεις καταραστει? αλλα δεν πιανει ;) οποτε τωρα θα σε σκισω πουστη
φιλαρακι εισαι για αυτο δεν σε παρεξηγοεγω ρε ποσες φορες με εχεις καταραστει? αλλα δεν πιανει ;) οποτε τωρα θα σε σκισω πουστη
μαλλον δεν ειναι καλος ανθρωπος και δεν πιανει η ευχη του
ειμαι σαββατογενημενος για αυτο δεν πιανει εχω και μπλε ματι οποτε την πατησεμαλλον δεν ειναι καλος ανθρωπος και δεν πιανει η ευχη του
ελα μωρο μου ποιος σε πειραζεικατσε ρε συ ολα στην φορα με την πρωτη θα τα βγαλουμε....χαχααχα
χριστινα βοηθα λιγο δεν την παλευω ;)
δεν βλεπεις τι με κανουν; ;)ελα μωρο μου ποιος σε πειραζει
επειδη εχω και εγω μπλε ματια για αυτο δεν πιανουνειμαι σαββατογενημενος για αυτο δεν πιανει εχω και μπλε ματι οποτε την πατησε
θα τους κανονισω εγω απο κοντα τα παλιοπαιδαδεν βλεπεις τι με κανουν; ;)
εισαι εσυ μια...οταν θελεις ξερεις πολλα ;)θα τους κανονισω εγω απο κοντα
ειμαστε καλα παιδιαθα τους κανονισω εγω απο κοντα τα παλιοπαιδα
μολις ειδες μαστιγιο εγινες καλο παιδι...χαχαχαειμαστε καλα παιδια
παντα ειμαι καλο παιδιμολις ειδες μαστιγιο εγινες καλο παιδι...χαχαχα
και με φιλη και χωρις κανενα προβλημα ;)τασσο η χριστινα εχει και φιλη καλη τι λες θα κανουμε τιποτα ;)
για φιλη δεν ξερω αν εχει αλλα μονη της τα σπαει [παντα θεμα γουστου]τελικα ρε χριστινακι παιζει καμια φιλη καλη δεν μας ειπες ;)
θα το τιμησουμε τοτεγια φιλη δεν ξερω αν εχει αλλα μονη της τα σπαει [παντα θεμα γουστου]
θα τα πουμε απο κοντα ;)τελικα ρε χριστινακι παιζει καμια φιλη καλη δεν μας ειπες ;)
οκθα τα πουμε απο κοντα ;)