XRISTINAxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 1.260
να τον ενημερωσω λοιπον οτι ολες οι κοπελες ξερουν τους περισσοτερους απο εδω.
οκ, λοιπον καυλιαρη να ξερεις οτι θα φυγω μονο οταν δεν θα σου σηκωνετε αλλο για να δω ποσο αντεχεις, και θα ειναι η τελευταια φορα που θα βρεθουμε.Χριστιναρα αν και δυσκολο να παρω δευτερη φορα την ιδια τσουπρα πρεπει να μου την δινει τρελα Τελος επειδη σε παω σαν ατομο για παρτη σου ακυρωνω οτι μελλοντικο και τελος του μηνα κατα της 28 που μπαινει το κασερι εχεις περιοδο θα στην γλυψω ,εχεις προβληματα θα στα λυσω ,οτι και να εχεις εκεινες τις μερες ενα πραγμα ειναι σιγουρο οτι θα σε ξεμουνιαζω και ξερεις ο λοκατσιδικος λογος ειναι αντρικιος ;) ;) ;) ;)
Το στοιχημα κατοχυρωνεται δημοσια και ο γραπτος λογος μενει scripta manent οπως λενε και στο χωριο μουοκ, λοιπον καυλιαρη να ξερεις οτι θα φυγω μονο οταν δεν θα σου σηκωνετε αλλο για να δω ποσο αντεχεις
να τον ενημερωσω λοιπον οτι ολες οι κοπελες ξερουν τους περισσοτερους απο εδω.
δεν τους ξερουν ολους μονο οσοι θελουν φαινονταινα τον ενημερωσω λοιπον οτι ολες οι κοπελες ξερουν τους περισσοτερους απο εδω.
φιλε και να μη θελεις σε μαθαινουν ΟΛΕΣ!!!!!!δεν τους ξερουν ολους μονο οσοι θελουν φαινονται
φιλε και να μη θελεις σε μαθαινουν ΟΛΕΣ!!!!!!
ναι, ναι...ακομα και σενα σε ξερουν!!! Α χα χα χα χα χα χα.......
egω παιζω με το ονομα μου για αυτο ;) μετα ειμαι και αναγνωρισιμος τι ειμαι κανενας τυχαιος εδω μεσα το κερατο μουφιλε και να μη θελεις σε μαθαινουν ΟΛΕΣ!!!!!!
δηλαδη εννοης πως καποιος μας ρουφιανευειναι, ναι...ακομα και σενα σε ξερουν!!! Α χα χα χα χα χα χα.......
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/oldarticles/liako4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εσυ που υπηρετησες ? :huh: γιατι η φατσα σου δεν μου αρεσει μηπως ησουν στα ες ες :huh: με τον πρωτο αριστερα μιαζεις πολυ :knuppel: :2funny: :2funny:
α εσυ τα λες ολα!!!εσυ που υπηρετησες ? γιατι η φατσα σου δεν μου αρεσει μηπως ησουν στα ες ες με τον πρωτο αριστερα μιαζεις πολυ
κοιταξε να δης ρουφιανος δεν ειμαι απλως για την πατριδα το κανωα εσυ τα λες ολα!!!
βλεπω.... ;)κοιταξε να δης ρουφιανος δεν ειμαι απλως για την πατριδα το κανω
egω παιζω με το ονομα μου για αυτο ;) μετα ειμαι και αναγνωρισιμος τι ειμαι κανενας τυχαιος εδω μεσα το κερατο μου
To ιδιο ειναι τυπε με ολους. Μας καταφερνει να μην μας ξανα σηκωθει μετα την 1η φορα.Το υπολοιπο της ωρας το περναμε προσπαθωντας να βρουμε δυναμεις να μας σηκωθει για τον 2ο γυρο μιας κ της δωσαμε ολες στον 1ο γυροοκ, λοιπον καυλιαρη να ξερεις οτι θα φυγω μονο οταν δεν θα σου σηκωνετε αλλο για να δω ποσο αντεχεις, και θα ειναι η τελευταια φορα που θα βρεθουμε.
φιλε εισαι πολλη τυχερος
θυσιάζομαι και γω!οκ, λοιπον καυλιαρη να ξερεις οτι θα φυγω μονο οταν δεν θα σου σηκωνετε αλλο για να δω ποσο αντεχεις, και θα ειναι η τελευταια φορα που θα βρεθουμε.