6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
δουλεύει κανονικά, εχει αποτραβηχτεί από το σάητ
για τις περισσότερες κοπέλες η ενασχόληση με το σάιτ είναι ψυχοφθόρα
δουλεύει κανονικά, εχει αποτραβηχτεί από το σάητ
Ψυχοφθόρα και ανούσια πλέονγια τις περισσότερες κοπέλες η ενασχόληση με το σάιτ είναι ψυχοφθόρα
Παιδες αποτι ξερω δουλευει κανονικαΨυχοφθόρα και ανούσια πλέον
Ψυχοφθόρα και ανούσια πλέον
εχεις δίκιο, σε γενικές γραμμες είναι οπως το χειριστεί καθε κοπέλα. Πάντως ένα ενεργό νήμα που κρατιέται στην πρώτη σελίδα πρέπει να φέρνει παραπάνω δουλεια στις περισσότερες, μερικές κοπέλες όμως τις "σπάνε" τα σχόλιαγια τις περισσότερες κοπέλες η ενασχόληση με το σάιτ είναι ψυχοφθόρα
εχεις δίκιο, σε γενικές γραμμες είναι οπως το χειριστεί καθε κοπέλα. Πάντως ένα ενεργό νήμα που κρατιέται στην πρώτη σελίδα πρέπει να φέρνει παραπάνω δουλεια στις περισσότερες, μερικές κοπέλες όμως τις "σπάνε" τα σχόλια
Και πάλι ποσό μπορεί να μείνει στην πρώτη σελίδα μια μέρα δυο πόσους πελάτες θα πιάσειεχεις δίκιο, σε γενικές γραμμες είναι οπως το χειριστεί καθε κοπέλα. Πάντως ένα ενεργό νήμα που κρατιέται στην πρώτη σελίδα πρέπει να φέρνει παραπάνω δουλεια στις περισσότερες, μερικές κοπέλες όμως τις "σπάνε" τα σχόλια
Το απο κοντα μετραει πιο πολυ.Κρίμα που δεν ασχολείται πλεον με το site... Είχε να δώσει πολλά ακόμα εδω μέσα. Τουλάχιστον θα μας το δώσει απο κοντά αφου δουλεύει ακόμα.
Ωραιος πατος.Τον εφαγες;
Φοβερός πάτος , αλλά θα λαχταρούσα πολύ να ξαναδώ τα βυζια της.
Δεν θα περισσέψουν θα τα δώσουμε στη ΔΕΗΦοβερός πάτος , αλλά θα λαχταρούσα πολύ να ξαναδώ τα βυζια της.
Ίσως μετά τα δώρα τα πασχαλινά που θα κάνω , να μου κάνω και μένα ένα αν περισσέψουν .
+20€ για καθεμια εισοδο οπως εχουν πειΩραιος πατος.
δεν ρωτανε τετοια πραγματα φιλε μου δεν ρωτανε ...Ωραιος πατος.Τον εφαγες;
δεν ρωτανε τετοια πραγματα φιλε μου δεν ρωτανε ...
Ευχαριστηθηκες πατο;δεν ρωτανε τετοια πραγματα φιλε μου δεν ρωτανε ...
Πολύ ωραία στημένος κιόλαςΩραιος πατος.Τον εφαγες;